****** سیگنال ویژه ******
Collapse
X
-
پاسخ : ****** سیگنال ویژه ******
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر دوستان عزیز؛
هنوز روند اصلی تاپیک شکل نگرفته و از دوستان خواهش می کنم یک نظرسنجی داشته باشیم که ایا ترجیح میدن بصورت پرسخ و پاسخ باشه تاپیک، یا اینکه سهم های مورد نظر معرفی و تحلیل بشند و در مورد اونها بحث انجام بشه. مورد اول یک مقدار باعث تنوع مباحث میشه و در شیوه دوم تمرکز بیشتر حاکم خواهد بود.
من خودم امروز کمی حخزر تو منفی اضافه کردم و همچنین کمی هم شاملا روی 1100 تومان خریدم و همچنین پکرمان اضافه شد. به نظرم هفته اینده فرصت های خیلی خوبی برای خرید پیش خواهد آمد و با یک انتخاب صحیح میشه از اونها بهره مند شد. گروه ساخمونی که دوستان اشاره کرده بودند از نظر من فقط باید دید نوسان گیری باشه و کسانی سراغ سهم ها بروند که روند رو شناخته اند خصوصا برای فرابورسی ها
سید جان نظر منم بهwarrior بزرگوار و استاد پناهی نزدیکه اونجوری تاپیک منحرف میشه بهتر از هر گروهی سیمی معرفی بشه و روی اون زوم بشه و بحث ها هم پیرامون همون سهمها شکل بگیره فقط زحمت دوستان ناظر زیاد میشه که پست های انحرافی رو حذف کنن.
در ضمن سید جان دوره دوم بنیادی رو هنوز به ما بدهکاریا :D:D:D:D:D:Dمن درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
-
باتشکر از دوستانی که زحمت این تاپیک رو کشیدن
پیشنهاد بنده اینه که اول صنعت برتر با توجه به جمیع جهات انتخاب بشه بعد بهترین سهم در اون صعنت رو مورد ارزیابی قرار بدیم میشه نقاط ضعف و قوت اون سهم رو در آورد حتی میشهswot براش در نظر گرفت.نهایتا اگر اون سهم با توجه به قیمتش جذاب بود به خرید سهم پرداخت.حتی میشه یک چک لیست برای انتخاب یک سهم انتخاب کرد در صورتی که تمام آیتم ها رو داشت به خرید اون پرداخت.
نظر
-
ساحل بهانه ای است
رفتن رسیدن است
..............................
عرض سلام و درود
و تبریک به سید عزیز و آقا مصطفی و آقا مهران
آقا یاسر عزیز بالاخره بواسطه ایجاد تاپیک جدید و وظیفه تبریک گفتن باعث شد ثبت نام کنم
آرزو میکنم بواسطه دل پاکی که داری همیشه بهترینها برات رقم بخوره
خیلی خوشحال شدم وقتی اجماع سه نفره شما رو در یه تاپیک دیدم
آرزوی توفیق روزافزون رو برای هر سه عزیز دارم
@};-@};-@};-
نظر
-
در اصل توسط حاج عباس پست شده است View Postماشاالله 8 صفحه رفتیم جلو و خبری نشدا....یکی از اساتید کلنگش رو بزنه دیگه!! هنوز سهمی معرفی نشده
حاج عباس عزیز تاپیک هنوز شکل نگرفته ضمن اینکه تا اونجایی که یادمه حخزر معرفی شد .نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .
نظر
-
سلام ضمن تشکر از سه استاد عزیز بابت این تاپیک
نظر منم اینه که با توجه به نوسانی بودن بازار وکمبود نقدینگی، این پولهای باقیمانده در بازار بین گروههای مختلف در حال چرخشه بنظرم بهتره با توجه به شاخص هر گروه وقتی اون گروه اماده صعوده،سهمی از اون گروه برررسی بشه{{{{{{{{{{{{{{ با این حساب هر هفته یک گروهی اماده رشد رو زیر ذره بین قرار بدیم }}}}}}}}}}}}}}}}}
نظر
-
متاسفانه تاپیک داره به سمت تبلیغات پرتفوی اشخاص و چت روم پیش میره!
نظر
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postمتاسفانه تاپیک داره به سمت تبلیغات پرتفوی اشخاص و چت روم پیش میره!
این تاپیک باید قفل شود و فقط اساتید عزیز سیگنال و تحلیل هایشان پیرامون آن را اینجا منتشر کنند(*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postمتاسفانه تاپیک داره به سمت تبلیغات پرتفوی اشخاص و چت روم پیش میره!
