کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرینگ حمایت دویست رو داره،اگه از دست یده حمایت بعدی حوالی 175 و نزدیکترین مقاومت سهم هم حوالی 230-240 خواهد بود...
پتایر رو روش مثبت نیستم چندان،حمایت 225-230 رو داره،از دست بده دویست و اون رو هم خدایی نگرده از دست بده میتونه تا 150 تومن هم افت داشته باشه!من اصلا احتمال افتادن همچین اتفاقی رو کم نمیدونم!!!
چارت شاخص قیمت (وزنی ارزشی رو کف خودش قرار گرفته و به هیچ وجه جای منفی خوردن نداره و گرنه...
چارت شاخص کل هم نزدیک به کف خودش قرار داره و نهایت 200-300 واحد منفی دیگه میتونه تحمل کنه و گرنه...
خیلی از سهمها هم یا روی حمایت هستن یا نزدیکش!
با توجه به موارد فوق انتظار دارم روز شنبه مثبت بسته بشه...پس اگه سهمی مد نظرتونه برای خرید و نوسان به نظرم شنبه یه کمی دست و دلباز تر باشید...البته همچنان با رعایت احتیاط!اینقدر بازار این دو سال رکب زده بهمون که...:(
شاخص قیمت وزنی ارزشی:
من همچنان با کفرا هستم و احتمالا فردا هم یه مقدار جزئی دیگه اضافه کنم:
چارت کفرا از دوست خوبم علی هستش....اصلاح مناسب زمانی و قیمتی،اماده ی استارت مجدد...
ضمنا گروه قند هم به نظرم هنوز بازیشون تموم نشده،بد نیست حواسمون باشه بهشون که اگه اصلاح مناسب کردن...
من که از این رالی اول سر ترسم جا موندم تقریبا...به نوسانک 10% ای حدودا روی قپیرا کل روزی ما بود از این رالی :|
قصد دارم برگردم به فروم نویسی، بلکه ببینم میشه به این بهونه به روزهای خوش قدیم برگشت یا نه...
اینکه چقدر موفق بشم و چقدر دووم بیارم با خداست، برای همینم اینجا اولین پست مجددم رو زدم که اگر نشد و نتونستم باز این پست با این تاپیک به اعماق تاریک تاریخ بره.../:.negaran.:/
از دوستان قدیم کسی هست هنوز تو عالم فروم نویسی؟ اگه هست زود تند سریع دستا بالاااااا/:.grlim:./
پ.ن: ستاره های منو چرا دزدیدن، دارن باهاش پز میدن؟!:.thumbsdownsmileyan
من ستاره هامو میخوااااااام/:.negaran.:/
آقای علیرضا خان جمالی، اینو چی میگی؟!/:.weirdsmiley.:/ اینم کار دولت قبل بوده؟:Dپاسخگو باشید لطفا/:.hmmsmiley.:/
پ.ن.2: دارم میرم رو مخ برخی دوستان قدیم بلکه ببینم میتونم از این تلگرام لعنتی کمی دور بشن و بیان فروم بازی کنیم دوباره یا نه، دعا کنید بتونم گولشون بزنم!/:.yead.://:.yead.://:.yead.://.:blushsmiley:./
اول جا داره از استقبال گرمتون تشکر کنم، دیدن اسامی دوستان قدیم پای پست اول مایه ی بسی دلگرمی بود/:.wubsmiley.:/
دوم اینکه یه مسلمونی پیدا نمیشه این مشکل اپلود عکس منو حل کنه؟ بگردم دنبال یه اپلود سنتر دیگه عایا؟
و سوم اینکه خمحرکه بدجوووووووووور وسوسه میکنه به خرید! هرچند پولی ندارم برای خرید/.:biggrinsmiley.:/
واچ لیست این روزای من: کاذر ( دارمش در سبد)، خمحرکه، کپرور، حریل ( ورود بر و بچه های گل اتریش که شوخی نیست)، دکوثر، فخوز و شبندر هست، همینطوری بی خودی گفتم بگمش شاید جالب باشه براتونB-)
بعدا نوشت: راستی خیلی خرسند میشم اگه اینجا بشه پاتوقی واسه گپ و گفت و فان و تحلیل و همه چی...
اول جا داره از استقبال گرمتون تشکر کنم، دیدن اسامی دوستان قدیم پای پست اول مایه ی بسی دلگرمی بود/:.wubsmiley.:/
دوم اینکه یه مسلمونی پیدا نمیشه این مشکل اپلود عکس منو حل کنه؟ بگردم دنبال یه اپلود سنتر دیگه عایا؟
و سوم اینکه خمحرکه بدجوووووووووور وسوسه میکنه به خرید! هرچند پولی ندارم برای خرید/.:biggrinsmiley.:/
واچ لیست این روزای من: کاذر ( دارمش در سبد)، خمحرکه، کپرور، حریل ( ورود بر و بچه های گل اتریش که شوخی نیست)، دکوثر، فخوز و شبندر هست، همینطوری بی خودی گفتم بگمش شاید جالب باشه براتونB-)
بعدا نوشت: راستی خیلی خرسند میشم اگه اینجا بشه پاتوقی واسه گپ و گفت و فان و تحلیل و همه چی...
سلام و خسته نباشی
آپلود سنتر شما مشکل داره، از این سایت استفاده کنید.http://img7.ir/
ساختار ماقبل این قسمتی که در تصویر دیده میشه من رو قانع میکنه که در میان مدت روزهای خوبی منتظر این گروه باشه.../:.tonguesmiley:./
بعدا نوشت: کسرا و کاذر رو بیش از سایرین میپسندم/:.ph34r-smiley.:/
خیلی بعدا نوشت: آقا بیعت ام رو از کسرا و کاذر برمیدارم بلکه این دوتا طفل معصوم هم برگردن و گروه رو همراهیی کنن :)) /:.hmmsmiley.://:.hmmsmiley.://:.hmmsmiley.:/
ولی جدای شوخی در افق میان مدت و برای خرید در قیمت های فعلی این دوتا به نظرم چذاب تر هستند/:.ph34r-smiley.:/
بعدا نوشت: کسرا و کاذر رو بیش از سایرین میپسندم/:.ph34r-smiley.:/
خیلی بعدا نوشت: آقا بیعت ام رو از کسرا و کاذر برمیدارم بلکه این دوتا طفل معصوم هم برگردن و گروه رو همراهیی کنن :)) /:.hmmsmiley.://:.hmmsmiley.://:.hmmsmiley.:/
ولی جدای شوخی در افق میان مدت و برای خرید در قیمت های فعلی این دوتا به نظرم چذاب تر هستند/:.ph34r-smiley.:/
کسرا اینطوریه که جذاب تر به نظر میرسه:
همین قیمتا با حد ضرر 300 فوق العاده عالیه به نظرم و در میان مدت اقلا 100% بازدهی انتظار دارم ازش/:.rolleyessmileyani
نظر