ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1113

میدونی پانی عزیز ،
    اگه من بخوام این موج شماری رو رد کنم اونوقت باید تحلیل خودم رو رد کنم ،اونوقت نمیشه که هم تحلیل بزنم هم بگم اشتباهه (شوخی)
    اما این بین پانی عزیز موضوع اینه که در تایم های بالا ما ریزه کاری ها رو از دست میدیم بعنوان مثال در موج شماری ماهانه اگه کسی بگه اون موج بی نیست و موج 5 هست با توجه به اینکه از لحاظ اندازه هم دقیقا برابر با موج 1 هست ،واقعا چه جوابی داریم ؟
    اما خوب وقتی بر میگردیم تایم پایین دلایل ما هم برای رد کردن اینکه موج 5 به اتمام نرسیده زیاده موضوع زیاد میشه ،برای همینه که عرض میکنم در الیوت بهترین کار داشتن چند موج شماری با هم هست بعد همینطور که میریم جلو از بین اینها اونهایی که رد میشه رو کنار میزنیم تا به بهترینها برسیم ........
    اما در ارتباط با ماکزیمم افت ،
    در موج شماری قبلی که خوب ابتدای موج 1 از 5 از 5 انتهاست که فکر میکنم 2023 بود
    اما در ارتباط با این موج شماری باید یک موج سی خوب بشماریم ،اینو در فرصتی که پیش بیاد حتما سعی میکنم انجام بدم و عرض کنم ...
    موفق باشی پانی عزیز
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3051

[:- نوشته اصلی توسط مهربان
      >..رب اشرح لی صدری...
      ...من فکر میکنم که الان تو موج اصلاحی 4 هستیم که به انتهاش نزدیک شدیم موج 5 برای هدف اولیه 235 شروع میشه....نمودارمم بعدا میزارم......شایدم بعدا نزارم...
      =))=))=))
      حالا خودتون قضاوت كنيد ميني ماينر و لارج ماينر هم نميتونه همچين تحليلي انجام بده
      :-?

نظر

• محمود شریعت
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 1358

استاد Holy بزرگ و ديگر اساتيد گرامي!
        به نظرتون فاراك بديم بره و بجاش مپنا بستونيم بهتر ني؟
        . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
        [/RIGHT]
        [/B][/SIZE]

