کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با کسب اجازه از اساتید گرامی بنظرم خودرویی ها روندشون شدیدا نزولیه، حالا حالا هام تغییر روند نمیدن و نوسان گیری هم روشون حال نمیده..... پالایشی ها زوده فعلا..... باید رفت سراغ سهم های کوچیک..... دارن یکی یکی در میرن.... ریسک معاملات رو باید برد بالا و ترس گذاشت کنار.....
با کسب اجازه از اساتید گرامی بنظرم خودرویی ها روندشون شدیدا نزولیه، حالا حالا هام تغییر روند نمیدن و نوسان گیری هم روشون حال نمیده..... پالایشی ها زوده فعلا(منتظر شپنا 900 تومنی هستم) ..... باید رفت سراغ سهم های کوچیک..... دارن یکی یکی در میرن.... ریسک معاملات رو باید برد بالا و ترس گذاشت کنار.....
بله امروز مشخص بود خوب میخرند . یه پله میخریدی بد نبود . امیدوارم نظرات من که رو پتایر مثبت نبودم باعث عدم خریدتون نشده باشه ولی خب خودم هم یه پله کوچک برداشتم و رفع تکلیف شده برام . با این حال اگر نظر من باعث ضرر یا زیانی برای شما یا کسی دیگر شده از صمیم قلب عذر خواهی میکنم
روند بازار اینطور نشون میداد که فردا تا حوالی 250 هم بشه خریدش ولی خب نه من و نه شما و نه دیگری خبر نداره برنامه بازیگران و گروه ها و غیره چیه و میخواند یهو بزنند زیرش
پتایر بالا انچنانی نداره فعلا شناوری بالایی داره ۵ درصد یا ۷ درصد
تعطیلات پیش رو خریداران فردا رو محتاط میکنه و حرفه ای ها بیشتر نقد میرن تا دوشنبه
بله امروز مشخص بود خوب میخرند . یه پله میخریدی بد نبود . امیدوارم نظرات من که رو پتایر مثبت نبودم باعث عدم خریدتون نشده باشه ولی خب خودم هم یه پله کوچک برداشتم و رفع تکلیف شده برام . با این حال اگر نظر من باعث ضرر یا زیانی برای شما یا کسی دیگر شده از صمیم قلب عذر خواهی میکنم
روند بازار اینطور نشون میداد که فردا تا حوالی 250 هم بشه خریدش ولی خب نه من و نه شما و نه دیگری خبر نداره برنامه بازیگران و گروه ها و غیره چیه و میخواند یهو بزنند زیرش
نه بابا این چه حرفیه
خودم پست گذاشتم خوب میخرنش ولی رانت نداشتم به یکباره ۳۰ ۴۰ میلیون اینور میذارن پشتش. بازیش شبیه بازی حفاری بود. ولی جو خراب بود گفتم فعلا زیان نکنم. به نظر پ ها در مجموع اوضاع معاملاتیشون بهتر شد.
درمورد پتایر کف سهم 250-260بسته شده .... سقف کوتاه مدت هم حوالی320-350 خواهد بود وسهم بین این بازه نوسان خواهد داشت
باتوجه به این که بازار تا2شنبه کلوز داره .... خرید فردا درنمادهای شاخص سازپرریسک هست ... همچنان پتانسیل خبری ازوین واتفاقات فیک براکوتاه مدت دلار وجود داره
نمادهای کوچکی هم برا واچ لیست فردا دارم که قرارمیدم این جا .... کفپارس- باما-زهراوی -چکارن -ثاخت البته بازهم هست ولی ترجیحا جذابیتی برا فردا ندارند
ازلیست بالا کفپارس معادل 4100قبل تجدید میشه فردا ... سهم تا25k هم روزگاری رفت.... باتوجه به تحولات بنیادی که به نظر داره دراین شرکت روی میده درواچ باشه ... هرچند هنوز درمورد بنیاد سهم مردد هستم
بنیادشرکت ها برای ما اهمیتی نداره ... چون صرفا خرید به دید نوسان گیری هست ... اما ازاین جهت بررسی میشه که اگر سهم مجدد پایین زد ... لول ریسک احتمالی را بدونیم
باما هم ببینیم فردا باحمایت قدر750-770 چه میکنه... زهراوی هم به قیمت مهر98 برگشته ... والبته صرفا درواچ هست ... وبعیده خریدی زده بشه رو این سهم
نمادثاخت هم درگروه ساختمان چند روزی هست حجم های نسبتا سنگینی درقیاس باچندماه اخیر میزنه!
نظر