****** سیگنال ویژه ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

پاسخ : ****** سیگنال ویژه ******

دوستان نگاهی که به گروه غذایی داشته باشند...افت قابل توجهی داشتند..مثل غبشهر غمارگ غالبر

نظر

• پاپیلو
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 224

بابک جان ضمن احترام نظر شخصی بنده روی غذایی +نیست با جو فعلی بازار و منهای نکات بنیادی

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

در اصل توسط پاپیلو پست شده است View Post
        بابک جان ضمن احترام نظر شخصی بنده روی غذایی +نیست با جو فعلی بازار و منهای نکات بنیادی
        فکر نمیکنید اینا منفی هاشونو پیش خور کردن؟

برای مثال غبشهر الان با پی ای 4.5 معامله میشه یعنی از 1450 رسیده به 580 تومن...به عبارتی سهم 150% افت داشته

منظور از خرید,خرید به قیمت الان! هست

البته من تو سبدم غذایی ندارم

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11263

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
          فکر نمیکنید اینا منفی هاشونو پیش خور کردن؟

برای مثال غبشهر الان با پی ای 4.5 معامله میشه یعنی از 1450 رسیده به 580 تومن...به عبارتی سهم 150% افت داشته

منظور از خرید,خرید به قیمت الان! هست

البته من تو سبدم غذایی ندارم
          باسلام

بازار فعلا بر روی گروه های واردات محوری وبرخی تک سهم ها چرخش کرده است

به نظرم باوجود این که بیشتر بازار مثبت ونزدیکه صف خریده تنها گروه های منتفع از توافق هسته ای میتوانند در واچینگ لیست قرار بگیرند

در مورد گروه غذایی رشد این گروه با افزایش 3برابری دلار در سال گذشته انجام شده وباوجود افت زیاد بعیده رشد خاصی داشته باشند

در مورد غبشهر افت سهم از قیمت اعلام شده معادل با70درصد می باشد
          .................................................. .................................................. ......
          درمورد قیمت جهانی نفت به نظر میاد در بلندمدت همچنان روند نزولی باشه و برخی گروه ها در بازار میتوانند تعدیل های سنگینی از این کاهش داشته باشند

گروه لاستیکی با کاهش نفت و واگرایی ان با کایوچو به نظرم بادید بلند مدت حتما باید در سبد باشه

درضمن افزایش8درصدی نرخ لاستیک هم امروز اعلام شده

پتایر را گل سرسبد این گروه میدانم

موفق باشید

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
            باسلام

بازار فعلا بر روی گروه های واردات محوری وبرخی تک سهم ها چرخش کرده است

به نظرم باوجود این که بیشتر بازار مثبت ونزدیکه صف خریده تنها گروه های منتفع از توافق هسته ای میتوانند در واچینگ لیست قرار بگیرند

در مورد گروه غذایی رشد این گروه با افزایش 3برابری دلار در سال گذشته انجام شده وباوجود افت زیاد بعیده رشد خاصی داشته باشند

در مورد غبشهر افت سهم از قیمت اعلام شده معادل با70درصد می باشد
            .................................................. .................................................. ......
            درمورد قیمت جهانی نفت به نظر میاد در بلندمدت همچنان روند نزولی باشه و برخی گروه ها در بازار میتوانند تعدیل های سنگینی از این کاهش داشته باشند

گروه لاستیکی با کاهش نفت و واگرایی ان با کایوچو به نظرم بادید بلند مدت حتما باید در سبد باشه

درضمن افزایش8درصدی نرخ لاستیک هم امروز اعلام شده

پتایر را گل سرسبد این گروه میدانم

موفق باشید
            افت 70% ی عرض کردین افت صوریه سهمه...خریداری که سهم 1450 خریده تا الان سرمایش 70% افت کرده (صوری) ولی برای جبران باید 150% سرمایش رشد کنه

جسارتا نفت با کائوجو همگراست نه واگرا

پتایرم خوبه ولی درصد انحرافش بیش از حد بالاست

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11263

افت 70% ی عرض کردین افت صوریه سهمه...خریداری که سهم 1450 خریده تا الان سرمایش 70% افت کرده (صوری) ولی برای جبران باید 150% سرمایش رشد کنه

جسارتا نفت با کائوجو همگراست نه واگرا

پتایرم خوبه ولی درصد انحرافش بیش از حد بالاست
              بله منظورم همان همگراست

در مورد غبشهر سهمی که 70درصد ریخته باید233 درصد رشد داشته باشه تا به سرمایه قبلی برگرده !!!

