سامان اربابي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امام قلی خان
    عضو فعال
    • Aug 2015
    • 1542

پاسخ : سامان اربابي

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
    پسرم لطفا رعايت ادب را بكنيد اگر نمي خواهي به اين تاپيك نيا چرا خودت را و ديگران را ناراحت ميكني برو به تاپيك هاي ديگر
    اگر بحث منطقي نداري لطفا ديگه توي اين تاپيك پيام نگذار ولي اگر بخواهي دائم اين موضوعات بدرد نخور را تكرار كني فقط نشان داده اي كه آدم ناتواني هستي زيرا فقط ناتوان ها دست به اين كارها مي زنند. تو پسر خوبي بودي و هستي نبايد مال دنيا تو را اينقدر آشفته كند يه سهام عالي معرفي ميكنم تا دوسال آينده سود خيلي خوبي خواهد داد برو بخر و منتظر باش تا موقعش بشود (فولاي)
    مرد ناحسابی من 77 سالم است.تو به من میگویی پسرم؟ مگر اینکه عزرائیل باشی.برو سهم به من مرعفی نکن که همان یکی که کردی برای 7 پشتم بس میباشد.خجالت بکش. من پدر تو حساب میشوم.شلوار هر سهمی را دستت بگیری شورت هم برایش نمی ماند آن سهم. حواله ات با سوخوی 35 که انشاالله جت شخصی ای که نداری را در آسمان وقتی تویش هستی بزند. اس 400 ب حلقومت فرو رود اگر نیت منفی و بد داری و میخواهی بنداز دررویی را در سایت مد کنی. مرگ بر زالوصفتان
    نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
    از هم ندوشیم.
    با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
      عضو فعال
      • Aug 2015
      • 1542

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
      استاد شبندر عزیز ، من بابت گستاخی ایشون معذرت خواهی میکنم از شما و اجازه میخوام تا موضوع رو براشون روشن کنم چون ، ایشون هنوز نمیدونن که تحلیل تکنیکال تابع معینی از احتمالات ریاضی است .

سناتور عزیز وقتی کسی میگوید فلان سهم به فلان قیمت میرسد به این معنی نیست که صد در صد تحت هر شرایطی به آن قیمت میرسد بلکه منظور این است که احتمال رسیدن به آن قیمت زیاد است !!!! اما همیشه ممکن است کمی خطا در تحلیل مشاهده گردد .
      آناهیتا که مثل خود شبندر مینویسی و شاید خودش باشی. ادای دبیرکل سازمان ملل متحد را در نیاور و از جانب این و آن عذر خواهی نکن.بند یقه ات را به دم شبندر گره نزن که در ضلالت فرو میروی.توبه کن که توبه ی همه گرگ ها هم مرگ نمیباشد.
      از هم ندوشیم.
      با هم بنوشیم.

نظر

• anahita
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 769

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
        آناهیتا که مثل خود شبندر مینویسی و شاید خودش باشی. ادای دبیرکل سازمان ملل متحد را در نیاور و از جانب این و آن عذر خواهی نکن.بند یقه ات را به دم شبندر گره نزن که در ضلالت فرو میروی.توبه کن که توبه ی همه گرگ ها هم مرگ نمیباشد.
        استاد ساطور عزیز ، این الفاظ رکیک از شما بعیده !!! بند یقه ات را به دم شبندر گره نزن لفظ موذبانه ای نیست !!! شما که دم از پدربزرگی میزنید و ادعای فضل میکنید چرا دیگر ؟؟؟ ایا این درست است که پیرمردی 77 ساله که روزهای اخرش را میگذراند برای دیگران ارزوی مرگ توسط موشک شلیک شده از سوخو 35 کند ؟؟!! استاد بروید و از خدا بترسید که او بر ریاکاران و مزوران سختگیر است/.:blushsmiley:./
        *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• bahary
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 2510

مرد ناحسابی من 77 سالم است.تو به من میگویی پسرم؟ مگر اینکه عزرائیل باشی.

