آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی بابا
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 972

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    این هفته در بازار سهم 20 درصدی نداشتیم و بالاترین بازده 15 درصد بود که بالاس بود

این هفته باید واکاوی دقیق تری داشته باشیم چون احتمالا به قول دوستمون علی بابا احتمالا بازار تماما سبز نباشد و برخی گروه ها پیشرو تر باشند.
    شیفت به موقع از سهامی به سهام دیگر >>>>افزایش نمایی بازده
    سیمانی ها هم آقا رضا گفته بود چند روز دیگر حرکت میکنند که حرکت کردند فقط من نظرم این است که حجم باید افزایش یابد و حجم خوب نیست.

تعداد سهم معرفی سعی میشود زیر 5 عدد باشد.
    سهم 20 درصدی رو به امیدخدا شناسایی خواهیم کرد.
    @};-
    دوستان 2 هفته ای هم وقت داریم تا چند سهم به عنوان جزیره امن انتخاب کنیم که اگر توافق شد بی سهم نباشیم و اگرم عدم توافق داشتیم ریزش حداقلی داشته باشیم. در این تا پیک قبلا دو سهم بکام و تکنو بحث شده بود. هر دو در کف های خوبی هستند و در سایت همسایه هم به همین عنوان دارن عده ای می خرن. بازم پیشنهاد بدهید تا در این دو هفته بررسی داشته باشیم. سالم باشید...
    سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• cliff
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 303

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
      به نظرم هفته اینده شاخص میلش به نزول بیشتر از صعود باشه...به همین خاطر سهام شاخص ساز رو با احتیاط بخرین
      دلیل این که امروز ثغرب خریدم هم این بود.....روز شنبه وبصادر و خگستر رو هم تقدیم به صف خواهم کرد
      در پی جایگیزین برای این دو هستم...گروه ساختمون همون یکی کافی است...
      در مورد خگستر تكنيكال خود سهمو در نظر نگرفتين و فقط به شاخص توجه كردين، منم اين سهمو دارم چند بار خواستم ردش كنم بره پشيمون شدن قدرت خريدار خيلي بالاست توش

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Using Tapatalk

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

در حال حاضر چند دسته سهام در بازار داریم:

1. سهامی که نزدیک سقف سال 92 است و یا این سقف را رد کرده است.این سهام از فیلترینگ بنده معمولا عبور نمیکنند.مانند لبنی ها-اکثر قطعات خودرو و برخی خودرویی ها -برخی ساختمانی ها-برخی تک سهم ها -
        در این گروه آدم هایی وجود دارند که تعصب به خرج میدهند و این تعصب باعث عقب افتادن از بازار خواهد شد.:)

2.سهامی که 50 درصد افت خود را جبران کرده اند "سهام در نیمه راه" مانند برخی دارویی ها-برخی ساختمانی ها-برخی سرمایه گذاری ها-

3.سهامی که هنوز از کما خارج نشده اند و یا خارج شده اند ولی سهامداران ایین سهام باور ندارند به محض مثبت شدن فروشنده هستند"سهام ابتدای راه" -بنده دنبال اینگونه سهام هستم.
        4.سهامی که زیاد افت نکرده اند و بازار بدنبال اینگونه از سهام نیست پس ما هم بدنبال اینگونه سهام نمیرویم-پتروشیمی-برخی معادن و برخی فلزی ها
        گروه 1 این هفته عقب افتادن از بازار را کاملا حس کردند:)

نظر

• frankval
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 132

گروه 1 این هفته عقب افتادن از بازار را کاملا حس کردند:)
          در گروه سوم کدام گروهها قرار می گیرند به ترتیب؟

نظر

• رضاکریمی
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 250

سلام
            زاگرس روی خط رونده دوستان نظری ندارن؟
            [CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT=&quot]بعضي‌ها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
            [/CENTER]

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

در اصل توسط رضاکریمی پست شده است View Post
              سلام
              زاگرس روی خط رونده دوستان نظری ندارن؟
              آقا رضا خوب شد گفتی پتروشیمی.
              زاگرس زیر 2100 و خراسان 780 تومان در کف هستند
              البته بازار هنوز رو این گروه نیامده و باید به سرکرده ی گروه تاپیکو چشم دوخت
              تاپیکو ده روزی هست حجم معاملات نسبت به ماه گذشته بهبود یافته و احتمالا در همین روزها برخواهد گشت.
              پس فعلا این گروه تحت نظر باشد چون به نظرم در کف قیمتی هستند .

