سامان اربابي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شبندر
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 3598

پاسخ : سامان اربابي

در چند سال گذشته بسیاری از هیجانات اقتصادی باعث شد تا قیمتها بالابروند و تولید کنندگان به خیال سود بیشتر تولیداتشون(از هر چیز مانند کالا .....خانه) را افزایش دادند حالا با کمبود تقاضا مواجه شده اند و رکود بزرگی در راه است که منجر به کاهش قیمتها خواهد شد از طرفی کاهش قیمت نفت هم مزید بر علت است در نتیجه جهان به سمت نزول قیمتها پیش میره و ایران هم از این قضیه مستثنی نیست احتمال می دهم که قیمتها در ایران تا 50درصد کاهش یابد که در کاهش شاخص بورس نیز تاثیر شگرفی دارد انتظار من تا شهریور سال اینده شاخص 47000 هزار هست.
    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 3598

به روزهای طوفانی در تهران نزدیک می شویم خواهیم دید هر کسی تحمل ماندن ندارد می تواند در این روزها یه مسافرت به کشورهای امن داشته باشدتا آبها از آسیاب بیافتد.
      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• yahya
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 334

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
        در چند سال گذشته بسیاری از هیجانات اقتصادی باعث شد تا قیمتها بالابروند و تولید کنندگان به خیال سود بیشتر تولیداتشون(از هر چیز مانند کالا .....خانه) را افزایش دادند حالا با کمبود تقاضا مواجه شده اند و رکود بزرگی در راه است که منجر به کاهش قیمتها خواهد شد از طرفی کاهش قیمت نفت هم مزید بر علت است در نتیجه جهان به سمت نزول قیمتها پیش میره و ایران هم از این قضیه مستثنی نیست احتمال می دهم که قیمتها در ایران تا 50درصد کاهش یابد که در کاهش شاخص بورس نیز تاثیر شگرفی دارد انتظار من تا شهریور سال اینده شاخص 47000 هزار هست.
        جناب سامان خان
        خدا کنه قیمتها 50 درصد کاهش پیدا کنه
        کجایی برادر؟
        اینجا فقط قیمتها افزایش پیدا می کنه البته بجز بازار سرمایه!
        (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• شبندر
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 3598

یه تحلیل خیلی ساده از رنا:
          رنا 3میلیارد سهم سایپا را داره ویک میلیارد سهم خودرو و ... و خودش 3میلیارد سهمه.
          اگر یک تناسب ساده ریاضی را اعمال کنیم و قیمت سایپا و خودرو را که الان 124 و 255تومان هستند را متناسب با تعداد سهام رنا در نظر بگیرم یعنی 124*3 +255*1=627 و سپس 627 را بر چهار تقسیم کنیم عدد 156 بدست می اید یعنی در بدترین حالت الان قیمت رنا باید 156 باشد امروز اونهایی که خرید کردند 50تومان ارزان تر از قیمت واقعی گرفتند به نظرم بعد از رفع تحریم رنا قیمتش از خود خودرو و سایپا بالاتر میره مگر اینکه افزایش سرمایه بده از طرفی سهام های دیگری که با قیمت عالی خرید کرده دارند به نقطه سو دهی بالایی میرسند.

نظر

• شبندر
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 3598

فردا ساعت 10 یک سهم بسیار خوب معرفی میکنم که شاید روزهای آینده صف 500میلیونی خرید پیدا کنه

نظر

• hanny
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 395

شبندر جان حتمحتما ورناست درسته

نظر

• شبندر
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 3598

امروز باید صبر کنم تا مطمئن شدم سهام را معرفی کنم
                شاخص نتونست مقاومت کنه و شکسته شد بنابراین از هفته بعد میریم به سمت 63000 واحد

نظر

• شبندر
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 3598

پالایشی ها باز بشن چی میشه!!!!

