****** سیگنال ویژه ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali30
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 1940

پاسخ : ****** سیگنال ویژه ******

افرانت موج 5 الیوتی تایم دیلی.......هدف800
    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
      سلام خدا قوت شما چی کفپارس گرفتین؟
      سلام
      بله عزیز
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• arminfar
        عضو فعال
        • Mar 2014
        • 479

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
        دوستان خسته نباشید
        معاملات کفپارس قبل مجمع جالب بود
        حخزر هم مثبت بسته شد
        خودرو همچنان برای عبور از 252 کم قدرته و بنظر میرسه فردا بازار مجدد فرسایشی بشه
        جواب سوالات هم فرصت بشه عصر میدم
        ماشالا اون دو تا عزیز هم معلوم نیست کجا رفتن امروز غیبت داشتن;)
        با درود
        دوست عزیز ، به نظر این حقیر برای هدفمند کردن و بازدهی مناسب تاپیک ، بهتر است با برنامه و مدیریت پیش برود . صرفاً اگر هدف پاسخگویی به عزیزان سوال کننده باشد ، خوب این روش جواب میدهد ، ولی به نظر این حقیر بهتر است که یک مجموعه کوچک (سبد در حدود 10 درصد نمادهای بورس) با نظر اساتید محترم انتخاب و به صورت کار گروهی روی این مجموعه ، به صورت متمرکز بررسی انجام گیرد .
        در اینصورت به احتمال زیاد تاپیک ، بازدهی بسیار بالایی خواهد داشت .
        پیشنهاد :
        1 ـ انتخاب تیم تحلیلگری توسط سه عزیز (سید بزرگوار ، آقا مصطفی عزیز و آقا مهران عزیز) .
        2 ـ کوچک کردن میدان مطالعه (انتخاب بد کوچکتر از کل نمادهای بورس)
        3 ـ دسته بندی نمادهای انتخاب شده با توجه به تیم های موجود .
        4 ـ بررسی های اولیه توسط تیم تحلیلگری و ارسال توسط ایمیل به تیم مدیریت جهت بررسی نهایی .
        5 ـ انتقال مطالب تأیید شده به تاپیک .
        6 ـ پاسخگویی به سوالات عزیزان توسط اعضای انتخاب شده (جهت جلوگیری از آشفتگی تاپیک)

مطالب فقط نظر شخصی این حقیر بوده و به عنوان یک پیشنهاد در خصوص بهبود مستمر و بازدهی مناسب تاپیک ارائه گردید .
        جسارت این حقیر را پذیرا باشید
        با آرزوی بهترینها
        ارادتمند
        آرمین فروهر
        ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

درود بر دوستان عزیز؛

هنوز روند اصلی تاپیک شکل نگرفته و از دوستان خواهش می کنم یک نظرسنجی داشته باشیم که ایا ترجیح میدن بصورت پرسخ و پاسخ باشه تاپیک، یا اینکه سهم های مورد نظر معرفی و تحلیل بشند و در مورد اونها بحث انجام بشه. مورد اول یک مقدار باعث تنوع مباحث میشه و در شیوه دوم تمرکز بیشتر حاکم خواهد بود.

من خودم امروز کمی حخزر تو منفی اضافه کردم و همچنین کمی هم شاملا روی 1100 تومان خریدم و همچنین پکرمان اضافه شد. به نظرم هفته اینده فرصت های خیلی خوبی برای خرید پیش خواهد آمد و با یک انتخاب صحیح میشه از اونها بهره مند شد. گروه ساخمونی که دوستان اشاره کرده بودند از نظر من فقط باید دید نوسان گیری باشه و کسانی سراغ سهم ها بروند که روند رو شناخته اند خصوصا برای فرابورسی ها
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• warrior
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 138

سلام سید جان...

اگه تاپیک بخواد یه تاپیک خاص بشه بیشتر حالت تحلیلی پیدا کنه بهتره..یعنی بحث بره به سمت سهمایی که از نظر صاحبان تاپیک مورد تاییده و رو اونا کار بشه..روی بهترینها از هر گروه..n سهم داریم اگه هر دوستی بیاد سهمای سبدشو بپرسه که چی میشه، خوبه یا بده سطح تاپیک معمولی میشه..

