آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Vishkia
    عضو عادی
    • Oct 2014
    • 205

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط mehrnoosh25 پست شده است View Post
    فاذر خریدم
    باید پشیمون باشم ؟ /:.rolleyessmileyani
    ریسک به ریواردش بالاست. به نظر من فعلا نمی تونه 375 رو بشکنه ولی بعد از یک اصلاح و نزدیک گزارش 9 ماهه احتمالش زیاده.

نظر

• zorba
      ستاره دار(3)
      • Aug 2013
      • 3951

آخر بازار حقوقی خبهمن بالای 10 میل سهمو از صف بلعید
      و عملن 14.5 سهم از صف فروش برچیده شد....
      پیشنهادی به خریدش ندارم، اما بد نیست فردا توی واچینگتون داشته باشینش
      ریسک بالایی نداره و هم پی بر ایه معقولی داره و هم رشدی نکرده...
      ظهر همگیتون هم بخیر
      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

شاخص دقیقا اومد رو حمایتی که صبح گفتم . ولی به احتمال خیلی بالا فردا شکسته خواهد شد . شاید فردا برخی سهام مثبت شوند و فرصتی برای فروش باشند برخیشان....
        ................

نظر

• Nay
          Banned
          • Aug 2014
          • 641

در اصل توسط Vishkia پست شده است View Post
          جالبه که برای خود من باز میشه!
          شعری بود که اینجا می نویسم:

آنکس که بداند و بداند که بداند- اسب خرد از گنبد گردون بجهاند
          آنکس که بداند و نداند که بداند- بیدارش نمایید که بس خفته نماند
          آنکس که نداند و بداند که نداند- لنگان خرک خویش به منزل برساند
          آنکس که نداند و نداند که نداند- در جهل مرکب ابدالدهر بماند
          آنکس که نداند و نخواهد که بداند- حیف است چنین جانوری زنده بماند

تذکر: 4 بیت اول متعلق به ابن یمین فریومدی ولی بیت آخر ابتکار یه بنده خدای
          دیگه هست که در نوع خودش جالب بود گفتم اونم بذارم.
          با اجازه آقا حیدر از این پست بعد از اون تذکر و عرض پوزش
          ورژن امروزیش

آنکس که بداند و بداند که بداند - باید برود غاز به کنجی بچراند
          آنکس که بداند و نداند که بداند - بهتر برود خویش به گوری بتپاند
          آنکس که نداند و بداند که نداند - با پارتی و پول خر خویش براند
          آنکس که نداند و نداند که نداند - بر پست ریاست ابدالدهر بماند

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

دوستان یه چیزی ذهن بنده رو مشغول کرده و نمیتونم نتیجه گیری درستی داشته باشم>>شما راهنمایی کنید..
            در تایپیک ها و تالارها بعضی افراد رو میبینم همیشه و در همه حال تشویق به خرید میکنند و یه عده نیز همیشه هستند که نظرشان بر فروش است. شاخص رو همیشه در موج 3 و 5 میبینند گروه 1
            فقط در مورد سهام هم نیست در مورد دلار و سکه و..هم هست یه عده همیشه نظرشان بر عدم رشد دلار است ،مگه میشه همش صعود باشه یا همیشه نزول؟
            آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/11/25, 14:36.

نظر

• ایرانی
              ستاره دار(1)
              • Jun 2011
              • 2579

حیدر جان مبــارکـــ باشه /:.wubsmiley.:/

دلایل توقف بــــکام
              :.thumbsupsmileyanim

نظر

• ایرانی
                ستاره دار(1)
                • Jun 2011
                • 2579

همه شاهد هستید در این مدت چقدر پیشنهاد خرید بكام را دادم.

بالاخره این پیشنهاد و این صبر جواب داد

امروز اول صبح بكام برای موضوع فروش زمین ها و دارایی ها متوقف شد.:.thumbsupsmileyanim

خدایا شكرت >:D<

نظر

• zorba
                  ستاره دار(3)
                  • Aug 2013
                  • 3951

