****** سیگنال ویژه ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • PETROLEUM
    Banned
    • May 2014
    • 853

پاسخ : ****** سیگنال ویژه ******

بی عرضگی مدیران این شرکتهای سیمانی هست :و البته دزدی های خودشون ::
    الان کلی تقاضا برای سیمان در کشور قطر وجود داره : صنعت ساخت و ساز آنجا هم بسیار آینده دار هست :: تنها مشکل اصلی فقط بحث انتقال ارز هست
    مشکل دیگر سیمان اینه که یک محصولی هست که وزنش سنگین هست و هزینه حمل و نقل هم دارد

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

درود بر همه عزیزان؛

اگر کسی دید بلندمدت داره و واقعا نیتش سرمایه گذاریه با تضمین من همین حوالی 1100-1150 تومن بمپنا بخره. این شرکت 2 یا حداکثر 3 سال دیگه جهش سود ثابل توجهی خواهد داشت. تمام قراردادهای افزودن واحدهای بخار و تبدیل شدن به سیکل تبدیلی انجام شده و طبق گفته خود دوستان مپنا بین 2 تا 3 سال حداکثر وارد مدار تولید خواهد شد
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• لولی بربط زن
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1862

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        درود بر همه عزیزان؛

اگر کسی دید بلندمدت داره و واقعا نیتش سرمایه گذاریه با تضمین من همین حوالی 1100-1150 تومن بمپنا بخره. این شرکت 2 یا حداکثر 3 سال دیگه جهش سود ثابل توجهی خواهد داشت. تمام قراردادهای افزودن واحدهای بخار و تبدیل شدن به سیکل تبدیلی انجام شده و طبق گفته خود دوستان مپنا بین 2 تا 3 سال حداکثر وارد مدار تولید خواهد شد
        سلام اقای شریعت

سود سازی سالهای بعدیش رو نمیدونم فقط چون اجرای سیکل ترکیبی اش با شرکتهای توسعه 1و2 مپناست تا پایان سال اجراش شروع نمیشه. 3 تا بلوک سیکل ترکیبی داره که بلوک اولش حداقل 24 ماه طول میکشه تا راه بیفته بلوکهای بعدی هم به فاصله 3 ماه راه میفتن. اگه همه شرایط خوب باشه 30 ماه بعد از سال 94 بهره برداری کامل میشه و اماده فروش تجاری برق. یعنی سه سال دیگه. بنابراین تا 3 سال دیگه فقط هزینه هست و هیچ سودی دشت نمیکنه. بازگشت سرمایه سکل ترکیبی هم 5 ساله هست ( اونم بعد از بهره برداری ). یعنی 7-8 سال دیگه از محل سیکل ترکیبی خیلی عایدی نداره و فقط سود انباشته از محل فروش برق واحدهای گازی پول در میاره. برای سرمایه گذاری دراز مدت سهم خیلی خوبیه.

پ.ن: چون توی مپنام این اطلاعات خلاصه رو گفتم. مسوول اجراش هم همکارمه /:.winksmiley02.:/
        آخرین ویرایش توسط لولی بربط زن؛ 2014/09/17, 11:11.
        ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
          سلام اقای شریعت

سود سازی سالهای بعدیش رو نمیدونم فقط چون اجرای سیکل ترکیبی اش با شرکتهای توسعه 1و2 مپناست تا پایان سال اجراش شروع نمیشه. 3 تا بلوک سیکل ترکیبی داره که بلوک اولش حداقل 24 ماه طول میکشه تا راه بیفته بلوکهای بعدی هم به فاصله 3 ماه راه میفتن. اگه همه شرایط خوب باشه 30 ماه بعد از سال 94 بهره برداری کامل میشه و اماده فروش تجاری برق. یعنی سه سال دیگه. بنابراین تا 3 سال دیگه فقط هزینه هست و هیچ سودی دشت نمیکنه. بازگشت سرمایه سکل ترکیبی هم 5 ساله هست ( اونم بعد از بهره برداری ). یعنی 7-8 سال دیگه از محل سیکل ترکیبی خیلی عایدی نداره و فقط سود انباشته از محل فروش برق واحدهای گازی پول در میاره. برای سرمایه گذاری دراز مدت سهم خیلی خوبیه.

