برترین سهام گروه ساختمانی.

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مریم1
    عضو عادی
    • Jun 2014
    • 131

پاسخ : برترین سهام گروه ساختمانی.

شاخص گروه انبوه سازی

http://sahamsignal.ir/17-%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%DA%A9%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%84/132-%D8%B4%D8%A7%D8%AE%D8%B5-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%88%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C

نظر

• omid_erfanimanesh
      عضو عادی
      • Dec 2013
      • 238

در اصل توسط hamipia پست شده است View Post
      به احتمال زیاد شنبه مثبت معامله میشن اگر هم صف رو بدن دوباره صف میشن شما از دیر باز هی فاز منفی بده باز!!!
      نمودارات و دانشت برای خودت.
      بنده از دیرباز هی فاز منفی دادم،خوب مگه این گروه از دیرباز با سقوط مواجه نیست؟؟؟این که خود نشان دهنده درستی تحلیل بنده است!!!
      ذوست عزیز وقتی وساخت رو 350 صف خرید بود گفتم فقط فرصت فروشه،دیدید که سهم تا 240 سقوط آزاد کرد...
      زمانی که بعضی از دوستان از روند صعودی در گروه ساختمان حرف میزدند بنده گفتم به نظرم روند صعودی تشکیل نشده،حالا ببینید چقدر قیمت سهام این گروه افت کرده اند...
      تمام تحلیل های قبلی بنده موجوده،مشاهده کنید،سپس...
      طبیعتا تحلیل ها درصدی خطا رو دارند ولی بنده نظر شخصیمو همیشه با نمودار گفتم،شما هم تحلیل خودتون رو ارایه بدین!

نظر

• hamed2014
        عضو عادی
        • May 2014
        • 123

برای فردا خرید از این گروه توصیه میشه ؟یا هنوز ریزش داره؟

نظر

• omid_erfanimanesh
          عضو عادی
          • Dec 2013
          • 238

وساخت:

سهم به زیبایی داره تکینیکالی عمل میکنه؛پس از شکستن کانال صعودیش،به اندازه عرض کانال نزول کرد،مشاهده میکنید نزول سهم در نزول هم کانالی رو ساخته و نسبت به خطوط کانال واکنش نشون داده!
          فردا برای وساخت روز مهمیه،مقاومت اصلی سهم رو 2800 ریال هست،اگر فردا با صف خرید به کار خودش پایان بده،از کانال نزولیش خارج میشه و میشه یه صعود حداقل 10 درصدی دیگه رو براش متصور بود!

وساخت از نمای نزدیک تر:

نظر

• omid_erfanimanesh
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 238

خب خداروشکر وساخت مقاومت 2800 رو رد کرد و این براش خیلی مهم بود؛چون از روند نزولیش خارج شد...

مقاومت بعدی سهم: 3060 ریال

نظر

• hamipia
              عضو جدید
              • Jun 2013
              • 8

در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است View Post
              بنده از دیرباز هی فاز منفی دادم،خوب مگه این گروه از دیرباز با سقوط مواجه نیست؟؟؟این که خود نشان دهنده درستی تحلیل بنده است!!!
              ذوست عزیز وقتی وساخت رو 350 صف خرید بود گفتم فقط فرصت فروشه،دیدید که سهم تا 240 سقوط آزاد کرد...
              زمانی که بعضی از دوستان از روند صعودی در گروه ساختمان حرف میزدند بنده گفتم به نظرم روند صعودی تشکیل نشده،حالا ببینید چقدر قیمت سهام این گروه افت کرده اند...
              تمام تحلیل های قبلی بنده موجوده،مشاهده کنید،سپس...
              طبیعتا تحلیل ها درصدی خطا رو دارند ولی بنده نظر شخصیمو همیشه با نمودار گفتم،شما هم تحلیل خودتون رو ارایه بدین!

آقای کارشناس خیلی شلوغش نکن اون جوابم در مورد اون نمودارت بود که اعلام کرده بودی دوستان مواظب سهام ساختمانی روز شنبه باشن یعنی زمانی که ثباغ 208 تومان و وساخت 260 و ... اومدی نقاشی کشیدی آهای ای ملت مواظب باشید دوباره میخوان سقوط کنن!! وساخت بره زیر 260 ثباغ هم بره زیر 208!!!!! به این میگن فاز منفی گرفتی حالا؟؟؟!!!! ضمنا به تشکرات و سابقه ات غره نشی ها!!! الان وساخت 283 صف خرید ثباغ هم 230 صف خرید و... باز وقت کردی بیا ی فاز دیگه بده آقای کارشناس!!!!

