دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zizo
    عضو عادی
    • Jul 2014
    • 48

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

جناب مرادی نظرتون درباره خرید پتایر و خرینگ چیست؟

نظر

• Senator1989
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 2577

میثم جان سلام.............از استاد جان چه خبرها !/:.yead.:/ کم پیدا شدن ایشون !/:.winksmiley02.:/

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط سنایی پست شده است View Post
        سلام جناب مرادی نظرتاان درمورد تکنیکال وبملت چیه
        مرسی
        سلام جناب سنایی

حمایت نزدیکش 195 و حمایت بعدی حوالی 180 هست...اگه از همین جاها برگرده احتمال واگرایی مثبت تو مکدی هم هست...
        در اصل توسط zizo پست شده است View Post
        جناب مرادی نظرتون درباره خرید پتایر و خرینگ چیست؟

خرینگ حمایت دویست رو داره،اگه از دست یده حمایت بعدی حوالی 175 و نزدیکترین مقاومت سهم هم حوالی 230-240 خواهد بود...

پتایر رو روش مثبت نیستم چندان،حمایت 225-230 رو داره،از دست بده دویست و اون رو هم خدایی نگرده از دست بده میتونه تا 150 تومن هم افت داشته باشه!من اصلا احتمال افتادن همچین اتفاقی رو کم نمیدونم!!!

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
        میثم جان سلام.............از استاد جان چه خبرها !/:.yead.:/ کم پیدا شدن ایشون !/:.winksmiley02.:/
        محمدرضا هستم جناب سناتور،بیشتر تو تلگرام فعال هستن ایشون،اگه خیلی جویای احوالشون هستید تو تلگرام جوینتتون کنم بهشون/:.coolsmiley02:./
        تمام سال من بی تو...

نظر

• Darkbird
          عضو جدید
          • Oct 2013
          • 12

سلام آقای مرادی
          در صورت امکان تحلیلی از ستران و کف اون بفرمایید.مرسی

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

سلام و عرض ادب

چارت شاخص قیمت (وزنی ارزشی رو کف خودش قرار گرفته و به هیچ وجه جای منفی خوردن نداره و گرنه...

چارت شاخص کل هم نزدیک به کف خودش قرار داره و نهایت 200-300 واحد منفی دیگه میتونه تحمل کنه و گرنه...

خیلی از سهمها هم یا روی حمایت هستن یا نزدیکش!

با توجه به موارد فوق انتظار دارم روز شنبه مثبت بسته بشه...پس اگه سهمی مد نظرتونه برای خرید و نوسان به نظرم شنبه یه کمی دست و دلباز تر باشید...البته همچنان با رعایت احتیاط!اینقدر بازار این دو سال رکب زده بهمون که...:(

شاخص قیمت وزنی ارزشی:

من همچنان با کفرا هستم و احتمالا فردا هم یه مقدار جزئی دیگه اضافه کنم:

چارت کفرا از دوست خوبم علی هستش....اصلاح مناسب زمانی و قیمتی،اماده ی استارت مجدد...

ضمنا گروه قند هم به نظرم هنوز بازیشون تموم نشده،بد نیست حواسمون باشه بهشون که اگه اصلاح مناسب کردن...

من که از این رالی اول سر ترسم جا موندم تقریبا...به نوسانک 10% ای حدودا روی قپیرا کل روزی ما بود از این رالی :|

یا حق
            تمام سال من بی تو...

نظر

• فدایی
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 710

محمدرضا جان،

اگه ممکنه یه تحلیل جدید از شاخص قیمت(وزن- ارزشی) ، شاخص کل و شاخص گروه ها بذارید.

با تشکر
              همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

سلام و درود/:.wubsmiley.:/

قصد دارم برگردم به فروم نویسی، بلکه ببینم میشه به این بهونه به روزهای خوش قدیم برگشت یا نه...

اینکه چقدر موفق بشم و چقدر دووم بیارم با خداست، برای همینم اینجا اولین پست مجددم رو زدم که اگر نشد و نتونستم باز این پست با این تاپیک به اعماق تاریک تاریخ بره.../:.negaran.:/

از دوستان قدیم کسی هست هنوز تو عالم فروم نویسی؟ اگه هست زود تند سریع دستا بالاااااا/:.grlim:./

پ.ن: ستاره های منو چرا دزدیدن، دارن باهاش پز میدن؟!:.thumbsdownsmileyan
                من ستاره هامو میخوااااااام/:.negaran.:/
                آقای علیرضا خان جمالی، اینو چی میگی؟!/:.weirdsmiley.:/ اینم کار دولت قبل بوده؟:Dپاسخگو باشید لطفا/:.hmmsmiley.:/

پ.ن.2: دارم میرم رو مخ برخی دوستان قدیم بلکه ببینم میتونم از این تلگرام لعنتی کمی دور بشن و بیان فروم بازی کنیم دوباره یا نه، دعا کنید بتونم گولشون بزنم!/:.yead.://:.yead.://:.yead.://.:blushsmiley:./
                آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2017/07/29, 07:38.
                تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

اپلود سنتر سایت خراب شده؟ هر کاری میکنم نمیتونم فایل اضافه کنم!
                  ---------------------
                  معدنی ها با حد ضرر شاخص 14 هزار واحدیشون جذاب به نظر میرسن، حیف وضعیتم طوری نیست بتونم ریسک کنم وگرنه شاید کمی حق چادرملو میذاشتم تو سبد :))
                  ---------------------
                  بعدا نوشت: واچ لیستم اینها هستند:
                  دکوثر، ثامان، سدور، کچادح، خمحرکه، کپرور و فخوز

