کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام خدمت دوستان
سید خان انشالله کنار خانوادتون شاد و سالم باشید. دوستان هیچ توصیه ای به خرید و فروش ندارم و هر حرفی میزنم توهم ذهنیاتم هستش ، خودتون تصمیم بگیرید .
من خودم بانک دی دارم فعلا نگه میدارم ، به نظرم تا 210 مشکلی نداشته باشه ،
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
علی جان به این یه نگاهی بنداز
با rsi ترکیبش کن اگه rsi +50 و cci در حال نزدیک شدن به 100 بود باید بفروشی در غیر این صورت
اگر rsi کمتر از پنجاه یا حوالی 50 بود و cci حوالی -100باید بخری خیلی خوبم جواب میده
یه نگاهی بنداز
خطوط سبز زمان خرید
خطوط قرمز زمان فروش
میثم خان الان این سیگنال خرید محسوب میشه ؟؟؟
با اجازه از میثم و علی.
نه، باید خط رو جلو ببری. میثم گفت هروقت CCI به 100 نزدیک میشه. از لحاظ منطقی، جایی که تو روش دست گذاشتی، داخل فرضیات میثم نیست.
شهروز خان نمودار من رو با میثم چک کن ، میثم گفت ثتران سیگنال خرید داده مقدار cci برابر هستش با -150 درسته ؟
حالا وقتی که من گفتم این سیگنال هستش یا نه مقدار cci که هست از مال میثم کمتر هستش چجوری این سیگنال محسوب نمیشه؟
دقت کنی تو نمودار میثم اصلا سر cci کلا پایین هستش ؟ باز اینی که من گرفتم یکم برگشته ؟ درسته؟
متوجه منظور شما بودم علی جان.
میثم ناخواسته یا خواسته به نوعی فاکتور "خاطره" رو هم قاطی تحلیلش کرده بود.
همانطور که مشاهده میشه، تغییرات cci میتونه بسیار سریع اتفاق بیوفته. با این حال با در نظر گرفتن نمودار "وساخت" و ترکیب cci و rsi برای اون، که البته لیدر این گروه هم هست، دقیقا امروز باید این اتفاق میوفتاد.
نظر من در مورد مشاهدات میثم بسیار مثبته. از زمانی که ایشون این مطلب رو ارائه کرد برای بسیاری از روندها امتحان کردم و در اکثر مواقع جوابگو بود.
هرچند بهتره که با یه اندیکاتور دیگه هم ترکیب بشه تا پاسخ ها با اعتماد بیشتری بدست بیاند.
نظری دارید در این مورد؟ اندیکاتور سوم به نظر شما چیست؟
سلام دوستان عزیز آقا می گم می خوایم اسم تاپیکو بزاریم cci /:.Heart.:/ دمه علی فردوس افشار و بقیه دوستان تکنیکال کار گرم
حقیقتش نمی دونم چطوری بیان کنم اما از این ور سال حدود 11 معامله رو با این روش ساده انجام دادم و 10 تاش به هدف رسیدم
زمان خرید و عالی صادر میکنه و زمان فروش رو خیلی خوب (نه عالی) اجازه بدید تمام فرضایت ذهنی ام را پیاده سازی کنم بگم خدمتتون
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
علی جون دمت گرم با مرام رفتی سراغ نمودار ثتران اونم زمانی که صف فروش بوده حجمی ام تازه اون روز نخورده
دنبال یه راهکارم که فرضیاتمو به شمام بگم اما نمی دونم چطوری ..
[INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]
سلام. از اساتید میثم عزیز تریدر عزیز سید عزیز فردوس عزیز و دیگر دوستان راهنمایی در مورد مقاومت خپارس میخوام با توجه به اینکه شنبه هم بسته میشه هدفشو که310میدونستیم(قبل از اینکه خبر بسته شدنش بیاد)پیشاپیش ممنون از لطفتون.
نظر