ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3055

در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post
    با سلام و درود خدمت شما بزرگوار فاراك با سرمايه فبلي تونسته 38 تومن بسازه منظور شما اينه كه با سرمايه جديد ميتونه اين مقدار سود بسازه؟
    بله

عرضم همین بود

البته چون افزایش سرمایه از محل اورده میباشد و میتونه شدیدا رو هزینه ها تاثیر گزار باشه که در پست های قبلی عرض کرده بودم با تقریبا کاهش 1٪هزینه ها

بسود فاراک 35٪ اضاف میشه

بطور کلی میشه گفت امسال تحولات عظیمی در شرکت های تجهیزاتی ها رو شاهد خواهیم بود

سرورید

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3055

نقل قول نوشته اصلی توسط طيب نمایش ارسال ها
      اسلام وعرض ادب

چند مطلب بطور اجمالی عرض میکنم فقط بدلیل کندوکاو دوستان

تحلیل شرکت های تجهیزاتی کار خیلی سختیه وبراحتی نمیشه برآوردهای کاملی رو انجام داد.

ماشین سازی اراک

در گزارش سال 90بهای تمام شده 2٪کاهش داشته و همین 2٪موجب افزایش سود 87درصدی شده است

در گزارشات فاراک از بابت فاز 14پارس جنوبی 248میلیارد تومان وزمان انجام کار 2سال لحاظ شده وبرای سال 90کلا 73میلیارد تومان لحاظ شده

یعنی 37٪ ومابقی 175میلیارد تومان به سال 91انتقال داده شده است در حالیکه کل درآمد در عرض یکسال در بودجه بندی سالیانه 189میلیارد تومان

فرض شده است وچند پروژه در سال 91تحویل خواهد شد یعنی شرکت در حالت فعلی با فروضات فوق یه رشد سود فوق العاده برای سال 91خواهد

داشت و بعضی از نتایج مناقصات تا حالا مشخص نشده است؟؟؟!!!!!!! ودر صورتیکه در چند مناقصه برنده بشه از این محل هم میتونه سود

شناسایی کند. والبته با افزایش سرمایه فعلی که خواهد داشت میتونه با افزایش نقدینگی بهای تمام شده رو پایین بیارد هر 1٪کاهش موجب 35٪

افزایش سود خواهد بود

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

بیاد اول صفحه تا بشه نتیجه گیری کرد

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20672

سلام جناب طیب.

صدرا رو چظور میبینید امسال؟
        هزینه های مالیش بالاخره کم خواهد شد به نظرتون؟
        البته ما هم منتظر گزارش شرکت هستیم . لا اقل برای دیدن سود عملیاتی امسالش ;) ببینیم امیدی بهش هست ......
        ///

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3055

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          سلام جناب طیب.

صدرا رو چظور میبینید امسال؟
          هزینه های مالیش بالاخره کم خواهد شد به نظرتون؟
          البته ما هم منتظر گزارش شرکت هستیم . لا اقل برای دیدن سود عملیاتی امسالش ;) ببینیم امیدی بهش هست ......

باسلام وعرض ادب

میثم جان این پست رو در تالار بورس زدم آوردمش اینجا

نقل قول نوشته شده توسط طيب مشاهده گفتگو
          سلام وعرض ادب

آقا محسن امروز بازي عجيبي بود

اگه در حق تقدم ها حقوقي غير خودي وارد شده باشه رشدش حتميه و گرنه ....................شنبه معلوم خواهد شد.

واما يه حقيقي اضاف شده وبراي روندرو برشد خيلي خوبه و شايد هشدار به عضوي براي مديريت همراه با دانايان پارس

خلاصه تا وقتيکه نماد صدرا باز نشه حرکت شارپي نخواهيم داشت وکنترلي و کاملا خريدني و فرصتي براي تکميل سبد

تحولات عظيمي در شرکت هاي تجهيزاتي در حال وقوع ميباشد و هر چقدر بخواهند ديگه به صورت قبلي نميتونن سود را

پنهان کنند چرا که تحويل پروژه ها نزديک و شناسايي سود حداقلي 13٪که در صورت هاي مالي لحاظ شده بود هر چند که بنده

در بررسي صورت هاي مالي با توجه به فروضات بودجه بندي حاشيه سود را عرض کردم 16الي 17٪ خواهد بود و حتي اگه با فروض

حاشيه سود 13٪ محاسبه کنيم و هزينه ها را هم طبق بودجه بندي که خير بلکه خيلي بالا هم لحاظ کنيم سود صدرا حداقل امسال

60تومان خواهد بود که قبلا هم عرض کرده بودم وطبق محاسبات 59تومان

فقط مواظب باشيد که زحمت سهامداري را که کشيده ايد و موقع سود دهيست از دست ندهيد .