ادببات شما رنگ و بوی نوعی طنز با نمک داره. واقعا 77سالته امام قلی؟ یه ادم 77ساله تو این سایتها چه می کنه؟ شما باید سر سجاده بشینی و این روزهای پایانی عمر را به عبادت و استغفار و جبران مافات بپردازی نه خرید و فروش سهام پدر جان!!!!! ادم وقتی به این سن و سال می رسه دیگه هر کاری که در رابطه با زندگی مادی باید می کرده ، کرده و دوران بازنشستگی را داره طی می کنه بچه ها هم دیگه سر و سامان پیدا کرده اند و نیازی برای پول در اوردن احساس نمی شه و تلاش بیشتر فقط موجب خوشحالی وراث می شه.
          =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

نظر

• امام قلی خان
            عضو فعال
            • Aug 2015
            • 1542

استاد ساطور عزیز ، این الفاظ رکیک از شما بعیده !!! بند یقه ات را به دم شبندر گره نزن لفظ موذبانه ای نیست !!! شما که دم از پدربزرگی میزنید و ادعای فضل میکنید چرا دیگر ؟؟؟ ایا این درست است که پیرمردی 77 ساله که روزهای اخرش را میگذراند برای دیگران ارزوی مرگ توسط موشک شلیک شده از سوخو 35 کند ؟؟!! استاد بروید و از خدا بترسید که او بر ریاکاران و مزوران سختگیر است/.:blushsmiley:./
            آنوقت استاد ساطور و هزار چرت و پرت دیگر به من گفتن مودبانه میباشد؟ من دم از پدربزرگی نمیزنم و ادعای فضل نمیکنم. آرزوی مرگ هم عاقلان دانند. مگر تو باور داری شبندر سوار جت شخصی میشود که سوخوی 35 سوراخ سوراخش کند؟مرگ بر هزارچهرگان
            از هم ندوشیم.
            با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
              عضو فعال
              • Aug 2015
              • 1542

در اصل توسط bahary پست شده است View Post

ادببات شما رنگ و بوی نوعی طنز با نمک داره. واقعا 77سالته امام قلی؟ یه ادم 77ساله تو این سایتها چه می کنه؟ شما باید سر سجاده بشینی و این روزهای پایانی عمر را به عبادت و استغفار و جبران مافات بپردازی نه خرید و فروش سهام پدر جان!!!!! ادم وقتی به این سن و سال می رسه دیگه هر کاری که در رابطه با زندگی مادی باید می کرده ، کرده و دوران بازنشستگی را داره طی می کنه بچه ها هم دیگه سر و سامان پیدا کرده اند و نیازی برای پول در اوردن احساس نمی شه و تلاش بیشتر فقط موجب خوشحالی وراث می شه.
              =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))
              بهاری خان سلام.سر سجاده نشستن و در بستر مرگ خفتن را همه بلدند.من اینجا برایم حکم قماربازی را دارد ولی تا بحال بد باخته ام.تقصیر شبندر و امثال شبندر میباشد.برای پول نیست اما آدم در 90 سالگی هم نباید امیدش را از دست بدهد.جنتی را نمیبینی که حداقل 30 سال از من بزرگتر میباشد و ول کن قدرت نمیباشد؟من که میایم بازی کنم.با تشکر
              از هم ندوشیم.
              با هم بنوشیم.

نظر

• anahita
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 769

آنوقت استاد ساطور و هزار چرت و پرت دیگر به من گفتن مودبانه میباشد؟ من دم از پدربزرگی نمیزنم و ادعای فضل نمیکنم. آرزوی مرگ هم عاقلان دانند. مگر تو باور داری شبندر سوار جت شخصی میشود که سوخوی 35 سوراخ سوراخش کند؟مرگ بر هزارچهرگان
                من به شما بی ادبی نکردم استاد گرامی ، اگر هم چیزی بوده سوء تفاهم بوده . عفو بفرمایید . در خصوص ساطور منظورم قاطع و برنده بودن کلام شما بود . در ضمن سوخوی 35 تیربار ندارد چون جنگنده موشک پران است .
                در خصوص شبندر هم ایشون ده ها کشتی تفریحی و جت شخصی دارند . حتی ایشون در یکی از پروازهاشون که به امریکا انجام شد با اسکورت جنگنده وارد این کشور شد . البته باور این حرفها شاید برای اکثر افراد این جامعه بورسی سخت باشه ولی صحت دارد .

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

بهاری خان سلام.سر سجاده نشستن و در بستر مرگ خفتن را همه بلدند.من اینجا برایم حکم قماربازی را دارد ولی تا بحال بد باخته ام.تقصیر شبندر و امثال شبندر میباشد.برای پول نیست اما آدم در 90 سالگی هم نباید امیدش را از دست بدهد.جنتی را نمیبینی که حداقل 30 سال از من بزرگتر میباشد و ول کن قدرت نمیباشد؟من که میایم بازی کنم.با تشکر
                  سلام شما با دکترمهربان رابطه ای ندارید؟

نظر

• petter
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 141

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                    سلام شما با دکترمهربان رابطه ای ندارید؟
                    یادش بخیر ، کجاست؟!! ... دیگه خبری ازش نیست ... آدم باحالی بود ... /:.wubsmiley.:/

خان قلی ، دوست داریم ... بیخیال این شبندر شو

شبندر رو همه میشناسن

یک خالی بندیه که دومی نداره ،، از وقتی که من تو سایت بورسی بودم ، ندیدم مطلب بدردبخوری بنویسه و توهمات جالبی هم داره

anahita هم به احتمال 99% آیدی دومشه ،، چون فقط خودشه که میتونه تا این حد به صورت چندش آوری از خودش تعریف کنه!!!

