دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
    مشکل این روزای گروه بانکی اینه که حقیقی های قدر تمایلی به خرید نشون نمیدن و بیشتر فروشنده هستن و اگه حقوقی ها نخرند صف فروش میشن. بنده در کوتاه مدت رشدی را برای گروه بانکی تصور نمیکنم. حداکثر در یک بازه ای نوسان میکنن.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
    سلام جناب فدایی،ارادتمندیم قربان

بنده هم باهاتون هم نظرم از این منظر،واتفاقا برای خودم هم جای تعجب داشت این چند روز اخیر که با این چارت واقعا زیبایی که حکمت داره چرا اقبال حقیقی ها به طرز چشمگیری بهش کم شد و چرا بازار گردان سهم با قدرت ازش حمایت کرد!!و البته هنوز به جوابی برای این سوالها نرسیدم،پس تریجح دادم ریسک کنم و بمونم با سهم و حتی اضافه کنم...
    ویه نکته ی دیگه هم اینکه احتمال نمیدید حکمت جدای گروه حرکتی بتونه بکنه؟!
    تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

راستی سه شنبه صحبت کردیم راجع به فرصت خرید بودن منفی بعضی سهمها...با توجه به اینکه سه شنبه و چهارشنبه منفیها کامل نشد محض یاداوری عرض میکنم که منفی احتمالی امروز فرصت خرید هستش،لا اقل برای یه نوسان کوتاه مدت...

با احتمال بالایی نهایتا از 500 واحد پایین تر یه برگشت لا اقل 2-3 هزار واحدی خواهیم داشت.

پ.ن:جسارتا این برگشت میتونه زودتر هم رخ بده ها...مثلا بعد از 200 واحد افت...

پ.ن2:با خودم فکر میکردم بازار امروز چجوری ممکنه منفی بشه و خوب برادران زحمتکش سازمان با گندی که زدن و بستن بازار و تجربه های قبلی دلیلش رو جور کردن.../:.mellowsmiley.://:.mellowsmiley.:/

این اســـــــــت مدیریت جهـــــــانی/:.ph34r-smiley.:/
      آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2015/05/03, 08:47.
      تمام سال من بی تو...

نظر

• فدایی
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 710

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
        سلام جناب فدایی،ارادتمندیم قربان

بنده هم باهاتون هم نظرم از این منظر،واتفاقا برای خودم هم جای تعجب داشت این چند روز اخیر که با این چارت واقعا زیبایی که حکمت داره چرا اقبال حقیقی ها به طرز چشمگیری بهش کم شد و چرا بازار گردان سهم با قدرت ازش حمایت کرد!!و البته هنوز به جوابی برای این سوالها نرسیدم،پس تریجح دادم ریسک کنم و بمونم با سهم و حتی اضافه کنم...
        ویه نکته ی دیگه هم اینکه احتمال نمیدید حکمت جدای گروه حرکتی بتونه بکنه؟!
        سلام دوست عزیزم جناب آقای مرادی؛

با بررسی که روی حکمت داشتم انتظار دارم فردا برگرده. علتش اینه که اگه از همین حدود برنگرده حقوقی به شدت توی ضرر میره و جبرانش روز به روز براش سخت تر میشه. با توجه به سابقه معاملات این سهم، حقوقی حکمت همیشه سود کرده و کسی نیست که با ضرر از معامله خارج بشه.
        بنابراین توصیه بنده اینه که در صورت منفی بودن فردا و روزهای دیگه پله ای اضافه بشه چون مثل یک فنری میمونه که داره جمع میشه.

