""" جنبش پیگیری تضییع حق سهامداران از طریق مجلس """

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

پاسخ : """ جنبش پیگیری تضییع حق سهامداران از طریق مجلس """

مشکل بازار همینه
    دستکاری
    تا زمانی که بازار دستکاری میشه نمیشه تحلیل کرد و درست کار کرد
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• علی نظامی
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 1033

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
      واقعا فکر میکنی من چقدر تو ضررم؟؟؟

سلاح ما رسانه های جمعیه
      مرسی جناب پناهی. ولی جواب پستم این نبود.

من به شما بی ادبی نکردم ولی شما تو دو تا پست تیکه های خوبی انداختین.

ایشالا بنده آماتور هم سعی میکنم مثل شما حرفه ای بشم

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
        مرسی جناب پناهی. ولی جواب پستم این نبود.

من به شما بی ادبی نکردم ولی شما تو دو تا پست تیکه های خوبی انداختین.

ایشالا بنده آماتور هم سعی میکنم مثل شما حرفه ای بشم
        مرد حسابی من 2 روز بکوب جلوی کامپیوتر نشستم اون آمارو درآوردم چشمام از حدقه داره در میاد اونموقع شما میای متلک میگی؟؟؟ و انتظار داری لوح تقدیرنامه هم واست بفرستیم؟؟؟!!!

من در مورد حباب صحبت نمیکنم...من در مورد عملکرد و دروغ های مسئولین آمار میزنم

بفرما...فارسو حال کردی باز کردن؟؟؟

تو متنم به فارس اشاره ی صریح کرده بودم

من این همه وقت میزارم اونموقع امثال انسان های نمک نشناسی مثل شما طلبکارانه حرف میزنن

بحث سر حباب نیست بلکه افشای دروغ های دولته

نمیدونی بدون

نظر

• علی نظامی
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 1033

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
          مرد حسابی من 2 روز بکوب جلوی کامپیوتر نشستم اون آمارو درآوردم چشمام از حدقه داره در میاد اونموقع شما میای متلک میگی؟؟؟ و انتظار داری لوح تقدیرنامه هم واست بفرستیم؟؟؟!!!

من در مورد حباب صحبت نمیکنم...من در مورد عملکرد و دروغ های مسئولین آمار میزنم

بفرما...فارسو حال کردی باز کردن؟؟؟

تو متنم به فارس اشاره ی صریح کرده بودم

من این همه وقت میزارم اونموقع امثال انسان های نمک نشناسی مثل شما طلبکارانه حرف میزنن

بحث سر حباب نیست بلکه افشای دروغ های دولته

نمیدونی بدون
          ماشالا شما چقدر زود جوش میاری. :)

شاید شما ندونی ولی مهم کیفیت کار هست نه کمیت. شما اگه 20 روز هم وقت میذاشتی آب در هاون کوبیدن بود

ذات سیاست همین دروغگویی هاشه. مثلا روحانی میومد میگفت ملت پولاتونو تو بورس نیارید خوب بود.

وزیر اقتصادم که یه حرف درستی زد که بازار حبابی شده و قیمتها باید اصلاح بشه. البته قبول دارم مسئولان اقتصادی نباید در مورد این چیزها اظهار نظر کنن

لطفا با منطق جواب بنده رو بدید وگرنه عرض دیگه ای نیست

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
            ماشالا شما چقدر زود جوش میاری. :)

شاید شما ندونی ولی مهم کیفیت کار هست نه کمیت. شما اگه 20 روز هم وقت میذاشتی آب در هاون کوبیدن بود

ذات سیاست همین دروغگویی هاشه. مثلا روحانی میومد میگفت ملت پولاتونو تو بورس نیارید خوب بود.

وزیر اقتصادم که یه حرف درستی زد که بازار حبابی شده و قیمتها باید اصلاح بشه. البته قبول دارم مسئولان اقتصادی نباید در مورد این چیزها اظهار نظر کنن

لطفا با منطق جواب بنده رو بدید وگرنه عرض دیگه ای نیست
            چرا خیلی خوب میدونم مهم کیفیت هست نه کمیت...اینجا اصلا بحث سر چیه که شما کیفیت و کمیتو میکشی وسط؟

