دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    درود به دوست عزیزم
    محمد جان
    به نظر تحلیل واقع بینانه است
    چون بخش بالایی از مفروضات بر اساس عملکرد سه ماه چیده شده !
    دوستانی که سود ها رو بالا دیدند به نظرم یا مقدار تولید و فروش را بیشتر از اندازه تخمین زدند
    یا قیمت فروش هر کیلو روغن رو بالا دیدند
    یا قیمت خرید روغن خام رو پایین دیدند

شما نگاه کنید شرکت مجبور هست 30 درصد روغن پالم بخره و 70 درصد روغن سویا ... دوستان دیگر در تحلیل ها فقط روغن پالم رو لحاظ کردند .
    شرکت در بودجه دیده هر کیلو روغن رو 4170 تومان بفروشه اما در سه ماهه نخست 3950 تومان فروخته یعنی فصل زمستان شما میگید 5 درصد افزایش نرخ بگیره برایند کل سالش میشه 4100 که متوسط فروش سال گذشته اش هم کمتر میشه

شرکت در بودجه میزان تولید رو حتی از ظرفیت اسمی هم بالاتر دیده که به نظرم 525000 تن روغن منطقی است

من فکر میکنم سود شرکت تا 120 تومان افت کنه

چیزی تا گزارش 6 ماهه شرکت نمانده
    شش ماهه شرکت کمک میکنه تا تصمیم بهتری بگیریم
    جواد جان ظرفیت عملی بر مبنای یک شیفت کاری هست و مشکلی از این بابت وجود نداره که بالاتر از ظرفیت عملی پیش بینی کرده باشه...

اما در مورد تحلیل یه نکته اینه که هر انچه منفی بوده در سه ماهه رو در نظر گرفته و نکات مثبت رو اصلا در نظر نگرفته...

اولین نکته در مورد همین میزان تولید و فروش...اومده مبلغ فروش سه ماهه رو که پایین بوده رو در نظر گرفته اما اینکه شرکت میزان تولیدش بالا بوده رو در نشر نگرفته....به نظر من راحت شرکت امسال بین 570-600 هزار تن تولید میتونه داشته باشه...

ضمن اینکه سه ماه اول سال مالی نه ماه مبارک رمضان رو داشته و نه ماه محرم رو و در واقع پیک فصلی فروش شرکت نبوده...پس میشه خوشبین بود که حداقل حداقل فروش شرکت به صورت خطی جلو بره و به فروش پیش بینی شده خود شرکت و حتی کمی بالاتر مثلا تا 2450 تا برسه...

اما در مورد ترکیب مصرف مواد اولیه راستش چون بررسی دقیقی روش نداشتم بهتره حرفی هم نزنم...باید برم بررسی کنم...

منتهی تا اونجایی که من بررسی کردم نهایتا با سرشکن شدن این بالا دیدنا و پایین دیدنا تو صورت مالی،حداقل انتظار از شرکت اینه که همین سود پیش بینی رو بتونه محقق کنه...احتمال وقوع سود 120 تومنی رو زیر 30 % میبینم من...

و نهایتا حق با شماست،باید دید ششماهه چه میکنه تا بشه بهتر تصمیم گرفت...

راستی یکی دوتا سهم خوب مهمونمون میکردی اقا،قدیما بیشتر هوای فقیر فقرا رو داشتیا...;)
    آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2015/06/24, 15:17. دلیل: نقل قول اشتباه
    تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

فک کنم دلیل اینکه چارتش اینجوری شده هم پیدا شد ولی...درست یا غلط بخشی از فعالین بازار دیدشون نسبت به سهم سود 120 تومنی هست و خوب با پی بر ای 4.5-5 میگن سهم بیش از 550-600 نمیارزه!!!

البته من خودم غبشهر ندارم اصلا...ولی خوب واقعا ناراحت میشم اگه همچین سناریویی اتفاق بیوفته...

سبد شخصی من الان بیشتر بر پایه ی کفرا و غچین هست و البته یه مقدار کم هم کهمدا و سفارود
      تمام سال من بی تو...

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
        فک کنم دلیل اینکه چارتش اینجوری شده هم پیدا شد ولی...درست یا غلط بخشی از فعالین بازار دیدشون نسبت به سهم سود 120 تومنی هست و خوب با پی بر ای 4.5-5 میگن سهم بیش از 550-600 نمیارزه!!!

البته من خودم غبشهر ندارم اصلا...ولی خوب واقعا ناراحت میشم اگه همچین سناریویی اتفاق بیوفته...