مثلا من (فرضا) سهم پتایر خریدم میام اینجا میگم پتایر خوبه.؟ حالا شما رو پکرمان تو اون گروه نظر دارین میگین به نظر ما رو پکرمانه و به تحلیل هایی که کردین از پکرمان ارجاعش میدین..

این یه حسن داره اینکه بهترین سهام از دید شما فیلتر میشن و بعدش میشه رو اونا بحث کرد...وگرنه همش باید پرسش و پاسخ کوتاه ببینیم تو تاپیک

ارادت خدمت همه دوستان/:.Heart.:/
            [COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
              درود بر دوستان عزیز؛

هنوز روند اصلی تاپیک شکل نگرفته و از دوستان خواهش می کنم یک نظرسنجی داشته باشیم که ایا ترجیح میدن بصورت پرسخ و پاسخ باشه تاپیک، یا اینکه سهم های مورد نظر معرفی و تحلیل بشند و در مورد اونها بحث انجام بشه. مورد اول یک مقدار باعث تنوع مباحث میشه و در شیوه دوم تمرکز بیشتر حاکم خواهد بود.

من خودم امروز کمی حخزر تو منفی اضافه کردم و همچنین کمی هم شاملا روی 1100 تومان خریدم و همچنین پکرمان اضافه شد. به نظرم هفته اینده فرصت های خیلی خوبی برای خرید پیش خواهد آمد و با یک انتخاب صحیح میشه از اونها بهره مند شد. گروه ساخمونی که دوستان اشاره کرده بودند از نظر من فقط باید دید نوسان گیری باشه و کسانی سراغ سهم ها بروند که روند رو شناخته اند خصوصا برای فرابورسی ها
              سلام سید

میخواستم همینو دیروز بنویسم که بی خیال شدم ولی الان که دیدم یه جورایی دغدغه ی ذهنیه توام هست منم نظرمو میگم

من فکر میکنم اگر بصورت پرسشو پاسخ باشه با تاپیکهای دیگه هیچ فرقی نخواهد داشت

شما سهام مد نظرتونو بگین هرکی نظری تحلیلی خبری خلاصه چیزی برای رو کردن داشت تنها در مورد اون سهم مطلب بزنه دیگه هزار نفر نیان بگن نظرت در مورد فلان سهم چیه!

اون موقع هدف اصلیه تاپیک میره زیر سوال

این نظر منه

نظر

• madio
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 390

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                سلام سید

میخواستم همینو دیروز بنویسم که بی خیال شدم ولی الان که دیدم یه جورایی دغدغه ی ذهنیه توام هست منم نظرمو میگم

من فکر میکنم اگر بصورت پرسشو پاسخ باشه با تاپیکهای دیگه هیچ فرقی نخواهد داشت

شما سهام مد نظرتونو بگین هرکی نظری تحلیلی خبری خلاصه چیزی برای رو کردن داشت تنها در مورد اون سهم مطلب بزنه دیگه هزار نفر نیان بگن نظرت در مورد فلان سهم چیه!

اون موقع هدف اصلیه تاپیک میره زیر سوال

این نظر منه
                بعنوان پیشنهاد،لطفا از هر گروه یه تعداد سهم خیلی محدود(کلا ده تا) با مشورت میان علمائی انتخاب کنید و بریزد تو گود تا در موردش بحث شه
                هم نکات مثبت هم نکات منفی ، البته بدون حاشیه و توصیه به خرید یا فروش
                میتونید بصورت کلی رو کلیت یه گروه هم بحث کنید
                سوال و جواب رو کلا فاکتور بگیرید که حاشیه ساز و وقت گیره
                اگر امکان داشته باشه یه ناظر هم حمایت کنه که پست اضافی و حاشیه ای پاک بشه(منظورم نقد نیست اون که حتما ضروریه)