نظر

• omid_erfanimanesh
                عضو عادی
                • Dec 2013
                • 238

در اصل توسط hamipia پست شده است View Post
                آقای کارشناس خیلی شلوغش نکن اون جوابم در مورد اون نمودارت بود که اعلام کرده بودی دوستان مواظب سهام ساختمانی روز شنبه باشن یعنی زمانی که ثباغ 208 تومان و وساخت 260 و ... اومدی نقاشی کشیدی آهای ای ملت مواظب باشید دوباره میخوان سقوط کنن!! وساخت بره زیر 260 ثباغ هم بره زیر 208!!!!! به این میگن فاز منفی گرفتی حالا؟؟؟!!!! ضمنا به تشکرات و سابقه ات غره نشی ها!!! الان وساخت 283 صف خرید ثباغ هم 230 صف خرید و... باز وقت کردی بیا ی فاز دیگه بده آقای کارشناس!!!!
                دوست عزیز
                بنده هیچ وقت ادعای کارشناس بودن نداشتم و ندارم؛فقط اندک بهره ای از تحلیل تکنیکال دارم که به جهت همفکری نظر شخصی و تحلیلمو قرار میدم و خوشحال میشم دوستانم نظر بدن!

بله بنده شنبه پست زدم مواظب سهام ساختمانی باشید؛ولی حرف از سقوط نزدم!!!
                بلکه مخصوصا در این اواخر نظرم این بود با توجه به قیمت های ارزنده ای که سهام این گروه رسیدند دید رو باید رو سهامداری بلند مدت (بیش از یک سال و...) گذاشت!

جدا از این؛مگر میشود کسی همه ی تحلیل هاش درست باشه؟!!!طبیعتا تحلیل ها درصدی خظا دارند...
                بنده همیشه سعی کردم چیزی که به ذهنم درست اومده رو عنوان کنم!

تشکرات هم لطف دوستان هست و بس؛
                انشالله کل بازار مثبت باشه و همگی در کنار هم سود کنیم :)

شما هم فک کنم فقط در سایت بورسی عضو شدی علیه بنده پست بزنی؛راحت باشید...
                امیدوارم این بحث رو ادامه ندید که تاپیک منحرف نشه و به پست های تحلیلی بپردازیم؛هر چند شما هم ادامه بدین؛بنده صحبتی نمیکنم...!

نظر

• feredos
                  عضو فعال
                  • Mar 2014
                  • 485

آقا ول کنید این بحث ها رو. امیدجان درست میگه. خیلی وقت پیش هشدار داده بود در مورد ساختمانی. تکنیکالی هم گفته بود و قابل استناد بود. هرچند همین تکنیکال بلای جون بازار شده و اثرش شبیه به بهمنه (اگر هر روز افراد بیشتری از این ابزار استفاده کنند و نسبت به فاندمنتال بی توجه باشند.)

تحلیل های ایشون در مورد وساخت بخصوص درست بود. و خیلی دقیق. رو اعصاب ما هم بودند تو تاپیک سید!!! حرفاش واقعا حالگیری بود! از یه طرف سید میگفت این کفه این کفه ایشون میگفت نه! بشخصه به حرف ایشون توجه نکردم و حد ضرر وساخت رو رعایت نکردم و دسته آخر مجبور شدم 40 درصد از سهم رو تو بدترین حالت از دست بدم. خیلی ضرر کردم تو وساخت.
                  این رو هم کاملا درست گفت:
                  "بله بنده شنبه پست زدم مواظب سهام ساختمانی باشید؛ولی حرف از سقوط نزدم!!!"

با دقت بیشتری مطالب ایشون رو مطالعه کنید. انسان درستیه....

انشال.. با رونق گرفتن بازار میشه دوباره نقاط ورود و خروج رو تعیین کرد.
                  البته و صد البته به دور از حوشی گری و هیجان
                  I entered the bearish market and survived

نظر

• mary
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 133

سلام دوستان دیروز گروه انبوه سازی یک دست سبز بود. این تحلیل رو در مورد این گروه خوندم:

نظر

• ابوذر
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 614

دوست عزیز
                      بنده هیچ وقت ادعای کارشناس بودن نداشتم و ندارم؛فقط اندک بهره ای از تحلیل تکنیکال دارم که به جهت همفکری نظر شخصی و تحلیلمو قرار میدم و خوشحال میشم دوستانم نظر بدن!

بله بنده شنبه پست زدم مواظب سهام ساختمانی باشید؛ولی حرف از سقوط نزدم!!!
                      بلکه مخصوصا در این اواخر نظرم این بود با توجه به قیمت های ارزنده ای که سهام این گروه رسیدند دید رو باید رو سهامداری بلند مدت (بیش از یک سال و...) گذاشت!

جدا از این؛مگر میشود کسی همه ی تحلیل هاش درست باشه؟!!!طبیعتا تحلیل ها درصدی خظا دارند...
                      بنده همیشه سعی کردم چیزی که به ذهنم درست اومده رو عنوان کنم!