سبد شخصی من الان بیشتر بر پایه ی کفرا و غچین هست و البته یه مقدار کم هم کهمدا و سفارود
        درود محمد جان

من خودم سهام زیر رو در سبد دارم :
        پخش 300.مبین 281.بمپنا 1050.وصنعت 102

روی والبر ..دتولید..وبانک و وسپه هم مثبت هستم

کفرا رو هم زیر نظر دارم باید بررسی کنم
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

سلام و عرض ادب

فردا مراقب باشید...هم اکثر سهمها و هم شاخص کل میرسن به مقاومت های مهم و محکمی...

به شخصه سخت میبینم عبور بازار از مقاومت رو مگه اینکه واقعا اتفاق خفنی بخواد رخ بده...

علی الحساب انتظار دارم فردا بازار عرضه ها شدت داشته باشه...

یا حق
          متاسفانه بازار نتونست از مقاومتش عبور کنه،حالا باید منتظر بود و دید کدوم حمایت عمل میکنه...

شاید نوسانات مثبتی هم باشه طی روزهای اتی منتهی مادامی که شاخص نتونه مقاومت 65-65.5 رو لااقل بشکنه ورود جدید ریسک زیادی رو به همراه داره و من توصیه اش نمیکنم...بحث نگه داشتن سهمهایی که از قبل داریم جدا!

نظر شخصیم اینه که لااقل یه اصلاح مجدد تا حوالی 62.5-61.5 داریم...(بی رحمانه بخوام نظر بدم باید بگم اون حمایت و نوسان مثبت بعدش فرصت خروجه مجددا و شانس وقوع 59-57 زیاده)

اگه بحث مذاکرات و خوشبینی که به سرانجام رسیدنش هست وجود نداشت راحت میگفتم شاخص 57-59 خلاص...

خلاصه اش اینه...از روی چارت شاخص تا اواخر این ماه نزولی(نزول اخر) و تارگت این نزول هم 57-59 اما بحث سیستماتیک مذاکرات هسته ای ممکنه باعث زودتر تموم شدن این نزول بشه...

ورود سرمایه جدید تا شکسته شدن مقاومت شاخص ممنوع،نگهداری سرمایه قبلی بسته به درجه ی ریسک پذیری خودتون...

ببخشید پرچونگی شد

یا حق
          یه حمایت بین راه وجود داشت که من فراموش کرده بودم بگم،یحتمل فردا بهش میرسیم...حوالی 63700 واحد حمایتی رو داره شاخص که من انتظاری بیشتر از ری اکشن چند ساعته یا نهایتا یکی دو روزه ازش ندارم...پس مراقب باشید...

ضمن اینکه من همچنان نظرم در مورد روند کلی همون سابقه(لااقل تا کف قبلی حوالی 61.5-62 و حداکثر هم که 57-59) اما چون برخی دوستان نوسان گیران خوبی هستن شاید حمایت های میان راه مهم باشه...از دید من ممکنه از حوالی 63700 یه نوسان بزنه بازار...

یا حق
          تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

یه مروری هم رو چند وقت اخیر و گمانه هامون برای شاخص کل داشته باشیم شاید چراغ راه اینده شد برامون...

شاخص کل:

[[/img][/url]
            متاسفانه سهم ها و همینطور شاخص حمایت های خودشونو شکستن،هرچی حرف از صعود زده بودیم شد باد هوا!

با اتفاقات عجیب و غریبی که سر مبین افتاد محرک برای منفی شدن بازار بوجود اوردن،اونم دقیقا وقتی که بازار رو حمایت بود و حالا...

اگه باز اتفاق عجیب و غریبی رخ نده باید بگم هر مثبتی فرصت خروجه...صعود بیش از 10% تو اکثر نمادهای مهم بازار خیلی دور از ذهنه...اما کاهش 10% ای لااقل تو اکثرشون میشه تصور کرد...
            من یک سوم نقد کردم امروز تو حکمت و سایپا...البته یه مقدار سیستم اضافه کردم!
            اگه کسی از رفقا تو تلگرام هست و براش جالبه بهم پی ام بده تا بحثی که دیروز داشتیم اونجا راجع به کلیت بازار و همینطور چندتا سهم مهم بازار رو براش فروارد کنم...

@m_r_moradi
            ایدیمه...

