دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

دفترچه یادداشت m.r_moradi

به نام حضرت دوست

با اجازه ی مدیریت و خانواده دوست داشتنی بورسی میخوام از این به بعد نوشته هام رو یه جا جمع و جور کنم.../.:biggrinsmiley.:/

راستش دیگه خجالت میکشم برم تاپیک سید و شلوغ بازی کنم،چون تا حدودی خودش سرش شلوغه و فکر کردم شاید شیطنت ها و شلوغ بازی های من از استانه تحملش خارج بشه،همیشه خودم رو شاگزد ایشون میدونم وممنونم به خاطر بودنش،برای من بیش تر از یه استاد حکم برادر بزرگ تری رو داره که همیشه ارزوی داشتنش رو داشتم،امیدوارم همیشه سرحال و سلامت و شاد باشه.../:.Heart.:/

فقط چند نکته رو ذکر میکنم و زیاد حاشیه نمیرم:

اول اینکه این تاپیک صرفا حکم دفترچه یادداشت رو برای من داره،حالا اگه این دفترچه یادداشت به درد دوستی خورد بسیار خوشحال خواهم شد، خلاصه اینکه صرفا با دید نوشته هایی از یه آماتور تو بنیادی و تکنیکال بهش نگاه کنید... /:.ph34r-smiley.:/

دوم اینکه قرار نیست فقط سهم بررسی کنیم،خوشحال میشم اگه گاهی اوقات گپ و گفت در مورد هر موضوعی چاشنی تاپیک بشه... /:.yead.:/

سوم اینکه هیچکس کامل نیست،پس از هر انتقاد دوستانه و محترمانه و به دور از جنجالی استقبال میکنم...:^o /:.winksmiley02.:/

دیگه عرضی نیست،بریم سر وقت اراجیف بافتن :D
    تمام سال من بی تو...
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

شلعاب حمایت خیلی خوبی تو محدوده ی 1080-1110 داره،امیدوارم از بین نره،چون شاید مجبور بشم با همه ی ارزندگی هایی که سهم داره تو پولبک احتمالی از سهم خداحافظی کنم!

تصمیم گرفتم بر خلاف روند این چند ماه اخیرم بیشتر به تکنیکال پایبند باشم...

تمام سال من بی تو...

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

...بعنوان متولی این تاپیک اولین پست رو من میزارم اینجا....
      ...خیلی خوشحالم از ایجاد این تاپیک و به نامرد ترین مراد دنیا هم تبریک میگم....روحت قرین مالک دوزخ.....
      .....اعلام اخبار پیرامون اموزش وینگ چون و مطالب خواندنی پیرامون این ورزش رزمی هم اینجا به سمعو نظر همه شما عزیزان میرسه....
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

سلام محمد رضا جان
        تاپیک جدیدتو تبریک میگم
        امیدوارم بتونیم از نوشته ها و تحلیل های نابت نهایت استفاده رو ببریم
        /:.Heart.:/:x
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

درمورد شاخص کل دیروز اقا کیوان یه پستی زده بودن راجع به مهم بودن امروز و فردا،راستش من دیدم تکرار مکررات میشه پست نزدم اما کاملا باهاش موافقم...

حواستون به نظرم به ار اس ای باشه،امروز خورد به 48 که مقاومتش بود و برگشت،حمایتش 41 هست...

خلاصه بخوام عرض کنم،نهایتا دو تا کندل منفی و افت تا 82000 واحد و نرفتن ار اس ای زیر 41 من رو به کوتاه مدت بازار خوشبین میکنه،در غیر اینصورت احتمالا این بار دیگه نقد بشم و تو نزول همراهی نکنم!

حوالی 82200 اولین حمایت 80950 دومین حمایت و بعدی حوالی 76500 واحد میشه به نظرم...

هرچند مهم ترین الارم رو به نظر من ار اس ای خواهد داد،بنابراین فردا و پس فردا احتمالا با مفید تریدر لحظه به لحظه ار اس ای شاخص رو چک خواهم کرد...

پ.ن:کاش امروز بازار مثبت میشد،ار اس ای سیگنال ورود میداد،مکدی سیگنال ورود میداد،چارت قیمتی سیگنال ورود میداد،بورس گلستان میشد اصن!ای خداااااااااااا/:.wacsmiley.:/
          تمام سال من بی تو...

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

آقا مرادی تاپیک زدی کار خودتو سخت کردی داداش:D ... حالا اگه فرصت کردی تکنیکال وامید رو برام نگاه میکنی :x.... تشکر

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
              ...بعنوان متولی این تاپیک اولین پست رو من میزارم اینجا....
              ...خیلی خوشحالم از ایجاد این تاپیک و به نامرد ترین مراد دنیا هم تبریک میگم....روحت قرین مالک دوزخ.....
              .....اعلام اخبار پیرامون اموزش وینگ چون و مطالب خواندنی پیرامون این ورزش رزمی هم اینجا به سمعو نظر همه شما عزیزان میرسه....
              دکتر جان سرعت عمل رو حال کردی،شدی دومین پست !
              اصلا بند دوم رو نوشتم مخصوص خودت،ببینم میتونی یه وینگ چونگ کار قهار از دل این بورسی بکشی بیرون یا نه! :))