پ.ن: چون توی مپنام این اطلاعات خلاصه رو گفتم. مسوول اجراش هم همکارمه /:.winksmiley02.:/
          ممنون بابت اطلاعاتتون. البته امروز با یکی از دوستان مپنا جلسه داشتیم و اطلاعات ایشون کمی متفاوت بود خصوصا در مورد بازگشت سرمایه سیکل ترکیبی. ایشون معتقد بودند تمام اون 400 میلیون یورو طی 2 سال اول برخواهد گشت. در مورد زمان آغاز تولید بلوک های جدید هم ایشون فرمودند خوش بینانه 2 سال و بدبینانه 3 سال. ضمنا بابت مطالبات از گروه هم گویا قراره دو نیروگاه به شرکت واگذار بشه (یکیش پرند بود دیگری خاطرم نیست). در هر حال چیزی که بنده دیدم با رسیدن بازده به 50 درصد جهش سودآوری ایجاد خواهد شد. ممکنه زمان این جهش دیر یا زود باشه اما در اصلش فکر نمی کنم شبهه ای وجود داشته باشه

نظر

• لولی بربط زن
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1862

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
            ممنون بابت اطلاعاتتون. البته امروز با یکی از دوستان مپنا جلسه داشتیم و اطلاعات ایشون کمی متفاوت بود خصوصا در مورد بازگشت سرمایه سیکل ترکیبی. ایشون معتقد بودند تمام اون 400 میلیون یورو طی 2 سال اول برخواهد گشت. در مورد زمان آغاز تولید بلوک های جدید هم ایشون فرمودند خوش بینانه 2 سال و بدبینانه 3 سال. ضمنا بابت مطالبات از گروه هم گویا قراره دو نیروگاه به شرکت واگذار بشه (یکیش پرند بود دیگری خاطرم نیست). در هر حال چیزی که بنده دیدم با رسیدن بازده به 50 درصد جهش سودآوری ایجاد خواهد شد. ممکنه زمان این جهش دیر یا زود باشه اما در اصلش فکر نمی کنم شبهه ای وجود داشته باشه
            پرند رو که خیلی وقته واگذار کردن. اقای شریفی مدیرعاملشه و اقای عبادی مدیر بهره برداریش. تجهیز کارگاه سیکل ترکیبی اش رو هم شروع کردن. در مورد زمانهایی که برای عسلویه گفتم مطمئن باش. سه سال اول فقط هزینه است و از محل باز شدن ال سی بودجه ساخت رو درمیارن. دیگه نمیدونم چطوری بگم تا باور کنید
            ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
              پرند رو که خیلی وقته واگذار کردن. اقای شریفی مدیرعاملشه و اقای عبادی مدیر بهره برداریش. تجهیز کارگاه سیکل ترکیبی اش رو هم شروع کردن. در مورد زمانهایی که برای عسلویه گفتم مطمئن باش. سه سال اول فقط هزینه است و از محل باز شدن ال سی بودجه ساخت رو درمیارن. دیگه نمیدونم چطوری بگم تا باور کنید
              آقا ما باور می کنیم :)
              کلا تعصب که نداریم به چیزی، هر چه اطلاعات بیشتر باشه تصمیم گیری ابهامش کمتر خواهد شد.

نظر

• warrior
                عضو عادی
                • Dec 2013
                • 138

سید جان سلام...شما گفتی تو خصوصی پیغام بذارین.. ولی مثل اینکه اینجا بازدهیش بالاتره..فرصت آربیتراژی داره.../:.yead.:/

خصوصی رو هم چک کنین پلیز
                [COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]

نظر

• arashami
                  عضو عادی
                  • Feb 2014
                  • 181

حالا که هنوز میشه پست گذاشت من هم استفاده کنم.
                  این خبریه که خودم دهه اول فروردین روی وبلاگ آقای مصری پور گذاشتم و اتفاقا خودم هم نخریدم سهمو!
                  از اون زمان تا حالا تو همین بازار داغون حرکت خوب سهمو شاهدیم.حالا نظر اساتید محترم این تاپیک رو راجع به بنیادی سهم برای آینده میخوام:

"ساتا برای بازنشسته های نیروهای مسلح طی چندماه گذشته امکان خرید قسطی سهم پتروشیمی مارون را از طریق یه شرکت سرمایه گذاری فراهم کرده که آخرین خبر رو سایتشون میگه بیش از 600هزارنفر اسم نوشتن.سود 20 درصد هم تضمین کرده+هرچی تا سر سال بیشتر شه
                  منبع:esata.ir
                  "
                  هر نفر دیگه دستکم یک میلیون تومان پرداخت کرده! خودم دارم از نزدیک میبینم.تو فامیل نظامی زیاد داریم
                  /:.coolsmiley02:./
                  من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

6 میلیون حق بکام بیشتر نمونده. احتمال رنج شدن سهم زیاده
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ایرانی
                      ستاره دار(1)
                      • Jun 2011
                      • 2579

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                      6 میلیون حق بکام بیشتر نمونده. احتمال رنج شدن سهم زیاده
                      آقا مصطفی تمام حق تقدم معامله شد.