نظر

• سرمایه گذار
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1925

حیدر جان شب بخیر
                برای شنبه تاپیکو را باید در نظر گرفت یا خرید
                متشکر
                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                  حیدر جان شب بخیر
                  برای شنبه تاپیکو را باید در نظر گرفت یا خرید
                  متشکر
                  سلام دوست عزیز
                  واقعیتش پیشنهاد خرید ندارم زیر نظر باشد تا زمانیکه به طور ملموس بازار بیاد سراغش. در اینگونه بازارها از پیشنهاد خرید دادن میترسم چون احتمال دارد باعث خواب پول شودو عقب افتادن از رشد مابقی بازار ...با این حال احتمالا حرکتش نزدیک باشه و بهتر است دقیق زیر نظر باشد+خراسان+زاگرس و پترول که جدا از گروه قبلا رشد کرده

نظر

• Nay
                    Banned
                    • Aug 2014
                    • 641

با سلام خدمت nay عزیز میبخشید اسمتون رو نمیدونم...
                    موجی که تشکیل شده موج کوتاهی نیست و شخصا 85 هزار را (بصورت حداقلی) هدف قرار دادم . و همچنان معتقد به عدم توافق (تمدید و عدم توافق و ..)هستم.
                    و با موج سازی که فرمودید کاملا موافقم این چند روز بویژه در گروه بانک افراد حقیقی را با ایجاد هیجان و اردرچینی های هیجانی خریدار کردند
                    سلام بر آقا حیدر

بنده نی هستم

خدمت دوستان عرض کردم، تصور غلطی که از تکنیکال هست، معاملات بر اساس نمودار و حدود ضرر و سود

در حالیکه تکنیک به فارسی یعنی فَنّ و به راهکاری گفته میشه که بر مشکلات فائق آییم!

اصولاً میشه تمامی تعاریف را به یک زبان در آورد، مثلا بجای فاندامنتال، گفت تکنیک صورتحساب خوانی

یکی از تکنیک ها، حرکت خوانی یا همبستگی یابی است

مثلا با سقوط یورو به 1.24، بزودی باید تاثیر اون بر اونس را ببینمیم که آن هم شارپی تا 1100 خواهد ریخت

از طرفی با شناسایی الگوهای تکرار شونده، بعد از ریزش شدید یورو در برابر دلار، هنوز جای ریزش بیشتر به حدود 1.23 وجود داره که ممکنه ظرف همین 2-3 روز آینده رخ بده، پس مجدداً اونس تا 1050 قابلیت ریزش داره و اگر حد ضرر ها فعال بشه، شاید قبل از پایان سال، اونس زیر 1000 دلاری را شاهد باشیم

با ذکر این مقدمه برگردم به نموداری که خدمت دوستان ارائه کردم

حقیقتش من به نمودار صرفاً تکیه نمیکنم، زیرا نمودار حاصل واکنش بازار به اخباره، پس بیشتر به اخبار بها میدم، حتی کل دنیا، در حقیقت ترید بر اساس خبر هست نه نمودار و نمودار بیشتر جنبه بازگویی یا همان شیوه استاندارد تبیین اخبار بعنوان خلاصه سازی داره

مثلا روی نمودار میشه تو ذهن افراد جا انداخت که به کدام سمت و سو میرویم و کدام سناریوها محتمل تر هست، یک جور بیرونی سازی یا بقول خارجکی ها، متریالایز کردن (Materialize)