البته این صرفا یه پیشنهاده،هر ساختاری که باشه من استفاده خواهم کرد /:.coolsmiley02:./

نظر

• بابک پناهی
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 3208

در اصل توسط madio پست شده است View Post
                  بعنوان پیشنهاد،لطفا از هر گروه یه تعداد سهم خیلی محدود(کلا ده تا) با مشورت میان علمائی انتخاب کنید و بریزد تو گود تا در موردش بحث شه
                  هم نکات مثبت هم نکات منفی ، البته بدون حاشیه و توصیه به خرید یا فروش
                  میتونید بصورت کلی رو کلیت یه گروه هم بحث کنید
                  سوال و جواب رو کلا فاکتور بگیرید که حاشیه ساز و وقت گیره
                  اگر امکان داشته باشه یه ناظر هم حمایت کنه که پست اضافی و حاشیه ای پاک بشه(منظورم نقد نیست اون که حتما ضروریه)

البته این صرفا یه پیشنهاده،هر ساختاری که باشه من استفاده خواهم کرد /:.coolsmiley02:./
                  ناظر محترم زحمت بکشه و اینجا بیشتر فعال باشه خیلی بهتر میشه.یعنی اسپم ها حذف بشن

نظر

• amir2003
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1125

سلام و عرض تبریک خدمت دوستان خوبم آقا مصطفی و سید عزیز و مهران خان.امیدوارم این تاپیک هم مثل سایر فعالیتهای شما دوستان پربار و موفق باشه.بازار و تاپیکهای بورسی به دوستانی مثل شما در این روزها خیلی نیاز داره .
                    حق یارتان
                    اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                    "دیوید ویسکات"

نظر

• بورث
                      ستاره‌دار (۶)
                      • Sep 2013
                      • 263

باسلام و وقت بخیر به همه دوستانی که بشکلی قصد راهنمائی و همفکری دارند، چند نکته را که بنظرم میرسه عرض کنم:
                      هدف این تابیک:
                      1- اجماع بررسی بنیادی و تکنیکی سهام منتخب
                      2- بررسی حدس های ممکن رای آینده سهم
                      3-فلش بک به بررسی های گذشته و ریشه یابی توفیق یا شکست تحلیل های گذشته
                      سه نفر دوستان بنظر بنیادی کار هستند و دستکم سه نفر تکنیکی کار هم لازم است.
                      برای اکثر سهام تاپیک مستقل وجود داره و میشه اجماع نظرات اساتید رو در تاپیک مستقل خودشون قرار بدیم اینطوری راحت تر میشه به سوابق تحلیل گذشته دسترسی پیدا کرد.
                      امیدوارم در این تاپیک هرچه سریعتر روند مستحکم و کارایی لازم را که شایسته اساتید هست شکل بگیره.
                      وسپاس از حسن نظر همه دوستان

نظر

• هامد
                        ستاره دار(7)
                        • Aug 2012
                        • 2611

با سلام به دوستان عزیزم سید و مصطفی و تبریـــک بابت تاپیک جدید که امیدوارم همونجوری که میحاین پیش بره و اینکه بالاخره مصطفی تصمیم به یکجانشیتی گرفت:D
                        در مورد شکل جلو رفتن که اصن پرسش و پاسخ راهکار خوبی نیست و جز شلوغی چیزی نداره و سر رشته مباحث گم میشه و همینطور نمیشه یه ارشیو خوبی رو هم جم و جور کرد..
                        در مورد نظره بابک هم که تحلیل بزاریم بعد هرکی نظرشو در مورد اون سهم خاص بگه روی کاغذ خیلی خوبه ولی خب ممکن نیست چون کاربرای سایت خیلی زیادن و قطعا اسپم ها خیلی خیلی زیاد میشن و فقط این وسط سوالای بچه هارو باید ببینیم، واقعا ناظر هم نمیتونه از پسش بربیاد چون کاره زیادی و وقت زیادیو میگیره و ناظر نتونه جم کنه تاپیک شلوغ میشه و باز به هدف اولیه نمیرسیم.
                        نظره من اینه تاپیک جز برای استارترها که سید مصطفی و مهران عزیز هستن بسته بشه و خودشون فقط مطالب تحلیلیشونو بزارن، اگه بخایم یکم گسترده ترش کنیم میتونیم امکان نوشتن رو به کاربرای ویژه بدیم فقط، که تاپیک شلوغ نشه، دقت کنید این تاپیک مثه بقیه تاپیکا نیس مطمئن باشید خیلی شلوغتر میشه و همه چی این تو گم میشه اگه بخایم باز بزاریم، کسیم نکته خاصی یا سوالی کلا داشت به هر حال پیام خصوصی و بازدیدکننده هم هست! تالار همسایه تاپیک باربد بهترین تاپیک اونور بود چرا؟! چون همه چی منظم و فقط تحلیل میدیدی، دیگه تحلیل ها بین سوالا گم نمیشد، روش فک کنید ولی به نظرم تنها راش همینه ...
                        با ارزوی موفقیت برای همه ی دوستان:x
                        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• saeedte
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 478