تازه اگر توجه میکردی میدیدی وقتی گفتید آناهیتا گفته دلار تا 11000 میره، شبندر اومد گفت: "من کی گفتم تا 11000 میره؟" سوتی از این ضایع تر؟؟؟!!! /:.yead.:/:.thumbsupsmileyanim
                    آخرین ویرایش توسط petter؛ 2015/12/02, 21:46.

نظر

• anahita
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 769

من آرزو دارم بتونم مثل استاد (شبندر) باشم . ایشون فردی فرهیخته و علمی هستند و همچنین از بزرگترین میلیاردها، که دوست ندارند نامشان بر زبانها بیوفتد . همین !!

نظر

• دنیای بورس
                        عضو جدید
                        • Mar 2013
                        • 3

واقعاً این گونه پست زدن شرم آوره /:.offtopic.:/

نظر

• Senator1989
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 2577

petter دوست گرامی نا اشنا سلام........من و خیلی های دیگه از جمله یکی از تکنیکالیست های معروف سایت به بهلول عاقل بودن این فرد ایمان اوردیم!!! این شبندر بایستی بیشتر از این اینها هوای ما رو داشته باشه

نظر

• petter
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 141

ضمن عرض سلام به همگی دوستان و جناب شبندر ( /:.winksmiley02.:/ )

خوب آناهیتا ، از این به بعد فرض رو بر این میگیرم که تو شبندر الممالک نیستی (خخخ)

با این فرض: پس دختر ی کم حیا بگیر، این چه وعضیه ؟! با این تعریفایی که تو از شبندر الممالک میکنی پشت سرت حرف در میارنا... /:.wacsmiley.:/

من هر وقت پست های حماسی تو رو راجع به شبندر الممالک میخونم حتما باید ی مشمایی، پاکتی چیزی کنارم باشه والا... آره ... /:.weirdsmiley.:/ /:.tonguesmiley:./

نظر

• anahita
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 769

در اصل توسط petter پست شده است View Post
                              ضمن عرض سلام به همگی دوستان و جناب شبندر ( /:.winksmiley02.:/ )

خوب آناهیتا ، از این به بعد فرض رو بر این میگیرم که تو شبندر الممالک نیستی (خخخ)

با این فرض: پس دختر ی کم حیا بگیر، این چه وعضیه ؟! با این تعریفایی که تو از شبندر الممالک میکنی پشت سرت حرف در میارنا... /:.wacsmiley.:/

من هر وقت پست های حماسی تو رو راجع به شبندر الممالک میخونم حتما باید ی مشمایی، پاکتی چیزی کنارم باشه والا... آره ... /:.weirdsmiley.:/ /:.tonguesmiley:./

کراهت داره این طرز صحبت !!! جز یک ادم مفلوک و فاسد فکر کسی نمیتونه اینطوری فکر کنه !!
                              شبندر استاد همه ی ماست و سن پدر من و شما رو داره ، ایشون حق پدری به گردن همه ما دارد . در ضمن ایشون اکثر اوقات امریکا و اروپا هستن در حالی که من ساکن جاماییکا هستم و فقط گهگاهی به درخواست و اصرار فراوان به ایران می ایم برای کلاسهای موفقیت و استعداد یابی ، چون از نقاط دیگر دنیا هم دعوت دارم برای سخنرانی و وقتم محدود .

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

کراهت داره این طرز صحبت !!! جز یک ادم مفلوک و فاسد فکر کسی نمیتونه اینطوری فکر کنه !!
                                شبندر استاد همه ی ماست و سن پدر من و شما رو داره ، ایشون حق پدری به گردن همه ما دارد . در ضمن ایشون اکثر اوقات امریکا و اروپا هستن در حالی که من ساکن جاماییکا هستم و فقط گهگاهی به درخواست و اصرار فراوان به ایران می ایم برای کلاسهای موفقیت و استعداد یابی ، چون از نقاط دیگر دنیا هم دعوت دارم برای سخنرانی و وقتم محدود .
                                ...اگه استاد شماست..حق پدری گردنت داره.......درستش اینه که جمع نبندی.....
                                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

در حال کار...
                                X