کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دوستان بنظر میرسد موج شماری من اشتباه بوده.................احتمالا موج پیچیده 4 درتایم هفتگی هنوز به اتمام نرسیده...........وتاحولی 1000 دلار وفیبوی 61 درصد به پایان برسد......
سلام دوستان طلا مثلث نزولی ادامه دهنده روند را شکوند................. بنظر میرسد در حال مسیر ساختن موج5 تایم دیلی (یا بهتر بگم کامل کردن همان موجc تایم ویکلی) میباشد.
سلام وصبح دوستان بخیر وشادی.........هرچند حال روز فعلی بورس دل دماغ نزاشته ولی بنظرم بزودی اوضاع خوب بشه انشالله..................خوب طلا تایم فرم 4 ساعته بنظر موج1وبعد باتکمیل کرده موج2با یک فلات تخت ناقص که در تصویر ریز موحهای آن هم شمارش شده کار خود را ادامه داده ..................در ادامه موج3 شروع شده وهمچنین ریز موج (تایم فرم1 ساعته )موج1 از 5 خود را تکمیل کرده ودر حال ساخت موج2 است طبق قانون الیوت این موج میتواند تاحداکثر نزدیکی های ابتدای شروع خود برگشت داشته باشد در قالب موج2......................یعنی مستطیل آبی رنگ وهمچنین یک الگوی سروشانه ادامه دهنده یا تحکیمی مستطیل سبز دیده میشود انتظار پولبک به خط گردن (خط قرمز )میرود............تایم دیلی همزمان خط روند2 ماهه(خط آبی) خود را شکسته احتمال برگشت وپولبک از این محل هم هست......دوخط صورتی ومشکی در نزدیکی مستطیل آبی هردو چنگال اندروز هستن احتمال لمس چنگال هم است........نتیجه بنظر میرسد فروش در مستطیل آبی به قصد درک موج 3 قدرتمند تایم 4 ساعته کم ریسک باشد....................فقط برداشت شخصی از امواج الیوت است...................توصیه ای برای خرید یا فروش ندارم.
تایم 1 ساعته-بنظرقیمت در انتهای موج2 (مستطیل قرمز رنگ)قرار گرفته..................به جهت موج شماری (ریز موجهای abc)-وهمچنین برخورد با خط روند(آبی)-ومقاومت -برخوردبه خط فیبوی61 درصدی (بنفش).............
تایم4ساعته-شمارش1و2 رنگ قرمز-مربوط به همین تایم است-وشمارش1-2-3 آبی رنگ مربوط به ریز موج(تایم1ساعته) بنظرمستطیل سبز هدف ریز موج 3 میباشد-فیبوی 161 درصد.
تایم 1 ساعته-بنظرقیمت در انتهای موج2 (مستطیل قرمز رنگ)قرار گرفته..................به جهت موج شماری (ریز موجهای abc)-وهمچنین برخورد با خط روند(آبی)-ومقاومت -برخوردبه خط فیبوی61 درصدی (بنفش).............
سلام رفیق
با تحلیل نمیشه تو بازار پول در اورد
استراتژی شما چیه برادر
اینم دوستانه میگم
الیوت الگو است مانند دیگر الگوها مثل هارمونیک و الگوهای برگشتی و غیره
برای درک بازار باید از نظر عوامل دیگر هم برسی بشود
کتاب استراتژی معاملاتی با بیشترین احتمال موفقیت رو حتما مطالعه کن
من شرط میبندم شما
شما برایند مثبتی از خرید و قروش طلا نداشته باشی چون الیوت رو خیلی جدی گرفتی
الیوت تو 50 درصد موقعیتها همخونی نداره
یک کتابی از فیشر هست به انگلیسی
که در انجا نشون میده بازار در 50 درصد مواقع الیوتی نیست
و این یعنی هیچ
بنظر من شما با این روش هیچ وقت موفق نمیشی سود کنی
شاید یک تحلیلی بکنی و سود خبری نیست
از دکتر بهزادی بپرس
بهترین کتاب الیوتی دنیا اسمش هست
استادی در الیوت
از گلن نیلی که اقا دادگستر ترجمه کرده
ولی خودش اطلن با اون روش تا به حال ترید نکرده عزیز
خیلی ممنون از نوام عزیز........................متشکر از شما من با الیوت ودیگر گواهای تکنیکی کار میکنم....................باشه در تحلیلهای بعدی با ذکر دیگر گواهای تکنیکالی توضیع حواهم داد....................................خوب نیست که من کم سواد تشریف دارم و(تمبل در تایپ ) بخاطر اون از ذکر دیگر موارد تکنیکی همراه با الیوت صرفه نظر کرده بودم..بحر حال متشکرم از نقد بسیار سازنده شما........................درضمن بنده تقریبا 2سال پیش1000 دلار +400 دلار سودش را کال کرده بودم وتا الان که خدمت شما هستم هیچ حساب ریل باز نکرده ام...........................درضمن تمام تحلیلهای من شخصی وپیشنهاد خرید یا فروش نداشته وندارم.....................هرزمان خودم ریل باز کردم حتما اطلاع رسانی خواهم کرد.ارادتمند شما
نظر