البته دلایل تکنیکالشو خود شما بهتر از من بلدید.
        آخرین ویرایش توسط فدایی؛ 2015/05/03, 19:31.
        همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

جناب فدایی بنده هم از روی چارت تقریبا همین رو عرض کردم:

شدیدا رو حکمت مثبتم...بهترین چارتی که این چند وقته دیدم برای این سهمه!زیر 130 خریدنیه با حد ضرر 120...
          و اینکه چرا تثبیت زیر 120 رو حد ضرر در نظر گرفتم،چون اون زیبایی که صحبت ازش میکردم با تثبیت زیر 120 از دست میره(انتظار افت شدید ندارم از سهم منتهی اون شاس صعودی خوبی که مد نظرم بوده رو هم نخواهد داشت دیگه...)

اینم چارت به روز شده حکمت و دلیل صحبتم...

انشالله فردا شاهد برگشت باشیم...
          تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

متاسفانه سهم ها و همینطور شاخص حمایت های خودشونو شکستن،هرچی حرف از صعود زده بودیم شد باد هوا!

با اتفاقات عجیب و غریبی که سر مبین افتاد محرک برای منفی شدن بازار بوجود اوردن،اونم دقیقا وقتی که بازار رو حمایت بود و حالا...

اگه باز اتفاق عجیب و غریبی رخ نده باید بگم هر مثبتی فرصت خروجه...صعود بیش از 10% تو اکثر نمادهای مهم بازار خیلی دور از ذهنه...اما کاهش 10% ای لااقل تو اکثرشون میشه تصور کرد...
            من یک سوم نقد کردم امروز تو حکمت و سایپا...البته یه مقدار سیستم اضافه کردم!
            اگه کسی از رفقا تو تلگرام هست و براش جالبه بهم پی ام بده تا بحثی که دیروز داشتیم اونجا راجع به کلیت بازار و همینطور چندتا سهم مهم بازار رو براش فروارد کنم...

@m_r_moradi
            ایدیمه...

ببخشید بیشتر از این توضیحی نمیدم و یا چارت ها رو اپلود نمیکنم،واقعا با این افتضاح پیش اومده دل و دماغی نمونده...
            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

سلام و عرض ادب

محتمل ترین سناریویی که از شاخص کل به ذهنم میرسه:

شاخص کل از سال 1371:

نزول یکسال و نیم اخیر:

با زوم بیشتر:

یا علی
              تمام سال من بی تو...

نظر

• hamzeh
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 397

تحلیل تکنیکال شاخص کل (تایم فریم هفتگی) :
                1- خط روندی داریم که تا حالا 2 بار که اولین برخورد فروردین 88 ، دومین برخورد شهریور 91 و احتمالا سومین برخورد در محدوده زمانی اواسط تا اواخر خرداد و محدوده 59 تا 61هزار میتونه باشه ،که اون نقطه میتونه باعث بازگشت احتمالی شاخص باشه .
                2-طبق چرخه های زمانی که داریم همون اواسط تا اواخر خرداد میتونه محدوده زمانی پایان اصلاح شاخص باشه .
                3- طبق چارت زیر که نمودار شاخص کل در تایم فریم روزانه هست کانال نزولی رو میبینیم که از دی ماه 92 شروع شده و همانطور که میبینید به خوبی به سقف و کف این کانال واکنش نشون داده .
                کف قبلی 61هزار میتونه پایان اصلاح باشه ، اگه نشد در نهایت کف این کانال محدوده 59هزار میتونه پایان اصلاح باشه .

با توجه موارد بالا محدوده زمانی اواسط تا اواخر خرداد ماه و محدوده 59 تا 61 هزار که اتفاقا همزمان میشه با توافق احتمالی هسته ای میتونه پایان اصلاح باشه و ان شا الله اونجا شاهد شروع همون موج 5 بزرگ بازار باشیم .
                توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

شاخص کل:

شاخص انبوه سازی:

خودرو:

ثشاهد:

ثباغ:

وبملت:

تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

در مورد شاخص کل احتمال برگشت از حوالی کف قبلی یعنی 61.5-62 هم هست منتهی قوی ترین سناریو همچنان همون 57-59 به عنوان کف بعدیه بازار هستش...
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

سلام و عرض ادب

فردا مراقب باشید...هم اکثر سهمها و هم شاخص کل میرسن به مقاومت های مهم و محکمی...