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                  دوستان یه چیزی ذهن بنده رو مشغول کرده و نمیتونم نتیجه گیری درستی داشته باشم>>شما راهنمایی کنید..
                  در تایپیک ها و تالارها بعضی افراد رو میبینم همیشه و در همه حال تشویق به خرید میکنند و یه عده نیز همیشه هستند که نظرشان بر فروش است. شاخص رو همیشه در موج 3 و 5 میبینند گروه 1
                  فقط در مورد سهام هم نیست در مورد دلار و سکه و..هم هست یه عده همیشه نظرشان بر عدم رشد دلار است ،مگه میشه همش صعود باشه یا همیشه نزول؟
                  داستان ارز البته از داستان بورس سواست
                  البته خوشبینی و بدبینی در اصرار به تحلیل نقش موثری داره
                  ولی ارز رو چون حیات و ممات مردم بهش وابسته ست!همیشه نظرای رادیکالتری راجع به تغییراتش هست...
                  عده ای مثل من با در نظر گرفتنه متغیرهای زیر دلار رو در میان مدت با تغییراته نه چندان چشمگیر ثابت میدونن :
                  -عدم صادرات چشمگیر ایران
                  -خواست دولت مبنی بر ثبات بازار ارز
                  -اقتصاد صد در 1000 درصد نفتی
                  -اقتصاد وارداتی
                  -بهبود اوضاع با دید مثبت به آینده و نتیجه ی مذاکرات
                  ......
                  عده ای هم بالعکس
                  -قدرت صادرات ایران
                  -تصور بر "چین" دوم شدن ایران!
                  -عدم دید مثبت به آینده و نتیجه ی مذاکرات و و و را دلیله رشد دلار میدونن...
                  شاید متغیر های دیگه ای هم باشه ولی من ازشون با ذکر این نکته که ضرورتن همه ی افردا به همه ی این متغیر ها باور ندارن، عبور میکنم..
                  .........
                  بورس اما داستانه متفاوتی داره و بعضن تحلیل ها و حتی نمودارها،بیش از نمودار و تحلیلهای ارزی غرض آلودن! یا بهتر بگم: در بیشتر از نیمی از موارد افراد با توجه به سهامدار بودن و یا سهامدار نبودن اقدام به تحلیل از شاخص میکنن....به عبارتی افراد آرزوهای خودشونو از دله نمودار بروز میدن!
                  الان یه سری به تاپیک شاخص بزنین....آدمی رو میشناسم که 10 ماهه تمام اومده اعلامه موج صعودی کرده و از رو هم نمیره!
                  ..................
                  در کل میشه گفت ما که من هم جزئی از این "ما" هستم،علاقه ای به روبرو شدن با واقعیت موجود نداریم....یا صفریم یا صد....اصلن حد وسط هم نداریم.....کلن جامعه شناسی ایران نشون میده که ما دید "اساطیری" به همه ی موضوعات داریم......یا قهرمانیم یا ضد قهرمان!
                  زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

دقیقا این دید سهامدار بودن و نبودن بدترین آفته..دیروز اون هایی که واقعیات رو میگفتند با عبارت "نقدی که اینگونه تخریب میکنی" مواجه شدند.
                    رشد بازار در این یک ماه هم عملا دیده نمیشه.
                    بنده از مذاکرات انتظار دیگری داشتم و به همین خاطر از بازار خارج نشدم ولی امروز نظرم با دو روز پیش کاملا فرق داردو انتظارات برآورده نشده..
                    الان سهام دارم ولی نظرم برخلاف سهامداران است:)
                    البته هر کس به دلیلی وارد سهمی شده و باید به تحلیل خود رجوع کند.تحلیل بنده فیلد شده و در حال حاضر موضوعیت ندارد.و همچنین خرید وفروش ها از امروز با تغییر روش همراه خواهد بود

حزب باد که میگند ماییم=))

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....
                    آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/11/25, 16:29.

نظر

• cliff
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 303

دقیقا این دید سهامدار بودن و نبودن بدترین آفته..دیروز اون هایی که واقعیات رو میگفتند با عبارت "نقدی که اینگونه تخریب میکنی" مواجه شدند.
                      بنده از مذاکرات انتظار دیگری داشتم و به همین خاطر از بازار خارج نشدم ولی امروز نظرم با دو روز پیش کاملا فرق داردو انتظارات برآورده نشده..
                      البته هر کس به دلیلی وارد سهمی شده و باید به تحلیل خود رجوع کند.تحلیل بنده فیلد شده و در حال حاضر موضوعیت ندارد.و همچنین خرید وفروش ها از امروز با تغییر روش همراه خواهد بود

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....
                      سلام
                      حيدر جان به نظرت كي بازار از هيجان ميفته و مناسبه واسه خريد؟ گروه و يا سهم خاصي چشمتو گرفته؟
                      Using Tapatalk

