کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
باسلام منتظر گزارش سهم باشید
دربهترین شرایط ممکن بسته شد
رقم های مختلفی در موردپیش بینی93به گوش می رسه
با سلام
سود 93 ، 6054 ریال اعلام شده که بخش بهای تمام شده را بشدت متورم دیده که اگر مانند 92 میدید سود 840 تومانی را میتواست اعلام کند.
خوشحال میشم نظر جنابعالی را در مورد قیمت بازگشایی و خرید سهم با توجه به چشم انداز رفع تحریمهای بین المللی بدانم.با تشکر
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
با سلام
سود 93 ، 6054 ریال اعلام شده که بخش بهای تمام شده را بشدت متورم دیده که اگر مانند 92 میدید سود 840 تومانی را میتواست اعلام کند.
خوشحال میشم نظر جنابعالی را در مورد قیمت بازگشایی و خرید سهم با توجه به چشم انداز رفع تحریمهای بین المللی بدانم.با تشکر
خارجی ها به بورس تهران آمدند.
آفتاب: تعداد 16 سرمایه گذار خارجی فعال در بازار های مالی بین المللی از تالار معاملات بورس تهران بازدید کردند و از نزدیک در جریان روند معاملات در بورس تهران قرار گرفتند.
در ادامه این بازدید، سرمایه گذاران خارجی با دکتر حسن قالیباف اصل مدیرعامل بورس اوراق بهادار تهران دیدار و گفتگو کردند. مدیرعامل بورس تهران ضمن گفتگو با سرمایه گذاران فعال در بازارهای مالی بین المللی به سوالات آنها درخصوص بازار سرمایه ایران پاسخ گفت.
لازم به ذکر است، این سرمایه گذاران خارجی از کشورهای انگلیس، استرالیا، کانادا، امریکا و هند در این بازدید حضور داشتند.
من از مدیریت سایت تقاضا دارم تا ایدی های فعال این تالار رو بررسی کنن
این اقا یعنی مجید هو که اسمشو تغییر داده و گذاشته محسن هو قبلا تو سایت همسایه به دلیل داشتن ایدیهای متعدد و استفاده از اونها برای سوال کردن و تشکر زدن به خودش مسدود و اخراج شده ... دقیقا بعد از مسدود شدن در سایت همسایه فعالیتشو در این سایت زیادتر کرد و جالبتر اینکه بعد از اخراج از اون سایت تعداد زیادی کاربر جدید اینجا عضو شدن و دارن همون شیوه رو اعمال میکنن
درحالی که کل بورس روند نزولی داره و همه سهما افت میکنن و تمام تحلیلگرا تحلیلاشون اشتباه در اومده و رفتن تو ضرر این کاربرای جدید هر روز سوال میپرسن و محسن هو جواب میده و هیچ مشکلی با تحلیلهای اشتباهش ندارن چون همه این ایدیها یا اکثر اونها متعلق به خودشن
امیدوارم مدیریت سایت یه بررسی کنه تا حقیقت رو متوجه بشه
من از مدیریت سایت تقاضا دارم تا ایدی های فعال این تالار رو بررسی کنن
این اقا یعنی مجید هو که اسمشو تغییر داده و گذاشته محسن هو قبلا تو سایت همسایه به دلیل داشتن ایدیهای متعدد و استفاده از اونها برای سوال کردن و تشکر زدن به خودش مسدود و اخراج شده ... دقیقا بعد از مسدود شدن در سایت همسایه فعالیتشو در این سایت زیادتر کرد و جالبتر اینکه بعد از اخراج از اون سایت تعداد زیادی کاربر جدید اینجا عضو شدن و دارن همون شیوه رو اعمال میکنن
درحالی که کل بورس روند نزولی داره و همه سهما افت میکنن و تمام تحلیلگرا تحلیلاشون اشتباه در اومده و رفتن تو ضرر این کاربرای جدید هر روز سوال میپرسن و محسن هو جواب میده و هیچ مشکلی با تحلیلهای اشتباهش ندارن چون همه این ایدیها یا اکثر اونها متعلق به خودشن
امیدوارم مدیریت سایت یه بررسی کنه تا حقیقت رو متوجه بشه
!!!!!!!!!
دوست عزیز قبلا هم عرض کردم لطفا جو تاپیک را به هم نریزید
راستی شما هم ایدیتان جدیده!!!!!
بعضی ها واقعا مشکل دارند
درضمن تمام نوشته های بنده برای بلندمدت است نه کوتاه مدت
نظر