به شخصه سخت میبینم عبور بازار از مقاومت رو مگه اینکه واقعا اتفاق خفنی بخواد رخ بده...

علی الحساب انتظار دارم فردا بازار عرضه ها شدت داشته باشه...

یا حق
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• فروتن
                        عضو عادی
                        • Mar 2014
                        • 55

جناب مرادی نظرتون در مورد غبشهر چیه؟؟

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

سلام و عرض ادب

فردا مراقب باشید...هم اکثر سهمها و هم شاخص کل میرسن به مقاومت های مهم و محکمی...

به شخصه سخت میبینم عبور بازار از مقاومت رو مگه اینکه واقعا اتفاق خفنی بخواد رخ بده...

علی الحساب انتظار دارم فردا بازار عرضه ها شدت داشته باشه...

یا حق
                          متاسفانه بازار نتونست از مقاومتش عبور کنه،حالا باید منتظر بود و دید کدوم حمایت عمل میکنه...

شاید نوسانات مثبتی هم باشه طی روزهای اتی منتهی مادامی که شاخص نتونه مقاومت 65-65.5 رو لااقل بشکنه ورود جدید ریسک زیادی رو به همراه داره و من توصیه اش نمیکنم...بحث نگه داشتن سهمهایی که از قبل داریم جدا!

نظر شخصیم اینه که لااقل یه اصلاح مجدد تا حوالی 62.5-61.5 داریم...(بی رحمانه بخوام نظر بدم باید بگم اون حمایت و نوسان مثبت بعدش فرصت خروجه مجددا و شانس وقوع 59-57 زیاده)

اگه بحث مذاکرات و خوشبینی که به سرانجام رسیدنش هست وجود نداشت راحت میگفتم شاخص 57-59 خلاص...

خلاصه اش اینه...از روی چارت شاخص تا اواخر این ماه نزولی(نزول اخر) و تارگت این نزول هم 57-59 اما بحث سیستماتیک مذاکرات هسته ای ممکنه باعث زودتر تموم شدن این نزول بشه...

ورود سرمایه جدید تا شکسته شدن مقاومت شاخص ممنوع،نگهداری سرمایه قبلی بسته به درجه ی ریسک پذیری خودتون...

ببخشید پرچونگی شد

یا حق
                          در اصل توسط فروتن پست شده است View Post
                          جناب مرادی نظرتون در مورد غبشهر چیه؟؟
                          والا غبشهر از نظر بنیادی کاملا تاییده و مفته...منتهی چارتی یه مقدار مشکل داره و شانس نزولش نسبتا کم نیست...حمایت مهم نزدیکش حوالی 650 و کف قوی سهم حوالی 550(هرچند من بعید میدونم برسه به اون قیمت)...مقاومت نزدیک هم حوالی 730-750 تومن
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

متاسفانه بازار نتونست از مقاومتش عبور کنه،حالا باید منتظر بود و دید کدوم حمایت عمل میکنه...

شاید نوسانات مثبتی هم باشه طی روزهای اتی منتهی مادامی که شاخص نتونه مقاومت 65-65.5 رو لااقل بشکنه ورود جدید ریسک زیادی رو به همراه داره و من توصیه اش نمیکنم...بحث نگه داشتن سهمهایی که از قبل داریم جدا!

نظر شخصیم اینه که لااقل یه اصلاح مجدد تا حوالی 62.5-61.5 داریم...(بی رحمانه بخوام نظر بدم باید بگم اون حمایت و نوسان مثبت بعدش فرصت خروجه مجددا و شانس وقوع 59-57 زیاده)

اگه بحث مذاکرات و خوشبینی که به سرانجام رسیدنش هست وجود نداشت راحت میگفتم شاخص 57-59 خلاص...