در مورد پتایر هم از نظر بنیادی درسال94 با تحول بزرگی روبرو خواهد شد

البته برای سال 93 انتطار خاصی از این سهم نیست وتعدیل انچنانی نخواهد داشت و تعدیل اصلی سهم با تکمیل طرح توسعه در اولین پیش بینی94خواهد بود

موفق وپیروز باشید

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

سلام مصطفی جان ممنون بابت پاسخت
                برای مثال در سال 2008 که قیمت نفت اونچنین پائین اومد جهانی کائوچو هم ریزش شدیدی داشت که اگر این اتفاق رخ بده مثلا گروه لاستیک میتونه سود های آنچنانی اعلام کنه بنظرم
                بابک جان جهانی کائوچو پایین میاد ولی بنا بر دلایلی بهای تمام شده لاستیکیها پایین نمیاد
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

عزیزان قبل از پست گذاشتن صفحه اول تاپیک رو مطالعه بفرمایید.
                  اینجا تاپیک سیگنال خرید نیست.
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• بابک خان
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 246

خوشحالم از اینکه مهران دوباره اینجا مینویسه یه تشکر ویژه بهش بدهکار بودم بابت پیشنهاد قند لرستانش که مفته مفت بود فکر کنم 120-30 تومن بود
                    ممنونم مهران جان
                    و امیدوارم به اینکه تاپیکم هرچه سریعتر سرو شکل بگیره
                    من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• فرشیدذکایی
                      عضو عادی
                      • Jul 2014
                      • 205

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                      بابک جان جهانی کائوچو پایین میاد ولی بنا بر دلایلی بهای تمام شده لاستیکیها پایین نمیاد
                      جناب مصری پور لطف می کنید بیشتر توضیح دهید؟

نظر

• مدیر نظارت
                        ناظر کل سایت
                        • Feb 2011
                        • 159

درود

ضمن تشکر از شکیبایی دوستان به اطلاع می رساند، با توجه به ماهیت فروم که اساسأ بر پایه تبادل نظر، تضارب آراء و به اشتراک قرار دادن داده ها و اطلاعات کاربران در تمامی سطوح تعریف شده است،

لذا

امکان دسترسی یکسویه بجز در موارد خاص (قوانین سایت، مسابقات انجمن و تاپیکهای مدیریتی) امکانپذیر نمی باشد و دوستان می توانند جهت دسترسی آسان با ایجاد یک تاپیک جدید، پستهای کلیدی خود را به آنجا منتقل و آرشیو نمایند.

از اعضای فهیم انجمن نیز تقاضا میشود در عدم ارسال مطالب خارج از موضوع، همکاری لازم را در راستای اهداف تاپیک مبذول فرمایند.

با سپاس وافر ..
                        با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2022
                          • 2538

در مورد خاور

نمیخواستم این پست را بنویسیم اما خب دلایل زیاد بود برای نوشتنش!!

ممکن هست بنفع سهامداران سهمش شود ممکن هست در این بازار نزولی که همگی زیان کردیم و هر تحلیلی دادیم فیل شد یکی با خرید خاور قسمتی از ان زیانهایش جبران شود و....

سهامداران عمده خاور تصویب کردند افزایش سرمایه از اورده شرکت کنند به مبلغ 5هزار میلیارد تومان!!! واریز کنند حتما طرح توجیهی خوبی داشته که سودش از سود بانکی هم بالاتر بوده که راضی شدند

جرا برای بانکیها که بیشتر نیاز دارند به نقدینگی تصویب نمیکنند یا خودروییهای دیگه مثل خودرو و سایپا؟؟؟
                          بنابراین پول ما هم قابلی نداره برای شرکت و صد تومان واریز میکنیم تا شرکت متحول شود در بنیادی و افزایش تولید و افزایش سوداوری