بنابراین، وقتی بدون درج خبر خاصی، بازار جهت میگیره، این بدان معنی نیست که خبری نیست، بلکه خبر دست از ما بهترانه و با تکنیکهایی که شاید متعارف هم نباشه و کاملا محرمانه برای اهل فن (تکنیک) میشه پیشاپیش دست بازار را خواند

یکی از این احتمالات، اتفاقاً سناریوی عدم توافقه و وقتی که بازار بی هیچ دلیل بنیادی در حال رشده، اخبار درز کرده ضد و نقیض ولی بقول ما دارای واگرایی مخفی (ضمنی) است، پس فقط کافیه تشخیص بدی که اینسایدرها قصدشون چیه؟

من این سناریو را برای همین مهندسی و موج سازی و موج بازی اسم گذاشتم

در مهندسی، یعنی یک اقدام روشن و از جانب گروه های دارای وجاهت قانونی، فرض کارشناسان اقتصادی و یا مالی که مثلا باید این راه کار ها را به کار برد تا بورس سقوط نکنه یا با تزریق درست پول، رشد معقول و متعارف داشته باشه

اما در موج سازی و موج بازی، مافیای قدرت با در اختیار داشتن اهرم های خودشون، با گردش پول میان سهم ها و هر بار به قدر پتانسیل و کشش (کی گفته مافیای قدرت، سواد ریاضی و مالی نداره؟) ابتدائاً موج ساخته و توجه ها را جلب خواهد کرد و سپس با سوار شدن بر این موج هیجانی، در نقطه مناسب پیاده میشه و قسعلیهذا که این تاکتیک (یا همون تکنیک) تا برای عوام رونمایی بشه، یه 100 درصدی از تحریک بازار سود کسب خواهند کرد، ظرف یک زمان بسیار فشرده و کوتاه و همه اینها صد البته در زمانی انجام میشه که کشش داره، درست مثل همین الان که همه منتظر گره گشایی از پرونده اتمی هستند. به این هم میگن مهندسی موثر، ولی نه به نفع گروه های قانونی، پس میشه سفته بازی یا موج سازی

حال کدام سناریو در حال شکل گیری است؟
                    آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2014/11/06, 21:03.

نظر

• ابوذر
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 614

سلام دوست عزیز
                      واقعیتش پیشنهاد خرید ندارم زیر نظر باشد تا زمانیکه به طور ملموس بازار بیاد سراغش. در اینگونه بازارها از پیشنهاد خرید دادن میترسم چون احتمال دارد باعث خواب پول شودو عقب افتادن از رشد مابقی بازار ...با این حال احتمالا حرکتش نزدیک باشه و بهتر است دقیق زیر نظر باشد+خراسان+زاگرس و پترول که جدا از گروه قبلا رشد کرده
                      سلام خدمت تمامی دوستان چند ماهی است که زاگرس را گرفتم ونظر همه بر رشد این سهم است ودر این مدت در جا زده وچند باری خواستم بفروشم چون باعث عقب ماندگی من از رشد بازار شده به نظر شما آیا باید با سهم بمانم یا که رد کنم .واز رشد بازار عقب نمانم.

نظر

• بقراط حکیم
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 576

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                        سلام بر آقا حیدر

بنده نی هستم

خدمت دوستان عرض کردم، تصور غلطی که از تکنیکال هست، معاملات بر اساس نمودار و حدود ضرر و سود

در حالیکه تکنیک به فارسی یعنی فَنّ و به راهکاری گفته میشه که بر مشکلات فائق آییم!

اصولاً میشه تمامی تعاریف را به یک زبان در آورد، مثلا بجای فاندامنتال، گفت تکنیک صورتحساب خوانی

یکی از تکنیک ها، حرکت خوانی یا همبستگی یابی است

مثلا با سقوط یورو به 1.24، بزودی باید تاثیر اون بر اونس را ببینمیم که آن هم شارپی تا 1100 خواهد ریخت