خلاصه اش اینه...از روی چارت شاخص تا اواخر این ماه نزولی(نزول اخر) و تارگت این نزول هم 57-59 اما بحث سیستماتیک مذاکرات هسته ای ممکنه باعث زودتر تموم شدن این نزول بشه...

ورود سرمایه جدید تا شکسته شدن مقاومت شاخص ممنوع،نگهداری سرمایه قبلی بسته به درجه ی ریسک پذیری خودتون...

ببخشید پرچونگی شد

یا حق

والا غبشهر از نظر بنیادی کاملا تاییده و مفته...منتهی چارتی یه مقدار مشکل داره و شانس نزولش نسبتا کم نیست...حمایت مهم نزدیکش حوالی 650 و کف قوی سهم حوالی 550(هرچند من بعید میدونم برسه به اون قیمت)...مقاومت نزدیک هم حوالی 730-750 تومن

درود به جناب مرادی عزیز

بنیادی غبشهر http://khobregantahlil.com/NewsInner...tsDetail/10465
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                              درود به جناب مرادی عزیز

بنیادی غبشهر http://khobregantahlil.com/NewsInner...tsDetail/10465
                              ارادتمندم اقا جواد عزیز

بسیار لطف کردید،سپاسگذارم

پ.ن: جواد جان فایل رو خوندم، به نظرم بدبینانه ترین سناریو ممکنه رو نوشته برای سهم...سناریوی معقولانه فکر میکنم شرکت حدود 190 بتونه بسازه امسال و حتی تو یه حالت خوشبینانه یکی از دوستان سود 250 هم برای سهم در اورده بود...

در هر صورت حتی با این تحلیل هم پی بر ای سهم میشه حوالی 6 که نمیشه گفت خیلی زیاده...

نظر شخصی خودتون در مورد سهم چیه؟
                              آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2015/06/24, 13:17.
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

ارادتمندم اقا جواد عزیز

بسیار لطف کردید،سپاسگذارم

پ.ن: جواد جان فایل رو خوندم، به نظرم بدبینانه ترین سناریو ممکنه رو نوشته برای سهم...سناریوی معقولانه فکر میکنم شرکت حدود 190 بتونه بسازه امسال و حتی تو یه حالت خوشبینانه یکی از دوستان سود 250 هم برای سهم در اورده بود...

در هر صورت حتی با این تحلیل هم پی بر ای سهم میشه حوالی 6 که نمیشه گفت خیلی زیاده...

نظر شخصی خودتون در مورد سهم چیه؟

درود به دوست عزیزم
                                محمد جان
                                به نظر تحلیل واقع بینانه است
                                چون بخش بالایی از مفروضات بر اساس عملکرد سه ماه چیده شده !
                                دوستانی که سود ها رو بالا دیدند به نظرم یا مقدار تولید و فروش را بیشتر از اندازه تخمین زدند
                                یا قیمت فروش هر کیلو روغن رو بالا دیدند
                                یا قیمت خرید روغن خام رو پایین دیدند

شما نگاه کنید شرکت مجبور هست 30 درصد روغن پالم بخره و 70 درصد روغن سویا ... دوستان دیگر در تحلیل ها فقط روغن پالم رو لحاظ کردند .
                                شرکت در بودجه دیده هر کیلو روغن رو 4170 تومان بفروشه اما در سه ماهه نخست 3950 تومان فروخته یعنی فصل زمستان شما میگید 5 درصد افزایش نرخ بگیره برایند کل سالش میشه 4100 که متوسط فروش سال گذشته اش هم کمتر میشه

شرکت در بودجه میزان تولید رو حتی از ظرفیت اسمی هم بالاتر دیده که به نظرم 525000 تن روغن منطقی است

من فکر میکنم سود شرکت تا 120 تومان افت کنه

چیزی تا گزارش 6 ماهه شرکت نمانده
                                شش ماهه شرکت کمک میکنه تا تصمیم بهتری بگیریم
                                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

در حال کار...
                                X