نوشته هایmohsen ho

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ابشار
    عضو فعال
    • Apr 2013
    • 1426

پاسخ : نوشته هایmohsen ho

سی درصذ بقیه پرتفو راهم محسن اقا از منفی نه اوردیم منفی شش تا شش ونیم خرید شد پنجاه درصد فعلا دارا شدیم وپنجاه درصد فعلا نقد ومترصد خرید فنوال وفپنتا

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11259

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
      سی درصذ بقیه پرتفو راهم محسن اقا از منفی نه اوردیم منفی شش تا شش ونیم خرید شد پنجاه درصد فعلا دارا شدیم وپنجاه درصد فعلا نقد ومترصد خرید فنوال وفپنتا
      فنوال وفپنتا را بی خیال شو
      دارا یک درصد کارمزد هم کمتر داره ... تا اخروقت اگر صفوف سنگین نشه به نظرم همین امروز باید خرید را تکمیل کرد
      دراین مقطع میشه به 1090-1100 به عنوان یک کف برا این هفته امید داشت

نظر

• ابشار
        عضو فعال
        • Apr 2013
        • 1426

ممنونم داش محسن عزیز،،ولی نمیدونم چراتابلوخوانی فنوال فپنتا قیمتهای خوبی رادرکوتاه مدت نشون میده وشایدم من اشتباه میکنم،،ودراخراینکه برای رشد سریع کوتاه مدتی طلق گفته شما همین دارا خیلی خوبه ولی فعلا نقد میمانم تافردا وپسفردا حالا ازبین فنوال وفپنتا ودارا یکی راانتخاب میکنم عجله برا خرید نیس،،موفق وموید باشین اقامحسن گرامی

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11259

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
          به نظرمباتوجه به کم کردن حچم فروش دربرخی از شاخص سازها
          دارا زیرکف امروز را فردا نخواهد دید ..
          وامروز باهیجان فروش فعلی بازار راحت تر میشه تعداد به قیمت مناسب خرید
          خرید ما امروز در دارا تکمیل شد ... فول تک سهم دارایکم شدیم11600 ... وسبحان که حدود10درصد سبد بود هم تبدیل به دارا شد ...

تازمانی که سهم زیر13000 باشه هستم با دارا

برای اولین بار طی ماه های اخیر تحرکات معناداری دردولیدر قبلی بازار خودرو وخساپا شاهد هستیم

انتظار میره فردا اول وقت با یک منفی20تایی به کف 1100-1090 حداقل دراین گام ریزشی برسیم ... تا ببینیم چی پیش میاد

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4184

صف فروش بانکی ها سنگین تر شد
            دارا را فردا میخریم

نظر

• ابشار
              عضو فعال
              • Apr 2013
              • 1426

خرید بیست درصد دیگه پرتفو در دارا وشد ۷۰درصد پرتفو وهمچنان سی درصد نقد

نظر

• مدافع
                ستاره‌دار(5)
                • Oct 2020
                • 2446

جناب آبشار من ۴ شنبه فنوال با ۵ درصد ضرر خارج شدم. به نظرم میشه روش کار کرد. خصوصا این که حقوقیش حجم مبناش پر کرد.

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(5)
                  • Oct 2020
                  • 2446

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                  دارا را فردا میخریم
                  حضور ذهن شما بهتره. من چیزی که خاطرم هست تو این فروم وقتی اکثریت رو یک سهمی مثبت هستند و خرید میزنن فرداش اوضاعش تعریفی نیست.

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11259

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                    دارا را فردا میخریم
                    درود
                    دلیل خرید صرفا تعادل نسبی خودرو بود ... اگر فردا درمچینگ ایران خودرو سهم ازمثبت شروع کنه یا رنج های خوبی زده بشه دارا هم بالاتر معامله میشه
                    بعید هست زیر کف امروز بدهند
                    درکل درهرصورت امید هست زیر1090-1100 نریم برا این هفته .... تا چه پیش بیاد
                    .................................................. ...................
                    27500 واحدمنفی ...سنگین ترین ریزش بازار طی چندماه اخیر

