سلام دوستان ثتران و ثغرب هم سهمهای خوبی هستند روشون یک خورد تمرکز کنید بد نیست.
i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
سلام سید جااااان
بالاخره گیرتون آوردم /:.Heart.:/ آقا من کلی دنبال تاپیکتون گشتم تو تالار بورس ؛ از خودتون خبری نبود بعد فهمیدم که اونجا رو ترک کردین:) ؛ منم بخاطر اینکه کارتون درسته و واقعا ارادت دارم اومدم اینجا و اکانتمو با اسمه دیگه ای زدم :) ؛ فقط دلیل بدونم اینجا تویی تویی تو :D
خوبیییییییین؟
خیلی خیلی ممنون که اینجا هم دارین شروع به یاد دادن تکنیکال می کنین ؛ منم با ذوق و شوق سر کلاستون حاضرم.
نظر
-
در اصل توسط smj13 پست شده است View Postکگاز بدون شرح...
بدون شرح مینویسم که خودتون تحلیل کنید و تارگت بدست بیاورید...
هدف آموزش است نه سهم معرفی کردن و تارگت دادن...
با سلام استاد گرامی سید بزرگوار
امیدوارم صحبت های بنده را تصحیح بفرمایید ممنون از لطف شما
کگاز بعد از اینکه نتوانست سقف مقاومتی 936.4 را بشکند شروع به تشکیل یه سقف دوقلو کرده
که 840 مورد حمایت قرار گرفته و الان در حال پول بک زدن به سقف مقاومتی قبلی می باشد برای شکست و تبدیل به حمایت می باشد
ممنون می شوم راهنمایی کنید با تشکر فراوان
نظر
-
با سلام و تشكر خدمت استاد گرامي...لطفا در صورت امكان يك تكنيكال جامع و كامل از ولصنم(اهداف قيمتي و بويژه حمايتها و نقطه مناسب ورود) محبت كنين...حتما اطلاع دارين كه خيلي ها اين سهم رو دارن و البته خيلي ها رو هم ازار داده و رنجونده....با تشكر.اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...
نظر
-
به هیچ عنوان این یک تحلیل نیست فقط درخواست راهنمایی و اموزش از استاد گرامی جناب اقای جلال الدینی می باشد
خبهمنWeekly.PNG
خبهمن
نمودار هفتگی
استفاده از نمودار خطی و ابزار رسم andrews pitchfork
خط حمایت تقریبا بر روی 258
اگر 258 را به عنوان مقاومت عمل کند و هدف بعدی سهم 290
در غیر اینصورت ریزش تا 230
برای اولین بار از این ابزار استفاده کردم لطفا راهنمایی کنید و ببخشید اگر درست نیست
با تشکر
نظر
-
-
در اصل توسط mahtab.gh441 پست شده است View Postبا سلام استاد گرامی سید بزرگوار
امیدوارم صحبت های بنده را تصحیح بفرمایید ممنون از لطف شما
کگاز بعد از اینکه نتوانست سقف مقاومتی 936.4 را بشکند شروع به تشکیل یه سقف دوقلو کرده
که 840 مورد حمایت قرار گرفته و الان در حال پول بک زدن به سقف مقاومتی قبلی می باشد برای شکست و تبدیل به حمایت می باشد
ممنون می شوم راهنمایی کنید با تشکر فراوان
الگو ها مبحث بسیار مفصلی دارند که اگر بنده بخواهم کلاس تکنیکالش را تشکیل بدهم شاید 15 یا 20 ساعت باید به این مبحث بپردازم...
در مورد سقفی دوقلو مطالب بسیار زیاد است ولی در کل شما هر وقت و هرجا یک شکل M در نمودارت مشاهده کردی بدون که بعدش یک ریزش هست ، حالا مقدار ریزشش بستگی به نوع سقفی دوقلویی که زده متفاوت است و ساعتها بحث نیاز دارد...
در مورد نمودار کگاز هم همچین بحثی داریم و ریزشش هم تا محدوده کف چنگال بوده...