نظر

• yahya
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 334

هر چه زودتر باز بشن و " چی " بشود به نفع همه است چون این روند نزولی زودتر به پایان می رسد
                    آخرین ویرایش توسط yahya؛ 2015/01/07, 12:27.
                    (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• alireza51
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 1205

جناب شبندر، چه خواهد شد؟
                      عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                        جناب شبندر، چه خواهد شد؟
                        به نظرم 5000واحد کاهش را تضمین می کنند و شاخص به سرعت به سمت 50000خواهد رفت دوستان حقیقی صبر کنید روزهای خرید عالی دارند فرا می رسند

امروز یه کم سینا و دی و ثامان و رنا خریدم البته از هرکدام بسیار بسیار ناچیز سینا 500تا رنا400تا دی 300تا و ثامان 200تا هفته بعد روزهای سختی داریم کاهش شدید قیمتها در راه است تا جائیکه خبر دارم اجناس در بازار کالا نیز رو به ارزانی می روند به همین خاطر قیمتهای سهم ها نیز دوبرابر کاهش خواهند داشت مثلا پاکسان انتظار می رود تا 200تومان بریزد یا ذوب تا 120 تومان و خودرو تا 150 تومان و رنا تا 80 تومان سینا تا 120 و .... تاپیکو تا 150 تومان و ساختمانی ها به دلیل کاهش شدید ساخت و ساز و اضافه اومدن بناهای ساخته شده تا دوسال آینده هیچ رونقی نخواهند داشت و تا 50 در ریزش انتظار بجایی خواهد بود.
                        حقیقی ها فعلا منتظر باشند تا زمان شکار فرا برسد شاخص که به زیر 60000رفت پله ای خرید کنید البته اگر سرمایه بالایی دارید از هفته بعد برای خرید پله ای مناسب است.

نظر

• taherishahram
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 708

شبندر جان اشکالی نداره اگه من انلاینم رو بدم به شما... من نبودم خودرو 150 واسه من خرید کنین ؟
                          A man should get to bleed in peace

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

در اصل توسط taherishahram پست شده است View Post
                            شبندر جان اشکالی نداره اگه من انلاینم رو بدم به شما... من نبودم خودرو 150 واسه من خرید کنین ؟
                            لازم نیست میتونی به صورت اینترنتی قیمت بزاری هر موقع به قیمت موردنظرت رسید برات اتوماتیک خرید میکنه

نظر

• feredos
                              عضو فعال
                              • Mar 2014
                              • 485

به نظرم 5000واحد کاهش را تضمین می کنند و شاخص به سرعت به سمت 50000خواهد رفت دوستان حقیقی صبر کنید روزهای خرید عالی دارند فرا می رسند

امروز یه کم سینا و دی و ثامان و رنا خریدم البته از هرکدام بسیار بسیار ناچیز سینا 500تا رنا400تا دی 300تا و ثامان 200تا هفته بعد روزهای سختی داریم کاهش شدید قیمتها در راه است تا جائیکه خبر دارم اجناس در بازار کالا نیز رو به ارزانی می روند به همین خاطر قیمتهای سهم ها نیز دوبرابر کاهش خواهند داشت مثلا پاکسان انتظار می رود تا 200تومان بریزد یا ذوب تا 120 تومان و خودرو تا 150 تومان و رنا تا 80 تومان سینا تا 120 و .... تاپیکو تا 150 تومان و ساختمانی ها به دلیل کاهش شدید ساخت و ساز و اضافه اومدن بناهای ساخته شده تا دوسال آینده هیچ رونقی نخواهند داشت و تا 50 در ریزش انتظار بجایی خواهد بود.
                              حقیقی ها فعلا منتظر باشند تا زمان شکار فرا برسد شاخص که به زیر 60000رفت پله ای خرید کنید البته اگر سرمایه بالایی دارید از هفته بعد برای خرید پله ای مناسب است.
                              منظورتون ملیون تومان هست دیگه؟ مثلا سینا 500 ملیون تومان؟
                              I entered the bearish market and survived

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

اصلاح شاخص تا زمانی ادامه دارد که زامیاد به قیمت 105 تومان برسد

نظر

در حال کار...
                                X