نوشته هایmohsen ho
Collapse
X
-
پاسخ : نوشته هایmohsen ho
ژاپن دو قسط دیگر از پول نفت ایران را پرداخت کرد
خبرگزاری رویترز به نقل از دو منبع آگاه گزارش کرد که ژاپن طبق توافق اولیه ژنو، دو قسط دیگر برای واردات نفت خام ایران را به این کشور پرداخت کرد.
خبرگزاری فارس: ژاپن دو قسط دیگر از پول نفت ایران را پرداخت کرد
به گزارش خبرگزاری فارس، خبرگزاری رویترز به نقل از دو منبع آگاه گزارش کرد که ژاپن همانطور که طبق توافق اولیه هستهای ژنو برنامهریزی شده بود، دو پرداختی دیگر به ایران برای واردات نفت خام این کشور را پرداخت کرد.
طبق این گزارش، بانک مرکزی ایران این پرداختیها را از ژاپن دریافت کرده است و منبع دوم نیز تأیید کرد که ژاپن انتقال این مبالغ را انجام داده است.
طبق توافق اولیه ژنو، این اقساط در مجموع یک میلیارد دلار است و یکی از اقساط که قرار بود 10 آوریل پرداخت شود، 550 میلیون دلار بود و باقی نیز قرار بود 15 آوریل پرداخت شود.
وزارت دارایی ژاپن و بانک مرکزی این کشور حاضر نشد درباره این پرداختیها اظهار نظر کند.
اقساط چهارم و پنجم نیز به این مفهوم است که ایران 2.55 میلیارد دلار از بودجه مسدود شده نفتی خود را دریافت کرده است تمامی این پرداختیها به جز یک مورد توسط ژاپن صورت گرفته است و آن یک مورد را کره جنوبی پرداخت کرده است.
یکی از مقامات ارشد ایران روز سهشنبه به ایرنا اعلام کرد که ایران احتمالاً در هفته جاری قسط پنجم از بودجه مسدود شده خود را دریافت میکند و این به این مفهوم است که تهران به تعهدات خود به توافق اولیه ژنو پایبند بوده است.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....U4RW6HVZ.dpuf
نظر
-
در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postممنون دوست عزیز ثشرق نیز تارگت های بالایی خواهد داشت و به ان خواهد رسید بنده صرفا در مورد کوتاه مدت نوشتم
به هرحال زمان مشخص خواهد کرد که ثتران 250تومانی ارزنده تر از ثشرق 300تومانی خواهد بود
موفق باشید
زمانی که ثشرق بالای 300 بود وثتران زیر250
وفاصله قیمتی این دو بیش از50تومان بود
متاسفانه ثشرق با افت قیمتی این فاصله را جبران کرد وهم اکنون گپ بین این دوسهم پرشده
دراینده انتظار دارم ثتران از ثشرق فاصله بگیرد ولیکن درقیمت های بالاتر
نظر
-
در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postيادتونه قرار گذاشته بوديم اگر مي خواين بورس شغلتان باشه ، هر روز در دفتري كه تهيه كردين راجع به تريدهاتون و بورس بنويسيد! .... حال ! عارضم خدمتتان كه فارغ از افت و خيز سهم و سبد، برنده هاي روزهاي زمستانِ سختِ بورس ،
آنهايي بودند كه بدون اينكه حوصله شون سر بره ، نااميد بشن ، با همون شدت و قدرت و علاقه روزهاي رونق ، دفتر يادداشت يوميّه بورسي شان را نوشته اند... باور كنيد "تجربيات مكتوب" اين روزها عين نقشه راه خواهد بود
، در سالهاي سخت ، مهم نيست الان كه بازار خوب شده راجع به بازار چي فكر مي كنيد ، مهم اينه كه در روزهاي "كمپلت قرمز" بازار چي فكر مي كرده ايد! ... با همون يادداشت ها در صورت تكرار روزهاي سياه ( كه مسلما روزي تكرار خواهد شد) ، مثل بيننده اي خواهيد بود كه فيلم تكراري تماشا مي كند
آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2014/04/17, 22:23.
