کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خوب نیم ساعت آخر بازار پرتقاضا ظاهر شد و خودرویی ها صفشان مجدد تشکیل شد.
دکوثر که به دوستان معرفی کردم الان دیدم صف شد.دارویی فکر کنم دکوثر بهترین باشه از نظر تحرک نقدینگی.
وپترو واقعا نمیفهم چکار میکنند با حد ضرر 210 نگه داری 230 را بشکند پرواز خواهد داشت=))
ذوب آهن دوستمون nay که معرفی کردند بازیش اینطوری شده 260 بخر -280-290 بفروش..
بانک دی هم عالی بود.
بالاس شنبه اول وقت در صف:D
اخر هفته باید بشینیم سهام جدید با همفکری دوستان پیدا کنیم ..مهمترین استراتژی پیدا کردن سهم در ابتدای راه و فروختن سهام انتهای راه
دکوثر که به دوستان معرفی کردم الان دیدم صف شد.دارویی فکر کنم دکوثر بهترین باشه از نظر تحرک نقدینگی.
وپترو واقعا نمیفهم چکار میکنند با حد ضرر 210 نگه داری 230 را بشکند پرواز خواهد داشت=))
بانک دی هم عالی بود.
اخر هفته باید بشینیم سهام جدید با همفکری دوستان پیدا کنیم ..مهمترین استراتژی پیدا کردن سهم در ابتدای راه و فروختن سهام انتهای راه
وپترو ذوب وبصادر وبیمه خبهمن
---------------------------------- حخزر چیکار کرده
روی 550 بود تقریبا خریدیم /:.grlim:.//:.rolleyessmileyani
بانک دی هم عالی بود.
نمودار ذوب رو چند صفحه قبل تر گذاشته بودم و دوباره میارمش که چند نکته داره این سهم
اول از همه به نظر میاد همبستگیش با شاخص کل زیاد شده، چون الگوی کاپ بصورت نصفه نیمه توش مشاهده میشه که درست مثل شاخص کل تو این سهم رفتارها کپی شده
هفته پیش از جمله سهم های اول تو آغاز رالی بود و از همه زودتر هم نسبت به منفی شاخص واکنش نشون داد، پس میشه روی نوسان چندباره گرفتن دومینویی روش حساب ویژه ای باز کرد
سهم تقریبا نصف قیمت شده که الان حوالی 62 درصد معتبر فیبو است
کانال اصلی نزولی رو شکسته و آماده خروج از اونه با هدف اولیه 310(50% فیبو برگشت) و بلافاصله 350 (38% فیبو برگشت) (نقطه شروع رو 127 تومان 2 سال پیش در نظر گرفته ام که آغاز رالی صعودی شارپ بوده)
معاملات 50 -60 میلیونی سهم تو روزهای اوج نشون از پتانسیل بالای این سهمه که با اخبار خوب بنیادیش، یکی از کانون های توجه که انحصار ریلهای UIC60 که قطارهای سرعت 160 کیلومتر بر ساعت رو ساپورت میکنه را نیز داره و از تکنولوژی ذوب کمتر وابسته به صنایع برقی و گران استفاده میکنه (سوخت کک) که تو میزان سود آوریش حاشیه بالاتری براش رقم میزنه
50 تومان پیش بینی امسالشه که زیان رو هم صفر کرده و بزودی میاد تو بازار بورس
نکته منفی اش هم دامپینگ چینه که سایه ترس رو توی جهان افکنده، چه برسه به ایران با این تولیدات کمش
شاخص فلزات هم روند نزولی را داره میشکنه که این نشان از اینه که کلیت بازار داره مثبت میشه
بخاطر بنیاد قویش میشه با حجم بالا و بدون ترس وارد شد و تو عقب نشینی ها میانگین کم کرد، هر چند حجم معاملاتش بالا نیست، اما خریدارهای خودش رو داره و قویتر از فروشنده ها هستند
کمتر ازش صحبت میشه، چون تو آب نمک خیسوندنش به وقتش
خداییش این سهم خریدن داره یا خودرویی ها؟؟؟؟
فاصله زیاد از روزهای اوج، افت قابل توجه، پیش بینی معقول و قابل حصول، قیمت مناسب بازار نسبت به سود، تکنولوژی تولید ریل های مناسب سرعت بالا
هیچ چیز مثل تضارب ارا در کمال ادب نیست
اگر نمودار هم باشد عالیه ... چون بعضی دیدگاهها احتمالش بیشتره
بله موافقم..ببینم این هفته میشه سهم 20 درصدی هفته رو شناسایی کنیم...
بنده فبلا گفتم حالا شاید دوستانی که جدید پیوستند اطلاع ندارند .بنده دلیل اینکه نمودار نمیذارم .1. آنچنان از تکنیکال نمیدانم2.تکنیکال اولویت اول بنده نیست3. نموداری که خودم بررسی میکنم با روش های من در آوردی است و از روش های متداول استفاده نمیکنم .
