کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گروه خودرو به ترتیب الویت:خودرو-خساپا-خاور
گروه روی:فاسمین-کروی-فراور
به نطر بنده باتوجه به شرایط فعلی دوگروه فوق بیشترین بازدهی را تاپایان سال خواهند داشت
البته اگر ریسک پذیری پایینی دارید میتوانید درریز موج ها وارد شوید البته همه سهم های فوق بادید میان مدت رشد واقعی خود را خواهند داشت
بدرود
با سلام و ارادت اگر موافق باشید فاذر هم شاید بد نباشه همینطور که خودتون هم قبلا اشاره کردید
روی پس از شکست سد تاریخی خود درحال پولبک
به مقاومت شکسته شده می باشد
2238 تثبیت بالای سطح2200 این فلز را درمیان مدت به بالای2500خواهد رساند
بدرود تابعد
باسلام خدمت دوستان عزیز
جهانی روی همچنان به روند صعودی خود ادامه می دهد وامروز هم توانست تابالاتر از2320 نیز رشد داشته باشد
به نظرمی اید بزودی باید منتظر روی 2500باشیم پیش بینی حاکی از رشد این فلز تاسطح 2700-3000 طی3-5ماه اتی می باشد که درصورت وقوع ان تاثیر قابل توجهی بر روی سود شرکت های این گروه خواهد داشت بگذریم
امروز بیشتر سبد خودرویی خود را نقد کردیم وبه گروه روی سوییچ کردم
امروز70درصد سبد را فاسمین خریدم باتوجه به شکست مقاومت مهم درسطح375
خرید بنده با دید میان مدت وبلندمدت می باشد وتارگت های فراتر از انتظاری برای فاسمین انتظار دارم
در مورد فاسمین
باتوجه به دلار2650 وروی2000تومانی دربودجه
وقیمت فعلی 3100تومانی دلار و2300تومانی روی میشه به سود بالای120تومان این سهم فکر کرد
هر 100دلار افزایش قیمت جهانی روی 15تومان به سود این شرکت اضافه خواهد کرد وبافرض روی 2500تومانی میشه به سودبالای150تومان فاسمین دست یافت
حال به نظرتان بازار چهpeبه سود فوق میده؟؟؟فاسمینی که درسال های گذشته عموماpeبالای8داشته
در مورد خودرویی ها امروز خاور وولغدر را خارج شدم وتنها با لیدر گروه سهامداری خواهم کرد
حجم سنگین معاملات امروز نشان میده پایینی دراین مقطع نمیتوان برای خودرو متصور بود
در مورد گزارش 12ماهه سهم هم طی فرصتی مطلبی را خدمت دوستان عرض خواهم کرد
سهم دریک کانال نزولی بین 130-150درحال نوسان است
درصورتی که بتونه بالای 150 تثبیت بشه میتونه پله اول تا180رشد داشته باشه
کف قوی سهم محدوده135می باشد
ازاخبارسهم اطلاعی ندارم
سلام آقامحسن شماهمیشه میگفتید که وقتی واردسهمی میشوید دیدتون میان مدت وبلندمدت ولی الان میفرمایید بیشترسهام خودروی راتبدیل گروه روی کردید وحتی چندروزپیش پیشنهادخریدولغدر رامیدادیدولی الان خارج شدید!!!
سلام آقامحسن شماهمیشه میگفتید که وقتی واردسهمی میشوید دیدتون میان مدت وبلندمدت ولی الان میفرمایید بیشترسهام خودروی راتبدیل گروه روی کردید وحتی چندروزپیش پیشنهادخریدولغدر رامیدادیدولی الان خارج شدید!!!
دوست عزیز شما برو از چند ماه قبل نظرهای آقا محسن رو بخون
هر روز همینجورن
یه روز گفتن ثتران منم 100% ثتران دارم تا 400 باهاشم
یه روز گفتن گروه خودرو تا آخر سال 100 % سبد من هست
حالا هم انگار شده روی
خدا از گناهان ما بگذرد انشالله اگر نیت سو و بدی داریم
چون این پولها خوردن ندارد.....
این داستان احتمالا همچنان ادامه دار هست
روزی یک دوست در همین تایپیک اومد و گفت چرا آقا محسن از تالار همسایه اخراج شدن....
واقعا باید برای شعور بعضی ها تاسف خورد
بازاری که از90هزار به 70هزار ریخته هرسهمی خریده باشی حداقل30درصد ریخته
روزی ثتران از بهترین ها بود 250معرفی شد تا315رفت میتوانست بالای400هم بره ولی جو منفی نگذاشت
لابسا در470معرفی شد تا580رفت ولی باجو بازار ریخت ولی داره دوباره به همان قیمت ها میرسه
خودرو2-3ماه پیش معرفی شد روی270 تا230ریخت ولی برگشت خرید خود بنده در مقاومت سنگین سهم بود
کچامن گفتم ازاین سهم خارج شدم که یک عده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درضمن فکرمیکنید خرید وفروش من این قدر در بازار تاثیر گذار است؟؟؟؟
سلام آقا محسن به نظر شما خودرو رو بالای 300 میبرن؟ اگه خودرو بالای 300 نره دوباره بازار نزولی خواهد شد
نظرتون در مورد حسینا چیه؟ در ضمن گروه سیمان در این چند روز خیلی افت کردن خرید برا نوسانگیری چطورهست؟
نظر