نظر

• شانس
          عضو عادی
          • May 2011
          • 152

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
          سلام دوست من
          تا اونجا که بنده در ارتباط با این امواج مطالعه دارم :
          در ارتباط با اینکه الگوی دیاگونال صرفا خاص موج 4 و 5 هست باید عرض کنم دوست من ،دوجور الگوی دیاگونال داریم که یکی اندینگ دیاگونال یا دیاگونال تریانگل تایپ یک بهش میگن ،این الگو همونجور که از نامش پیداست خاص
          انتهاست یعنی در موج 5 و سی دیده میشه پس اینکه در موج 5 هست رو میپذیرم ولی اینکه در موج 4 هست رو نمیتونم کامل بپذیرم چون میتونه در انتهای هر موج سی از اصلاحی بوجود بیاد
          اما نوع دوم الگوی دیاگونال یا لیدینگ دیاگونال یا دیاگونال تریانگل تایپ 2 همونطور که از اسمش پیداست یک لیدینگ هست و خصلت ابتدایی داره و در موج ای و یک دیده میشه و این هم نمیتونیم بگیم خاص موج 4 و 5 هست.
          اما بریم سر بحث بعد و موضوع فلت ،
          فلت نوعی از انواع اصلاحه و به هیچ عنوان خاص موج دو نیست ،شما هر جا موج اصلاحی داشته باشین میتونه بخشیش یا تماش فلت باشه ،خواه موج دوم ،خواه موج چهارم
          اما حالا بیاین از دید منطق و روانشناسی ترید نگاه کنیم ،اگر موج اول صعودی باشه ، موج دوم رو در روانشناسی الیوت میگند هنوز خیلی ها در توهم نزول قبل هستند و به همین دلیل اکثرا توقع دارند نسبت به موج یک نزول بالایی داشته باشه و درصد زیادی از اون رو تصحیح کنه که خوب میبینیم توقع ما چیزی حدود 50 تا 61.8 هست ،حالا برگردیم به امواج اصلاحی کدوم موج اصلاحی توقع داریم نزول شارپ و بیشتری داشته باشه و موج قبل رو بیشتر اصلاح کنه ؟ البته امواج زیگزاگ ،پس توقع ما اینست که زیگزاگ بیشتر -و نه همیشه و باز تاکید میکنم بیشتر توقع داریم موج دو به سمت زیگزاگ متمایل باشد ،اما موج چهارم نسبت به موج سوم اکثرا اصلاح کمتری دارد (مرسوم و معمول است موج چهارم اصلاح 38.2(اینجا هم تاکید میکنم نه همیشه بلکه معمول است) خوب حالا سئوال این است کدام دسته امواج اصلاحی نزول کمتری دارند و به سمت ساید متمایلند ؟ البته مثلث و فلت (که کاملا از نام آن نیز هویداست)
          پس اگر با روانشناسی امواج الیوت بخواهیم نگاه کنیم بر خلاف فرمایش شما توقع بیشتر بر زیگزاگ در موج دوم و فلت و مثلث در موج چهارم است ،اما حقیقت چیست؟حقیقت این است که موج دو و چهار هر دو هم میتواند فلت و هم زیگزاگ باشد تنها موردی که وجود ندارد مثلث در موج دوم است که ذکر شده بسیار بسیار نادر است (اگر اشتباه نکنم فقط یک مورد توسط جناب پریچر گزارش شده بود )
          واما در پایان ،دوست عزیزم ،جناب شانس ،احتمال اینکه در این مورد و یا هرموردی بنده اشتباه کنم وجود دارد ،پس اگر احیانا به منبعی یا رفرنسی برخوردید که در راستای فرمایشات شما بود ،خوشحال میشوم در همین تاپیک یا پی ام یا هرجا صلاح دونستین بفرمایین تا من هم از اشتباه بیرون بیام.
          براتون آرزوی موفقیت دارم
          با سلام مجدد خدمت جناب هولی
          در مورد بند ال شما درست میفرمایید و بند چون بیشتر تو فکر الگوی دیاگونال بودم تو اون لحظه مطلب رو به اشتباه اونجوری نوشتم که عذر خواهی میکنم
          مطلب درست این دو قانون هست
          triangles are always in wave 4
          diagonal triangles are aleways in wave 4
          البته این دو قانون هم اشکالاتی بهش وارده اما خوب نتیجه مهمی که میشه ازگرفت اینه که حداقل تو موج 2 مثلث نداریم و یا این که بیشتر تاکید بر اینه که تو موج 4 یا 5 احتمالش خیلی بالان مثلث یا دیاگونال داشته باشیم
          مطلبی که در مورد دو نوع دیاگونال فرمودید درسته نوع اول رو با نام دیاگونال 3-3-3-3-3 هم میشناسن که علتش همون 5 موج سه تایی هست
          و دیاگونال نوع دوم 5-3-5-3-5
          البته یادمه تو قیمت ها بچه ها 3 مورد نقض پیدا کرده بودند که بعدا که برسی کردیم دیدم تو کتاب های جدیدتر نمینویسند حتما نوع یک در موج 5 یا c باید باشه و نوع دوم در موج 1 یا a
          بیشتر اخر متناشون مینوشتن البته تجربه نشان داده که میتوانند نوع دوم هم در 5 مشاهده شود
          =======
          اگر اجازه بدید در مورد الگوی رانینگ فلت خدمتتون درس پس بدم
          یک موردی رو دیدم که خیلی زهنم رو به خودش مشغول کرده
          این الگو الگویی همیشه بحث بر انگیز بوده
          و من تو فروم های خارجی خیلی دیدم سرش بحث بکنن
          تو الگوی رانینگ فلت چند نکته اسای وجود داره

Running Flat

The Running correction is a rare special form of a failure. This pattern is akind of Flat, with an elongated B wave and a very small C wave.According to theory wave C should be so short that it doesn’t get to theprice territory of wave A

------------------------------

In which wave
          Most of the time it should occur in wave 2 or B.

دو موردی که برای من مهمه اینه که در این االگو موج c باید به طور واضح 5 موج بزنه
          از طرفی موج b باید شدیدا اکستند بشه و مورد دیگه و مهم این الگو اینه که موج c نباید وارد محدوده موج A بشه اما تو نمودار شما این دو مورد فیل شده بود
          ==================================
          در مورد این که الگوی فلت محدودیت داره با شما موافق نیستم چون الگوب فلت بسیار ازاده و موج b و C اون دارای محدودیت هستند موج a میتونه ریتریس های قدرتمندی داشته باشه
          به طور تئوری در کتاب ها نوشته میشه 2or 4 or b اما اکثرا در موج b رصد میشه و بعد از اون موج 2 و بسیار نادر دیده شده در موج 4 من به شخصه در موج 4 ندیدم مگر در قالب یک پترن پیچیده Combination چون اصلاح موج a این الگو نزدیک 61.8 درصد هست

