کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از تکنیکالش چیزی به دست نمیاد فقط اینکه 560 مقاومت داشته و مقاومت بعدی 580 تومنه
و اما فرصت ها و نقاط قوت سهم:
1- پتانسیل بهبود و افزایش مبادلات تجاری شمالی از طریق دریای خزر خصوصا با روسیه
2- احتمال کاهش و حتی لغو تعرفه های گمرکی بین اعضای حوزه دریای خزر
3- وجود دارایی های بسیار زیاد همانند بقیه شرکت های کشتی رانی و احتمال انجام تجدید ارزیابی دارایی ها
4- کاهش شدید شناوری سهم توسط حقوقی های اصلی شرکت طی ماه های اخیر بطوری که کل شناوری فعلی به 4 درصد هم نمیرسد
5- افزایش تعداد کشتی ها که در گزارش های بعدی با توجه به لحاظ شدن بهای تمام شده کشتی ها در صورت های مالی، اثر سودآوری بیشتری نشان خواهد داد
به طور کلی یکی از معدود صنایعی که در کشور هنوز به مرحله بلوغ نرسیده اند صنعت حمل و نقل می باشد که در کنار صنایعی مانند صنعت برق، بیمه، ICT در سال های آتی روند صعودی خواهند داشت
تحریم روسیه توسط شرکت های اروپایی و صادرات سه قلم عمده شامل خشکبار و میوه- لبنیات و مشتقات و همچنین ماهی و تخم مرغ از ایران به روسیه فکر می کنم مهمترین دلیل رشد حخزر طی چند روز اخیر باشه....
با تشکر از دکتر شریعت و جناب مصری پور....بابت معرفی سهام....
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
روسها برای خرید مواد غذایی و محصولات نفتی به ایران آمدند
خبرگزاری تسنیم: رییس اتاق ایران و روسیه از نشست مشترک هیات ایران و روسیه در تهران طی فردا و پس فردا خبر داد و گفت: در این نشست در رابطه با عرضه مواد غذایی، پتروشیمی و نفت به روسیه مذاکراتی صورت خواهد گرفت.
از تکنیکالش چیزی به دست نمیاد فقط اینکه 560 مقاومت داشته و مقاومت بعدی 580 تومنه
مضافا اینکه باندهای بولینگر بهم فشرده شده اند و با خروج از بولینگر منتظر رشد قیمتی و رسید به سقف 560 تومنی رو داریم که با شکست کانال صعودی منتظر روند جدیدی از سهم خواهیم بود.
به همه دوستان بابت ایجاد این تاپیک تبریک میگم سه تا از دوستانی که تو این بازار تحلیلاشون واقعا میتونه عصای دست باشه ما هم سعی میکنیم استفاده کنیم .سیدو مهرانو مصطفی واقعا چه ترکیبی شده
من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
آغاز مذاکرات جدید نفتی ایران- روسیه/ احتمال تهاتر پتروشیمی قوت گرفت دور جدید مذاکرات اقتصادی و انرژی ایران و روسیه امروز در تهران در حالی آغاز می شود که دو کشور بر روی تهاتر محصولات پتروشیمی با کالا و کاتالیستهای پتروشیمیایی به توافق مقدماتی دست یافته اند.
درود و عرض تبریک و تشکر
اقا من وحید 20 رو هم به چالش سیگنال ویژه دعوت میکنم :D
اولا امیدوارم نوشته اضافه (مثل همین)وارد تاپیک نشه
دوما حرف بی تحلیل و تبلغاتی وارد تاپیک نشه
حاشیه نویسی هم بهش ورود نکنه
سلام خدمت تحلیلگران عزیز فروم.جناب محلوجی مصری پور بابک خان و سایرین.ممنون میشم نظرتون رو در مورد ثغرب بدونم.هم بنیادی هم تکنیکالی.قیمت سهم هم اکنون 270 تومان است.اگر در مجمع 40 تومان تقسیم کند تمام شده ی سهم می شود 230 تومان.با توجه به سود 80 تومانی سال 94 پی به ای سهم میشه 2.8.خرید سهم را منطقی می دانید؟با تشکر از پاسخ اساتید و ارزوی موفقیت برای شما.
با درود
فقط برای عرض تبریک خدمت رسیدم ، و باید عرض کنم که علاوه بر مهارت اساتید در مباحث بازار سرمایه ، اخلاق حرفه ای دوستان همچون سید یاسر بزرگوار ، شاهین محلوجی عزیز ، مصطفی مصری پور عزیز و سایر دوستان که حق استادی بر گردن این حقیر دارند ، بر ارزش و اعتبار این عزیزان افزوده است .
آرزوی بهترینها را برای شما عزیزان دارم
ارادتمند
آرمین فروهر
ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند
به نام حضرت حق
با سلام و احترام و آرزوی توفیق و سلامتی برای همه دوستان گرامی
بی انتها خوشحالم که بهترین بهترین ها در کنار هم در این تاپیک گرد هم آمدند...امید و چراغی دیگر در این محفل روشن شد...سعادت شما را آرزومندم...
مخفف اسامی (یاسر عزیز/شاهین جان /مصطفی گرامی) کلمه ترکی یاشام می شود به معنی عمر و زندگی... عمرتان با عزت و زندگی تان جاویدان باد.
در پناه خدا باشید.
بله مهران هم ان شالله قراره مجددا بنویسه البته امروز مشکل فنی گویا برای آیدیش پیش اومده بود که ان شالله با برطرف شدنش همراهیمون میکنه مجددا
از همه دوستان قدیمی و جدید بورسی هم دعوت میکنم که در مباحث تحلیلی شرکت کنند
نظر