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
                        سلام
                        حيدر جان به نظرت كي بازار از هيجان ميفته و مناسبه واسه خريد؟ گروه و يا سهم خاصي چشمتو گرفته؟
                        سلام
                        هیجان احتمالا شنبه یا 1 شنبه فروکش کنه ولی بعد از فروکش کردن باز به نظر میرسه تمام سهام خریدنی نباشند.
                        اینکه کدام برای خرید مناسبه رو واقعیتش نمیتونم بگم.هر کس استراتژی خاص خودش را دارد
                        به فرض مثال امروز خرید ولبهمن از صف و فروش با یکی دو در صد سود خوب بود ومیشه گفت ولبهمن امروز به نوعی خریدنی بود ولی خرید موقت نه دائمی.
                        نگاه دیگر سهمی مثل وسکاب که پوشش خوبی داده را خریدنی میداند.
                        نگاه دیگر خپارس رو که میگند رنو سهامش را خریده میگند البته..
                        نگاه دیگر سفارس و سیدکو چون پی به ای پایینی دارند.
                        و..
                        ...
                        ...............
                        سهام نزدیک حمایت و سهامی که حمایت شکستند رو سعی میکنم تا قبل از بازار فردا قرار دهم
                        از منظر بنیاد هم قبلا عرض کردم بنده رو سهام بالاس-سیستم-رتاپ و رکیش نظرم مثبته و بقیه ی بازار نظری ندارم و یا بررسی نداشتم.
                        آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/11/25, 19:34.

نظر

• Vishkia
                          عضو عادی
                          • Oct 2014
                          • 205

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
                          همه شاهد هستید در این مدت چقدر پیشنهاد خرید بكام را دادم.

بالاخره این پیشنهاد و این صبر جواب داد

امروز اول صبح بكام برای موضوع فروش زمین ها و دارایی ها متوقف شد.:.thumbsupsmileyanim

خدایا شكرت >:D<
                          من دقيقا يك رز قبل از بسته شدن يعنى ديروز فروختم:(

Sent from my iPad using Tapatalk

نظر

• seraj
                            ستاره دار(2)
                            • Feb 2012
                            • 2064

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 120%سود کرد ؟

در اصل توسط Vishkia پست شده است View Post
                            سراج عزيز
                            من پستهاى ايشون رو خوندم و يكى دو بار هم باهاشون صحبت كردم و چند نكته برام جالب بود:
                            ١- نحوه نگارش و استفاده از اشعار
                            ٢- اين كه به ظاهر در بسيارى از زمينه ها از اطلاعات خوبى بهره مى برند
                            ٣- اين كه با توجه به تعدد و طولانى بودن پست هايشان به ظاهر وقت آزاد زيادى دارند و يا اينكه در فكر كردن و تايپ كردن بسيار سريع هستند
                            ٤- اين كه به ظاهر علاقه دارند در مقابل اكثريت موضع گيرى كنند يا حداقل طورى رفتار كنند كه ديگران در مقابل ايشان موضع بگيرند و به طور خلاصه دوست دارند متفاوت باشند
                            به همين دليل ازشون پرسيدم كه در چه رشته، مقطع و دانشگاهى تحصيل كردند و به جز بورس در چه زمينه يا زمينه هاى ديگرى به طور جدى فعاليت داشته يا دارند.
                            ايشون هم لطف كردن و جواب ندادن!
                            در هر صورت من هميشه علاقه مندم در مورد افرادى كه از نظرم جالب هستن اطلاعات بيشترى به دست بيارم. فكر مي كنم اينطورى بهتر مى تونم باهاشون ارتباط برقرار كنم.
                            ببخشيد اگه دير پاسخ دادم. متاسفانه در طول روز فرصت نمي كنم چيزى بنويسم.
                            پيروز باشيد.

Sent from my iPad using Tapatalk
                            با سلام و عرض ادب
                            منم مثل خودت فعلا بورس شغل دومم محسوب میشه و اکثرا شبها فرصت دارم برای فضای مجازی . یه بار هم خدمت ایشان ( جناب نی ) عرض کردم مطالبشان یه مقدار پیچیده و در جملات خیلی با کلمات بازی میشود واین خواننده را دچار سر در گمی و برداشت و نتیجه گیری را دچار مشکل میکند ولی ظاهرا نحوه نگارش ایشان همین است . فکر میکنم سادگی در عین با محتوا بودن موثرتر خواهد بود . نحوه نگارش جناب آقای رحمتی و جناب آقای حیدر را بیشتر می پسندم .
                            آخرین ویرایش توسط seraj؛ 2014/11/25, 20:17.
                            نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• علی بابا
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 972

با سلام
                              من به شخصه سبدم غصه زیادی ندارد و هر یک روز منفی یک روز مثبت قبل از امروز را خنثی می کند و عیب تفکرم از دادن سود است :(
                              توافق را هم به اندازه شکست محال می دانستم و تصمیم قبلی ام بر این بود حداقل نصف سرمایه نقد بشوم ولی چون چند روز اخر همش مثبت خوردم و می دانستم تمدید می شود و روزهای اخر زمزمه توافق سیاسی پر رنگ شده بود ، با خودم گفتن در بدترین حالت مثبت های هیجانی را از دست می دهم و اگر بازار اقبال کند که دیگه هیچ ....
                              سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

بی ربط به بورس ،مرتبط با فروم نویسان

نظر

در حال کار...
                                X