البته ببخشید یکم بیش از اندازه کنجکاوی میکنم من تازه از فارکس دارم میام تو بورس خیلی برام مهمه که ببینم نمودار ها بورس رو با چه متدی تحلیل میکنن و اصلا به چه میزان بهش جواب میدن
          چون من اطلاعاتم در مورد خود بورس ضعیف و دونبال سهم هایی میگردم که به تکنیکال قدرتمند جواب بدن
          آخرین ویرایش توسط شانس؛ 2011/05/20, 21:11.
          [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• راشین
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 903

سلام و عرض خیر مقدم به استاد بزرگوار جناب holy
            خوش آمدید
            و تشکر فراوان برای تحلیل بسیار زیبا و کاملتان و نیز وقتی که برای پاسخ گویی به ما می گذارید@};-@};-

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

در اصل توسط pani پست شده است View Post
              با سلام و درود فراوان خدمت جناب HOLY

استاد گرامی در مورد سبک موج شماری جدید موافقم و دلیل اولم نمودار ماهانه فاراک است که شبهه شروع نشدن موج 5 را پر رنگتر میکنه و سپس دلیل بنیادی و توجه به همگروهای سهم خصوصا صدرا که پس از اتمام اصلاح تازه در ابتدای راه رشد قرار میگیره

در مورد خود الگو بصورت تصحیح ABC مشاهده میکنیم سهم دارای موج B قدرتمند است

موج B قدرتمند هم سه بخش دارد:

1- موج B در تراز 101-123 که در اینصورت موج C معمولا قادر به بازگشت کل حرکت موج B است
              2- موجB بزرگتر از 123.6 که در این صورت شانس کمی برای بازگشت کل طول موج B وجود دارد.
              3- موج B بزرگتر از 138.2 که موج C هیچ شانسی در بازگشت کل موج B وجود ندارد

طبق نمودار فاراک سهم در درجه بندی 2 قرار میگیرد و احتمال تکمیل موج C در نزدیکی فیبوی 61.8 RET موج A وجوددارد یعنی محدوده 200 تومان.

[IMG]G]

مرجع امواج الیوت / ص:138

در موج B قدرتمند( بزرگتر از 123.6 ) دو هدف مرسوم تر است:

تراز 61.8 RET موج a: معادل 200 تومان
              طول موج برابر a و c حدود: 190 تومان

نظر

• HOLY
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1113

در اصل توسط محمود خان پست شده است View Post
                استاد Holy بزرگ و ديگر اساتيد گرامي!
                به نظرتون فاراك بديم بره و بجاش مپنا بستونيم بهتر ني؟
                سلام محمود جان
                محمود عزیز ،مپنا سهمی با بنیادی قوی و تکنیکال خوب هست که مقداری از راه صعود رو اومده و مقداری رو هنوز باقی داره ،فاراک سهمیه که ریسک بالاتری داره ولی هنوز صعودش رو شروع نکرده ،و در صورت شروع حرکت و حمایت حقوقی توان صعود خوبی داره.
                حالا این بین ما میمونیم که چقدر ریسک پذیر باشیم ،طبیعیه ریسک بیشتر میتونه با سود بیشتر همراه باشه(و البته سود نکردن یا ضرر بیشتر)
                این بین یک راه حل سوم هم وجود داره و اون انتخاب از هر دوسهمه که با این کار نه ریسک بالا کنیم و نه اگه جهش قیمتی اتفاق افتاد جا بمونیم ...........(البته با رعایت درصد تجهیزاتی در کل سبد)
                برای شما آرزوی موفقیت دارم محمود عزیز

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1113

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                  سلام و عرض خیر مقدم به استاد بزرگوار جناب holy
                  خوش آمدید
                  و تشکر فراوان برای تحلیل بسیار زیبا و کاملتان و نیز وقتی که برای پاسخ گویی به ما می گذارید@};-@};-
                  عرض سلام و ارادت صمیمانه دارم خدمت استاد مسلم تکنیکال ،خانوم راشین عزیز
                  راشین عزیز ،بنده بارها اذعان کردم از تک تک تحلیلهای زیبای شما مطلب می آموزم ،شکسته نفسی شما قابل تقدیره استاد محترم @};-@};-
                  خیلی خوشحالم که سعادت یار شد و مجددا در خدمت شما هستم

