سامان اربابي
Collapse
X
-
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
-
پاسخ : سامان اربابي
چیکار به کارش دارین . خالی بنده مطلبش رو نخون . یعنی اینجا هیچکس متوجه نمیشه جز شما. دوست داره خالی ببنده دوست داره هر جور دلش میخواد مطلب بنویسه انهم راجه به بورس اگه گفتگوی بورسی میخواست اجازه نمیداد این قسمت برقرار باشه. پس لطفا کاری به کارش نداشته باشین. روشنه یا نه یا دوست دارین در گیری درست کنین؟/:.nono.://:.nono.://:.nono.://:.offtopic.://:.nono.:/
نظر
-
در اصل توسط m.hossein پست شده است View Postانتقاد کنین درست و حسابی ولی بی احترامی ممنوع واضع و روشن.
نظر میده. نظر بدین درست و منطقی .
با تمام توان حمایت میکنم هر شخصی دوست داره بسم الله
آیا دیدید در یک فروم پزشکی ، بلیهی بیاید بنویسد فردا طبق بررسیهای من و دستیارانم ! فلان بیماری لاعلاج در پنجاه کشور ، پنج میلیون نفر رامیکشد ، بدون سند و مدرک و دلیل و برهان ؟ بعد فردا دمش را نگیرند بیاندازند بیرون ؟
دیدید در یک فروم مهندسی ، احمقی بیاید هر روز بنویسد من در پارکینگ منزلمان موتوری ساخته ام که با فضولات انسانی کار میکند و قرار است بگذارندش روی کنکورد ! و اگر کسی شک دارد بیاید با دلیل ثابت کند من به او ده تا از همین موتور مجانی میدهم ؟! بعد از فردا شلوارش را مهندسین روی سرش ؟
دیدید در یک فروم مثلا مربوط به روانشناسی یک لاطائلات بافی بیاید جالبه بگذارد ( صد هزار دلار ) برای کسی که ثابت کند نظر وی در خصوص درمان نازائی با هیپنوتیزم اشتباه است !!
چنین چیزهائی در فرومها و مجامع جدی و وزین تحمل نمیشود ، چرا ؟ چون افراد وزین و تحصیلکرده و جدی به دمکراسی اعتقادی ندارند ؟
نخیر ، چون جمع تخصصی و افراد روشن و تحصیلکرده در یک گروه تخصصی این میزان حماقت و سستی و سادگی و بلاهت و هرچی گری و احمق فرض کردن حاضرین و لودگی را بر نمیتابند و برای دانش و موضوع تحصیلات و تخصص و حرفه خود انقدر ارزش قائلند که روزی بیست بار در یک فروم با هرزگی و لودگی و مسخره بازی دستاویز یک عنتری که لوطی اش گمشده قرار نگیرد و به خودشان و وقتشان و تخصص و حرفه شان اگر کسی از بیرون وارد مجمعشان شد و دید یک بلیهی چنین سخنان مضحکی را بیان میدارد و کسی هم ککش نمیگزد، نخندد .
حالا جالب هست که وقتی عده ای انتظار دارند این دلقک لیچارباف پرگوی خالی بند این فروم تخصصی را رها کند و برود در فروم نی نی سایت و سایت زنگ تفریح زندگی و مطایبات خنده آور مطالبش را بنویسد و با ادعاهای مضحکش آبروی جمعی یک گروه تخصصی را نبرد ، وکیل مدافع هم پیدا کرده است .
این چیزی که شما در مقام دفاع کورکورانه اش بر آمده اید ، هرج و مرج و لودگی و اباحه گری و استهزا جماعت و بچه بازی است و در حد بازیهای بچه های ده ساله آقا جان ، شما ساکت باشید و با این طرز تفکراتتان از دموکراسی فرضیتان آنهم با این پز لاتی دفاع نکنید سنگینتر است !
در اصل توسط m.hossein پست شده است View Postانتقاد کنین درست و حسابی ولی بی احترامی ممنوع واضع و روشن.
نظر میده. نظر بدین درست و منطقی .
با تمام توان حمایت میکنم هر شخصی دوست داره بسم الله
نظر
-
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
...................................
مسخره کردن دیگران کجاش ادبه بیا بگو ماهم بفهمیم . از جوانمردی بیا بگو له کردن دگران. کسی که دین داره
هیچ شخصی را مورد تمسخر قرار نمی ده.
..........................
بیا بیشتر از خودت بگو تا بیشتر اشنا بشیم
نظر
-
در اصل توسط esi4u پست شده است View Postجناب محترم حامی غربا و ضعفا !
آیا دیدید در یک فروم پزشکی ، بلیهی بیاید بنویسد فردا طبق بررسیهای من و دستیارانم ! فلان بیماری لاعلاج در پنجاه کشور ، پنج میلیون نفر رامیکشد ، بدون سند و مدرک و دلیل و برهان ؟ بعد فردا دمش را نگیرند بیاندازند بیرون ؟
دیدید در یک فروم مهندسی ، احمقی بیاید هر روز بنویسد من در پارکینگ منزلمان موتوری ساخته ام که با فضولات انسانی کار میکند و قرار است بگذارندش روی کنکورد ! و اگر کسی شک دارد بیاید با دلیل ثابت کند من به او ده تا از همین موتور مجانی میدهم ؟! بعد از فردا شلوارش را مهندسین روی سرش ؟
دیدید در یک فروم مثلا مربوط به روانشناسی یک لاطائلات بافی بیاید جالبه بگذارد ( صد هزار دلار ) برای کسی که ثابت کند نظر وی در خصوص درمان نازائی با هیپنوتیزم اشتباه است !!
