i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • majid664
    ستاره‌دار (۴)
    • Oct 2011
    • 1052

سلام
    ممنون میشم اگر تحلیلتون رو درباره "میدکو" بفرمایید.
    آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
    وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• joz
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4

تحلیل از شپنا

با سلام
      آقا سید عزیز در صورت امکان یک تحلیل از شپنا قرار دهید. بفرمایید شپنا تا کجا ریزش دارد و کی اصلاحش تمام می شود.

نظر

• rad
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 557

سلام دوستان
        دوست بلندمنش خیلی دوست دارم سهم رو تو منفی بخرم.
        شما جای من بودید از بین کرمانشا و خراسان و شبندر و شپنا وفسرب و شپاس و شکلر
        2تا سهم برای خریدکدام رو انتخاب می کنید؟
        سپاس دار شماییم.
        hatef rad

نظر

• messi
          عضو عادی
          • Oct 2013
          • 25

سلام استاد نظرت در مورد شخارک چیه ؟ممنون

نظر

• samangh
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 65

سلام دوست عزیز آقا ما رو هم وارد سایت بورسی کردید من با آیدیsamanagha تو تالار بورس همقطار شرانل تون بودم . یادش بخیر چقدر این حقوقی دق داد ما رو از اون موقع دارم تحلیلهاتون رو پیگیری می کنم و انصافا روند رو به رشد و تعالی پیش گرفته اید ان شاء الله همیشه موفق باشید و مثل همیشه دست به خیر!

نظر

• smj13
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 1185

در اصل توسط mahtab.gh441 پست شده است View Post
              در توضیح تناوب زمانی واقعا از شما ممنونم توضیج جامع و کاملی بود بخصوص که با نماد شبندر هم بررسیش کردم

دید خیلی عالی به بنده دادید متشکرم

در مورد لینک هم باید عرض کنم فایل های اموزشی را شما قبلا لطف کرده بودید در اختیار دوستان قرار داده بودید فایل های pdf خیلی خوبی قرار دایدید اینها همان هستند البته در قالب صوت تصویر

دوستانی که میال هستند طرز کار با مفید تریدر را البته در سطح پایین یاد بگیردند لطفا از لینک زیر استفاده کنند

دانلود

حجم فایل 100 مگ
              بسیار ممنون از شما ، دوستان انشالله همه دانلود میکنند و استفاده میبرند :)
              هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• smj13
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 1185

در اصل توسط setare_ur پست شده است View Post
                ااستاد خسته نباشین
                گویا غبشهر افزایش سرمایه ایی به اندازه 210% از محل انباشته داشته با این حساب اگه درست محاسبه کرده باشم با توجه به اخرین قیمت سهم می بایستی حدودای عدد 1470 تومان بازگشایی بشه از طرفیم پیش بینی اولیه سهمو در سال 93 حدودای 600 در نظر گرفته که تعدیل منفی نسبت به اخرین پیش بینی ها داره ( بماند نسبت به اولین پیش بینی سال 92 بالای 270% تعدیل کرده اما بازار به این چیزا توجه نداره) حالا فکر میکنید قیمت روز بازگشایی چند باشه خوبه؟ و ایا با سهم موندن به صلاحه با دید میان مدت یا بهتره روز بازگشایی اصل سهمارو رد کنم بره ؟ البته متاسفانه قیمت بالا خرید دارم ( میانگین 4700) ممنون میشم راهنماییم کنید
                خوب یه سری فرمول هست برای افزایش سرمایه ولی تقریبا همین حدودی که شما گفتی بین 1450 تا 1600 باز میشه ولی از اونجایی که مد شده سهامهایی که تعدیل مثبت سود و افزایش سرمایه میدهند ، منفی میخورند ، فکر میکنم غبشهر هم با منفی باز بش ه یا حداکثر با مثبت بسیار پایین...
                خوب غبشهر سهم خوبی هست و توانایی سودسازی خوبی هم داره ، یادتان نرود که شرکتها میتونن تا دو ماه پس از مجمع خودشون سود سال قبلشونو تعدیل بدهند ، فکر میکنم غبشهر براحتی بتونه برای 92 ، 1000 تومن اعلام کنه که با توجه به افزایش سرمایه میشه تقریبا 320 تومن به ازای هر سهم که اگر یه پی به ای 6 هم بگیره تا 1900 جای رشد داره...
                در مورد نگهداری تصمیم با خودتان است

نظر

• smj13
                  عضو فعال
                  • Sep 2013
                  • 1185

در اصل توسط Bazaar پست شده است View Post
                  سلام و درود فراوان
                  تبریک مجدد به شما و تبریک به همه دوستانی که میتونن اینجا به مطالبتون دسترسی داشته باشن...

فعلا با شبندر مانده ام و چشم براه اخبار خوب حداقل تا پایان سال...
                  تایپکو، میشه بگین وضعیتش چجوری خواهد بود؟ (یادتون اگه باشه ، عرض کردم خدمتتون که شبندر 1400 تومنی رو دادم تاپیکو 545 تومنی خریدم... )
                  راستی سشرق دوستم خریده دیروز 415 تومن، طبق صحبتی که با شما داشتم قبلا، بهش گفتم در میان مدت خوبه اما میخواد کوتاه مدت بدونه ازش... قبلا مقاومتش 400 بود و دیروز رد کرد، می شه تارگت و حمایت اش رو بگید؟
                  ممنونم...
                  سشرق برای خرید میان مدت و بلند مدت خوبه ولی بهتر بود قبل خرید یه مشورتی میکردید...
                  فکر میکنم روی 425-430 مقاومت سختی داشته باشه...
                  بهش بگو شنبه بالای 422 تومن بفروشه و ثشرق بخره...
                  تاپیکو هم گفتم شما کاری به ریزش و صعودش نداشته باشید ، تا مجمعش 1000 تومن میشه...
                  شبندر هم بلاخره مجبوره از حصر در بیاد و صعودش را شروع کنه ، فنرش بدجور جمع شده ، از معاملات چهارشنبه معلوم بود که میخواد شنبه با مثبت شروع بشه...
                  توجه داشته باشید الان دیگه باید 1440 را بشکنه تا سیگنال ورود بده...

