کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دنیای اقتصاد: یک روز پس از انتشار بسته دولت برای تعیین مسیر خروج اقتصاد از رکود، عوامل بخش پیشران، در دفتر مشاور اقتصادی رئیسجمهور حاضر شدند تا ابزارهای رونق غیرتورمی را تعیین کنند. در نقشه رکودزدایی از کل اقتصاد، بخش مسکن بهعنوان عامل اولیه در کنار دو بخش دیگر، نقش پیشرو را دارد تا جایی که مسعود نیلی مشاور اقتصادی رئیسجمهور، مسکن را به مثابه لکوموتیو اقتصاد میداند که اگر به حرکت دربیاید، سایر واگنهای مربوط به بخشهای مختلف را نیز وارد ریل رونق میکند. مسوولان بخش مسکن در نشستی که با حضور مقامات بانکمرکزی برگزار شد، بهمنظور تحریک هدفمند این لکوموتیو، راهکار تقویت قدرت خرید تقاضای مصرفی را پیشنهاد دادند.
امروز یک بررسی اجمالی درباره ی گروه انبوه سازی انجام دادم،نتایجش رو اینجا قرار میدم،خوشحال میشم دوستان هم نظر بدن...
و در آخر هم نظرم رو راجع به وساخت بطور مفصل قرار میدهم.
اول یک موضوع رو هم عنوان کنم؛نظرات بنده صرفا تکنیکالی است!
نتایج بررسی های بنده روی سهام گروه ساختمان به شرح زیر است:
ثباغ: مقاومت ها 235 و 275 حمایت 215 و کف سهم 185
ثتران: حمایت مهمش 200 و حتی اگر روزی من ثتران رو 170 هم ببینم تعجب نمیکنم!!!
ثشرق: حمایت 180 و 150
ثشاهد: نباید 200 تومن رو میشکوند،حالا همین 200 شده مقاومتش و حمایت 165
ثاخت: محدوده ی 125 تا 130 تومن حمایت داره و حتی تا 110 تومن هم میتونه بره!!!
ثمسکن: 160 مقاومت 140 حمایت
دوستی در تاپیک وساخت ازم پرسیده بوده در گروه ساختمان چه سهمی رو پیشنهاد میدید،بنده نظرم صرفا تکنیکالی ست؛با توجه به نمودار شاخص انبوه سازی که در پست قبل قرار دادم و با بررسی سهم های این گروه؛بنده هیچ کدامیک از سهام این گروه رو توصیه نمیکنم زیرا که معتقدم گروه های دیگر مستعد رشد بیشتری هستند در برهه ی کنونی و فعلا خبری از رالی در سهم های گروه ساختمان نیست
(افزایش وام مسکن و طرح لیزینگ مسکن هم که فعلا منتفی شده است)
به دید بلند مدت قطعا سهم های این گروه با افت هایی که کردند به قیمت های بسیار ارزنده ای رسیدند که در میان مدت و بلند مدت میتونه سود خوبی رو نصیب خریداران کنند.ولی بنده به شخصه ترجیح میدهم صبر کنم وقتی تکنیکالی هم سیگنال ورود صادر کردند؛اقدام به خرید کنم.
باز هم اگر اصرار بر انتخاب باشه؛همین وساخت در صورت عبور از محدوده ی مقاومتی ۳۰۰ تومن میتونه خرید خوبی باشه :)
و امروز وضع وساخت رو دیدید...
وساخت رو در پستی در تاپیک خودش بررسی کردم،اینم لینک:
در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است
View Post
امروز یک بررسی اجمالی درباره ی گروه انبوه سازی انجام دادم،نتایجش رو اینجا قرار میدم،خوشحال میشم دوستان هم نظر بدن...
دوستی در تاپیک وساخت ازم پرسیده بوده در گروه ساختمان چه سهمی رو پیشنهاد میدید،بنده نظرم صرفا تکنیکالی ست؛با توجه به نمودار شاخص انبوه سازی که در پست قبل قرار دادم و با بررسی سهم های این گروه؛بنده هیچ کدامیک از سهام این گروه رو توصیه نمیکنم زیرا که معتقدم گروه های دیگر مستعد رشد بیشتری هستند در برهه ی کنونی و فعلا خبری از رالی در سهم های گروه ساختمان نیست
به دید بلند مدت قطعا سهم های این گروه با افت هایی که کردند به قیمت های بسیار ارزنده ای رسیدند که در میان مدت و بلند مدت میتونه سود خوبی رو نصیب خریداران کنند.ولی بنده به شخصه ترجیح میدهم صبر کنم وقتی تکنیکالی هم سیگنال ورود صادر کردند؛اقدام به خرید کنم.