اینجا بازدیدش زیاده و بعضا دوستان میخوان سیگنال خرید بدنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
درود بر همه عزیزان؛
در مورد تاپیک در حال رایزنی هستیم و بالشخصه فیدبکی که می خواستم رو تقریبا گرفتم و متوجه شدم نظر اکثر دوستان به چه شکلیه و ان شالله به زودی روند رو آغاز خواهیم کرد
و اما بعد...
بنده بازار این هفته رو فرصت خرید می دونم و نقدینگی خودم رو احتمالا این هفته کاملا به سهم تبدیل خواهم کرد. خرید پله اول حدود 15 درصد نقدینگی امروز، 25 درصد فردا و همین طور در هر منفی درصد بیشتر توصیه میشه. سهام پیشنهادی برای بهره گیری از جو کاملا احساسی فعلی ترجیحا سهم های فرابورسی، با بنیان قوی و تحت حمایت حقوقی یا سایر بازیگران
برای خرید پله ای پیشنهادها عبارتند از:
حخزر محدوده 540-550، بمپنا محدوده زیر 1150، ولساپا منفی کامل، پکرمان پکویر منفی کامل، شاملا زیر 1100، ثباغ زیر 200إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
ار دیروز 46 میلیون حق استفاده نشده بکام اومده روی میز فروش
امروز یک حقوقی (به احتمال فراوان ومعادن) در حال خرید حق هاست و تا الان 10 میلیون برداشته
یعنی کلا 36 میلیون حق به ارزش حدودا 2 میلیارد مونده.
قیمت سهمم که بعد افزایش سرمایه از 240 تا اینجا پایین اومده
مهمترین اتفاق پیش روی بکام تغییر کاربری اراضی شرکت (صفاییه یزد) و احتمال ساخت و ساز در اونه که هم در مصوبات مجمع بکام و هم در مصوبات مجمع ومعادن.
شاید همین باعث شده که ومعادن در طی چند ماه اخیر حدود 7 میلیون سهم روی 150 جمع آوری بکنه
متراژ و قیمتش رو ندارم اما میدونم که صفاییه بهترین نقطه شهر یزده و اتفاقا سیتی سنتر هم نداره!
بنظرم بکام جای بررسی دارهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
درود بر دوستان سیگنال ده!
در حال حاضر شاید بشه گفت نصف شرکتهای بازار ارزش خریدن دارن. اگه قرار بر این باشه که هر کی بیاد و بدون تحلیل همه جانبه و صرفا بر اساس شایعات و یا شکل نمودار بگه فلان سهم برای خرید خوبه، این تاپیک لااقل برای بنده ارزش بازدید نداره. اسم تاپیک رو گذاشتن سیگنال ویژه و ما انتظار داشتیم یه فرقی با تاپیکهای آب دو خیاری که هر کی میاد چهارتا سهم معرفی میکنه داشته باشه! انتظار ما از تاپیک سیگنال ویژه معرفی سهم های زیر خاکیه که بازده خوبی رو تو میان مدت و بلند مدت بده وگرنه گذاشتن نمودار و گفتن شایعه و گرفتن نوسان 5 درصدی که کاری نداره!
مدیران و اساتید سایت لطفا فکری به حال اینجور پستها کنن وگرنه سرنوشت این تاپیک هم مثل هزاران تاپیک مشابه میشه.همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow
نظر
-
در اصل توسط فدایی پست شده است View Postدرود بر دوستان سیگنال ده!
در حال حاضر شاید بشه گفت نصف شرکتهای بازار ارزش خریدن دارن. اگه قرار بر این باشه که هر کی بیاد و بدون تحلیل همه جانبه و صرفا بر اساس شایعات و یا شکل نمودار بگه فلان سهم برای خرید خوبه، این تاپیک لااقل برای بنده ارزش بازدید نداره. اسم تاپیک رو گذاشتن سیگنال ویژه و ما انتظار داشتیم یه فرقی با تاپیکهای آب دو خیاری که هر کی میاد چهارتا سهم معرفی میکنه داشته باشه! انتظار ما از تاپیک سیگنال ویژه معرفی سهم های زیر خاکیه که بازده خوبی رو تو میان مدت و بلند مدت بده وگرنه گذاشتن نمودار و گفتن شایعه و گرفتن نوسان 5 درصدی که کاری نداره!
مدیران و اساتید سایت لطفا فکری به حال اینجور پستها کنن وگرنه سرنوشت این تاپیک هم مثل هزاران تاپیک مشابه میشه.
بزودی دسترسی محدود میشه و فقط سه نفر اصلی مطلب میزنن به اضافه برخی دوستان صاحب نظری که از قدیم بهشون ارادت داریم
حتما حواسمون هست که اینجا محل بوق زنی نشه
ممنون بابت تذکر شماوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر