کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
باسلام خدمت دوستان عزیز
امیدوارم روز خوشی را سپری کرده باشید
درخبرها حمایت بانکی ها را از معاملات فردا داشتیم
این بازار تنها نیاز به اعتمادسازی دارد
صالح ابادی نیز فردا اخرین روزکاری اش می باشد واحتمالا گزینه جدیدی درپیش است
به نظر بنده فردا بهترین فرصت برای خرید سهم های ارزنده بازار می باشد
سهمی که قصد داشتم خدمت دوستان معرفی کنم لابسا (ابسال)می باشد
سهمی که سال جاری تا سطح150تومان توانایی سودسازی دارد
وسال94نیز بالای200تومان سود خواهد داشت
افزایش سرمایه سهم نیز درپیش است
امروز قصد ورود به سهم را داشتیم که متاسفانه سیستم انلاین قطع شد بگذریم
همچنان عرض می کنم از رفتارهیجانی بپرهیزید
بازار از همین محدوده استارت خود را خواهد زد
شب خوش
لابسا این روزها فرصت خرید است
سهمی که باpeتحلیلی2معامله شود ریسکی ندارد
امروز فرصت نابی داد
بزودی گزارش12ماهه سهم خواهد امد
[QUOTE=mohsen ho;482380]لابسا این روزها فرصت خرید است
سهمی که باpeتحلیلی2معامله شود ریسکی ندارد
امروز فرصت نابی داد
بزودی گزارش12ماهه سهم خواهد امد[/QUOTE یه خبر جالب هم داشته باشین تعرفه واردات لوازم خانگی دو برابر شد
براساس کتاب مقررات صادرات و واردات سال 93 تعرفه واردات کلیه لوازم خانگی دو برابر شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سال گذشته تعرفه واردات لوازم خانگی بین 35 تا 55 درصد بوده است که این رقم بین اقلام مختلف لوازم خانگی متفاوت است.
امسال تعرفه واردات این کالاها دو برابر شده و براساس نوع کالا تعرفه واردات آن بین 70 تا 110 درصد شده است. براین اساس این احتمال وجود دارد که لوازم خانگی طی ماههای آینده با افزایش قیمت مواجه شود.
لوازم خانگی از کالاهای اولویت 10 است که واردات آنها با ارز متقاضی و پرداخت سود گمرکی دو برابر از ابتدای سال جاری آزاد شده است. در حال حاضر لوازم خانگی که با تعرفه دو برابری وارد میشوند تا چهار ماه آینده به بازار میرسد و این احتمال وجود دارد که قیمت لوازم خانگی در بازار افزایش داشته باشد. البته در حال حاضر افزایش قیمت لوازم خانگی در بازار محسوس نیست زیرا هیچ کالایی از این گروه با تعرفه دو برابر هنوز وارد بازار نشده است.
در همین رابطه رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفت: دولت به اسم حمایت از تولید داخلی عوارض واردات و گمرکی کالاهای اولویت 10 که شامل لوازم خانگی نیز میشود را دو برابر کرد که این موضوع به ضرر مصرفکننده تمام شد و سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان بهتر است عنوان مصرفکننده را از نام خود حذف کند.
فردا در قیمت 2557 ریال صف فروش خواهد بود و جالبه بدانی صف هم جمع نخواهد شد ایندفعه رفتیم برا 220 قدم اول
اینو آقا محسن یکی از افراد تو تالار بورس گفته
واقعا چرا سهم رشد نمیکنه ...؟؟؟
فردا در قیمت 2557 ریال صف فروش خواهد بود و جالبه بدانی صف هم جمع نخواهد شد ایندفعه رفتیم برا 220 قدم اول
اینو آقا محسن یکی از افراد تو تالار بورس گفته
واقعا چرا سهم رشد نمیکنه ...؟؟؟
باسلام
دوست عزیز اگردیدتان میان مدت است که نباید نگران باشید بگذریم
ثتران کف 252تومانی داره وپایین ترنمیاد مقاومتش هم 280 است
پس نگران کوتاه مدت سهم هم نباشید
باسلام
دوست عزیز اگردیدتان میان مدت است که نباید نگران باشید بگذریم
ثتران کف 252تومانی داره وپایین ترنمیاد مقاومتش هم 280 است
پس نگران کوتاه مدت سهم هم نباشید
درسته ولی روند معمولا اینگونه بود با مثبت بازار ثتران قفل میشد در صف خرید...
دوست عزیز عرض کردم امروز خبری مبنی بر کنترل سهم توسط حقوقی درقیمت های فعلی رسیده!
پس کنترل کردن...
امیدوارم این کنترل رو ادامه ندن تا بازار منفی بشه دوباره سهم جا بمونه...
به نظرتون خپارس فرصت ورود میده قبل افزایش سرمایه؟؟؟؟
یا این قیمتا بالاست؟؟؟
پس کنترل کردن...
امیدوارم این کنترل رو ادامه ندن تا بازار منفی بشه دوباره سهم جا بمونه...
به نظرتون خپارس فرصت ورود میده قبل افزایش سرمایه؟؟؟؟
یا این قیمتا بالاست؟؟؟
خیر....
به نظر بنده تا250رشد خواهد داشت دراین قیمت ها فرصت خرید است
در مورد ثتران عرض کردم هدف کنترل است بعنی اگر بازار پایین هم بیاید سهم درهمین محدوده خواهد بود!
خیر....
به نظر بنده تا250رشد خواهد داشت دراین قیمت ها فرصت خرید است
در مورد ثتران عرض کردم هدف کنترل است بعنی اگر بازار پایین هم بیاید سهم درهمین محدوده خواهد بود!
نظر