کلوز شاخض 1127

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4184

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                      حضور ذهن شما بهتره. من چیزی که خاطرم هست تو این فروم وقتی اکثریت رو یک سهمی مثبت هستند و خرید میزنن فرداش اوضاعش تعریفی نیست.
                      اکثریت که نمیشه گفت . چند هزار نفر خریدند چند نفرم از این سایت . منتها دوستان این تاپیک سنگین میلیاردی ظاهرا خریدند هر چند میانگین خرید صندوق 20 میلیون است
                      البته دارا چند بار رکب هم زده . روز بعدش بر خلاف انتظار روز قبل عمل کرده و نکته دیگر اینکه اگر تحرکی در بازار باید صندوق ها پیش قدم هستند و بعدش بازار
                      حتی فردا اول وقت بانکی تقضای خوبی داشته باشند به قول اقا محسن ممکنه کف امروز را هم نبینه

به هر حال فردا را با امید پائین تر خرید میکنیم . احتمالا منم سنگین
                      ضمن اینکه میدانم تجارت هم فردا بیاد زیر 210 جالب نیست برای دارا

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4184

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                        درود
                        دلیل خرید صرفا تعادل نسبی خودرو بود ... اگر فردا درمچینگ ایران خودرو سهم ازمثبت شروع کنه یا رنج های خوبی زده بشه دارا هم بالاتر معامله میشه
                        بعید هست زیر کف امروز بدهند
                        درکل درهرصورت امید هست زیر1090-1100 نریم برا این هفته .... تا چه پیش بیاد
                        .................................................. ...................
                        27500 واحدمنفی ...سنگین ترین ریزش بازار طی چندماه اخیر

کلوز شاخض 1127
                        با مثبت شروع شدن خودرو یه جور شعبده بازی میتونه باشه . بهتر است این کار انجام نشه
                        من حتی با جمع و جور شدن نسبی حلبی سازها توسط حقوقی ها در ساعت پایانی امروز چندان توافق ندارم
                        کاش بگذارند این سرطان ها بریزند تا جائی که باید چنین شوند . اینجاها و با توجه به اوضاع بد شاخص جای خوبی برای ولخرجی های مفرط و پول حروم کردن نیست که متاسفانه چنین میکنند

وقتی پالایشی و فلزی صف فروش باشد ، تکلیف حلبی مشخصه

خودرو و سایپا لازم نیست مثبت شوند . مثبتشون بدتر جو را خراب میکنه و بی اعتمادی میاره . باید متعادل شوند و در جا بزنند ، همین کفایت میکنه

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

البته من منظورم این نیست دوستان این فروم رو روند یک سهم موثر هستند. باید درست توضیح میدادم. دوستان این فروم به عنوان بخشی کوچکی از بازار هستند شاید طرز تفکر دوستان بشود در بخش بزرگتری از بازار گسترش داد. امروز خریدن که فردا بالاتر رد کنن.

من امروز نظرم بیشتر سهامی بود که حقوقی ها خوب خریدن. اونم باید با یک نوسان ریز پرید بیرون.

امروز کنار نشستم تا اگر فردا بازار از منفی به مثبت رفت خرید کنم هرچند به نظرم فردا بازار اول وقت بد نباشد.

ترجیح میدم تو گروه فلزی کار کنم.

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4184

منم منظورم موثر بودن نیست . منظورم همون اکثریت بود که شاید منم بد بیان کردم
                            موثر بودن افراد روی سهم در این بازار خراب را دوزار من قبول ندارم . نهایت اینکه میلیاردی رنج بزنی و بعدش هم هیچی
                            حرف زدن در این تاپیک ها و کلا فضای مجازی و تاثیرش بر روند هم که از روز اول و سالهای سال قبلتر هیچ اعتقادی نداشتم

نظر

• مدافع
                              ستاره‌دار(5)
                              • Oct 2020
                              • 2446

شاید بهترین اقدام برای ضایعاتی ها در جا زدن باشد. چون بالایی ندارن بتوانن کنترل کنند عالیه

نظر

• ابشار
                                عضو فعال
                                • Apr 2013
                                • 1426

من سی درصد نقد رابرای فنوال نگه داشتم همیشه سود خوبی داده وتقریبا خشکه دست کسی هم نیست این سهم باشبصیر وشغدیر جزو سهامهای خاص هستن وجون میدن برای سهامداری،،ولی من برای نوسان فردا ودوشنبه زیر نظر میگیرمش تابلوخوانی خوب نشونش میده وتوهمین خرداد تک سهمش میشم برای سهامداری کوتاه مدت فنوال،،فعلا اگه دارا نوسان بذاره ازش بگیرم بعد از اون وچندتا نوسان دیگه میرم سراغ تک سهمی درفنوال

نظر

در حال کار...
                                X