شما اصلا روی مسئله رو نمیدونی اومدی وسط داری اظهار نظر میکنی

برای اینکه تاپیک به بیراهه کشیده نشه جواب پستهای شما و امثال شما رو نخواهم داد

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

6ميليون نفر سهامدار که با خانواده هاشون حداقل 18ميليون نفرند.
              ايکاش از مسولين بلاخره يکي پيدا ميشد و فقط از اين مردم متضرر که با شعورشون بازي شده فقط يک پوزش و عذر خواهي کوچيک انجام مي داد.
              در سرزمين کفر و الحاد و همونهايي که ما اعتقاد داريم قرار هست همشون برند به جهنم اگر الان اين اتفاق افتاده بود تالان حداقل 10نفر دست به استعفا زده بودند و بعدش هم کلي نفر زنداني مي شدند.
              حالا ببينيم در اينجا چه اتفاقي ميفته.ايا حتي يک نفر هم پيدا ميشه حداقل بگه ببخشيد من را حلال کنيد.

نظر

• dr.hamid
                عضو عادی
                • Aug 2013
                • 117

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                6ميليون نفر سهامدار که با خانواده هاشون حداقل 18ميليون نفرند.
                ايکاش از مسولين بلاخره يکي پيدا ميشد و فقط از اين مردم متضرر که با شعورشون بازي شده فقط يک پوزش و عذر خواهي کوچيک انجام مي داد.
                در سرزمين کفر و الحاد و همونهايي که ما اعتقاد داريم قرار هست همشون برند به جهنم اگر الان اين اتفاق افتاده بود تالان حداقل 10نفر دست به استعفا زده بودند و بعدش هم کلي نفر زنداني مي شدند.
                حالا ببينيم در اينجا چه اتفاقي ميفته.ايا حتي يک نفر هم پيدا ميشه حداقل بگه ببخشيد من را حلال کنيد.
                حاجی دلت خوشه! خود ما هم به فکر هم نیستیم!میگن بیایید درخواست اعتراض و رسیدگی بدیم هیچکی نمیاد. معلومه وقتی میبینن سهامدارا اینجورین حال میکنن دیگه!

نظر

• لولی بربط زن
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1862

دزدي آشکار امروز را اطلاع رساني کنيد ( بستن هلدینگ خلیج فارس در بازار منفی و باز کردن ان در بازار مثبت )

gazipoor@gmail.com

rasaeehamid@gmail.com

saeediki.86@gmail.com
                  ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• shirmard
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 106

علی معلم:

با سلام ...

انگار دوباره 2 روز بازار سبز شد همه فراموش کردند که قرار بود بریم بورس ..قرار بود سندیکا بزنیم .. قرار بود اتاق بزنیم .. قرار بود طیب نیا رو آتیش بزنیم .. قرار بود صالح آبادی رو با دار و دسته اش برکنار بکنیم .. قرار بود نماینده های مجلس رو راه بندازیم ... قرار بود یکی خودشو آتیش بزنه .. قرار بود شاخص رو عوض کنیم ... قرار بود تجمع کنیم جلوی تالار حافظ ..
                    اون همه شماره تلفن محرمانه پیدا کردیم ..
                    اون همه سایت پیدا کردیم ...
                    اون همه رایزنی کردیم ..
                    اون همه قول و قرار گذاشتیم ...

به قول یه بنده خدایی (((( قول و قرارهای این روزا مثل چوب خشک میمونه ... زودی میشکنه ))))

تورو خدا نذارید این بانیان ضررهای هنگفت اینجوری از چنگمون فرار کنند ...

قیمت برخی سهام ها خیلی بیاد بالا 15 درصد ...

باز باید پول بک بزنه و باز ریزش و باز لمس قیمتهای قبلی و باز صبر و باز زیان و باز .........

یادتون باشه ما فقط 50 درصد افت قیمت داشتیم ...

اگه با 20 درصد سود بانکی حساب کنیم میشه حدود 70 درصد ...

الان 15 درصد میارنش بالا تا اتحاد ماها رو برای روز یک شنبه و سه شنبه که توی مجلس قراره بررسی بشه بشکنند ...

چند روز بعدش که همه چی آروم شد همین 15 درصد رو هم ازمون میگیرن و تلافی میکنند باهامون .....

بازم میگم ..

وقتی یک مار رو زیر پاتون گیر انداختین ، سریع باید با سنگ بزنین سر مار رو له کنین ...

وگرنه تاوان سختی خواهید داد ...

الان موقع له کردن سر مارهای بورسه ...

خواهشا نذارین فرار کنند ....

بزودی دوباره از جایی دیگه نیش میزنن ...

نه افکار سازمانی ها و رانت ها و دزدی ها کم شده و نه حقوقی ها عوض شدن و نه دیدگاه بالا دستی ها نسبت به کاهش تورم از جیب سهامدارا ...