ارادت
بنده فبلا گفتم حالا شاید دوستانی که جدید پیوستند اطلاع ندارند .بنده دلیل اینکه نمودار نمیذارم .1. آنچنان از تکنیکال نمیدانم2.تکنیکال اولویت اول بنده نیست3. نموداری که خودم بررسی میکنم با روش های من در آوردی است و از روش های متداول استفاده نمیکنم .
ارادت
:D آخ گفتی ، خداییش هیچی مث این روشای من در آوردی جواب نمیده ;)
دقیقا این روشا رو نمیشه توضیح داد !
وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
جناب حیدر
با سلام
با توجه به عنوان تاپیکی که انتخاب کردید یه سوالی برام پیش اومد. با نوسانگیری که از سهامهای مختلف داشته اید به هدف 70 درصد سود رسیده اید ؟
ارادت
سلام حيدر جان
عرض ادب و احترام
من خيلي دلم ميخواد تو انتخاب سهم با دوستان همفكري كنم ولي نميدونم چرا سليقه هامون يكسان نيست. سبد الان من شامل خگستر، شيران، ونفت، شمواد، ثاباد، وصنعت، فاراك و خاهن و حفاري هستش !
به جز خگستر ، شيران و حفاري بقيرو شنبه خريدم . تو منفي يكشنبه و دوشنبه هم خگستر و ونفت و ثاباد اضافه كردم، فكر ميكنم من هنوز مبتدي هستم و بايد پيش دوستان درس پس بدم :-)
ضمنا حيدر جان هفته بعد تاسوعا و عاشورا هست و سهم ٢٠ درصدي نداريم !
Sent from my iPhone using Tapatalk
آخرین ویرایش توسط cliff؛ 2014/10/29, 21:02.
دلیل: اصلاح
ارادت
سلام و عرض ارادت خدمت آقا حیدر
ما یکی داشتیم بنام حاجیلو که 6 ماه از وساپا گفت و جاییکه همه سهم ها دو برابر شدند، از ثتران و سمگا بگیر تا تشتک سازی سر کوچه، وساپا داشت درجا میزد و من هم داشتم کار خودم رو میکردم و سویینگ نوسان میگرفتم.. مدام منو مسخره میکردند و گنجشک روزی میخوندن منو و دست آخر بازار ریخت و اولین سهمی که با مخ رفت تو زمین همین وساپایی بود که کف بتنی 170 تومانی به زعم ایشون ساخته بود.... درد سرتون ندم، با یکی دو کاربر منجمله امیر ابراهیم کل کل داشتند که دید هوا پسه، یه کاری کرد که مسدود بشه و اردیبهشت امسال که سهم برگشته بود حوالی 150-160 بعد از تاچ 120، اومد گفت آره من چند نوسانی گرفتم و با یه سود 7-8 درصدی تو این فروپاشی خارج شدم که یعنی ضرر نکردم هیچ (که همه خریدهاش بالای 170-180 بود به ادعای خودش و تارگت 400 تومانی و افزایش سرمایه 100درصدی از انباشته ظرف6 ماهه آتی از دی میداد و شرکت توی مجمع و ......)سود 8 درصدی هم بردم.... اونوقت من مدعی شده بودم ماهی 5 درصد کسی بتونه از این سهم نوسان بگیره، یکساله 100 درصد مرکب هم میتونه سود کنه بهم میخندیدند.... بعد خود ایشون تو 6 ماه الافی همه اش 7-8 درصد که اگر راست گفته باشه سود کرده بود که میشه ماهی تقریباً 1 درصد که نمیدونم کسی تو بازار ماهی 2.5 - 3 درصد هم راحت اسکونت میگیره، ماهی 1 درصد افتخاره؟
نمودار پشت نمودار و تارگت های فضایی و 100درصدی میداد
همه اینها رو گفتم که بگم، با عینک آدم با سواد نمیشه، فقط چشماش بهتر میبینه و تکنیکال لزوماً چارت و کانال و خط و فیبو نیست، بلکه تجربیاتی است که برخی توانسته اند بصورت توابع ریاضی باز خوانی اش کنند که تاریخ مصرف خیلی هاشون هم سر اومده و مهم همون روش های من درآوردی غیر متداول، ولی سود رسانه-- حالا برخی میتوانند باز تعریفش کنند و میکنند، برخی دیگه یا میتوانند و نمیخوان، یا میخوان و نمیتوانند، مهم نیست، مهم همینه که سرمون گرم باشه و آزارمون به کسی نرسه!من هم یه چیزایی بلغور میکنم، یا درست در میاد یا نه، ولی برای خودم اهدافی تنظیم میکنم و بهشون تا حدی پایبند میمونم و هر روز دامنه دانشم رو وسیع تر و وسیعتر میکنم