تشکرات هم لطف دوستان هست و بس؛
                      انشالله کل بازار مثبت باشه و همگی در کنار هم سود کنیم :)

شما هم فک کنم فقط در سایت بورسی عضو شدی علیه بنده پست بزنی؛راحت باشید...
                      امیدوارم این بحث رو ادامه ندید که تاپیک منحرف نشه و به پست های تحلیلی بپردازیم؛هر چند شما هم ادامه بدین؛بنده صحبتی نمیکنم...!
                      من با اینکه یک سهم ساختمانی ندارم ولی تحلیل های شما را قبول دارم حدود یک ماه پیش میخواستم ثباغ بخرم وزیادهم پیگیر این سهم بودم که با توجه به تحلیل های ایشان دست نگه داشتم وخرید نکردم وبعد کلا از خرید این سهام بخاطر نوسانی بودن شدید خود داری کردم.و قیمتهای که پیشبینی کردن رنگ حقیقت گرفت .

نظر

• erfanslash
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 762

نظر

• omid_erfanimanesh
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 238

عرض سلام و ادب خدمت دوستان گرامی

هرچند سهام ساختمانی به قیمت های خوب و ارزنده ای رسیده اند ولی همچنان از جهت تکنیکال اوضاع جالبی ندارند...
                          در آخرین بررسی که روی چارت گروه انبوه سازی داشتم حمایت بلندمدتی خودشون رو شکوندند و بهش پولبک هم کردند!
                          و تا وقتی بالای این خط قرمز رنگ تثبیت نشوند بنده جرئت نزدیک شدن به این گروه را ندارم!

چارت گروه انبوه سازی در تایم فریم روزانه:

چارت گروه انبوه سازی در تایم فریم ماهانه:

بررسی هم رو روی وساخت داشتم؛بعد از شکستن خط روند نزولی (خط سبز رنگ) و پولبک به اون،همچنان درگیر مقاومت هست (خط قرمز زنگ)!
                          الگوی سروشونه هم تو سهم مشاهده میشه که در صورت عبور از 300 تومن میتونه تا 370 تومن هم رشد قیمتی رو شاهد باشیم،در غیر این صورت امکان افت تا 245 تومن محتمله...

وساخت:

در نمای نزدیک تر:

***نظرات فوق صرفا تکنیکالی است و نظر شخصی بنده هست ***

نظر

• عارف
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 229

رکود عجیبی بر صنعت ساختمان حاکم شده و اکثر شرکت های این گروه با مشکل فروش مواجه شده اند. افزایش قیمت انرژی ناشی از هدفمندی هم باعث افزایش قیمت تمام شده ساخت و سازها شده. امسال متاسفانه برخی از شرکت های ساختمانی با تعدیل منفی روبرو خواهند شد. این رو برای ناامید کردن دوستان سهامدار این گروه نمیگم. توصیه می کنم در تحلیل پی به ای سهام ساختمانی، این مشکلات رو هم در نظر بگیرید. مثلا ثغرب با اینکه با سود 78 تومانی پی به ای 3 داره ولی امسال بعیده بیش از 40 تومان پوشش بده. احتمالا در گزارش 9 ماهه که البته هنوز آماده نشده حدود 31 تومان پوشش خواهد داد.

نظر

• farshidu
                              کاربر ویژه بورسی
                              • Apr 2014
                              • 2222

عرض سلام و ادب خدمت دوستان گرامی

هرچند سهام ساختمانی به قیمت های خوب و ارزنده ای رسیده اند ولی همچنان از جهت تکنیکال اوضاع جالبی ندارند...
                              در آخرین بررسی که روی چارت گروه انبوه سازی داشتم حمایت بلندمدتی خودشون رو شکوندند و بهش پولبک هم کردند!
                              و تا وقتی بالای این خط قرمز رنگ تثبیت نشوند بنده جرئت نزدیک شدن به این گروه را ندارم!

چارت گروه انبوه سازی در تایم فریم روزانه:

چارت گروه انبوه سازی در تایم فریم ماهانه:

بررسی هم رو روی وساخت داشتم؛بعد از شکستن خط روند نزولی (خط سبز رنگ) و پولبک به اون،همچنان درگیر مقاومت هست (خط قرمز زنگ)!
                              الگوی سروشونه هم تو سهم مشاهده میشه که در صورت عبور از 300 تومن میتونه تا 370 تومن هم رشد قیمتی رو شاهد باشیم،در غیر این صورت امکان افت تا 245 تومن محتمله...

وساخت:

در نمای نزدیک تر:

***نظرات فوق صرفا تکنیکالی است و نظر شخصی بنده هست ***

وساخت تا اواسط پاييز خودش رو به خط آبي وسط خواهد رساند.
                              سهم چابك در روند نزولي سقوط مي كند و در اصلاح شارپ عمل مي كند.

نظر من هم صرفا تكنيكالي هست.

از يكشنبه كم كم دلار و سهام دلاري افزايش خواهد يافت.
                              Trade Mindfully

نظر

• ناظم
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 508

وساخت برترین یهم ساختمانی است این سهم الان در حدود 15درصد ارزش خود دارد معامله می شود

نظر

در حال کار...
                                X