خب طبق پست قبلي به ثشاهد اشاره اي داشتم و رشد خوبي در اين بازار داشته و ادامه خواهد داشت

ولي فاذر واقعا در اين قيمت ها يه اکازيون واقعيست

سخت آژند 118توماني جالبه

پس منتظر روز شنبه و رفتار بازيگران تجهيزاتي ها ميمانيم

شب خوش

نظر

• atashgah
            عضو عادی
            • Jan 2012
            • 89

با سلام و تشکر ازجناب طیب
            طیب جان به نظر شما فاراک ارزنده تر است یا فاذر؟ وبهتر است روی کدامیک بشتر سرمایه گذاری کرد؟

نظر

• alibaghdadi2010
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 378

برگه ی حق تقدم های شرکت امروز بدستم رسید
              از تاریخ9/3/91به مدت 60 روز مهلت استفادست
              من روی این سهم نگاه بلند مدت دارم و به پولش تا 2-3سال دیگه هم نیاز ندارم...ازطرفی به آینده شرکت بسیار خوشبینم و میدونم که یه سرمایه گذاری مطمئنه
              من از تمام حق های تقدمم استفاده خواهم کرد

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3055

در اصل توسط atashgah پست شده است View Post
                با سلام و تشکر ازجناب طیب
                طیب جان به نظر شما فاراک ارزنده تر است یا فاذر؟ وبهتر است روی کدامیک بشتر سرمایه گذاری کرد؟

باسلام وعرض ادب

فاراک خیلی ارزنده تر از فاذر است و در آن هیچ شکی ندارم و صدرا خیلی خیلی و بازهم خیلی بیشتر از هر دو ی ایناست

مخصوصا فاراک نسبت به فاذر چون افزایش سرمایه از آورده داده سود سازیش بطور فوق العاده ای افزایش خواهد یافت .

واما بدلایلی رشد هر سه تقریبا یکسان خواهد بود چون همگرا هستند و هم از دید بنیادی هر سه در حال تغییرات عظیم

البته این رشد یکسان مقطعیست و در بلند مدت صدرا بیشترین رشد و بالاترین اهداف قیمتی را خواهد داشت (نظر شخصی)

نظر

• محسن مختاری
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 663

برای موج شماری فاراک ابتدا زیر موجهای حرکتهای صعودی ای که طی 3 سال اخیر داشته رو میشمرم
                  *.در صورتی که سر جمع تعداد زیر موجها 5 به علاوه ی مضربی از 4 باشه آنگاه موجی که باهاش سر و کار داریم ایمپالس(5 تایی) هست
                  و در صورتی که سر جمع تعداد زیر موجها 3 به علاوه ی مضربی از 4 باشه آنگاه موجی که باهاش سر و کار داریم اصلاحی(3 تایی) هست:

با توجه به اینکه تعداد زیر موجها در موج اول 15 تا (15=3+12) و در موج دوم 11 تا (11=3+8) ست هر دوی این امواج صعودی رو از جنس Corrective (اصلاحی) میدونم
                  اما با توجه به موج شماری شاخص این گروه(پست 107 تاپیک موج شماری) این امواج رو جزیی از یک Ending Diagonal به شمار میارم که زیر موجهاش 3 تایی اند (والبته زیر موجهای 1 و 4 در اون مجاز به تداخل اند)
                  لذا موج شماری فاراک رو اینطور میبینم و انتظار دارم جهت تکمیل موج (4) قیمت تا کف 7 ماه پیش در نمودار تعدیل شده(107 تومان) نزول کنه:

[/QUOTE]

نظر

• 7sin
                    کاربر فعال
                    • Nov 2010
                    • 214

بورسین: به درخواست دوستان دو سهم کوتاه مدت که برای خرید بسیار نورانی است پیشنهاد داریم ما تارگت را اعلام می کنیم گرفتن سود بیشتر به ریسک پذیری شما بستگی دارد .

1- ح . ماشین سازی اراک (فاراکح) خرید در قیمت فعلی تارگت منطقه 55 تومان .

2- ماشین سازی اراک (فاراک) خرید در قیمت فعلی تارگت منطقه 150 تومان .

توجه : قیمت فعلی تاریخ پیشنهاد می باشد .

نظر

• 7sin
                      کاربر فعال
                      • Nov 2010
                      • 214

کاهش قیمت مواد خام کا هش نرخ دلار رشد فاراک به زودی .

رئیس کل بانک مرکزی: منتظر کاهش نرخ دلار باشید/نرخ تورم دو رقمی است

رئیس کل بانک مرکزی گفت: افزایش قیمت دلار طی چند ماه گذشته معلول اتفاقات و عوامل متعددی بوده که با بر طرف شدن آنها باید منتظر کاهش قیمت دلار باشیم.

