در اصل توسط طيب پست شده است
View Post
ماشين سازي اراك ( فاراك )
Collapse
X
-
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
-
من فکر کنم تا 207 تومن که کف کانال هست نزول کنه مقدار حجم معاملات هم تائید میکنه و بعد دیگه بسته به کرمش اولین مرحله تا قیمت میانگین 233 رشد میکنه
نظرتون چیه دوستان؟فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
-
مشکل فاراک ورود یه دنیا نوسانگیر کاملا بی تجربه به این سهمه دیروز میخرن 213 که فردا بالای 220 بفروشن میبینن داره زیر قیمت خریدشون معامله میشه اردر میذارن پایین دست هم تا هر جور که شده سهم رو بفروشن و...
معاملات امروز فاذر و صدرا گواه این مدعاست!
از وقتی تبلیغات رو این سهم تو تالارهای گفتگو خصوصا نسبت به فاذر زیاد شد توجه خیل عظیم معامله گران گاها نادان به سمت این سهم تغییر پیدا کرد و نتیجش اینه که ما هر روز باید شاهد معاملات نوسانگیرای نادون این سهم باشیم.
بنظر من سهم رشدشو همسو با بازار شروع میکنه چون همون نوسانگیر غافل هم میگه باشه فردا بالاتر میفروشم!...
دکتر فرزاد کجایید؟:((
نظر
-
...رب اشرح لی صدری....و یسرلی امری...
..الان در حالیکه با چشمان قرمز و ورم کرده ناشی از برپایی حرکتی حماسه گونه ناشی از دودوره کردن محل کار در ساعت 3 نصف شب بر مسند تفکر و تعمق بر این صفحه مینگرم فهمیدم که کف فاراک 210 تومن هست...خسته نباشم...:d[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postمشکل فاراک ورود یه دنیا نوسانگیر کاملا بی تجربه به این سهمه دیروز میخرن 213 که فردا بالای 220 بفروشن میبینن داره زیر قیمت خریدشون معامله میشه اردر میذارن پایین دست هم تا هر جور که شده سهم رو بفروشن و...
معاملات امروز فاذر و صدرا گواه این مدعاست!
از وقتی تبلیغات رو این سهم تو تالارهای گفتگو خصوصا نسبت به فاذر زیاد شد توجه خیل عظیم معامله گران گاها نادان به سمت این سهم تغییر پیدا کرد و نتیجش اینه که ما هر روز باید شاهد معاملات نوسانگیرای نادون این سهم باشیم.
بنظر من سهم رشدشو همسو با بازار شروع میکنه چون همون نوسانگیر غافل هم میگه باشه فردا بالاتر میفروشم!...
دکتر فرزاد کجایید؟:((
پاني جون جاي دكتر فرزاد خيلي خيلي خيلي خاليه
اميدوارم هركجاهستن سالم و شاد باشن و بايد زودتر برگردن ما كه اينقدر بهشون مرخصي نداده بوديم دل همه كاربرا كوچيكه آخه دلتنگشون شديمحضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
...اين سهم فدايي ميخواد...دلسوخته ميخواد...جان بر لبو جان بر كف ميخواد...بايد در كنار شط عشقش تشنه و عاشق بميري...اصلا نبايد توش سود كني...بايد به عشقش تو ضرر غرق شي...
....ديگه همين حوالي كفشه...همين دورو برا بين 210 تا 180...ديگه خداييش داريم به كفش نزديك ميشيم...بچه ها تنبلي نكنيد ........[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...اين سهم فدايي ميخواد...دلسوخته ميخواد...جان بر لبو جان بر كف ميخواد...بايد در كنار شط عشقش تشنه و عاشق بميري...اصلا نبايد توش سود كني...بايد به عشقش تو ضرر غرق شي...
....ديگه همين حوالي كفشه...همين دورو برا بين 210 تا 180...ديگه خداييش داريم به كفش نزديك ميشيم...بچه ها تنبلي نكنيد ........
بچه های عاشق یک همتی کنند فردا صف خریدی چیزی بشه من پولم تموم شده واگرنه از همین امروز شروع می کردماشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط PASHA پست شده است View Postجانم فدای فاراک اما پولم نه
بچه های عاشق یک همتی کنند فردا صف خریدی چیزی بشه من پولم تموم شده واگرنه از همین امروز شروع می کردم
...بر جای بسیار حساسی ایستاده ایم یعنی تا اخر هفته تثبیت بالای 225 یا افت به زیر 200 مشخص میشه...
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
موج3خودش5تايي بوده از82تا290كه برابر161.8%موج1بوده بصورت زير
82تا127موج1-3
127تا102موج2-3
از102تا264موج3-3
از264تا157موج4از3
از158تا290موج5از3
يعني الان موج4اصلي هستيم كه بعدش موج5بزرگ خواهيم داشت
در ضمن وقتي موج5بزرگ تموم ميشه ار اس اي ماهانه و هفتگي در حالت اشباع خريد بايد باشه نه اينكه روي50واحد قرار بگيره
بنيادي سهم خيلي فرق كرده
البته فرهنگيان دنبال افزايش سرمايه است كه گويا بعد6ماهه اول خواهد داد درباره دانايان هم 5ميليون فاراك براي سبدش خريده[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Postموج3خودش5تايي بوده از82تا290كه برابر161.8%موج1بوده بصورت زير
82تا127موج1-3
127تا102موج2-3
از102تا264موج3-3
از264تا157موج4از3
از158تا290موج5از3
يعني الان موج4اصلي هستيم كه بعدش موج5بزرگ خواهيم داشت
در ضمن وقتي موج5بزرگ تموم ميشه ار اس اي ماهانه و هفتگي در حالت اشباع خريد بايد باشه نه اينكه روي50واحد قرار بگيره
بنيادي سهم خيلي فرق كرده
البته فرهنگيان دنبال افزايش سرمايه است كه گويا بعد6ماهه اول خواهد داد درباره دانايان هم 5ميليون فاراك براي سبدش خريدهسروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...دور ازجونشما یاد اهالی کوفه افتادم....
...بر جای بسیار حساسی ایستاده ایم یعنی تا اخر هفته تثبیت بالای 225 یا افت به زیر 200 مشخص میشه...
اهالی کوفه انهایی هستند که الان دارند می فروشند نه من که تاخرخره...
اشتباه نکنید من اهل کوفه نیستم من سهامدار جز هست که مظلوم واقع شدم
وشمریان آنهایی هستند که دون می پاشند و سهامداران اهل کوفه ای رامجبوربه فروش می کنند
ولی دکترجان شما هم زورتون زیاده و پولتون و هم اعتبارتون می تونی مختار زمانه باشی وانتقام امثال مثل مرا که ضرر کرده اند را از شمریان فاراک بگیری
من که سوختم دیگه نه پولی دارم نه زوری و دستمون از همه جا کوتاه
بالاخره نوبت فاراک و صدرا می رسه .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
نظر