ببخشید بیشتر از این توضیحی نمیدم و یا چارت ها رو اپلود نمیکنم،واقعا با این افتضاح پیش اومده دل و دماغی نمونده...
            سلام و عرض ادب

محتمل ترین سناریویی که از شاخص کل به ذهنم میرسه:

شاخص کل از سال 1371:

نزول یکسال و نیم اخیر:

با زوم بیشتر:

یا علی
            در مورد شاخص کل احتمال برگشت از حوالی کف قبلی یعنی 61.5-62 هم هست منتهی قوی ترین سناریو همچنان همون 57-59 به عنوان کف بعدیه بازار هستش...
            سلام و عرض ادب

فردا مراقب باشید...هم اکثر سهمها و هم شاخص کل میرسن به مقاومت های مهم و محکمی...

به شخصه سخت میبینم عبور بازار از مقاومت رو مگه اینکه واقعا اتفاق خفنی بخواد رخ بده...

علی الحساب انتظار دارم فردا بازار عرضه ها شدت داشته باشه...

یا حق
            دلیل اینکه عرض کردم مقاومت محکم و مهم چند روز پیش پست های ماقبل بود...شاخص حمایت بسیار مهمی رو شکسته بود متاسفانه و حالا همون حمایت نقش مقاومت رو بازی کرد و شد آنچه شد...

بعد از شکست اون مقاومت یه سناریو تقویت شد که تو پست های بالا میبینید...برگشت از کف قبلی،صعود تا حوالی 65 و ادامه ی نزول...دو گام اول رخ داده و باید دید گام سوم هم رخ میده یا نه...

انشالله که من اشتباه کرده باشم.../:.Heart.:/

یا علی
            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

چندتا نمودار به روز شده:

شاخص کل:

شاخص گروه خودرو:

شاخص گروه بانکی:

شاخص گروه کانه غیر فلزی:

ایران خودرو:

بانک ملت:

کفرا:

یا حق
              تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

بازار واقعا شگفت زده ام کرد...فقط همین!

رفتیم تا سقف کانال حوالی 67.5-68
                تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

سلام و عرض ادب

چند روز پیش برای یه همایشی یه بررسی رو چارت شاخص گروهها داشتم،فایل تصاویر چارت ها رو میتونید از اینجا دانلود کنید.

یه توضیح مختصر هم از اونچه گفته شد تو اون جمع این بود:

تصاویر چارتها رو که دارید و اکثرا گویا هستن خودشون...منتهی من یه کیفی سازی میکنم و دسته بندی میکنم این 11 تا گروه رو...

یه سری گروها شاخصشون عالیه،یعنی مقاومت شکستن...از بین این یازده گروه فقط گروه دارو همچین وضعیتی داره!!!!

یه سری گروها شاخصشون خوبه،یعنی شواهد و قرائن نشون میده که احتمالا به زودی میتونن از مقاومتهاشون عبور کنن...
                  بانکی،کانه غیر فلزی،ساختمانی،خودرویی رو میشه تو این دسته اورد...

یه سری گروهها تقریبا خنثی هستن،نمیشه نظر خاصی روشون داد،باید فقط نشست و دید با مقاومت ها و یا حمایتهاشون چه خواهند کرد...
                  شیمیایی ها با قرار گرفتن روی مقاومت و فلزات اساسی ها با قرار گرفتن روی حمایت از این دسته هستند...
                  همینطور غذایی ها که پایین چندانی براشون نمیشه تصور کرد اما بالا رفتنشون هم اسان نخواهد بود...

یه سری ها هم چارت هاشون بده،یعنی شاید انتظار افت خیلی زیادی ازشون نره ولی میشه با قطعیت خوبی گفت که فعلا لااقل خواب پول زیادی رو خواهند داشت...
                  سیمان از این دسته اس،افت 10% ای فرسایشی رو میشه براش پیش بینی کرد...
                  همچنین لیزینگ که ضعیف شدن قدرت روندش و واگرایی درش مشهوده...

یه سری گروهها هم افتضاح هستن!یعنی انتظار میره که شدیدا رو اعصاب راه برن...
                  گروه لاستیک از این دسته اس...وقوع واگرایی های منفی پی در پی در چارت هفتگی و شکسته شدن حمایت معتبر این گروه رو به شدت ترسناک کرده از منظر تکنیکالی...

-------

و در ادامه ی بحث بالا باید عرض کنم خدمتتون که شیمیایی و بانکی روز سه شنبه نفوذ کردن به مقاومت هاشون،وگروه کانه های غیر فلزی موفق شد مقاومت خودش رو بشکنه کامل...