چنین چیزهائی در فرومها و مجامع جدی و وزین تحمل نمیشود ، چرا ؟ چون افراد وزین و تحصیلکرده و جدی به دمکراسی اعتقادی ندارند ؟
نخیر ، چون جمع تخصصی و افراد روشن و تحصیلکرده در یک گروه تخصصی این میزان حماقت و سستی و سادگی و بلاهت و هرچی گری و احمق فرض کردن حاضرین و لودگی را بر نمیتابند و برای دانش و موضوع تحصیلات و تخصص و حرفه خود انقدر ارزش قائلند که روزی بیست بار در یک فروم با هرزگی و لودگی و مسخره بازی دستاویز یک عنتری که لوطی اش گمشده قرار نگیرد و به خودشان و وقتشان و تخصص و حرفه شان اگر کسی از بیرون وارد مجمعشان شد و دید یک بلیهی چنین سخنان مضحکی را بیان میدارد و کسی هم ککش نمیگزد، نخندد .
حالا جالب هست که وقتی عده ای انتظار دارند این دلقک لیچارباف پرگوی خالی بند این فروم تخصصی را رها کند و برود در فروم نی نی سایت و سایت زنگ تفریح زندگی و مطایبات خنده آور مطالبش را بنویسد و با ادعاهای مضحکش آبروی جمعی یک گروه تخصصی را نبرد ، وکیل مدافع هم پیدا کرده است .
این چیزی که شما در مقام دفاع کورکورانه اش بر آمده اید ، هرج و مرج و لودگی و اباحه گری و استهزا جماعت و بچه بازی است و در حد بازیهای بچه های ده ساله آقا جان ، شما ساکت باشید و با این طرز تفکراتتان از دموکراسی فرضیتان آنهم با این پز لاتی دفاع نکنید سنگینتر است !
داداش برادر آقا جناب بزرگوار استاد
یک کلام ختم کلام اگه دوست ندارید مطالب اینچنینی رو بخونید به این تاپیک سر نزنید.
من که از مطالب جناب شبندر استفاده میکنم // با تشکر
نظر
-
در اصل توسط m.hossein پست شده است View Postكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
...................................
مسخره کردن دیگران کجاش ادبه بیا بگو ماهم بفهمیم . از جوانمردی بیا بگو له کردن دگران. کسی که دین داره
هیچ شخصی را مورد تمسخر قرار نمی ده.
..........................
بیا بیشتر از خودت بگو تا بیشتر اشنا بشیم
دوم اینکه بنده کسی را مسخره نکردم واقعیت بیان شد این فرد خالی بند می باشد اگر خالی بند نبود این همه دورغ نمی گفت که از کنگره به من خبر دادند و یا از کاخ سفید و غیره
جلو این افراد را باید گرفت در این تالار گفتگو تا شخص دیگری به خود اجازه چنین حرکتی را ندهد البته این کار را باید مدیریت تشخص بدهد و انجام دهد تا مانع سو استفاده دیگران بشود
حالا من نمی دانم وقتی می گویم آقا خالی نبد برای شخصیت خودت خوب نسیت کمی ارزش داشته باشد چه بدی داره
و در اخر هم به شما توصیه می کنم در کارهای که به شما مربوط نمی شود دخالت نکنید با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
شما این قسمت را برای سرگرمی انتخاب کردی نه چیز دیگه
...............
اول اینکه بنده نمی دانم شما چرا دخالت می کنید به موضوعی که هیچ ربطی به شما ندارد و کاربر شبندر خودش می تواند از خود دفاع کند
..................
مگه به شما ربط داره . ربطش چیه بگو ما هم بدونیم . بس لا اقل امضا تو درست کن که بهت بیاد.
...........................
دوم اینکه بنده کسی را مسخره نکردم واقعیت بیان شد این فرد خالی بند می باشد اگر خالی بند نبود این همه دورغ نمی گفت که از کنگره به من خبر دادند و یا از کاخ سفید و غیره
.....................................
بس بگو مگو کردنت برای چی هست . ما که اعتراض کردیم دوباره شروع نمودید. خودتون خواستید که ادامه بدید.
................
جلو این افراد را باید گرفت در این تالار گفتگو تا شخص دیگری به خود اجازه چنین حرکتی را ندهد البته این کار را باید مدیریت تشخص بدهد و انجام دهد تا مانع سو استفاده دیگران بشود
......................
ما هم همینو مگیم ولی شما ادامه میدید. تشخیص با مدیریت نه شما
......................
حالا من نمی دانم وقتی می گویم آقا خالی نبد برای شخصیت خودت خوب نسیت کمی ارزش داشته باشد چه بدی داره
و در اخر هم به شما توصیه می کنم در کارهای که به شما مربوط نمی شود دخالت نکنید با تشکر
....................
بین بشین و بتمرگ و لطفا فرق نیست. بر حسب تصادف توصیح من هم به شما همینه .
نظر
-
از همه شما همکاران معذرت میخوام . شاید بشه گفت خستگی کار که باعث بر هم زدن ارامش فکری میشه .
باور کنید همه شما عزیزان رو دوست دارم . و این و با همه توانم میگم. ایرج اکبری عزیز خیلی دوست دارم و ازت معذرت میخوام.
از صبح ساعت 6 پای کامپیوتر هستم همش دنبال خبر زمانی که خاموش هستم بازم تلاش میکنم یه خبری برای گفتگوی بورسی پیدا کنم .
بازم ازت معذرت میخوام اقا ایرج اکبری عزیز امید وارم منو ببخشی .
نظر
-
نظر