سلام خدمت هر دو بزرگوار ، جناب مصری پور و دکتر شریعت عزیز
                          اگر چه نمینویسم ، اما سالهاست پیگیر تحلیلهای شما دو عزیز هستم و همینجا ازتون تشکر میکنم

ممکنه تحلیلی از ولغدر ارائه بفرمایید ؟
                          سود تحلیلی برآوردی امسال و همچنین هدف قیمتی میان مدت رو اگه بفرمایید ممنون میشم
                          توان ساختن 60 تومن رو داره آیا ؟

ممنون

نظر

• negaram
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 121

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
                            نظره من اینه تاپیک جز برای استارترها که سید مصطفی و مهران عزیز هستن بسته بشه و خودشون فقط مطالب تحلیلیشونو بزارن، اگه بخایم یکم گسترده ترش کنیم میتونیم امکان نوشتن رو به کاربرای ویژه بدیم فقط، که تاپیک شلوغ نشه، دقت کنید این تاپیک مثه بقیه تاپیکا نیس مطمئن باشید خیلی شلوغتر میشه و همه چی این تو گم میشه
                            با سلام
                            با نظر این دوست گرامی کاملا موافقم ، واقعا تحلیل های اساتید، در این چند صفحه و چند روز گم شده و این کار رو برای ما سخت میکنه ،و تاپیک بیهوده شلوغ میشه

نظر

• alirezabazmara
                              عضو جدید
                              • Sep 2014
                              • 2

من هم به نظرم هدف اصلی باید این باشه که شلوغ نشه صفحات ... همه دیدیم سایت های بورسی چه فروم چه شبکه اجتماعی آخرش به کجا ختم میشه ...
                              من میگم اگر امکانش هست در طول هفته کلا دسترسی برا همه جز مهران - مصطفی و یاسر بسته باشه ولی دو روز در هفته (مثلا سه شنبه و جمعه) امکان تبادل نظر همه کاربران فراهم باشه.
                              نمی دونم حالا آیا واقعا این قابلیت وجود داره یا نه ولی اگر امکان پذیر باشه به نظرم خوب می تونه هم از شلوغ شدن جلوگیری بشه هم همگی بتونن مشارکتت کنند

نظر

• trojan
                                ستاره دار(1)
                                • Nov 2013
                                • 881

سلام و عرض تبریک بابت ایجاد این تاپیک
                                به نظر من برای پرسش و پاسخ و ارائه نظرات شخصی تاپیکهای مربوطه زیاد هست . حیفه انرژی این تاپیک صرف پرسش و پاسخ و چیزای دیگه بشه . به نظرم تحلیل سهمی خاص از طرف عزیزان مسئول تاپیک بیرون بیاد بعدش عزیزان دیگه اگه نقدی به مطلب ارائه شده دارند با ارائه دلیل بتونن در مباحث تحلیلی شرکت کنند و به بار مطلب اضافه کنند .
                                با آرزوی توفیق

نظر

در حال کار...
                                X