باز هم اگر اصرار بر انتخاب باشه؛همین وساخت در صورت عبور از محدوده ی مقاومتی ۳۰۰ تومن میتونه خرید خوبی باشه :)
در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است
View Post
شاخص گروه انبوه سازي يا ساختمان ديروز شد 698واحد در صورتي که 700واحد را رد کند بازدهي خوبي را به ارمغان خواهد اورد.
به نظر مي ايد شاخص ساختمان تا مقاومت خود فقط 2واحد فاصله دارد لذا بايد در هفته اينده دست به ماشه بود و در صورت عبور از 700واحد ديگه با گروه ساختماني سهامداري کرد و مقدار پرتفوي را افزايش داد.
ثباغ-ثغرب-ثتران-ثاباد-وساخت-ثنوسا-و.....................
................................................. در کمين عبور از 700واحد مي نشينيم. ............................................... علاقه مندي دولت براي فعال کردن بخش مسکن و خروج اقتصاد از رکود
پي به اي پايين گروه ساختمان و ارزش دارايي بالاي انها
احتمال تجديد ارزيابي داراايها و افزايش سرمايه
اماده سازي گروه براي فروش دارايي بانکها علاقه مندي اقاي عبده تبريزي عضو شوراي عالي بورس به گروه ساختمان از عوامل مهم تقاضاي بازار به گروه ساختمان خواهد بود.
.................................................. ....
شنبه يا يکشنبه احتمالا روزهاي ورود سنگين تکنيکالها و فعالان بازار به گروه ساختمان خواهد بود.
آقای کارشناس خیلی شلوغش نکن اون جوابم در مورد اون نمودارت بود که اعلام کرده بودی دوستان مواظب سهام ساختمانی روز شنبه باشن یعنی زمانی که ثباغ 208 تومان و وساخت 260 و ... اومدی نقاشی کشیدی آهای ای ملت مواظب باشید دوباره میخوان سقوط کنن!! وساخت بره زیر 260 ثباغ هم بره زیر 208!!!!! به این میگن فاز منفی گرفتی حالا؟؟؟!!!! ضمنا به تشکرات و سابقه ات غره نشی ها!!! الان وساخت 283 صف خرید ثباغ هم 230 صف خرید و... باز وقت کردی بیا ی فاز دیگه بده آقای کارشناس!!!!
نقاشی جدید چیزی نداری برای ما؟؟؟؟
برای ثتران 170 یا ثباغ 200 یا ثشاهد 165 تومانی چقدر باید صبر کرد؟؟؟
دوست عزیزی که کلا 4 پست در سایت زدی و هر 4 پست علیه بنده!!!
شما کلا ثبت نام کردی تو این سایت علیه بنده پست بزنی،بنده از ابتدا گفتم نه خودم رو کارشناس و نه تحلیلگر و نه... میدونم و فقط صرفا جهت همفکری نظراتم رو ارایه میکنم،کاش شما هم با منطق و دلیل حرف میزدی نه با ابن الفاظ...
پ.ن: در مورد پست آخر هم که اشاره کردین؛بنده گفتم ثتران به 170 تومن یا ثباغ 200 تومن یا... میرسه؟؟؟؟
بنده هدف های سهام ذکر شده رو نگفتم که؛فقط به حمایت ها و مقاومت هاشون اشاره کردم...
میتونید تو این پست هم مشاهده کنید نظر دوست عزیز تکنیکالی دیگرمون رو:
به نظر بنده امروز صف خودرو جمع میشه و به دنبالش سهام ساختمانی هم مثبت میشوند و بعید میدونم ثتران حمایتش رو بشکنه..
ثتران حتی اگه امروز هم با صف فروش ببنده فردا از حدود ۲۱۷ برمیگرده نهایتا...
بقیه ی سهام ساختمانی هم مثبت میشوند!
از سهم های خوب دیگه هم فباهنر رو زیر نظر داشته باشید!
نظر