بازار هم نزولی بوده مردم هم سود ندیده هستند با 10تا20درصد میگن سقفشه!!! و فوری میفروشند در حالیکه من بارها دیدم شرکتی که متحول میشه در بنیادی سقفهایی میزنه که باعث حیرت حتی حرفه ای ها میشه و این سودش فقط به سهامداران صبورش میرسد که بلند مدت هستند نه نوسانگیر چند روزه که با یه منفی زهره ترک میشه

بشخصه تارگت قیمتی نمیدهم برای سهم که فردا کسی طلبکار شود اما تارگت حرفه ای تر میدهم و انرا نیز در صورت لزوم آپدیت میکنم تارگت زمانی صبوری با سهم که عرض شد فعلا حداقل تا بعد عید نگه میداریم و سهم را میبریم سیزده بدر!!!

یه سوال مهم دیگه هم پاسخ میدهم ما گفتیم در 123بردارید بیاییم مجمع بعد مجمع در 107تومان صف فروش شد عرض شد داریم اضافه میکنیم و رو همه منفیها نیز گفتیم صبر کنید

الان گذشته ها گذشته حقها هم رایگان افتاده برای هرکه برداشته و سهم نیز در سود هست حتی!!

آیا قیمت شنبه و محدوده 130تومان و پایینتر ان برای خرید باز هم جذاب میبینید؟؟

پاسخ بلی با مسئولیت خودتان و قبول ریسک و صبوری بنظرم باز هم ارزنده هست
                          حقها چطور؟؟ حقها نیز محدوده 20تومان و کمتر از 20 که شنبه هم خواهند داد با همین شرایط و بشرط واریز وجه انهم جذاب هست واریز صدتومان حتما باید انجام شود برای کاهش ریسک تا تبدیل به سهم شود
                          نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• آخرین سامورایی !
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2022
                            • 2538

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

حالا من زیاد از خاور مینویسم هروقت وارد سایت میشوم یکی فکر میکند تک سهم خاوریم و... که اینطور نیست

اتفاقا سهام دیگه هم دارم و همیشه هم سبد دارم کیسون دارم غگل دارم شرکتهای استانی سهام عدالت دارم حق تقدم متوقف دارم!! یا حتی سهمی مثل جهرم و فسا دارم که رفته در 50درصد زیان!!

تایپک هر سهمی را به صرف اینکه دارم نمیارم بالا واسه اینکه دارند منفی میخورند یا حمایت شکستند و فکر میکنم ممکنه باز برود پایینتر و باعث زیان بقیه شود

این خاور دیدم قابلیت بهتری داره حمایتها رو حفظ کرده روند صعودی اش سالمه به اشتراک گذاشتم تحلیلهایش تا حداقل سهامدارانش نگه دارند و سود کنند که خوشبختانه خوب هم بوده

هر وقت هم منفی شده از 107تومان به اینطرف اضافه کردم و درصدش در سبد کمی بردم بالاتر حتی یه مقدار هم نقدینگی اوردم از خارج بورس و اضافه کردم
                              تا بلکه این زیان دوماهه گذشته را کمی جبران کند

سهم رو هیچگاه برای نوسان 5درصد و 10درصد نمیخرم اگر بخرم نیز هیچگاه در موردش نمینویسم اکثرا با دید بلند مدت سهم برمیدارم برخی از انها که تحلیلش تغییر کند در کوتاه مدت هم میفروشم و حد زیانم فعال میکنم برخی دیگه اگه بیاد پایین و تحلیل تغییر نکرده باشد حمایت مهم بعدی باز میانگین کم میکنم

خاور را برداشتیم با دید سهامداری تا بعد عید و تحلیلهایش نیز تغییر نکرده نمودارش هم میذارم

درون این چنگال صعودی اگر حرکت کند باز بازدهی عالی خواهد داشت چون زاویه بالایی دارد چنگال

البته اگر از چنگال هم به برون بیفتد به علت زاویه بالا تا زمانیکه خط ماشه نشکند از نظر تکنیکالی مشکل ندارد و سهامدار میمانم

برای همین عجله ای هم برای صعود ندارم

طبیعی است حرکت درون این چنگال حتی حرکت با خط ماشه روزهای متعادل و منفی هم خواهد داشت

باز هم بررسی بیشتر با خودتان

نظر

در حال کار...
                              X