از طرفی با شناسایی الگوهای تکرار شونده، بعد از ریزش شدید یورو در برابر دلار، هنوز جای ریزش بیشتر به حدود 1.23 وجود داره که ممکنه ظرف همین 2-3 روز آینده رخ بده، پس مجدداً اونس تا 1050 قابلیت ریزش داره و اگر حد ضرر ها فعال بشه، شاید قبل از پایان سال، اونس زیر 1000 دلاری را شاهد باشیم

با ذکر این مقدمه برگردم به نموداری که خدمت دوستان ارائه کردم

حقیقتش من به نمودار صرفاً تکیه نمیکنم، زیرا نمودار حاصل واکنش بازار به اخباره، پس بیشتر به اخبار بها میدم، حتی کل دنیا، در حقیقت ترید بر اساس خبر هست نه نمودار و نمودار بیشتر جنبه بازگویی یا همان شیوه استاندارد تبیین اخبار بعنوان خلاصه سازی داره

مثلا روی نمودار میشه تو ذهن افراد جا انداخت که به کدام سمت و سو میرویم و کدام سناریوها محتمل تر هست، یک جور بیرونی سازی یا بقول خارجکی ها، متریالایز کردن (Materialize)

بنابراین، وقتی بدون درج خبر خاصی، بازار جهت میگیره، این بدان معنی نیست که خبری نیست، بلکه خبر دست از ما بهترانه و با تکنیکهایی که شاید متعارف هم نباشه و کاملا محرمانه برای اهل فن (تکنیک) میشه پیشاپیش دست بازار را خواند

یکی از این احتمالات، اتفاقاً سناریوی عدم توافقه و وقتی که بازار بی هیچ دلیل بنیادی در حال رشده، اخبار درز کرده ضد و نقیض ولی بقول ما دارای واگرایی مخفی (ضمنی) است، پس فقط کافیه تشخیص بدی که اینسایدرها قصدشون چیه؟

من این سناریو را برای همین مهندسی و موج سازی و موج بازی اسم گذاشتم

در مهندسی، یعنی یک اقدام روشن و از جانب گروه های دارای وجاهت قانونی، فرض کارشناسان اقتصادی و یا مالی که مثلا باید این راه کار ها را به کار برد تا بورس سقوط نکنه یا با تزریق درست پول، رشد معقول و متعارف داشته باشه

اما در موج سازی و موج بازی، مافیای قدرت با در اختیار داشتن اهرم های خودشون، با گردش پول میان سهم ها و هر بار به قدر پتانسیل و کشش (کی گفته مافیای قدرت، سواد ریاضی و مالی نداره؟) ابتدائاً موج ساخته و توجه ها را جلب خواهد کرد و سپس با سوار شدن بر این موج هیجانی، در نقطه مناسب پیاده میشه و قسعلیهذا که این تاکتیک (یا همون تکنیک) تا برای عوام رونمایی بشه، یه 100 درصدی از تحریک بازار سود کسب خواهند کرد، ظرف یک زمان بسیار فشرده و کوتاه و همه اینها صد البته در زمانی انجام میشه که کشش داره، درست مثل همین الان که همه منتظر گره گشایی از پرونده اتمی هستند. به این هم میگن مهندسی موثر، ولی نه به نفع گروه های قانونی، پس میشه سفته بازی یا موج سازی

حال کدام سناریو در حال شکل گیری است؟
                        دوست بزرگوار جناب نی از نحوه نگارش کاملا مشهود است که نگارنده اهل مطالعه و علم است.
                        درکل چیزی که میخواهم بدانم پیشنهاد و یا راهکار شما برای مقابله با احتمال عدم توافق چیست؟
                        در کل برای ما آوتسایدرها چه پیشنهادی دارید؟

نظر

• Nay
                          Banned
                          • Aug 2014
                          • 641

در اصل توسط بقراط حکیم پست شده است View Post
                          دوست بزرگوار جناب نی از نحوه نگارش کاملا مشهود است که نگارنده اهل مطالعه و علم است.
                          درکل چیزی که میخواهم بدانم پیشنهاد و یا راهکار شما برای مقابله با احتمال عدم توافق چیست؟
                          در کل برای ما آوتسایدرها چه پیشنهادی دارید؟
                          حقیقتش من هم آوتسایدر هستم و برای همین اینجا هستم تا با کمک دوستان، سناریوهای احتمالی را بررسی کنیم و هر کدام که از اعتبار کمتری برخورداره حذف کنیم، پس روی سناریوی محتمل تر نظر بدیم و راهکار بسازیم

نمودار رو با جزئیات بیشتری آوردم

سناریوی اول، مهندسی (از طرف دست اندر کاران بورس)

سناریوی دوم، دستکاری قیمتی و حضور مافیای سفته باز

سناریوی سوم، پول هوشمند (این هم از احتمالاته و نباید همش منفی بافی کرد)

-----------------------

سری قبلی که بازار تقریباً همین گام ها را برداشت، بر میگرده به دور قبلی گفتگوها توی وین

از یک ماه قبلش، گمانه زنی ها بر توافق میچربید، اما در میانه راه با سیگنالهای ضد و نقیضی که به بیرون درز کرد، روند مذاکرات به یکباره متوقف و جاییکه نفسگیر داشتند به امضای توافق میرسیدند، یهو بحث پرانتز ها پیش آمد و جنگ غزه از بیرون به موازات سنت همیشگی که اگر کاری هم میخواهید بکنید در سایه دیگر حوادث مهمتر برای جهان (مثل جام جهانی 2014) انجام دهید که کسی حساس نشه، و شدت گیری حملات داعش و دست آخر ماجرای 190 هزار سو

سه موج کوتاه ایجاد شد (در قیاس با این بار کوتاه تر بود) که استارتش از حوالی 70000 خورد، نقطه ای که اگر میشکست، شاید جمع کردنش راحت نبود، پس شاید چراغ اول را خود دولت روشن کرد تا موج های بعدی هم ایجاد بشه که به هر حال دیدیم درست از یکماه قبل از آغاز مذاکرت، بازار جهت گرفت و با تمدید، دوباره به کما

این سناریو از 3 هفته پیش باز استارت خورد، ولی گام های بلند تر، اما سیگنال ها هم قویتر و باز تهدیدها هم قویتر (مسئله آخرین مهلت بودن این دور)

شاید بازار به اخبار با توجه به تغییرات تازه صحنه سیاسی، اونجوری که باید واکنش نشون نده (داغ بودن معاملات و جریان ورودی جدید و تازه نفس، فعلاً گرمه) اما در هر صورت، به موازات مذاکرات، سیگنالهای مهمی داره میاد که قطعاً سرنوشت اونو تحت الشعاع قرار میده

بالشخصه برای اسید پاشی وزنه سنگینی قایلم و از اونجاییکه از دوستان نظر خواستم ولی کسی واکنش نشون نداد، خودم تحقیقات وسیعی انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که این میتونه تلاش مذبوحانه جناح بازنده انتخابات 92 باشه و درست مثل گربه در کنج، از تمامی نیروش برای باز پس گیری سنگرهای از دست رفته اقدام خواهد کرد، پس جریان دلواپسان را باید بسیار جدی گرفت

از طرف دیگه ، جریان ارسال نامه محرمانه اوباما به رهبر ایران رونمایی شده که تو این مقطع و با شکست دموکرات ها و جسور تر شدن جناح جمهوریخواه، عملا دارند میگن ما به این راحتی ها و بدون گرفتن امتیازات جناحی، نخواهیم گذاشت آب از گلوی مذاکره کنندگان پایین بره، به اینها جنگ نفتی عربستان، جنگ انرژی روسیه، جنگ طلا و ارزی چین و روسیه و نک و نال اسراییل هم باید دقت کرد

فعلا خودم به این نتیجه رسیده ام که دنیا آماده پذیرش ورود بازیگر جدید به صحنه سیاست جهان و آن هم یکی مثل ایران نیست و این رو از مقاله اخیر اکونومیست که کاملا تحریک آمیز تفسیر کرده که ما داریم شاخ ایران را میشکنیم و به نظر میاد با توافق اتمی، انقلاب 57 را پایان یافته بدانیم و بقدری تحقیر آمیز این مقاله نوشته شده که معلومه اونها هم میخوان با تحریک غیرت طرف ایرانی و نشان دادن مکررات تاریخی مثل لیبی، میخوان کاری کنند که فعلا مذاکرات نتیجه ای نداشته باشه، تا ایران لا اقل با مرور زمان، آسیب بیشتری ببینه