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
              سلام محمد رضا جان
              تاپیک جدیدتو تبریک میگم
              امیدوارم بتونیم از نوشته ها و تحلیل های نابت نهایت استفاده رو ببریم
              /:.Heart.:/:x
              سلام و ارادت خدمت اقا جواد عزیز
              ممنونم،اقا اینطوری نگو که یوهو باورم میشه که تحلیلگرم،واقعا با حضور دوستان با دانشی مثل شما شرم میکنم که بخوام حرفی از تحلیل بزنم،صرفا میشه اسم تصورات شخصی رو گذاشت رو نوشته های من...
              خوشحال میشم هر وقت حال و حوصله داشتی بیای اینجا تا اشتباهاتمون رو بگیری و یه چیزایی یادمون بدی/:.Heart.:/
              تمام سال من بی تو...

نظر

• Burak Yılmaz
                عضو عادی
                • Dec 2013
                • 32

تبریک جناب مرادی
                وقتی داشتم پست اول رو می خوندم با خودم گفتم حتما یه جایی اشاره خواهد کرد که درد و دل ها رو می توان اینجا نوشت ... /.:biggrinsmiley.:/
                که بعدش دیدم فرمانش رو صادر کردید. :.thumbsupsmileyanim
                براتون آرزوی موفقیت دارم.

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

آقا مرادی تاپیک زدی کار خودتو سخت کردی داداش:D ... حالا اگه فرصت کردی تکنیکال وامید رو برام نگاه میکنی :x.... تشکر
                  اقا جواد سهمهای تاپت رو بیای اینجا بگی تا ما هم استفاده کنیم اصلا کار سختی نیستاااااااااا :.thumbsupsmileyanim/:.winksmiley02.:/

راستش همین الان داشتم یه پست براش اماده میکردم که پست شما رو دیدم،لذت بردم از این همفکر شدن در لحظه/:.wubsmiley.:/

وامید رو قبل از این خرابی بازار خیلی بهش امیدوار بودم،منتهی خورد تو بازار خرابی و برگشت تو کانال،هرچند پایینی براش متصور نیستم اما خوب یه کمی بالا رفتنش سخت شده تو کوتاه مدت...

سنگین ترین مقاومتش هم احتمالا حوالی 590(سقف قبلی و سقف کانال به صورت همزمان!) خواهد بود که من فکر میکنم تا 1.5 ماه دیگه بهش برسه...

سه تا عددی که رو چارت مشخص کردم هم برای کوتاه مدت سهم مهم هستن،چه در نقش حمایت چه در نقش مقاومت...

اینم چارت زیبای وامید:

تمام سال من بی تو...

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

تشکر محمد جان ... منم امید رو اینطور نگاه کردم .. البته نمودار تعدیل شده سود نقدی و افزایش سرمایه با احتساب آورده است

در این نمودار سهم من میاد کف کانال و از سال 89 در داخل این کانال بوده .

در مورد بنیادی سهم هم خدمتت عرض کنم که سهم برج 10 هست و برج 2 مجمع تقسیم سود داره و یک هفته بعدش واریز میکنه

سال 92
                    شرکت اصلی 70 و تلفیق 80
                    سال 93
                    شرکت اصلی 75 و تلفیق 95
                    اعلام شده ....
                    من برای سال 93
                    شرکت اصلی 100 و تلفیق 120 محاسبه میکنم

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

در اصل توسط Burak Yılmaz پست شده است View Post
                      تبریک جناب مرادی
                      وقتی داشتم پست اول رو می خوندم با خودم گفتم حتما یه جایی اشاره خواهد کرد که درد و دل ها رو می توان اینجا نوشت ... /.:biggrinsmiley.:/
                      که بعدش دیدم فرمانش رو صادر کردید. :.thumbsupsmileyanim
                      براتون آرزوی موفقیت دارم.
                      ممنونم دوست خوبم
                      اصولا آدمی موجود اجتماعی و من یه کم زیادی اجتماعی و اهل حرف زدن و درد دل و این بحثا... ;)
                      اگه اوجش رو بخواید بدونید باید از سید یاسر استعلام کنید تماس های طولانی و پرحرفی هام رو...

خوشحال میشم دوستان هم تو بحث های بورسی مشارکت کنن و هم تو بحث های غیر بورسی بتونیم با همدیگه هم کلام بشیم.../:.Heart.:/
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                        اینم چارت زیبای وامید:

تشکر محمد جان ... منم امید رو اینطور نگاه کردم .. البته نمودار تعدیل شده سود نقدی و افزایش سرمایه با احتساب آورده است

در این نمودار سهم من میاد کف کانال و از سال 89 در داخل این کانال بوده .

