کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سید جان سلام
1-دیروز خبر ساعت 8صبح رادیو خبر از لیزینگ مسکن میداد که بزودی قراره اجرایی بشه میخواستم نظرتونو در این مورد بدونم که چه اثری ممکنه روی سهام ساختمونی ویا قیمت مسکن و رونق اون بذاره
2- ولغدر داره باز میشه نظرتون در مورد نگهداری و یا فروش اون بفرمایید. ممنون
اگر اومد چی که میاد حتما
این صف فرو ش ملیونی سهم رو براحتی 130 میاره
من 150 خریدم بفروشم ؟
اگر تجربه داشته باشید حتما دیده اید که صف فروش50 میلیونی هم بوده که در عرض 2 دقیقه بلعیده شده ، این که چزی نیست :)
وبیمه روی 145 یک حمایت بسیار قوی داره که مانع از ریزش بیشترش میشه ، همه هم منتظ نشستن که ببینند این حمایت انجام میشه که خودشونو تو سهم خفه کنند ، شنبه حتما روی این سهم زوم باش ، من که دیگه پولی ندارم وگرنه حتما ازش خرید میکردم ...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
سید جان سلام
1-دیروز خبر ساعت 8صبح رادیو خبر از لیزینگ مسکن میداد که بزودی قراره اجرایی بشه میخواستم نظرتونو در این مورد بدونم که چه اثری ممکنه روی سهام ساختمونی ویا قیمت مسکن و رونق اون بذاره
2- ولغدر داره باز میشه نظرتون در مورد نگهداری و یا فروش اون بفرمایید. ممنون
1- قطعا روی مسکن تاثیر گذار هست و باعث بالا رفتن قیمت مسکن خواهد شد البته نه خیلی زیاد
2-ولصنم را بهتر از ولغدر میدونم
سلام سیدعزیز شاخص نتونسته تا حالا از 78500عبور بکنه بنظرتون شنبه بتونه ممنونم
باور کنید بنده هم موندم چی بگم ، خیلی سخته حرف زدن چون از یک طرف تکنیکال میگه باید بریزه ، از یک طرف هم میگه اگر آر اس آی مقاومت را بشکنه باید صعود کنه ..
چیزی که میبینم اینه که لیدرها را به کمک بازار فرستادند و بازار را متعادل کردند ، این میتونه نشان دهنده صعود باشه ...
دوستان شاهد آخرین بوسه های ساختمانی ها بر حمایت فیبوناچی 61.8 هستیم ، شنبه این اتفاق خواهد افتاد و احتمالا از یکشنبه وداع ساختمانی ها با این ترند مقاومتی سنگین خواهد بود ...
سید جان فعلا که با این ثشرق و وساخت درگیریم ضرر میده
امید به خدا تا یکشنبه
امیدوارم همه سمها از هفته ی اینده یک حرکت خوب و منطقی داشته باشن
ثشرق را اگر دیده باشید زیر 270 نیومد و ثشرق هم داره هر روز دایره نوساناتش کم میشه ...
ثشرق اگر 285 را با قدرت بشکنه دوباره وارد یک روند صعودی میشه امروز کمی ثشرق خودم خرید داشتم ...
وساخت هم امروز باز بنده خرید داشتم و اتفاقا بالاتر از قیمت پایانی خرید داشتم چون کاملا به این سهم ایمان دارم ...
نظر