نظر کلیم روی بورس هم اینه که، هر چند بازار بزرگیه، اما با توجه به ارزش بازار فعلی و اسمی، ارزشی که به هر حال اینجوری قیمت خورده و شاید به یک تجدید ارزیابی گسترده تر نیاز باشه که فعلا مقدور نیست، و در حقیقت با وزنه سنگین 90 درصدی دولت، چیزی حدود 20 هزار میلیارد تومان سرمایه غیر درگیره که از این میان شاید پول مردم عادی، 10 درصد پول متفرقه هم نباشه، پس بازی مافیای قدرت، برای شکست دادن دولت توی بورس، از آنجاییکه بیش از 20 درصد سهم های مهم هم بسته هستند (پالایشی ها و منظور ارزش بازاره ، نه تعداد) زیاد منطقی نیست و چون اهرم قانونی دست دولته، زیاد قدرت مانور نداره برای تاثیر گذاری که در واقع با توجه به نقدینگی سرگردان بالای 600 هزار میلیارد تومانی، 20 هزار میلیارد تومان هیچه و باز تو خبرها داشته ایم که دولت میبایست تا پایان 94، بیش از 400 هزار میلیارد تومان دیگر، بره بسمت خصوصی سازی، پس این وسط دولته که از افزایش قیمت ها منتفع میشه.

بنابراین، با مشابهت دوره تاریخی کنونی با 3 ماه پیش و هماهنگی اون، استنباط من اینه که داره پوزیشن گیری روی سهم های منتفع شونده از توافق صورت میگیره، این خود دولته که دراه کف بازار را بالا میاره، تا اگر به هر دلیلی مذاکرات به نتیجه هم نرسید، لا اقل نقدینگی خوبی برای ادامه راهش تا رسیدن به انتخابات مجلس داشته باشه (ستون بعدی و فرج احتمالی)

حالا باید دید توافق میشه یا نه و اگر شد، پتانسیل رشد برای کدام سهم ها باقی میمونه، جاییکه خودم نه به خودرویی ها و نه بانکی ها و نه ساختمونی ها به خاطر رکود عمیق و نبود قدرت خرید و نیاز منابع کلان که ناموجوده، اعتقادی ندارم ، پس روی دیگر سهم ها و حتی خروج از بازار فکر میکنم و شاید رفتن به سوی سهم های دلاری، البته پس از برقراری اصلاح لازم

در ضمن از روی نمودار چنانجه رشد بازار با گام سوم به حدود 78600 واحد که یکی از مقاومت ها هم هست برسه و توافق نشه، الگوی پروانه نزولی شکل میگیره که اهداف بسیار پایین و حدود 60000 (56900 حوالی 50% فیبوی برگشت از کف 24000 شاخص) واحدی براش متصورم (بدلیل تشدید تحریم ها، حتی سهم های دلاری هم قادر به بالا بردن شاخص در مقطع انتشار خبر عدم توافق نخواهند بود و بیشتر شاید غذایی ها و قندی ها، مصرفی ها (دارو، بهداشت، لوازم خانگی، لاستیک، ...) و کلا مایحتاج ضرروی را میبایست مورد توجه قرار داد)

آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2014/11/07, 11:09.

