کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با اجازه از سید
تا موقعی که 450 را رو به پایین نشکسته مشکلی نداره
اما اگر 450 را بشکنه تا410 تومن میریزه ،ضمن اینکه باتوجه به بنیاد خوب سهم احتمال صعود بیشتراز ریزشه
توصیه میشود هفته آینده صبرکنید اگر470 راباقدرت بشکنه هدف بعدی 580 خواهد بود
البته این تحلیل بنده است وتصمیم گیری باخودتان است
کاملا صحیح ...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
سهامهای زیادی هستند که برای خرید مناسب شدند و اما وبیمه
در پست قبلی گفتم که برای خرید وبیمه تا 145 صبر کنید و بعد خریدتون را انجام بدهید ، خوب این یعنی روی 145 بخرید؟
خیر
بگذارید اگر روی 145 تومن برگشت و تا آخر وقت دوباره صف فروش نشد ، اونموقع بخرید چون قطعا فرداش صف خرید میشه.
ولی اگر صفش جمع شد و دوباره صف فروش به هیچ وجه حتی یک برگ سهم هم نخرید چون احتمال ریزشش تا 120 تومن زیاد هست ...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
از سايت همسايه...... بعد از بازگشایی پارسان و فارس و حکشتی و تاثیر مثبت ناگهانیشون بر شاخص کل در روز دوشنبه دیروز هم با دستور بازگشایی غدیر و اعلام تعدیل مثبت خارق لعاده اش باعث شد تا یک تنه شاخص کل رو مثبت نگه داره..... امروز هم با معاملات بلوکی اخابر و حمایت از شبندر و مثبت شدن خودرویی ها درست در نزدیکی مقاومتشون! شاهد رشد 12 واحدی شاخص کل بودیم! کاملا مشخصه که به هر زور و قیمتی که شده قصد دارند تا صرفا رنگ شاخص کل رو سبز نگه دارند حتی اگه 90% بقیه سهم ها منفی باشند! مسلما اگه کسی بخواد وزیر اقتصاد رو در مورد بازار سرمایه مورد سوال قرار بده تنها چیزی که میتونه در موردش بپرسه فقط عدد شاخص کله و نه وضعیت کلی بازار!! شاید بهتر باشه بجای این کارا اجازه بدن شاخص بعد از این رشدی که داشته دو سه روزی منفی شه و استراحت کنه و بعد از پولبک زدن به خط روند نزولی شکسته شدش پتانسیل بیشتری برای فتح قله 80 هزار واحدی بگیره.... مسلما هرچه رشد شاخص کل بیشتر باشه مدت زمان اصلاحش هم طولانی تر خواهد بود متاسفانه وقتی شاخص منفی میشه اکثر سهم ها هم منفی میشن ولی عکس این صادق نیست یعنی ممکنه شاخص کل مثبت بشه ولی 90% بازار منفی باشه!!!......
[SIZE=3][B][COLOR=#ff0000]تسلیم نشوید !!![/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=#0000cd]آغاز [/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=#008000][B]همیشه سخت ترین مرحله است [/B][/COLOR][/SIZE]@};-
سلام سید جان لطفا نظرت رو برای گروه دارویی از جمله تیپیکو برای میان مدت بنده را راهنمایی نمایید.باتشکر فراوان/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/
من چارت کرمان رو داشتم بررسی می کردم، علاوه بر بنیاد خوبی که داره، تو نمودارش من یک کنج رو شناسایی کردم که تا الان در حال تشکیل اون بود و یک هفته پیش از خط روند بالایی خارج شد که نشانه تکمیل الگو هست.
از اونجایی که این کنج افزایشیه (شیب رو به پایین در روند افزایشی) و تقریباً در 3 ماه کامل شده، می شه انتظار افزایش رو برای قیمت داشت و رشد قیمت تا حوالی 1000 تومان محتمله.
سلام سید جان. من تقریبا 4 ماه هست که بدون عضویت در سایت مطالبت رو هر روز دنبال میکنم. اما تصمیم گرفتم که عضو سایت بشم تا بتونم کامنت بذارم.
سید جان شرمنده، خواستم همین ابتدا مزاحم وقتت بشم و لطف کنی در مورد سبدم نظر بدی. ممنون.
نظر