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1113

در اصل توسط شانس پست شده است View Post
                    دو موردی که برای من مهمه اینه که در این االگو موج c باید به طور واضح 5 موج بزنه
                    از طرفی موج b باید شدیدا اکستند بشه و مورد دیگه و مهم این الگو اینه که موج c نباید وارد محدوده موج A بشه اما تو نمودار شما این دو مورد فیل شده بود
                    شانس عزیز
                    از زحمتی که کشیدین بسیار سپاسگزارم ،
                    اجازه میخوام ازتون جهت اینکه بحث خیلی طولانی نشه فقط به اون بخشی که براتون مهمتره بپردازیم
                    در ارتباط با فرمایشتون که این شمارش ذکر شده کم هست کاملا میپذیرم در کتب مختلف این اومده ، اما حقیقت اینه که من به این مورد تو بورس ایران بر خلاف فارکس زیاد برخوردم و حتما جنابعالی هم در آینده نزدیک به مواردی اینچنینی برخواهید خورد اما :
                    در کتاب جناب پریچر با عنوان
                    a comprehensive course in the wave principle در عنوان فلت کاملا این موضوع مشخص شده که موج C در رانینگ فلت توان ورود به موج A رو داره و در تصاویر مربوط به اون هم این موضوع کاملا مشخصه که هم نوشته و هم تصاویر رو تقدیم میکنم و خود کتاب رو هم که حتما دارین و اگر در حال حاضر دردسترستون نباشه در 4شیر موجود هستش .

اما در ارتباط با بزرگ بودن موج بی باید عرض کنم در این تحلیل موج بی ما تا 127 ٪ موج ای اکسپند شده به عبارتی اگه موج بی درنظرش نگیریم کاملا میتونه یکی از اهداف موج 5 باشه و فکر نمیکنم کوتاه باشه وسوای این مطلب من جایی رو به عنوان درصد ندیدم که ذکر کنه برای رانینگ فلت حتما موج بی باید مثلا 120 درصد یا بیشتر از موج ای باشه تنها موردی که دیدم در گایدلاینهایی بود که در سایت جناب پریچر منتشر شده بود و اونهم در ارتباط با کل امواج فلت بود و اونهم در ارتباط با ماکزیممش بود و نه مینیمم و نوشته بود یک فلت(از هرنوع)معمولا-ونه همیشه- کمتر و نه بیشتر از 140 درصد موج ای طول خواهد داشت
                    اما فکر میکنم بعنوان الگوی عملی تحلیل شخصی جناب پرتچر براتون کفایت کنه که در اون هم موج ای وارد سی شده و هم واقعا موج بی خیلی خیلی بزرگ نیست...

اما در آخر دوست بسیار عزیزم ،مطلبی وجود داره که چند ساعت پیش در تاپیک دیگری هم عرض کردم و اون اینه که بورس ما برخلاف فارکس عمق بسیار کمی داره و به سادگی در یک سهم یک حقوقی با چندتا رنج منفی روند و شمارش سهم رو بهم میزنه همونطور که بهتر از من میدونین شمارش الیوت برمبنای مس سایکولوژی یا روانشناسی جمعی شکل میگیره که این قوانین در بازارهای بزرگ و عمیق مثل فارکس کاملا پابرجاست ولی در بورس محدود ما حرکات قیمت واقعا نشونگر روندذهنی جمع نیست یا روانشناسی جمعی نیست بلکه فقط یک حقوقی اون هم بدون اینه به ذهنش فشار بیاره به راحتی شکل امواج رو بهم میزنه نمونش دانایان در همین سهم فاراک یا حقوقی بدنام دیگری در پست بانک .......
                    براتون آرزوی سلامت و سود دارم

نظر

• محمود شریعت
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 1358

سلام محمود جان
                      محمود عزیز ،مپنا سهمی با بنیادی قوی و تکنیکال خوب هست که مقداری از راه صعود رو اومده و مقداری رو هنوز باقی داره ،فاراک سهمیه که ریسک بالاتری داره ولی هنوز صعودش رو شروع نکرده ،و در صورت شروع حرکت و حمایت حقوقی توان صعود خوبی داره.
                      حالا این بین ما میمونیم که چقدر ریسک پذیر باشیم ،طبیعیه ریسک بیشتر میتونه با سود بیشتر همراه باشه(و البته سود نکردن یا ضرر بیشتر)
                      این بین یک راه حل سوم هم وجود داره و اون انتخاب از هر دوسهمه که با این کار نه ریسک بالا کنیم و نه اگه جهش قیمتی اتفاق افتاد جا بمونیم ...........(البته با رعایت درصد تجهیزاتی در کل سبد)
                      برای شما آرزوی موفقیت دارم محمود عزیز
                      ممنون دكتر جان

