کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حجم کل معامله 590 هزار
خرید حقوقی 260 هزار
تعداد 40 نفر کلا 330 هزار خریدن
هر نفر کمتر از 10 هزار تا !!!
شما که همیشه یک درصدی خرید میکردین /:.rolleyessmileyani
((البته الان میدونم که در جواب قصد دارید بگید که اون خرید حقوقی برای من هست ))
حجم کل معامله 590 هزار
خرید حقوقی 260 هزار
تعداد 40 نفر کلا 330 هزار خریدن
هر نفر کمتر از 10 هزار تا !!!
شما که همیشه یک درصدی خرید میکردین /:.rolleyessmileyani
((البته الان میدونم که در جواب قصد دارید بگید که اون خرید حقوقی برای من هست ))
بسیاری از افراد برای من خریدمی کنند شاید شما یا دوستانتان هم برای گروه بنده خرید یا فروش می کنید و اطلاع نداریدسرجمع من امروز 400هزار تا خریدم.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
منم چنین نظری دارم
کلا کسانی که زیاد در این تالارها پست میزنن سرمایه کمی دارن
کسی که چندین میلیارد سرمایه داره دنبال پست زدن و .... نیست
حالا ایشون هر روز میگن من یک درصد شرکت را خریدم یا نیم درصد شرکت را فروختم و از این حرف ها ...
من نمیدونم با این دورغ ها قصد دارن به چی برسن . البته فکر کنم قصد دارن خودشون را خیلی مهم بدونن که جلب توجه کنن/:.yead.:/
منم چنین نظری دارم
کلا کسانی که زیاد در این تالارها پست میزنن سرمایه کمی دارن
کسی که چندین میلیارد سرمایه داره دنبال پست زدن و .... نیست
حالا ایشون هر روز میگن من یک درصد شرکت را خریدم یا نیم درصد شرکت را فروختم و از این حرف ها ...
من نمیدونم با این دورغ ها قصد دارن به چی برسن . البته فکر کنم قصد دارن خودشون را خیلی مهم بدونن که جلب توجه کنن/:.yead.:/
همین چند روز پیش فولای خریدم امروز صف خرید شده میدونی حالا بسیاری نمی دونند که من کی هستم والا صف فولای باید 10میلیون میشد
دیر بجنبی و حرفهای حاشیه ای بزنی از قافله عقب میافتی وباید بالای 300خرید کنی به جای این حرفها ببین فولای که خرید کردم ارزش داره بخر والا برو سهامی بخر که بنظرت ارزش داره
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
دوستان خوبم سازمان ملل توافق را تصویب کرد به نظرم باید یه افت 30 درصدی در بازار ایران داشته باشیم خصوصا در شاخص بورس تهران
هر مثبتی فرصت فروشه بجز بعضی سهامهای استثنایی.
دوستان خوبم سازمان ملل توافق را تصویب کرد به نظرم باید یه افت 30 درصدی در بازار ایران داشته باشیم خصوصا در شاخص بورس تهران
هر مثبتی فرصت فروشه بجز بعضی سهامهای استثنایی.
ملاحظه كرديد امروز هم بازار منفي شد البته اين روند تا دوسه هفته ادامه داره اون دوستاني كه فولاي خريدند قطعا سود خوبي خواهند برد به نظرم يه سرمايه گذاري شش ماهه روي اين سهم بسيار لذت بخش باشه سوابق اين سهم را مطالعه بفرمائيد خواهيد فهميد.
از فردا من با دقت بیشتری سهام می خرم و با دقت بیشتری می فروشم فقط سهامهایی که سود می سازند و سود پرداخت می کنند از هر گروهی باشه
اين متن در روز توافق نوشته شده و دوستان ملاحظه كردند كه بايد بعد از توافق با دقت بيشتري تريد كرد بنابراين بايد فقط سهامهاي سود ده با دي پي اس بالا و پي بر اي بالا خريد كرد.
بعد امضای توافق و بالا رفتن ارزش ریال، تمام بازارهای کشور کم کم با نرخ روز ارز و ارزش ریال بروز می شوند.
قیمت ها کم کم به قبل تصویب 6 قطعنامه علیه ایران بر می گردد.
قیمت فعلی سهامها با ارز بالای سه تومن است.
امکان همسان سازی شاخص با ارزش ریال به تدریج وجود دارد.
امکان قرارگیری شاخص در اعداد پایین تر بسیار محتمل است.
اين متن در روز توافق نوشته شده و دوستان ملاحظه كردند كه بايد بعد از توافق با دقت بيشتري تريد كرد بنابراين بايد فقط سهامهاي سود ده با دي پي اس بالا و پي بر اي بالا خريد كرد.
قبل از صدور قطعنامه های تحریم نقدینگی به شدت پایین بود الان نقدینگی به شدت بالا رفته و کم نخواهد شد بلکه دو ساله کنترل شده و من بعد هم با کمی تغییر سیاست ها کنترل خواهد شد. میزان ذخایر ارزی هم پایین هست و با آزاد شدن ۲۹ میلیارد بلوکه شده هم دولت مجبوره با احتیاط کامل از این ذخایر آزاد شده استفاده کنه.درآمدهای ارزی دولت هم با توجه به قیمتهای پایین نفت نمی تواند بودجه امسال و سال آینده رو به طور کامل پوشش دهد
چیزی که مشخصه قیمت دلار نباید بیاد پایین چون دولت بخشی از بدهی هاش رو با تبدیل دلار های بلوکه شده به ریال پرداخت خواهد کرد از طرفی دلارهایی که قراره وارد بازار داخل بشه ۲۹ میلیارد هست که نصف بدهی های دولت رو هم تامین نمی کنه همه اینها باز هم به تورم خواهد انجامید .
از طرفی پایان سال انتخابات رو در پیش داریم و دولتی ها نمی خوان با افزایش تورم در این انتخابات بازنده باشند ضمنا تا اون موقع به احتمال زیاد دلار های بلوکه وارد ایران نخواهد شد پس چاره ای ندارند جز اینکه تا پایان سال سیاست کنترل قیمت و جلوگیری از تورم را ادامه دهند که نتجیه اش ادامه روند فعلی و رکود صنایع می باشد ولی بعد از انتخابات خصوصا اگر دولتی ها برنده انتخابات بشوند هم بورس به شدت رشد خواهد کرد و هم سیاست های تورمی مجددا پیگیری خواهد شد و البته ورود سرمایه های خارجی به کشور هم تا حدودی جلو تورم را خواهد گرفت
اين سناريو كه قيمتها به قبل از مذاكرات هسته اي برميگرده داره قوت ميگيره ودر نتيجه شاخص به عددهاي 30000نزديك خواهد شد البته طي يك فرايند يك ساله. توصيه ي هميشگي بنده فقط خريد سهامهاي سود ده با فاند قوي هستش
اين سناريو كه قيمتها به قبل از مذاكرات هسته اي برميگرده داره قوت ميگيره ودر نتيجه شاخص به عددهاي 30000نزديك خواهد شد البته طي يك فرايند يك ساله. توصيه ي هميشگي بنده فقط خريد سهامهاي سود ده با فاند قوي هستش
هر وقت فولاد هرمزگانی که معرفی کردی گفتی میشه ۵۰۰ اونوقت شاخص هم میشه ۳۰۰۰۰ واحد
نظر