به گزارش قدس انلاین , محمود بهمنی در گفتوگو با فارس اظهار داشت: نکته ظریفی که در مورد قیمت تمامی ارزها از جمله دلار باید مورد نظر باشد این است که در واقع قیمت ارزی مانند دلار در میان زنجیره ای از علل و عوامل قرار دارد و همزمان از مجموعه علل تأثیر می گیرد و بر مجموعه نیز تأثیر می گذارد.
                      رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: به این ترتیب تا زمانی که علل تأثیرگذار بر قیمت دلار به قوت خود باقی است نباید انتظار داشت روند حرکتی برابری دلار با ریال تغییر اساسی کند. مثلا انتظار داشته باشیم قیمت جهانی نفت بالا رود و قیمت کالاهای وارداتی اضافه شود ولی قیمت دلار به زیر قیمت 1150 تا 1226 تومان برسد. به همین اعتبار نیز نمی توان انتظار داشت مجموعه حوزه های تأثیر پذیر از قیمت ارز نیز تغییر شرایط دهند.
                      وی با اشاره به سخنان چندی قبل خود که طی آن رابطه ای میان قیمت دلار و قیمت سایر کالاها برقرار ساخته بود، گفت: توجه دوستان را به ظرافتهایی که در مباحث اقتصادی وجود دارد بیش از پیش جلب می کنم؛ من در واقع به این نکته اشاره کرده بودم که قیمت دلار نیز هم راستا با قیمت سایر کالاها افزایش پیدا کرده و نمی توان انتظار داشت در بازه زمانی که قیمت ها عمدتا در سطح داخلی و خارجی افزایش داشته قیمت دلار نیز از سوی بانک مرکزی همان نرخ پیشین تعیین شود.
                      وی گفت: به عبارت تخصصی تر، بانک مرکزی به این علت که سایر کالاها گرانتر شده، قیمت دلار را ناگزیر بالاتر از 1050 تومان سابق تعیین کرده نه اینکه خود بانک بنا به دلائلی علاقهمند باشد قیمت را بالا ببرد.
                      رئیس کل بانک مرکزی افزود: میزان تقاضا برای ارز بالا رفته، محدودیت هایی در پی تحریم ها برایمان در نقل و انتقال ارز وجود دارد، قیمت ها در سطح جهانی بالا رفته و در داخل نیز همچنان شاهد تورم دو رقمی هستیم.
                      به گفته وی، در چنین شرایطی بدیهی و منطقی است که قیمت تعیین شده برای دلار باید بالاتر از رقم پیشین تعیین شود چرا که در غیر این صورت یارانه ارزی به واردات از حجم بالاتری برخوردار خواهد شد.

نظر

• حبیب
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 252

در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Post
                        لذا موج شماری فاراک رو اینطور میبینم و انتظار دارم جهت تکمیل موج (4) قیمت تا کف 7 ماه پیش در نمودار تعدیل شده(107 تومان) نزول کنه:

محسن جان اگر تا 107 بریزه که در نمودار شما موج 4 با 1 تداخل پیدا میکنه

نظر

• 7sin
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 214

حق 41 ت کدام سهم بوده غیر از فاراک امروز هم تا صف قروش پیش رفت یک دقیقه نشد جمع شد و به 41 تومان رسید . به نظرم خیلی مفته یک سوم آدامس خروس شده .
                          حق تقدم سهم پتانسیل رشد خوبی دارد .

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

از روزی که حق فاراک بازشده هرروز نوسان گرفتم ازش و یه تعدادی هم نگه داشتم که اگر شروع به رشد کرد جا نمونم!
                            تو این بازار به همین نوسانات اندک هم باید قانع بود البته با قبول ریسک!
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سیروس
                              عضو عادی
                              • Mar 2012
                              • 46

سلام خدمت آقای وحید 20
                              خوبی وحید خان؟
                              آقا وحید من از اتاق گفتگوی بورس 24
                              درام مطالبتو دنبال می کنم.
                              خریدات خیلی عالیه به نظر من یه پستی باز کن و نطرتو اونجا ارائه کن که دوستان هم استفاده کنند. ممنون میشم این کارو انجام بدی.
                              آرزوی سلامتی و شادکامی برات دارم.

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

در اصل توسط سیروس پست شده است View Post
                                سلام خدمت آقای وحید 20
                                خوبی وحید خان؟
                                آقا وحید من از اتاق گفتگوی بورس 24
                                درام مطالبتو دنبال می کنم.
                                خریدات خیلی عالیه به نظر من یه پستی باز کن و نطرتو اونجا ارائه کن که دوستان هم استفاده کنند. ممنون میشم این کارو انجام بدی.
                                آرزوی سلامتی و شادکامی برات دارم.
                                سلام بر دوست عزیز سیروس
                                ممنون از لطف شما

مطلب قابل ارائه ای ندارم و در لابلای تاپیک ها مطالب اکثرا بدرد نخورم رو مینویسم

من هم برای شما ارزوی موفقیت دارم
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X