یا حق/:.Heart.:/
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

یه بحثی در مورد دارویی ها با دوستان داشتیم تو تلگرام به نظرم رسید مکمل این تحلیل شاخص دارو هست...بی کم و کاست تصاویرش رو هدمتتون قرار میدم،بلکه مفید فایده باشه برای عزیزی...

یا حق
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

بازار واقعا شگفت زده ام کرد...فقط همین!

رفتیم تا سقف کانال حوالی 67.5-68
                      سقف کانال نزولی هم شکست شکر خدا...فعلا رفتیم 72 تا 74 هزارتا انشالله...اونجا مجدد بررسی کنیم باید!

تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

شاخص گروه کانه های غیر فلزی به روز شده:

کفرا به روز شده:

عمبیقا خوشبینم به روند میان مدتی این سهم...روند نزولی بلندت،خط روند میانی و ....مقاومتاش داره یکی یکی شکسته میشه...!سهم داره تلاش میکنه خودشو بالای 900 تثبیت کنه...

به شرط تثبیت بالای 900 تارگت اول حوالی 1150 و تارگت دوم حوالی 1400...!!

از نظر بنیادی هم که واقعا جزو کم ریسک های بازاره،پی بر ای زیر 5 و با توجه به اماری که از فروش شرکت تو سه ماهه به گوش میرسه که با اختلاف خیلی جزئی به اندازه ی پارسال فروش داشته(ضمن اینکه هر ماه نسبت به ماه قبل هم روند افزایش بوده تو سه ماهه) میشه امیدوار بود که حتی تعدیل مثبت هم داشته باشه تا اخر سال یه مقدار...

من یه مقدار از قبل مجمع داشتم و یه مقدار هم بعد مجمع اضافه کردم و فعلا میمونم با سهم...بنا به بالا رفتن پی بر ای بازار و رشد باشه میتونه بیشتر از متوسط بازار گین بده و بنا به افت باشه یحتمل کمتر از بازار اصلاح کنه از اینجا به بعد به نظرم...

شاخص گروهشون هم که خط روند بلند مدتی خودش رو شکسته...در مجموع توصیه میکنم از این گروه یه سهم داشته باشید گوشه سبد...

یا علی
                        آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2015/07/13, 23:46.
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

سلام و عرض ادب

یکی از رفقای با استعداد تکنیکال کار افتخار داده به بنده و قرار شده اینجا تحلیل هاش رو به اشتراک بزاره،بلکه منم از این کرختی در بیام و دو خط اراجیف ببافم و گپ و گفتی با رفقا داشته باشم...

حمید خان استادیان عزیز بسم الله.../:.grlim:./
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• amir.r
                            ستاره دار(3)
                            • Apr 2013
                            • 613

درود

ممنون میشم دو سهم وگستر و خاهن رو بررسی بفرمایید
                            با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• seraj
                              ستاره دار(2)
                              • Feb 2012
                              • 2064

سلام و عرض ادب

یکی از رفقای با استعداد تکنیکال کار افتخار داده به بنده و قرار شده اینجا تحلیل هاش رو به اشتراک بزاره،بلکه منم از این کرختی در بیام و دو خط اراجیف ببافم و گپ و گفتی با رفقا داشته باشم...

حمید خان استادیان عزیز بسم الله.../:.grlim:./
                              با سلام و احترام
                              خوشحال شدم مجددا شما رو می بینم و از مطالب ارزندتون استفاده میکنم جناب مرادی
                              نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

در اصل توسط amir.r پست شده است View Post
                                درود

ممنون میشم دو سهم وگستر و خاهن رو بررسی بفرمایید
                                سلام،با عرض پوزش دسترسی به چارت ندارم الان،فردا اول وقت حتما بررسی میکنم،اما اجالتا بدون چارت در مورد خاهن از بنده بپذیرید که خریدش هرچه نزدیک تر به 180 با حد ضرر 180 میتونه خوب باشه...(یه دوست بزرگواری دیروز صحبتش بود و تحلیلش رو برام فرستاد،این رو از روی چارت و تحلیل ایشون عرض کردم.)
                                در اصل توسط seraj پست شده است View Post
                                با سلام و احترام
                                خوشحال شدم مجددا شما رو می بینم و از مطالب ارزندتون استفاده میکنم جناب مرادی
                                سلام جناب سراج؛اراتمندم.

خیلی خیلی لطف دارید به بنده/:.Heart.:/
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X