نظر

• رضاکریمی
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 250

تحلیل زیبایی بود جناب نی
                            در اینکه شاخص به مقاومت مهمی رسیده شکی نیست
                            ولی با نگاهی به چارت فارس کاملا مشهوده که این سهم شاخص ساز روی حمایت مهمی قرار گرفته
                            امکانش هست به وسیله فارس(+اخابر) مقاومت شاخص کل شکسته بشه؟
                            [CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT=&quot]بعضي‌ها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
                            [/CENTER]

نظر

• رضاکریمی
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 250

دوستان فلامی هم یه بررسی داشته باشین خالی از لطف نخواهد بود/:.Heart.:/
                              [/CENTER]

نظر

• Nay
                                Banned
                                • Aug 2014
                                • 641

فارس روی کف 1250، 50% فیبو حمایت داره، اما بخاطر تمایل بیشترش روی این سطح (تراکم قیمتی) به نظر میاد حمایت بشکنه، وانگهی پول هنگفتی لازمه تا این غول از خواب بلند بشه، تحریم هم بشیم، کسی طرف این سهم نمیاد

اخابر که قلکه و تحریم روش تاثیر آنچنانی نداره و همواره با شیب ملایم بخاطر تورم سالانه، رو به رشد بوده و به نظر نمیاد بخاطر ماهیتش، تغییر روند بده (مگر اینکه بنیادش تغییر کنه یا رقیب جدی براش پیدا بشه که اونهم باز بعیده تو این شرایط). اتفاقاً شاید اگر توافق بشه و با زمزمه حضور شرکت های مخابراتی، تهدیدی براش محسوب بشه

اما سری قبل که بازار رشد کرد، فقط به خاطر تعدیل ارزی بود، حالا اگر تحریم بشیم و دلار اگر از کنترل خارج بشه (چون اول باید دید دولت چقدر در برابر گران نشدن دلار میتونه مقاومت کنه) ، بحث فروش هم هست، بحث تکمیل ظرفیت هم هست. الان بخشی از تحریم ها شل شده، خب بازار قدری برگشته، ولی اگر قرار بشه باز هم تحریم ها را تشدید کنند و حتماً هم میکنند، شما اصلا طلا داشته باشید، کی از شما میخره؟ آیا غیر از مال خر؟ و آیا مال خر به قیمت میخره؟ پس امکانش هست که مجبور بشیم باز زیر قیمت بازار لابی کنیم و نفت بفروشیم و فقط بتونیم زنده بمونیم، سود آوری میشه رویا!

وقتی محصولات پتروشیمی فروش نره، چطوری میخواد سود بسازه؟ شاید ارزششون بخاطر افزایش قیمت ارز بره بالا، اما اینبار بنیاد اقتصاد رفته زیر هدف و اگر هزینه ها بره بالا، بدون برگشت سرمایه، درست مثل قحطی میمونه که دیگه کاخ ارزش نداره، یه بطری آب یا یه گونی برنج میشه طلا

شاید یه مدت دیگه دوام بیاریم، اما بچه با پستونک 2-3 ساعت آروم میشه، بعدش صدای ونگ ونگش لاینقطع گوش آدم رو کر میکنه

دولت مسلماً سناریوی شکست مذاکرات را مد نظر داشته و براش راهکار داره، اما به هر حال زمان بره و تا بروز نشانه های امید برون رفت از بحران، بهر حال بازار میره به خواب زمستانی و آن دسته از سهم هایی روی پای خودشون خواهند ایستاد که از خرید محصولاتشون خلاصی ممکن نیست. خودرو واجب تره یا پودر رختشویی؟ سیمان واجب تره یا روغن خوراکی؟ بانک میخواد از کجا سود بسازه که به شما سود بالای 22 درصد بده وقتی تولید نباشه؟

رونق وقتی ایجاد میشه که فروش باشه و فروش وقتی رخ میده که پول باشه و پول هم وقتیه که کار باشه. این سیکل وقتی با نبود شغل بشکنه، اونوقت کل مجموعه میخوابه

من میخوام توجه دوستان روی کارشکنی های ضد دولتی متمرکز بشه تا نیاز برای توافق که همه میدونیم لازمه

اصولاً توافق باید صورت بگیره، اما باید به اسم بعضی ها نباشه و به کام بعضی های دیگه

الان ما توی یک نقطه عطف تاریخی قرار داریم
                                آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2014/11/07, 11:46.

نظر

در حال کار...
                                X