چون هیچ روزی مثل هم نیست، هیچ تاریخی عیناً تکرار نمیشه، پس استراتژی امروز لزوماً برای فردا کار برد نداره، چنانچه سال 91-92 بلند مدتی ها کیفور شدند، امسال نوسانگیرا
دست آخر به اونایی که اهمیت تکنیک و ریاضی رو دست کم میگیرند و سودهای گنجشگ روزی ها رو به باد تمسخر میگیرند، توجهشون رو به جدول زیر جلب میکنم:
فرض کسی با 10 میلیون وارد شده و ماهی 6 درصد خالص هدف گذاشته
ماه اول = 10.6
ماه دوم = 11.24 (6 درصد 10.6)
ماه سوم = 11.91
ماه چهارم = 12.63
ماه پنجم = 13.38
ماه ششم = 14.18
ماه هفتم = 15.03
ماه هشتم = 15.93
ماه نهم = 16.89
ماه دهم = 17.91
ماه یازدهم = 18.98
ماه دوازدهم = 20.12
با فقط ماهی 6 درصد خالص ولی مرکب میشه ظرف یکسال 100درصد سود کرد
جناب حیدر
با سلام
با توجه به عنوان تاپیکی که انتخاب کردید یه سوالی برام پیش اومد. با نوسانگیری که از سهامهای مختلف داشته اید به هدف 70 درصد سود رسیده اید ؟
با سلام
عنوان تایپیک این است"آیا تا آخر سال"
راست و حسینی هنوز نرسیدم ولی در حال نزدیک شدن هستیم.
اگر تایپیک رو مرور کنید حدودا اواسط تیر تا اواسط شهریور کمی مشغله های خصوصی برام پیش آمد و همزمان نوسان میگرفتم که در آن مقطع بازدهی بنده بسیار افت کرد و الان به همین خاطر معاملات با ریسک بالا انجام میدهم تا عقب ماندگی جبران شود.
همیشه گفتم نوسانگیری باید با فراغ بال باشد وگرنه بهتر است سهامداری کرد.
من خيلي دلم ميخواد تو انتخاب سهم با دوستان همفكري كنم ولي نميدونم چرا سليقه هامون يكسان نيست. سبد الان من شامل خگستر، شيران، ونفت، شمواد، ثاباد، وصنعت، فاراك و خاهن و حفاري هستش !
به جز خگستر ، شيران و حفاري بقيرو شنبه خريدم . تو منفي يكشنبه و دوشنبه هم خگستر و ونفت و ثاباد اضافه كردم، فكر ميكنم من هنوز مبتدي هستم و بايد پيش دوستان درس پس بدم :-)
ضمنا حيدر جان هفته بعد تاسوعا و عاشورا هست و سهم ٢٠ درصدي نداريم !
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلام
ببخشید بنده نظر میدم و پا از گلیم خود درازتر میکنم.به نظرتان در سبدتان خیلی زیاد سهم ندارید؟
البته برای سرمایه بالای 500 میلیون شاید بد نباشه. و حالت دوم چند سهم اصلی دارید و مابقی درصد کم باشند که یه استراتژی سبد چیدن است
باز پوزش از دخالت .
خکستر اتفاقا از سهم هایی بود که واقعا معاملات خوبی داشت این هفته و بنده بررسی داشتم.
لزوما همفکری به این معنی نیست که تمام سبدها مشابه باشند خیر..به فرض مثال چندتا سهم پالایش میشود،ممکنه دوستی یک سهم مشترک داشته باشد دوستی دیگر سبدی کاملا مشابه
ارادت
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
در حال حاضر چند دسته سهام در بازار داریم:
1. سهامی که نزدیک سقف سال 92 است و یا این سقف را رد کرده است.این سهام از فیلترینگ بنده معمولا عبور نمیکنند.مانند لبنی ها-اکثر قطعات خودرو و برخی خودرویی ها -برخی ساختمانی ها-برخی تک سهم ها -
در این گروه آدم هایی وجود دارند که تعصب به خرج میدهند و این تعصب باعث عقب افتادن از بازار خواهد شد.:)
2.سهامی که 50 درصد افت خود را جبران کرده اند "سهام در نیمه راه" مانند برخی دارویی ها-برخی ساختمانی ها-برخی سرمایه گذاری ها-
3.سهامی که هنوز از کما خارج نشده اند و یا خارج شده اند ولی سهامداران ایین سهام باور ندارند به محض مثبت شدن فروشنده هستند"سهام ابتدای راه" -بنده دنبال اینگونه سهام هستم.
4.سهامی که زیاد افت نکرده اند و بازار بدنبال اینگونه از سهام نیست پس ما هم بدنبال اینگونه سهام نمیرویم-پتروشیمی-برخی معادن و برخی فلزی ها
نظر