فقط سکوت کردن تا دوباره ما ثابت کنیم 70 درصد کاهش قیمت رو با 15 درصد افزایش چجوری جبران میکنیم و همه چی یادمون میره و .....

آخه اونا سالهاست ما سهامداران بورس تهران رو به خوبی میشناسند

نظر

• علی بابا
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 972

در بهترین حالت ممکن اگر خواسته باشیم فکر کنیم و شاخص را تحلیل کنیم :
                      وقتی همه سهم ها دو روز منفی هستند دوتا کندل داریم و دو روز -8 می خوریم
                      ولی وقتی تقریبا یک روز همه سهم ها مثبت هستند یک کندل داریم و +4 می خوریم

سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• haghighat123
                        عضو عادی
                        • Mar 2012
                        • 77

..............

نظر

• مخبرالدوله
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 5228

مجددا اشاره ميكنم.....
                          عده ايي که از رشد بازار بدليل به حداقل رساندن اثر منفي کاهش اقتصادي توسط تلاش دولت مطلع بودند
                          و البته اصلاح شاخص هم نمايان بود از جنجال اخير چند هدف را دنبال ميكنند....
                          1- سوء استفاده از جو فعلي و ايجاد سنديكايي بنام سهامداران حقيقي که در آن بتوانند به منافع خود برسند....
                          2- نزديک شدن به مقامات و فروختن سهامداران و رسيدن به منافع خود....
                          3- ايجاد جنجال و برجسته کردن (بولد کردن) افرادي مانند رسايي و قاضي پور و دارو دسته مربوطه....
                          4-.............
                          5-.............

نكته ايي که لازم اينجا اشاره کنم اينه که افراد مزبور با افرادي که قبلا در ايجاد انجمن سهامداران حقيقي
                          تلاش کردند بنظر بنده فرق ميكنن!!!!

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• PETROLEUM
                            Banned
                            • May 2014
                            • 853

از ناظر محترم می خواهیم پست افرادی که جزء وابستگان مافیای بورسی هستند و دارند تاپیک را به بیراهه می کشند و اسپم می زنند حذف کند :: تقاضای زیادی نیست :: فقط پست اینها را که مرتبط با تاپیک نیست حذف کنید :::: غده های سرطانی سازمان باید با اردنگی پرت شوند بیرون از سازمان ::: با دوسه روز مثبت کردن ، نمیشه گندکاری سازمان و مافیای بازیگردان را لاپوشانی کرد ::::: آقای صالح آبادی شما و تیم زیردستت باید و باید بری کنار از سازمان ::: فعلا" یک ریسک سیستماتیک بازار شخص خود تو و زیرمجموعه فاسدت هست

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                              مجددا اشاره ميكنم.....
                              عده ايي که از رشد بازار بدليل به حداقل رساندن اثر منفي کاهش اقتصادي توسط تلاش دولت مطلع بودند
                              1- سوء استفاده از جو فعلي و ايجاد سنديكايي بنام سهامداران حقيقي که در آن بتوانند به منافع خود برسند....
                              3- ايجاد جنجال و برجسته کردن (بولد کردن) افرادي مانند رسايي و قاضي پور و دارو دسته مربوطه....
                              4-.............
                              5-.............

نكته ايي که لازم اينجا اشاره کنم اينه که افراد مزبور با افرادي که قبلا در ايجاد انجمن سهامداران حقيقي
                              سلام و عرض ادب

از فرد کارکشته ای مثل شما انتظار همچین حرفی رو نداشتم

تنها میتونم سکوت کنم

فقط اینو یادآوری کنم مجلسو دولت جفتشونم سروته یه کرباسن!

هدف ما اطلاع رسانی عمومیه که در روند نزولی شاخص جه کسانی سیگنالهای غلط به سهامدار حقیقی و بازار میدادن
                              آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2014/07/05, 19:56.

نظر

• علی نظامی
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 1033

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                                مجددا اشاره ميكنم.....
                                4-.............
                                5-.............

درست میفرمایید جناب مخبر. متاسفانه بعضیا خودشون هم نمیدونن دنبال چی هستن.

وزیر اقتصاد یه جمله درست گفت که بازار حباب گونه شده بود و قیمتا باید اصلاح بشن. البته اینجا ایرانه و معمولا کسایی که حرف حق میزنن محکوم میشن.

ببینیم کی قراره وزیر اقتصادو استیضاح کنه؟ /:.yead.:/

نظر

در حال کار...
                                X