کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امیدواریم شاخص انبوه سازی ام به کانال خودش ورود کنه
سید جان فکر می کنم تو هفته های بعد بیام بنویسم به کمک ثتران شاخص انبوه سازی وارد کانال خودش شد ...
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
روز کارگر و روز معلم رو به این دو قشر زحمت کش تبریک میگم :)
خود من هم جزو کارگران هستم ، تمام افتخارم هم اینه که جزو مظلومترین و بی ریاترین قشر جامعه هستم /:.Heart.:/
آخر هفته خوبی داشته باشید و انشالله هفته آینده بینظیری داشته باشید @};-
من چارت کرمان رو داشتم بررسی می کردم، علاوه بر بنیاد خوبی که داره، تو نمودارش من یک کنج رو شناسایی کردم که تا الان در حال تشکیل اون بود و یک هفته پیش از خط روند بالایی خارج شد که نشانه تکمیل الگو هست.
از اونجایی که این کنج افزایشیه (شیب رو به پایین در روند افزایشی) و تقریباً در 3 ماه کامل شده، می شه انتظار افزایش رو برای قیمت داشت و رشد قیمت تا حوالی 1000 تومان محتمله.
سلام استادشرمنده مزاحمتون شدم'یه راهنمایی میخواستم من پول فروش خونمونوهمکاران سیستم ۵۷۰تومان خریدم الان کلی توضررم'خواهشاکمکم کنید'منو یکی ازکاربرای شما معرفی کرده ازراهنماییهای شماخیلی راضیه:-وفقط تااواسط ماه بعدفرصت دارم۰ثشرق هفته بعدازفرابورس به بورس میره وضعیتش چطور خواهد شد۰تشکر۰
با اجازه از سید
تا موقعی که 450 را رو به پایین نشکسته مشکلی نداره
اما اگر 450 را بشکنه تا410 تومن میریزه ،ضمن اینکه باتوجه به بنیاد خوب سهم احتمال صعود بیشتراز ریزشه
توصیه میشود هفته آینده صبرکنید اگر470 راباقدرت بشکنه هدف بعدی 580 خواهد بود
البته این تحلیل بنده است وتصمیم گیری باخودتان است
[SIZE=3][B][COLOR=#ff0000]تسلیم نشوید !!![/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=#0000cd]آغاز [/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=#008000][B]همیشه سخت ترین مرحله است [/B][/COLOR][/SIZE]@};-
نظر