در اصل توسط ashoo پست شده است
View Post
i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
در اصل توسط anisan پست شده است View Postسلام دوباره به آقا سید
میخواستم بدونم امکان اینکه ثشرق بعد از مجمع تعدیل بده هست ( سهم رو بعد مجمع باز میکنند و چند وقت بعد گزارش سه ماهه میدن یا بعد از مجمع سهم تا موقع گزارش بسته میمونه)
با تشکر
مجمع هم که مربوط به سال 92 هست و احتمالا تو اون مجمع 25 تومن سود تقسیم میشه...
بگذارید برای درک ارزندگی ثشرق یک مطبل را عنوان کنم:
کرمان به ازای هر سهم خودش 1500 تومن دارایی داره و الان قیمتش 1150 تومن هست که بسته شد یعنی معادل 76.66 درصد ناو خودش قیمت گرفته و عملا رشدش تمام شده...
ثشرق به ازای هر سهمش 1200 تومن دارایی داره که اگر بخواهیم ناو کرمان را براش لحاظ کنیم قیمتش باید الان 920 تومن باشه !!!!!
خوب بنظرتون سهمی که میتونه حداقل تا 900 تومن رشد کنه ، فروشش توی 320 تومن عاقلانه است؟
بنظرتون خرید سهمی که یک سوم ارزش خودش داره معامله میشه بی عقلی است؟
این نکات را دارم برای این میگم که واقعا دارم به چشم خودم رشد این سهم را میبینم ، به خدا قسم اصلا قصد تبلیغ ندارم چون با تبلیغ من در اینجا نهایتا 100-200 میلیون تومن سهم از ثشرق خرید میشه که اصلا رقمی نیست که بخواد به نفع من باشه ، بنده هدفم سود رساندن به بقیه است فکر کنم دیگه همه این را فهمیده باشند...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط Spica پست شده است View Postبا این حساب اگه فردا خارج بشیم و حوالی 1400 وارد بشیم یه نوسان کوچیک گرفتیم . اما مسئله این است ممکنه سهم ببنده !!!!
درضمن این نوسان اونقدر کوچیکه که فقط میشه سود کارگزاریت و استرس برای شما...
اکیدا این کار را انجام ندهید !!!هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postپس جناب smj13 به نظر شما من امروز از صف فروش فاراك برداشتم گرون نخريدم يعني؟!!
فاراک شاااید یکمی طول بکشه مثلا 10-15 روز دیگه رشدش شروع بشه ولی به صرفه است...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
-
سلام smj13
نظرت راجع به فلوله که صفحه پیش تحلیلشو گذاشتم چیه؟
ممنون میشم اشتباهاتمو بگی؟
من خیلی وقت بود دنبال همچین تاپییکی میگشتم که اول از همه به خودم کمک کنم تا پیشرفت کنم و بعدا به بقیه کمک کنم که اونا هم پیشرفت کنن.
ازت ممنونم که باعث ایجاد این تاپیک شدی و کنار هم، به هم دیگه کمک میکنیم که باعث پیشرفت هم بشیم.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
-
در اصل توسط mosafer22 پست شده است View Postسلام استاد بزرگوار..خوب هستید؟
آرزوی سلامتی دارم..
استاد بنظر خبهمن ضعیف نشون داد و هنوز انگار راهشو از خودرو جدا نکرده..
ارزش داره ردش کنیم بخاطر یکی دو روز منفی احتمالی بخاطر نوسان؟یا سهامداری رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون
نظر
-
در اصل توسط setare_ur پست شده است View Postسید جان خبهمن مثل اینکه با مقاومت 292 مشکل داره؟؟؟؟ اصلاحس محدوده؟ یا تا 260 احتمالش هست بیاد ( هنوز مثلث و تشکیل نداده)هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
نظر