در مورد بنیادی سهم هم خدمتت عرض کنم که سهم برج 10 هست و برج 2 مجمع تقسیم سود داره و یک هفته بعدش واریز میکنه

سال 92
                        شرکت اصلی 70 و تلفیق 80
                        سال 93
                        شرکت اصلی 75 و تلفیق 95
                        اعلام شده ....
                        من برای سال 93
                        شرکت اصلی 100 و تلفیق 120 محاسبه میکنم

جواد جان چارت منم تعدیل شده با سود نقدی و افزایش سرمایه اس،اون کانال شما رو هم رو چارت انداختم،و جالبه که اون هم تلاقی داره با خطوط خودم،به نظرم کف سهم حوالی 460 تومنه...

راستی این افزایش سرمایه 100% ای که از اورده داده اخیرا چقدر میتونه تاثیر بزاره تو سودش،من خیلی به این پولی که تزریق میشه به شرکت طی چند ماه اتی امیدوارم...

تمام سال من بی تو...

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                          جواد جان چارت منم تعدیل شده با سود نقدی و افزایش سرمایه اس،اون کانال شما رو هم رو چارت انداختم،و جالبه که اون هم تلاقی داره با خطوط خودم،به نظرم کف سهم حوالی 460 تومنه...

راستی این افزایش سرمایه 100% ای که از اورده داده اخیرا چقدر میتونه تاثیر بزاره تو سودش،من خیلی به این پولی که تزریق میشه به شرکت طی چند ماه اتی امیدوارم...

محمد جان در مورد وامید عرض کنم که من کف سهم را با توجه به نمودار خودم 275 تومان یعنی منفی کامل فردا میدونم ( نتیجه فردا بازار منفی هست )

اما با توجه به نمودار شما و نمودار تعدیل شده بر اساس نمودار شما حوالی 455 تا 460 میبینم ...

سعی میکنم فردا 75 درصد خرید خودمو انجام بدم

شرکت 100 درصد افزایش سرمایه داده و سود خودشو برای امسال 70 تومان اعلام کرده ...

سال بعد رو هم 75 اعلام کرده که من فکر میکنم 100 تومان رو بسازه با توجه به عملکرد زیر مجموعه ها ...

سال 93 رو شرکت با افزایش سرمایه 75 تومان و تلفیق 95 دیده

من سال بعد را 100 شرکت اصلی و تلیفق 120 میبینم

5.5*120=660
                          +
                          60(سود مجمع سال 92)
                          =
                          720

ارزش سهم رو محدوده 720 تا 740 تومان میبینم

میشه 55 درصد فاصله تا ارزش ذاتی سهم

به شدت در این محدوده رو سهم کار خواهم کرد ...

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

محمد جان در مورد وامید عرض کنم که من کف سهم را با توجه به نمودار خودم 275 تومان یعنی منفی کامل فردا میدونم ( نتیجه فردا بازار منفی هست )

اما با توجه به نمودار شما و نمودار تعدیل شده بر اساس نمودار شما حوالی 455 تا 460 میبینم ...

سعی میکنم فردا 75 درصد خرید خودمو انجام بدم

شرکت 100 درصد افزایش سرمایه داده و سود خودشو برای امسال 70 تومان اعلام کرده ...

سال بعد رو هم 75 اعلام کرده که من فکر میکنم 100 تومان رو بسازه با توجه به عملکرد زیر مجموعه ها ...

سال 93 رو شرکت با افزایش سرمایه 75 تومان و تلفیق 95 دیده

من سال بعد را 100 شرکت اصلی و تلیفق 120 میبینم

5.5*120=660
                            +
                            60(سود مجمع سال 92)
                            =
                            720

ارزش سهم رو محدوده 720 تا 740 تومان میبینم

میشه 55 درصد فاصله تا ارزش ذاتی سهم

به شدت در این محدوده رو سهم کار خواهم کرد ...
                            لذت میبرم از همسویی تکنیکال و بنیادی،به نظر منم میتونه بین 700 تا 820 تومن رو ببینه تو یه بازه ی حداکثر 6 ماهه...

در مورد کفش هم هم نظریم تقریبا،من میگن بازه ی 460-480 که رو شکل مشخص کردم و شما هم که میگی 475....

راستی جواد جان رو شگل و شپاکسا کار نکردی شما؟!

علی الخصوص شگل چون اگهی دعوت به مجمعش هم اومده...

از روی چارت هم جای افت چندانی رو براش نمیبینم...

شگل سود امسال 498 تومن،اولین پیش بینی سال بعد 409 تومن...

شپاکسا سود امسال پیش بینی 520 تومن (9 ماهه 419 تومن ساخته) و اولین پیش بینی سال بعد 419 تومن...

قیمت هر دو حوالی 2600 و حداکثر افت هر دو هم به نظرم حوالی 2350 میتونه باشه...

شپاکسا مدارک افزایش سرمایه 300 درصدی(80% انباشته +220 درصد از اورده) رو فرستاده اما هنوززمان مجمع مشخص نیست...سرمایه فعلی 13.5 میلیارد

شگل مجمع افزایش سرمایه 110% از اورده اخر همین ماه...سرمایه فعلی 9 میلیارد

نظرت چیه اقا جواد؟
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• warrior
                              عضو عادی
                              • Dec 2013
                              • 138

مرادی جان تبریک...با اجازت مزاحم میشیم../:.yead.:/
                              [COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                              X