کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام.دوستان فردا فاراك بسته خواهد شد.
فاراك 160 ميره برا افزايش سرمايه 92 درصدي
چند باز ميشه قاعدتا؟؟؟؟؟
تقريبا 70 الي .80
تقدمش چقد ميشه؟؟؟؟
خب قاعدتا 100 تومان پايين تر
كمكفنرايندامين رو ديدين همگي؟؟؟
تقدمش چند باز شد؟؟؟؟
11 ريال.با اين تفاسير تفدم فاراك هم بايد همين قيمت ها وابشه و اين بهترين فرصته برا فرهنگيان كه مفتي مفتي چنگ بندازه برا خريد تقدم كسايي كه نميخوان واريز نقدي كنن
و به نظر من شايد اين دليل منفي خوردن و پايين بودن قيمت براي وارد شدن به افزايش سرمايه است
تا نظر بقيه چي باشه؟
سلام.دوستان فردا فاراك بسته خواهد شد.
فاراك 160 ميره برا افزايش سرمايه 92 درصدي
چند باز ميشه قاعدتا؟؟؟؟؟
تقريبا 70 الي .80
تقدمش چقد ميشه؟؟؟؟
خب قاعدتا 100 تومان پايين تر
كمكفنرايندامين رو ديدين همگي؟؟؟
تقدمش چند باز شد؟؟؟؟
11 ريال.با اين تفاسير تفدم فاراك هم بايد همين قيمت ها وابشه و اين بهترين فرصته برا فرهنگيان كه مفتي مفتي چنگ بندازه برا خريد تقدم كسايي كه نميخوان واريز نقدي كنن
و به نظر من شايد اين دليل منفي خوردن و پايين بودن قيمت براي وارد شدن به افزايش سرمايه است
تا نظر بقيه چي باشه؟
با سلام دوست عزیز قیمت تئوریک بازگشایی باید قیمتی باشد که با محاسبه قیمت تئوریک حق(سهم منهای 100)برابر با قیمت قبل از توقف شود.
فرض کنیم فاراک 160 تومان متوقف بشه و افزایش سرمایش رو هم رند میگم 100درصد(البته 92 درصده)
در این صورت فاراک باید 130 تومان بازبشه و حقش 30 تومان تا برابر با 160 قبلی بشه
البته اینو با 100درصد افزایش گفتم.
به خاطر همینه که گفته میشه افزایش سرمایه از محل اورده باعث افزایش پی بر ای میشه
مثلا همین سهم فرضا 30 تومان سود داشته باشه در قیمت 160 پی بر ای 5.3 داره
میره افزایش میده و 130 باز میشه در این حالت برای سهامدار نه سود بوده نه ضرر ولی پی بر ای چند میشه؟
اگر بدون تعدیل سود باشه و همون سود قبلی تقسیم بر 2 بشه با سود 15 تومانی و قیمت 130 تومانی پی بر ای میشه 8.6
البته این مثال کلی و بدیهی بود و در خصوص فاراک با تزریق نقدینگی وضعیت شرکت در میان مدت خوب خواهد شد
ضمن اینکه خیلی ها در حق تقدم فعال خواهند شد و نوسانگیری خواهند کرد که میتونه خود سهم نیز مورد توجه قرار بگیره.
@};-
با سلام دوست عزیز قیمت تئوریک بازگشایی باید قیمتی باشد که با محاسبه قیمت تئوریک حق(سهم منهای 100)برابر با قیمت قبل از توقف شود.
فرض کنیم فاراک 160 تومان متوقف بشه و افزایش سرمایش رو هم رند میگم 100درصد(البته 92 درصده)
در این صورت فاراک باید 130 تومان بازبشه و حقش 30 تومان تا برابر با 160 قبلی بشه
البته اینو با 100درصد افزایش گفتم.
به خاطر همینه که گفته میشه افزایش سرمایه از محل اورده باعث افزایش پی بر ای میشه
مثلا همین سهم فرضا 30 تومان سود داشته باشه در قیمت 160 پی بر ای 5.3 داره
میره افزایش میده و 130 باز میشه در این حالت برای سهامدار نه سود بوده نه ضرر ولی پی بر ای چند میشه؟
اگر بدون تعدیل سود باشه و همون سود قبلی تقسیم بر 2 بشه با سود 15 تومانی و قیمت 130 تومانی پی بر ای میشه 8.6
البته این مثال کلی و بدیهی بود و در خصوص فاراک با تزریق نقدینگی وضعیت شرکت در میان مدت خوب خواهد شد
ضمن اینکه خیلی ها در حق تقدم فعال خواهند شد و نوسانگیری خواهند کرد که میتونه خود سهم نیز مورد توجه قرار بگیره.
@};-
ممنون وحيد جان.
تا حدودي برام روشن شد وضعيت
به هر حال هرچقد وابشه من در افزايش سرمايه شركت ميكنم و اميدوارم همگي به هرچي كه ميخوايم برسيم
موفق باشيد
خب فاراک 1575 بسته شد
با این قیمت کف روز بازگشایی 1298 خوهد بود،حالا 2 ریال هم بیشتر :d،میشه 130تومن
حالا باید دید آیا فاراک با این قیمت باز میشه یا ... ؟؟؟؟!!! :-?
منتظر خواهیم بود
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
سلام استاد خراباتی عزیز:x
یاد نصایح شما در حفاری افتادم هنوز تکان نخورده؟؟ علت چیست؟؟
بعد از اینکه در تالار بحث پیش امد و رفتید بنده هم هنوز هیچ جا ننوشته ام خوشحالم دوبار یافتمت
از اینکه وقت گرانبهای خود را جهت راهنمایی از سهامداران خرد صرف میکنید کمال تشکر و امتنان رو دارم@};-
نظر