کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام استاد از اطلاع رسانی شما بسیار سپاسگذارم
پس با این وجود احتمال پایان روند نزولی هست ؟
والا هیوا عزیز ،بازار ما امروز شده مجموع شایعات +بازی حقوقیها+ریسکهای سیاسی
البته هر سه موردش از قبل وجود داشت اما دومورد اولش یک مقدار و مورد آخر خیلی از قبل پررنگتر شده ،
در ارتباط با فاراک هم مجموع شرایط بازار فعلا برروی تمام سهام تاثیرگذار بوده که فاراک هم مستثنی نیست ،اما با این شایعه اگر صحت داشته باشه ،به نظر میرسه حداقل بتونیم نوسان مثبتی از فاراک بگیریم .
سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
ممنون سایه جان >:d<
در مورد 30 تومن درسته
در مورد این که دوست عزیز علامه می فرمایند تعدیل و یک دفعه اعلام نمی کنن ؛ خدمتتون عرض کنم این تعدیل نیست این ساخته شده 89 هست که باید اعلام کنه و وقت نداره و خدا می دونه چقدرشو قایم کردن در واقع تعدیل 12 ماهه است که ساخته شده
در بین تجهیزاتی ها فاراک برای سال 89 تعدیل خوبی داشت که سال قبل هم تعدیل سنگینی داد و الان هم برای تعدیل مثبت متوقف شده. سال قبل هم همین موقع ها برای گزارش 12 ماهه فاراک بست و تعدیل خوبی داد.
درحالی که فاذر تعدیل ناچیزی برای 89 داشت و صدرا هم که 1ریال هم کم کرد.
البته فاذر برای سال 90 وضعیت بهتری دارد.
من که فاراک 250 فروخته بودم و دیروز 175 مجدد خریدم.
سلام زهره خانم .
فکر می کنین رو چند باز بشه ؟
راستش این مدت نقدینگی نبود نشد بخرم . ( یه اسمایل ناراحت و گریان ) ( آخه اسمایلهام نمایش داده نمیشه ) به نظرتون بعد از بازگشایی واسه خرید مناسبه ؟؟
سلام زهره خانم .
فکر می کنین رو چند باز بشه ؟
راستش این مدت نقدینگی نبود نشد بخرم . ( یه اسمایل ناراحت و گریان ) ( آخه اسمایلهام نمایش داده نمیشه ) به نظرتون بعد از بازگشایی واسه خرید مناسبه ؟؟
جواب برام سخته چون سهم و دارم ( کاش نمی پرسیدید ):d
بستگی داره چند باز شه
اگر روی همین قیمت ها تا 190 باز شه بخرید
اگر حدود 220 باز شد دست نگه دارید
در مورد گزارش 12 ماهه صدرا که چندی پیش در کدال منتشر شد و 15ریال محقق کرد به صورت حسابرسی نشده است و در گزارش حسابرسی شده طبیعتا امکان تغییر وجود داره
امیدوارم دوستانی که با جوسازی های عده ای در قیمتهای بالا گرفتار تجهیزاتیها شده اند با بازگشایی سهم در قیمت بالا که باعث تاثیر مثبت در سایر تجهیزاتی ها هم میشود به اصل پول خود و انشالله سود برسند.
هرچند که برای پایین اوردن میانگین خرید در این روزها میتوانستند بخرند تا زودتر به سود برسند.
در مجموع هروقت فاراک به محدوده های حدود 170 میرسد باید خرید همان طور که چندین بار از این محدوده ها برگشته
درصورتی که تجهیزاتی ها افزایش سرمایه دهند میتوانند مشکلات نقدینگی خود را تا حد زیادی مرتفع کنند و برای اینها دارای اهمیت بالایی است.
به همه دوستانی که در فاراک سهامداری کردند تبریک میگم من خودم یکی از انها هستم
دوره منفی بازار دوره سختی بود اما خب به هر حال گذشت انشالله که در یک قیمت بسیار خوب بازگشایی شود البته اگر افزایش سرمایه نیز نهایی شود من خودم شخصا دوست دارم بعد از افزایش سرمایه سهم بازگشایی شود نمیدونم ایا قوانین اجازه خواهد داد یا خیر
نظر