نوشته هایmohsen ho

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : نوشته هایmohsen ho

من منظور شما رو متوجه شدم من صحبتم ناقص مطرح کردم.

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11255

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
      البته من منظورم این نیست دوستان این فروم رو روند یک سهم موثر هستند. باید درست توضیح میدادم. دوستان این فروم به عنوان بخشی کوچکی از بازار هستند شاید طرز تفکر دوستان بشود در بخش بزرگتری از بازار گسترش داد. امروز خریدن که فردا بالاتر رد کنن.

من امروز نظرم بیشتر سهامی بود که حقوقی ها خوب خریدن. اونم باید با یک نوسان ریز پرید بیرون.

امروز کنار نشستم تا اگر فردا بازار از منفی به مثبت رفت خرید کنم هرچند به نظرم فردا بازار اول وقت بد نباشد.

ترجیح میدم تو گروه فلزی کار کنم.
      درود
      1درصد کارمزد کمتر باعث میشه ریسک یک روز زودتر خریدن نسبت به کف را بپذیریم
      وگرنه درانبوهی از صفوف فروش جذاب بازار چندان نیازی به ریسک کردن نبود
      1درصد هم غنیمتی است دراین بازار
      ارادت

نظر

• matin
        ستاره دار (14)
        • Mar 2013
        • 650

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
        خرید ما امروز در دارا تکمیل شد ... فول تک سهم دارایکم شدیم11600 ... وسبحان که حدود10درصد سبد بود هم تبدیل به دارا شد ...

تازمانی که سهم زیر13000 باشه هستم با دارا

برای اولین بار طی ماه های اخیر تحرکات معناداری دردولیدر قبلی بازار خودرو وخساپا شاهد هستیم
        دو پله دارا خریدم آخر وقت..
        مقداری نقدم برا فردا
        إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
        "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

• مدافع
          ستاره‌دار(5)
          • Oct 2020
          • 2446

به عنوان یک فوق آماتور در حضور دوستان دو تا خط کشیدم برای دارا.

نظر دوستان میتواند کمک راه باشد در انتخاب درست.

باتشکر

نظر

• مدافع
            ستاره‌دار(5)
            • Oct 2020
            • 2446

آقا محسن خط خطی من چگونه میبینید؟ میشه روش حساب کرد؟

اگرجواب آری است به نظرتون فردا از سقف کانال نزولی که الان نقش حمایت دارد به بالا پرتاب میشه؟

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11255

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
              آقا محسن خط خطی من چگونه میبینید؟ میشه روش حساب کرد؟

اگرجواب آری است به نظرتون فردا از سقف کانال نزولی که الان نقش حمایت دارد به بالا پرتاب میشه؟
              درود
              برا دارایکم چندان اعتقادی به نمودار ندارم ... صرفا روند کلیت بازار ونقاط حمایتی شاخص کل ونمادهای شاخض ساز به خصوص گروه بانکی تاثیرگذار هست
              بازه امروز دارا کمترین نرخ طی 4ماه اخیر بوده ... نرخ های پایین ترهم تنها4روزکاری دوام داشته و دربرگشت به سرعت به بالای این سطوح برگشته
              درمورد این که لول برگشت به چه صورت باشه تابلو معاملات صرفا میتونه پاسخ گو باشه و فعلا تصورخاصی ندارم
              ارادت

نظر

• مدافع
                ستاره‌دار(5)
                • Oct 2020
                • 2446

والا ما الان همه در یک سنگر هستیم فقط هم خودمون میتونیم به خودمون کمک کنیم

اینم خط خطی فاسمین در دو کانال صعودی و نزولی

حالا به نظرتون فاسمین فردا حمایت میشه یا میره محدوده ۱۰۵۰ اونجا است که برگشت دارد.

والا من ۴ شنبه با احتمال اینکه کانال نزولی معتبر باشد فروختم. نمیدونم فردا ممکن به کانال صعودیش واکنش نشان دهد یا نه!
                آخرین ویرایش توسط مدافع؛ 2021/05/22, 13:50.

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(5)
                  • Oct 2020
                  • 2446

درست ایچیموکو میگن خیلی تجربه میخواد ولی من هیچ واکنشی رو سهام مختلف در این سیستم بررسی روند معاملاتی ندیدم. خیلی راحت مقاومت و حمایت هایی که دارد غیر معتبر میکند. گذاشتمش کنار خخخخ

نظر

• بورس باز قهار
                    عضو فعال
                    • May 2020
                    • 1979

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                    خرید ما امروز در دارا تکمیل شد ... فول تک سهم دارایکم شدیم11600 ... وسبحان که حدود10درصد سبد بود هم تبدیل به دارا شد ...

تازمانی که سهم زیر13000 باشه هستم با دارا

برای اولین بار طی ماه های اخیر تحرکات معناداری دردولیدر قبلی بازار خودرو وخساپا شاهد هستیم

انتظار میره فردا اول وقت با یک منفی20تایی به کف 1100-1090 حداقل دراین گام ریزشی برسیم ... تا ببینیم چی پیش میاد
                    محسن میدونم در اولین نوسان میفروشی و قبلا هم گفتم از شتران ۱۰۰۰ تومنی و صدها سهم دیگه ولی دوستت دارم نمیدونم چرا

ولی خیلی ها رو با حرفات به ضررت انداختی قبول کن ، تو نوسان گرفتی یا با ضررت فروختی ولی برخی ها با حرفهای شما رفتن او ضرر شدید
                    خگستر ۲۵۰۰ خریی گفتم اقا حدضررش فعال شده و یک عده رو ترغیب کردی امروز رشما رفت برای ۱۳۰

دارایکم هم باید حداقل تا ۹ تا ۱۰ هزار بیاد پایین

تقلید هر کی کرده به خوش مربوطه ولی چون خیلی ها پیگیر هستند مراقب برخی ها پست هات باش

نظر

• مدافع
                      ستاره‌دار(5)
                      • Oct 2020
                      • 2446

سهم علیرضا حسنی حفاری

به نظر میاد محدوده ۵۰۰ گزینه بدی نباشد تا نظر دوستان چه باشد.