ولی اگر دیده باشید بنده بدون اینکه مقاومتی را بعنوان مقاومت سقف تشخیص بدهم ، فقط از طریق چنگال و مقاومت خط میانه چنگال به همان مقاومت سقف رسیدم ، پس این مشخص میشه در قیمت 936 تومن علاوه بر مقاومت میانه چنگال ، مقاومت سقف هم داریم و این یعنی یک مقاومت قوی که فعلا نمیگذاره سهم صعود کنه و خرید این سهم در بازه مدتی الان خوب نیست....
در اصل توسط mahtab.gh441 پست شده است View Postبه هیچ عنوان این یک تحلیل نیست فقط درخواست راهنمایی و اموزش از استاد گرامی جناب اقای جلال الدینی می باشد
[ATTACH=CONFIG]589[/ATTACH]
خبهمن
نمودار هفتگی
استفاده از نمودار خطی و ابزار رسم andrews pitchfork
خط حمایت تقریبا بر روی 258
اگر 258 را به عنوان مقاومت عمل کند و هدف بعدی سهم 290
در غیر اینصورت ریزش تا 230
برای اولین بار از این ابزار استفاده کردم لطفا راهنمایی کنید و ببخشید اگر درست نیست
با تشکر
خوب خیلی واضح دارم میبینم که داری کار میکنی که تکنیکال را یاد بگیری...
اگر دقت کرده باشی دارم جوری تحلیل ها را میزنم که برای همه دوستان یک کلاس آموزشی باشه و ایندفعه از چنگال اندروز دارم استفاده میکنم...
قبل از هرچیز بهت پیشنهاد میدم نمودارت را از حالت خطی به حالت شمعی تغییر بدی چون نمودار شمعی بسیار دقیقتر اهداف را مشخص میکنه...
نکته بعدی اینکه سعی کن برای حمایت و مقاومت یک محدوده رند را انتخاب کنی برای مثال اگر عدد 864 را به عنوان حمایت یا مقاومت بدست آوردی ، محدوده 860-870 را به عنوان محدوده حمایتی یا مقاومتی مشخص کن...
.
.
.
اما در مورد چنگال اندروز یک سری نکات هست که شاید خیلی از جاها مشخص نکرده باشند ولی بنده به عنوان یک نکته ناب تجربی بهتون آموزش میدم:
دسته چنگال را همیشه در محدوده یک خط حمایتی یا مقاومتی رسم کن...
شما یک نگاه به چنگالی که کشیده ای بکن ، اصلا قائده و قانون نداره و دسته چنگال معلوم نیست از کجا گرفته شده...
برای اینکه بهتر متوجه حرفم بشی یک بار دیگه یه نگاه به چنگالهایی که کشیدم بنداز ، برای خبهمن هم گذاشتم...
یک نکته ای که تو چنگال هست خطوط فیبوناچی ای هست که بصورت خطوط قرمز رنگ در دو طرف چنگال کشیده شده که خودش میتونه یک نقطه حمایتی را مشخص کنه ، باز برای دقت رسم چنگال به نمودار خبهمن که کشیدم نگاه کن و خودت نکاتش را جدا کن و از روش چندین سهم را تحلیل کن تا توی استفاده از این ابزار مهارت پیدا کنی...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
سیمان تهران
در نمودار سیمان تهران الگوی کاپ در حال شکل گیریست .احتمال اصلاح تا حدود 670 تومان برای تشکیل هند وجود دارد. الگو در صورتی تایید می شود که خط لبه در 680 تومان با حجم بالا شکسته شده و تثبیت شود در اینصورت به هنگام پول بک و قرار دادن حد ضرر در 640 تومان میتوان اقدام به خرید نمود .هدف الگو در صورت تایید 900 تومان است که با توجه به هدف موج شماری در حدود 830 تومان ، بین 830 تا 900 می توان اقدام به فروش نمود.پس از شکست خط گردن و در برخورد با مقاومت در 740 تومان احتمال پول بک وجود دارد.