به نظرم همه شرایط برای رشد و صعود بکام آمده است.

اگه یه نگاه به شرکتهای همگروه بیندازیم و نیم نگاهی به فعالیت عملیاتی آتی شرکت داشته باشیم، به نظر میرسه که ارزان ترین و پر پتانسیل ترین سهم گروه برقی، بکام است.

علاوه بر موضوع فروش زمین ها و املاک مازاد شركت که نامه ای آن به بورس ارسال شده ( فروش 100 هكتار زمین های مازاد شركت ) ، رشد تولید و فعالیت عملیاتی و بزرگترین تولید کننده کابل های مخابراتی ، مسی ، نوری ، برق ، کابل های ترکیبی و خاص و کابل های دیتا
                      تنها تولید کننده انحصاری پانل های خورشیدی و پانل های ماهواره ای در ایران

آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2014/09/20, 11:22.

نظر

• بابک پناهی
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 3208

دوستان اطلاع دارن با کاهش قیمت جهانی نفت کدوم صنایع (شرکتهای) بورسی بهای تمام شدشون میاد پائین؟
                        آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2014/09/20, 14:41.

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                          دوستان اطلاع دارن با کاهش قیمت جهانی نفت کدوم صنایع (شرکتهای) بورسی بهای تمام شدشون میاد پائین؟
                          بابک جان خیلی تاثیر نداره چون داخل کشور قیمتها چسبندن و میل زیادی به حرکت رو به پایین با قیمتهای جهانی ندارن. در حقیقت فقط در صعودها با قیمت جهانی هم نوا میشن.
                          کلیت کاهش قیمت نفت برای کشور ما که کاملا نفتیه فاجعه س.
                          دولت با کسری مواجه میشه و بورس و اقتصاد ما هم دولتی...
                          یعنی همین قیمت نفت میتونه دوره رکود رو طولانیتر بکنه
                          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• بابک پناهی
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 3208

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                            بابک جان خیلی تاثیر نداره چون داخل کشور قیمتها چسبندن و میل زیادی به حرکت رو به پایین با قیمتهای جهانی ندارن. در حقیقت فقط در صعودها با قیمت جهانی هم نوا میشن.
                            کلیت کاهش قیمت نفت برای کشور ما که کاملا نفتیه فاجعه س.
                            دولت با کسری مواجه میشه و بورس و اقتصاد ما هم دولتی...
                            یعنی همین قیمت نفت میتونه دوره رکود رو طولانیتر بکنه
                            سلام مصطفی جان ممنون بابت پاسخت
                            برای مثال در سال 2008 که قیمت نفت اونچنین پائین اومد جهانی کائوچو هم ریزش شدیدی داشت که اگر این اتفاق رخ بده مثلا گروه لاستیک میتونه سود های آنچنانی اعلام کنه بنظرم

نظر

• MahmoodReza
                              عضو عادی
                              • Jun 2013
                              • 181

جناب پناهی ، همین الان هم قیمت کائوچو کاهش چشمگیری داشته و به پایین ترین سطح خودش در 5 سال گذشته رسید و گروه لاستیک می تواند تعدیل بدهد:
                              نمودار 5 ساله قیمت کائوچو:

ویرایش: خبر+افزایش نرخ 8درصدی تایر: مجوز افزایش 8 درصدی نرخ فروش تایر با توجه به درخواست انجمن صنفی صنعت تایر و همچنین پیگیری های سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان دریافت شد و از نیمه دوم سال جاری در قیمتها اعمال می گردد. بورس نیوز
                              ساعت : 104551
                              آخرین ویرایش توسط MahmoodReza؛ 2014/09/21, 09:47.

نظر

• mamadzar
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 396

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                                سلام مصطفی جان ممنون بابت پاسخت
                                برای مثال در سال 2008 که قیمت نفت اونچنین پائین اومد جهانی کائوچو هم ریزش شدیدی داشت که اگر این اتفاق رخ بده مثلا گروه لاستیک میتونه سود های آنچنانی اعلام کنه بنظرم
                                البته یه نکته رو باید لحاظ کنیم ، اونم اینکه لاستیک سازها کائوچوشون رو دوره ای می خرن و این افت قیمت با یه تاخیر فاز روشون تاثیر گذار میشه . و البته بعضی مدیرای دزد مثل مدیرای پتایر هم همیشه ظاهرا خریداشون توی گرونی کائوچو بوده !!
                                وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

در حال کار...
                                X