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11255

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                        محسن میدونم در اولین نوسان میفروشی و قبلا هم گفتم از شتران ۱۰۰۰ تومنی و صدها سهم دیگه ولی دوستت دارم نمیدونم چرا

ولی خیلی ها رو با حرفات به ضررت انداختی قبول کن ، تو نوسان گرفتی یا با ضررت فروختی ولی برخی ها با حرفهای شما رفتن او ضرر شدید
                        خگستر ۲۵۰۰ خریی گفتم اقا حدضررش فعال شده و یک عده رو ترغیب کردی امروز رشما رفت برای ۱۳۰

دارایکم هم باید حداقل تا ۹ تا ۱۰ هزار بیاد پایین

تقلید هر کی کرده به خوش مربوطه ولی چون خیلی ها پیگیر هستند مراقب برخی ها پست هات باش
                        درود
                        عرض کردم دراولین پست این تایپک هیچ قطعیتی نداریم ...ماهیت بارار هم سودوضرر هست ... وجذابیتش به همینه!

همون غگل شما 250-260 مگه کف متصور نبودید؟ شاید اکثریت بازار هم بنیادی همون حدود کف سهم را میدونست اما داره میره برا200

پس اصل اول عدم قطعیت هست .. این جا هم نظری اگه میدیم تماما بر اساس احتمال هست ... اگر قطعی بود که خرید پله ای پیشنهاد نمی شد

حتی برا دارایکم احتمال منفی بودن فردا قوی تر ازمثبت هست ..اما شخصا حس میکنم منفی هم باشه به درشتی امروز نیست!اما اگر بازار برگرده مثبت خوبی میخوره!

عدد13 برادارایکم یک عدد مقاومتی سنگین باشاخص فعلی هست ... درواقع اگررر بازار برگشتی بزنه ویک موج هیجانی 1-2روزه ایجاد بشه تا این حوالی میاد سهم

دارا زیر10 ... متوسط20-25درصد دیگه بازار باید بریزه !!... حداقل دراین مقطع(راند ریزشی فعلی) بعید هست ....

ارادت ..ماهم شمارا دوست داریم/:.yead.:/

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11255

بامنفی فردای اول وقت بازار حتی اگر برگشتی هم باشه شاخص حدود1090-1100 را به خودش میبینه

تلورانسی که ازکف 1میلیون واحد فاصله داریم هم مختص سهم هایی است که درصف فروش ماه هاست ققل هستند و یا شاخص سازانی که فیک بالا نگه داشته شدند

وبملت و وپاسار و وپارس و میدکو و ....

پس درواقع بامنفی 1-2روز اتی تلورانس فاصله را هم اگر درنظر نگیریم شاخص عملا به 1میلیون واحد رسیده .... بیش از50درصد ریزش ازسقف!!

شاخص 1میلیونی معادل با دلار20تومنی میتونه باشه ... دراواخر اردیبهشت 99 زمانی که شاخص حدود1.1میلیون واحد رسید دلار18تومن بود .

دردلار20تومنی اواخر خرداد 99 هم شاخص پس از افت تا 900k مجددا به تعادلی در بالای 1میل رسید و روند صعودی شد ...

درواقع شاخص 1میلیونی پیشخور شدن چشم انداز دلار20تومنی و توافق هسته ای است ....

نمادهای کوچک که اکثرا به نرخ زمستان 98 برگشته اند ... در اکثر شاخص سازان هم به نرخ دلار20تومنی تابستان گذشته درحال رسیدن هستیم ... دربرخی هم به نرخ اواخر98 برگشته ایم

عملا به یک تعادلی بین خریدار وفروشنده طی هفته جاری خواهیم رسید .... دراین نقاط چشم انداز اتی است که پالس مهمی برای اینده بازار هست

از دید شخصی دلار زیر23 پس از انتخابات باتلورانس1-2ماهه نخواهیم داشت ... و به مرور کف دلار به سمت 25تا اواخر سال حرکت میکنه

لذا باچنین چشم اندازی ودرشاخص فعلی حتی اگر خریدی چند درصد هم پایین تر بره .. دیگه اهمیت وریسک خاصی نداره ... وبخش اعظم ریزش بازار به انتهای خودش داره میرسه

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

صحبت غگل شد من خودم ۳۰۰ از دست داد احتمال میدادم حدوده ۲۲۰ آروم بگیرد ولی انگار فعلا تا ۱۹۰ - ۲۰۰ جا دارد.

نظر

• مدافع
                              ستاره‌دار(5)
                              • Oct 2020
                              • 2446

آیا محدوده مشخص شده در محل تقاطع روند صعودی و نزولی ولساپا پایان ریزش بی وقفه ولساپا خواهد بود؟‌ منتظر میمانیم.

نظر

• مدافع
                                ستاره‌دار(5)
                                • Oct 2020
                                • 2446

جناب رگنار نظر شما چیست؟‌

به هر حال شما صاحب نظرید. من از انتقاد ناراحت نمیشم شاید چراغ قوه برداشتم دارم مسیر اشتباه میرم. هر سهمی نگاه میکنم نزولیه لاکردار

نظر

در حال کار...
                                X