نظر

• smj13
                    عضو فعال
                    • Sep 2013
                    • 1185

در اصل توسط nikravesh32 پست شده است View Post
                    سلام و خسته نباشطد نظرتون درباره ی جایگزینی شبندر با تاپیکو چیه؟ ممنون
                    در حال حاضر خیر ، این جابجایی را به صلاح نمیدانم چون شبندر حسابی اصلاح کرده و تاپیکو هم از اونطرف رشد بالایی داشته...
                    تاپیکو نیاز به اصلاح داره و شبندر هم اصلاح تمام کرده ، خوب شما خودت نظرت چیه ؟
                    حاضری سهمی که اصلاح تمام کرده را با سهمی که تازه میخواد اصلاح کنه را جایگزین کنی؟

نظر

• KEYAN5533
                      عضو عادی
                      • Jun 2013
                      • 215

سلام استاد
                      با اجازه من میخواستم از امروز شما رو آقاسید تو پست هام تایپ کنم
                      اجازه هست؟استاد کلاس آموزشی هم اینجا میزارین؟علاوه برنکات آموزشی که از پست های شما هست وهرکسی میتونه استفاده کنه؟
                      با تشکر
                      /.:blushsmiley:./

نظر

• smj13
                        عضو فعال
                        • Sep 2013
                        • 1185

در اصل توسط meh پست شده است View Post
                        سلام شما جای من بودید چکار می کردید ؟
                        مرداد ماه حدود 36 م تومان سهام ثشرق را خریدم ولی اینقدر این سهم بالا و پایین شد و من هم ناشی و عجول ، به هوای اینکه اگه با سهم دیگه ای این سهمو سوییچ کنم بیشتر سود می کنم اینو فروختم (اوایل ابان) و بجای اون تکشا گرفتم با میانگین خرید هر سهم 690 ت . بعد از اون ثشرق رفت بالا و تکشا اومد پایین . واین آهنگ تقریبا تا الان هست . فعلا از این ماجرا 7 م تو ضرر هستم .حالا با توجه به روند هر دو سهم شما اکه جای من بودید چکار می کردید؟ کدومشون آینده دارتر هستند ؟ ایا باز هم برگردم به ثشرق یا نه؟ بسیار ممنون
                        ترولی که بنده گذاشتم را دقیقا روی رفتار شما دارم میبینم!!!!
                        با این حال مشکلی نیست و جلوی ضرر را هر وقت بگیری سود است...
                        در مورد تکشا توضیحات و تارگتها را دادم ، برسی کنید و تصمیم خودتون را بگیرید ، ثشرق بسیار زودتر از آن چیزی که فکر میکنید بر مدار صعودی قرار میگیرد....

نظر

• smj13
                          عضو فعال
                          • Sep 2013
                          • 1185

نظر

• smj13
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 1185

در اصل توسط KEYAN5533 پست شده است View Post
                            سلام استاد
                            با اجازه من میخواستم از امروز شما رو آقاسید تو پست هام تایپ کنم
                            اجازه هست؟استاد کلاس آموزشی هم اینجا میزارین؟علاوه برنکات آموزشی که از پست های شما هست وهرکسی میتونه استفاده کنه؟
                            با تشکر
                            سلام
                            یکم سرم شلوغه ولی آروم آروم نکات آموزشی بین پستهام میگم ، ولی شما باید خودتون نقاط ضعفتون را برسی کنید و از بنده بپرسید اگر بلد بودم جواب میدم و اگر بلد نبودم خودم برای بالا رفتن معلوماتم تحقیق میکنم و جواب را میدهم :)
                            آقا سید هم خوبه :)

نظر

• meh
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 116

[ترولی که بنده گذاشتم را دقیقا روی رفتار شما دارم میبینم!!!!
                              با این حال مشکلی نیست و جلوی ضرر را هر وقت بگیری سود است...
                              در مورد تکشا توضیحات و تارگتها را دادم ، برسی کنید و تصمیم خودتون را بگیرید ، ثشرق بسیار زودتر از آن چیزی که فکر میکنید بر مدار صعودی قرار میگیرد....
                              [/QUOTE]

دقیقا به خاطر همین موضوع به تاپیک ثشرق سر نمی زنم .واقعا این ترول وصف حال منه . شاید برای ما اول کاریها چند بار زمین خوردن لازم باشه .
                              بهر حال از شما کمال تشکر را دارم . بنظرم باید به ثشرق برگردم .
                              راستی !!حواسم هست که از تعطیلی جمعه تون زدید و دارید به سوالات ما جواب می دید . بابت همه این زحمات ازتون ممنونم .:)

نظر

• meh
                                عضو عادی
                                • Nov 2013
                                • 116

میشه دیگه این ترول رو نذارید حداقل تو این تاپیک . من خیلی خیلی ناراحت میشم .یه جورایی دل منو میسوزونید . ممنون

نظر

در حال کار...
                                X