با توجه به اینکه در پست های قبلی هدف 770 را پیش بینی کرده بودید نمودار فوق اهداف 900 را در نظر دارد. نمودار فوق را چگونه ارزیابی می کنید ؟ نمودار از تاپیک علیرضا بورس می باشد.
نظر
-
در اصل توسط masoud ramezani پست شده است View Postسلام خدمت دوست عزیزمان smj12
لطفا تکنیکال فملی رو بررسی بفرمایید
با تشکر فراوان
اگر دقت کنید بنده فقط و فقط از طریق چنگال مقدار ریزش را مشخص کرده ام و اصلا اندیکاتورهای دیگه را دخیل نکردم...
این سهم فملی است و در چنگال دو خط سبز هم میبینید که اضافه کردم و این همام حمایتهای بین چنگالی است که باز یک نکته بیسار حرفه ای است و یه جورایی فوت کوزه گری است...
خوب حمایت اول روی 408-410 است که اگر بیشتر بریزد میرود برای لمس کف چنگال که توی شکل مشخص کرده ام و هدفش 385 تومن است...
در کل سهم در یک کانال صعودی داره حرکت میکنه و نوسان میده...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط Spica پست شده است View Postسیمان تهران
در نمودار سیمان تهران الگوی کاپ در حال شکل گیریست .احتمال اصلاح تا حدود 670 تومان برای تشکیل هند وجود دارد. الگو در صورتی تایید می شود که خط لبه در 680 تومان با حجم بالا شکسته شده و تثبیت شود در اینصورت به هنگام پول بک و قرار دادن حد ضرر در 640 تومان میتوان اقدام به خرید نمود .هدف الگو در صورت تایید 900 تومان است که با توجه به هدف موج شماری در حدود 830 تومان ، بین 830 تا 900 می توان اقدام به فروش نمود.پس از شکست خط گردن و در برخورد با مقاومت در 740 تومان احتمال پول بک وجود دارد.
با توجه به اینکه در پست های قبلی هدف 770 را پیش بینی کرده بودید نمودار فوق اهداف 900 را در نظر دارد. نمودار فوق را چگونه ارزیابی می کنید ؟ نمودار از تاپیک علیرضا بورس می باشد.
این تحلیل تایید میشود و روی 740-745 بک میکند و برای پولبک زدن هم دو هدف حمایتی هست ، 690-685 تومن و 660 - 655 تومن ، که البته حمایت 685 را بسیار قوی میدانم...
این برگشت به منزله صعود قیمت تا 900 تومن هم میتواند باشد...
آخرین ویرایش توسط smj13؛ 2013/12/05, 10:22.هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط barsa پست شده است View Postسلام خدمت دوست عزیز smj12
ممنونم از شما به خاطر آموزش مفیدتون
لطفاً ایرادات بنده را بفرمایید
دالبر
بسیار عالیهیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط persepolis پست شده است View Postبا سلام و تشكر خدمت استاد گرامي...لطفا در صورت امكان يك تكنيكال جامع و كامل از ولصنم(اهداف قيمتي و بويژه حمايتها و نقطه مناسب ورود) محبت كنين...حتما اطلاع دارين كه خيلي ها اين سهم رو دارن و البته خيلي ها رو هم ازار داده و رنجونده....با تشكر.هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط Spica پست شده است View Post
لطفا یک تحلیل از پردیس بگذارید . من نمودار را نگاه کردم هیچ الگویی به چشمم نیامد .
شما اگر تحلیلگر باشی باید بتوانی نمودار را در هر شراطی بخوانی مگر بازگشایی های بالا که تکنیکال را نقض میکنه...
بار دیگه خودتون برسی کنید و اگر نتونستید توی تاپیک بگویید که با بقیه دوستان تحلیل کنیم :)آخرین ویرایش توسط smj13؛ 2013/12/05, 11:06.هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
نظر