الان داشتم شاخص ها رو میدیدم شاخص انبوه سازی بر خلاف تصورم وضعیت جالبی پیدا کرده، باید بیشتر روشون کار کرد به نظرم/.:blinksmiley.:/
                  آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2017/07/29, 08:46.
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

سلام و دو صد درود/:.Heart.:/

صبح داغ انگیز تابستونیتون به خیر#:-S

اول جا داره از استقبال گرمتون تشکر کنم، دیدن اسامی دوستان قدیم پای پست اول مایه ی بسی دلگرمی بود/:.wubsmiley.:/

دوم اینکه یه مسلمونی پیدا نمیشه این مشکل اپلود عکس منو حل کنه؟ بگردم دنبال یه اپلود سنتر دیگه عایا؟

و سوم اینکه خمحرکه بدجوووووووووور وسوسه میکنه به خرید! هرچند پولی ندارم برای خرید/.:biggrinsmiley.:/

واچ لیست این روزای من: کاذر ( دارمش در سبد)، خمحرکه، کپرور، حریل ( ورود بر و بچه های گل اتریش که شوخی نیست)، دکوثر، فخوز و شبندر هست، همینطوری بی خودی گفتم بگمش شاید جالب باشه براتونB-)

بعدا نوشت: راستی خیلی خرسند میشم اگه اینجا بشه پاتوقی واسه گپ و گفت و فان و تحلیل و همه چی...
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• gholamk
                      عضو فعال
                      • Jan 2015
                      • 520

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                      سلام و دو صد درود/:.Heart.:/

صبح داغ انگیز تابستونیتون به خیر#:-S

اول جا داره از استقبال گرمتون تشکر کنم، دیدن اسامی دوستان قدیم پای پست اول مایه ی بسی دلگرمی بود/:.wubsmiley.:/

دوم اینکه یه مسلمونی پیدا نمیشه این مشکل اپلود عکس منو حل کنه؟ بگردم دنبال یه اپلود سنتر دیگه عایا؟

و سوم اینکه خمحرکه بدجوووووووووور وسوسه میکنه به خرید! هرچند پولی ندارم برای خرید/.:biggrinsmiley.:/

واچ لیست این روزای من: کاذر ( دارمش در سبد)، خمحرکه، کپرور، حریل ( ورود بر و بچه های گل اتریش که شوخی نیست)، دکوثر، فخوز و شبندر هست، همینطوری بی خودی گفتم بگمش شاید جالب باشه براتونB-)

بعدا نوشت: راستی خیلی خرسند میشم اگه اینجا بشه پاتوقی واسه گپ و گفت و فان و تحلیل و همه چی...
                      سلام و خسته نباشی
                      آپلود سنتر شما مشکل داره، از این سایت استفاده کنید.http://img7.ir/

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                        سلام و خسته نباشی
                        آپلود سنتر شما مشکل داره، از این سایت استفاده کنید.http://img7.ir/
                        سپاس فراوان از شما/:.grlim:./
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

شاخص کانه های غیر فلزی:

ساختار ماقبل این قسمتی که در تصویر دیده میشه من رو قانع میکنه که در میان مدت روزهای خوبی منتظر این گروه باشه.../:.tonguesmiley:./

بعدا نوشت: کسرا و کاذر رو بیش از سایرین میپسندم/:.ph34r-smiley.:/

خیلی بعدا نوشت: آقا بیعت ام رو از کسرا و کاذر برمیدارم بلکه این دوتا طفل معصوم هم برگردن و گروه رو همراهیی کنن :)) /:.hmmsmiley.://:.hmmsmiley.://:.hmmsmiley.:/
                          ولی جدای شوخی در افق میان مدت و برای خرید در قیمت های فعلی این دوتا به نظرم چذاب تر هستند/:.ph34r-smiley.:/
                          آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2017/08/02, 10:35.
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

خمحرکه این شکلیه که وسوسه میکنه :

اون کانال سبز رنگ کانال بیست ساله اس، برای اینکه قسمت انتهایی خوب دیده بشه زوم کردم...
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

بعدا نوشت: کسرا و کاذر رو بیش از سایرین میپسندم/:.ph34r-smiley.:/

خیلی بعدا نوشت: آقا بیعت ام رو از کسرا و کاذر برمیدارم بلکه این دوتا طفل معصوم هم برگردن و گروه رو همراهیی کنن :)) /:.hmmsmiley.://:.hmmsmiley.://:.hmmsmiley.:/
                              ولی جدای شوخی در افق میان مدت و برای خرید در قیمت های فعلی این دوتا به نظرم چذاب تر هستند/:.ph34r-smiley.:/
                              کسرا اینطوریه که جذاب تر به نظر میرسه:

همین قیمتا با حد ضرر 300 فوق العاده عالیه به نظرم و در میان مدت اقلا 100% بازدهی انتظار دارم ازش/:.rolleyessmileyani
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

........
                                واچ لیست این روزای من:.......، کپرور،.....B-)
                                ........
                                و اما کپرور چرا تو واچ لیستم هست؟!

الحق و الانصاف چارت زیبایی داره، نداره؟/:.tonguesmiley:./

هدف حداقلی 650، بعدی 720 و من فکر میکنم در میان مدت هدف بالای 900 رو دنبال خواهد کردB-)
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X