نظر
-
در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postدراین بازار افرادی که استراتژی خود را مشخص نکرده اند بیشترین زیان را خواهند دید
اگر دیدتان کوتاه مدت است پس هر روز وهرلحظه باید معاملات را دنبال کنیدوبیشتر نوسان بگیرید
اگر دیدتان میان مدت وبلند مدت است (همچون بنده) نیازی نیست هر لحظه سهم خریداری شده را رصد کنید
سهمی که خریده اید بالاخره با اعلام گزارشات ورونمایی خبرها وتعدیلات و..... راه خودش را از بازارجدا خواهد کرد
همچنان معتقد هستم در میان مدت وبلندمدت سهامداری بهترین گزینه دربازار فعلی است
موفق باشید
موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postدراین بازار افرادی که استراتژی خود را مشخص نکرده اند بیشترین زیان را خواهند دید
اگر دیدتان کوتاه مدت است پس هر روز وهرلحظه باید معاملات را دنبال کنیدوبیشتر نوسان بگیرید
اگر دیدتان میان مدت وبلند مدت است (همچون بنده) نیازی نیست هر لحظه سهم خریداری شده را رصد کنید
سهمی که خریده اید بالاخره با اعلام گزارشات ورونمایی خبرها وتعدیلات و..... راه خودش را از بازارجدا خواهد کرد
همچنان معتقد هستم در میان مدت وبلندمدت سهامداری بهترین گزینه دربازار فعلی است
موفق باشید
موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان عزیز
اگر اشتباه میکنم لطفا تصحیح کنید.
اگر رشد هفته قبل از عید با حمایت سازمان صورت میگرفت .این ریزش سیستماتیک توی پالایشی ها رو هم در قالب
یک توافق میشه دید.
اگر قرار بود بازار رو بدون پالایشگاهی ها رشد بدن که قدرت زیادی برای جذب نقدینگی وجود نداشت و خیلی زود دوباره
اکثر سهمها حبابی میشدن و اگه قرار به رشد پالایشگاهی ها با قیمتهای کنونی بود نیاز به نقدینگی زیادی داشت که
بدون حمایت حقوقی ها امکان پذیر نبود و با قیمتهای حال حاضر هم حقوقی ها حاضر به درگیر کردن حجم زیاد نقدینگی نبودن .
اگر دقت کنید افت شبندر بسیار حساب شده و با ماشین حساب داره صورت میگیره و حجم مبنا هم تا حدود زیادی برداشته
میشه تا به قیمت مورد نظر برسه.هیچ نظری در مورد میزان این افت ندارم ولی احتمال ریزش تا 1100
(و حتی تا 950 هم وجود داره که البته بعیده) ولی مسلما به یکباره این افت اتفاق نخواهد افتاد.
چیزی که من حس میکنم برنامه ریزی برای یک رشد با حجم بالا و مشارکت همگانیه که بسیار
حساب شده تر از قبل و کنترل شده تر خواهد بود ولی شاید انتظار کنونی آرامش قبل از طوفان باشه.
5 ماه تمام از پالایشگاهی ها استفاده ابزاری کردن و به عنوان وزنه تعادل از اونها استفاده کرده و الان
هم به نظر میرسه سهام پالایشگاهی وجه المصالحه قرار گرفته و باید تا رسیدن به قیمت مد نظر آقایون
همه انتظار بکشیم.
امیدوارم قبل از قربانی کردن شبندر یه آب بهش بدن و بی پولبک به مسلخ نفرستن.
در پایان عرض میکنم همه این مطالب صرفا برداشت شخصی بنده است و احتمال داره هیچکدوم اتفاق نیفته.
به نظر بنده کم کم به اواخر بازی نزدیک می شویم!!
بازی پالایشی ها هم با شفاف سازی شبندر بزودی تمام خواهد شد
وکل بازار اماده یک رشد شارپ خواهد شد
نظر
-
سلام محسن عزیز ، نظرتون درباره سبد من چیه ؟ 20درصد تو ضررم
فاذر 345 - 45%
تاپیکو 585 - 15%
خبهمن 268 - 10%
وبصادر 115 _ 10%
دی 199 _ 10%
ثشرق 320 _ 10%
نظر
-
در اصل توسط reza87132026 پست شده است View Postسلام محسن عزیز ، نظرتون درباره سبد من چیه ؟ 20درصد تو ضررم
فاذر 345 - 45%
تاپیکو 585 - 15%
خبهمن 268 - 10%
وبصادر 115 _ 10%
دی 199 _ 10%
ثشرق 320 _ 10%
ولیکن پیشنهاد می دهم دو بانکی خود را به یک بانکی نبدیل کنید
تاپیکو را به پاکشو تبدیل کنید
خبهمن را نیز به خساپا تبدیل کنید
نظر
-
رییس هیات مدیره مخابرات ایران:
سود قطعی سهام مخابرات ۱۰ درصد بیشتر از سال قبل است
http://khabarfarsi.com/ext/8777590
نظر
-
سلام
محسن خمهر چطوره بیرون بیام شنبه یارشد داره کی بیام بیرونبهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی
نظر
-
نظر