کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
احتمال یک رشد 160 درصدی در شاخص گروه دیده میشه
این هفته این گروه میتونن در صدر بازدهی بازار باشن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
شاخص گروه انبوه سازی
در کانال میانمدتی 2 ساله توانسته سقف کانال شکسته و به آن پولبک بزند به نظر باید منتظر رشد دسته جمعی سهام این گروه به مقدار حدودا 160 درصد باشیم
عدد فعلی شاخص 9098 واحد هدف 24 هزار واحد
شاخص انبوه سازی درون کانال نزولی کوتاه مدت یکساله قرار گرفته است که هدف آن هم هدف کانال دو ساله را تایید و عدد 24 هزار واحد را نشان میدهد
به نظر من از هفته بعدی حتی در صورتی که شاخص کل اصلاح مجدد را آغاز نماید این گروه میتونه محل مناسبی برای کسب بازدهی مناسب از بازار باشه
در نمودار شاخص انبوه سازی میشه یک الگوی پرچم هم مشاهده کرد که محدود21 هزار واحد را نشان میدهد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
از هفته اول فروردین ماه با وساخت ۲۰۰۰تومانی هستیم تااا اهداف بالا.هدف اول ۶۰۰۰ تومن.
وثنو نازنین رو هم از پارسال فروردین ماه خریده و سهامداری کردیم تا الان(تا الان حدودا ۷ برابر شده) ۱۰۰ درصد افزایش سرمایه از محل سود انباشته هم داشته و همچنان سهامداری.
جناب تمام ثمسکن به نظر گزینه خوبی میاد.
میشه لطف بفرمایید و اظهارنظر کنید.ممنون
از هفته اول فروردین ماه با وساخت ۲۰۰۰تومانی هستیم تااا اهداف بالا.هدف اول ۶۰۰۰ تومن.
وثنو نازنین رو هم از پارسال فروردین ماه خریده و سهامداری کردیم تا الان(تا الان حدودا ۷ برابر شده) ۱۰۰ درصد افزایش سرمایه از محل سود انباشته هم داشته و همچنان سهامداری.
جناب تمام ثمسکن به نظر گزینه خوبی میاد.
میشه لطف بفرمایید و اظهارنظر کنید.ممنون
در بازار امروز ثمسکن ثفارس و ثشاهد را خیلی خوب خریدن به نظرم فردا صف خرید قفل شده خواهند داشت
خدا خواست و ما توانستیم
شاخص انبوه سازی
یعنی چی میتونه ماشه این کف دوقلو را فردا بکشه؟؟
امروز روز حساس این گروه است
خدا خواست و ما توانستیم
سلام.. تا دلت بخواد میشه خرید. تو قیمت خیلی کمتر..!!! دو چیز را پایانی نیست..اول حماقت انسان ها و دوم هم همان حماقت انسان ها... آخه با 200 تومن یه دونه پیاز میدن به آدم که اینجوری آتیش زدین به مالتون..!!!!
هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم
به اطلاع می رساند این شرکت نسبت به انعقاد تفاهم نامه ساخت 528 واحد مسکونی در شهرکرد در قالب طرح اقدام ملی به صورت پیمانکاری به طرفیت اداره کل راه و شهرسازی استان چهار محال و بختیاری اقدام نموده است . مساحت کل عرصه حدود 22266 متر مربع شامل 528 واحد مسکونی واقع در شهرکرد محله منظریه با زیربنای حدود 77600 متر مربع و بهای برآوردی 3،082،614 میلیون ریال می باشد .به پیوست ابلاغ تفاهم نامه مزبور ارائه می گردد . همچنین به استحضار می رساند قرارداد مذکور هیچ گونه اثر سود و زیان برای سال مالی جاری منتهی به 31/06/1400 نداشته و اثرات مالی آن در سال های مالی آتی و از طریق گزارشات تفسیری به اطلاع بازار خواهد رسید .
خدا خواست و ما توانستیم
نظر