اينم يه نمودار خوشگل از فاراك در نماي 30 دقيقه اي:

و 15 دقيقه اي:

نتيجه گيري منطقي:
                      فاراكو نگه ميدارم. مپنا هم كه خريدم. حالا صبر ميكنم تا حال جفتشو با هم ببرم ...
                      . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                      [/RIGHT]
                      [/B][/SIZE]

نظر

• rojan
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 581

با سلام

آقای محمود خان به نظر می اید نمی توان کفی برای فاراک در نظر گرفت
                        حجم معاملات هم با اینکه قیمت ان خیلی اصلاح شده خیلی کم است .
                        ولی طبق نظر اساتید من همچنان با ان میمانم تا روند صعودی ان استارت بخورد.
                        با سپاس
                        آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• mir48
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 179

با سلام خدمت استاد holy عزیز و بقیه اساتید محترم و با تشکر از راهنماییهاتون
                          لطفاً در خصوص درصدهای سبد من نظرتون رو بدین و اصولاً اینکه یک سبد ایده آل چه سبدیه.
                          فاراک 250 (40%)-وغدیر 404 (25%)- ثاخت 350 (23%)-فولای 269 (12%)
                          با تشکر از اینکه وقتتونو به من میدین
                          آخرین ویرایش توسط mir48؛ 2011/05/21, 10:21.

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

فاراک و برخورد با خط روند قدرتمند 4-2 و امیدواریها در برگشت سهم

این برخورد در محدوده بیضی ابی رنگ بوضوح مشخص است.

در صورت شکست این خط روند قدرتمند:
                            افت تا محدوده 200 - 190 و 180 دور از انتظار نمیباشد.=((

[IMG][/IMG]

نظر

• شانس
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 152

شانس عزیز
                              از زحمتی که کشیدین بسیار سپاسگزارم ،
                              .................ا
                              ممنون جناب هولی عزیز
                              والله جناب پریچر از اساتید برجسته هستند اما من زیاد موج شماری ایشون رو نمی پسندم علت هم اینه که ایشون در بعضی از مواقع به زور میخواهد موج شماری بکنه و این برای یک تریدر قابل قبول نیست
                              بر خلاف جناب ماینر که اصولی تر این کار رو میکردن و ایشون اصرار داشتند موج های واضح موج شماری بشند و زیاد درگیر ریز موج ها نمیشدند
                              تو همین تصویر بالا تو موج شماری های ایشون شبه زیادی وارده و من این موج ها رو برای ترید موثر نمیدونم اگر شما دقت کنید به سختی میشه رو این موج شماری ها ترید کرد و فقط تبلیغ این مطلبه که باید همه امواج شمرده بشه و بس
                              مثلا تو مثال دوم ایشون مشاهده میشه موج a,b,c موج 2 هیچ کدوم ماژور نیستند و اصلا برای ما قابل قبول نیستند که بخواهیم الگو براش تعریف کنیم
                              و حتی میزان ریزششون هم برای ما قابل قبول نیست
                              در مورد الگوی رانینگ فلت قوانین وجود داره که به عنوان رانینگ فلت نوین شناخته میشه و تو اون قوانین پذیرفته شده که موج c تو موج a نفوذ کنه اما به عنوان صرفا یک تئوری مطرح هست و هنوز به صورت رسمی پذیرفته نشده
                              اما تو این روش جدید خیلی مهمه موج c به صورت 5 موج شمرده بشه و بعد هم میزان اکستند شدن موج b زیاد باشه البته درصدی براشون معین نشده
                              و هنوز جوامع تکینکال به صورت رسمی نپذیرفتندش البته جناب پریچر خودشون رو یک جامعه مجزا حساب میکنن
                              ه البته من تو تحلیل شما تارگت ندیدم و خوب خیلی کنجکاو بودم تارگت مورد انتظارتون رو هم بفرمایید
                              البته مطالب فوق از لحاظ برسی علمی و تبادل اطلاعات ناچیز بنده حقیر بود
                              به هر حال از بحث با شما لذت بردم و امیدوارم فاراک هم به هدف مورد انتظار شما برس
                              [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• شانس
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 152

یک نکته هم اضاف کنم و اون این که حتما باید تو مدرن فلت ما شاهد ریتریس بیش از 60 درصد a باشیم اما تو فاراک تا نزدیکی 60 اومده و به 60درصد نرسیده رو این قانون خیلی تاکید شده
                                مگر این که بخوایم به فاراک در مورد این قانون تبصره بدیم

نظر

در حال کار...
                                X