نوین تحلیل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • H.samimi
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 2092

پاسخ : نوین تحلیل

بزرگوار سلام
    بنظر میرسه تحلیل هاتون با بقیه تکنیکالیست ها فرق میکنه سوالم دقیقا" اینه
    فکر کنم منظورتون و متوجه شدم اینکه کسیکه تکنیکال کار میکنه نهایت بایست با تعداد محدودی روش معاملاتی کار کنه نه اینکه همه روشها رو روی چارتت پیاده کنه و دنبال توجبه بگرده
    سوال من دقیقا" اینه این میله هایی که نشون دادید پس از روز معاملاتی ظهور پیدا میکنه یا نه
    یا اینکه میله های روز قبل رو در باید نظر گرفت
    سوال آخر در مورد ونفت و فاذر میشه تشخیص داد که قیمت کی برمیگرده و قیمت مناسب برای فروش فردا چنده؟ صفر قیمت تابلو ویا توی صف فروش؟
    درخواست آخر در مورد شاخص کل اگه الان برگرده به بالای خط روند بلند مدت صعودی قابل اتکا هست یانه؟
    بعضا" دوستان میگن اگه پس از سه روز به روند قبلی برگرده روند مورد تاییده
    و اینکه بنظرتون نقد بشیم بهتره یا اینکه با سهم بمونیم در ضمن من 90 درصد سبدم ونفت و وساپاست و وساپا هم اگه زحمتی نیست تحلیل کنید.

نظر

• farzen
      ستاره دار(2)
      • Jan 2012
      • 512

ممنون از راهنماییهای ارزندتون وگردش-خشرق لطفا تحلیلی بفرمایین

نظر

• farzen
        ستاره دار(2)
        • Jan 2012
        • 512

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
        ممنون از راهنماییهای ارزندتون وگردش-خشرق لطفا تحلیلی بفرمایین
        در مورد وگردش دیدم راهنمایی کردین ممنون

نظر

• James Bond
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 193

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
          بزرگوار سلام

سلام

بنظر میرسه تحلیل هاتون با بقیه تکنیکالیست ها فرق میکنه سوالم دقیقا" اینه

همانطور که از اسم تاپیک پیداست نوین تحلیل
          فکر نکنم تو ایران همچین چارتهایی کسی داشته باشه که نخواد فرق کنه
          چیزی که چندسال فکر و ذهنم رو من باب بورس ایران مشغول کرده بود تونستم بصورت چارت هایی دربیارم و قدرت تحلیلری رو وسعت ببخشم

فکر کنم منظورتون و متوجه شدم اینکه کسیکه تکنیکال کار میکنه نهایت بایست با تعداد محدودی روش معاملاتی کار کنه نه اینکه همه روشها رو روی چارتت پیاده کنه و دنبال توجبه بگرده

خلاصه بگم این علم تکنیکالی که الان همه جا هست فلسفه اش چندین سال پیش بسته شده
          ما بهترین چارتیست هامون تو بازار فارکس هستند اما تو این بازی ایرانی ها اکثرا بازنده اند و ....
          یک مستندی تو یوتیوب بود که یک گروهی با روشی 20 سال بود که داشتند بازار وال استریت رو تلکه میکردند و درست زمانی که کارایی لازم رو از دست داده بود در معرض نمایش گذاشته بودند
          در مورد استفاده از اندیکاتور به تعداد بستگی چندانی نداره مهم بینش لازمی هست که از منطق اندیکاتور باید بگیرید
          مثلا اسیلاتوری که بالا آمده بخاطر بالا اومدن قیمته یا اینکه انتهای سایکل زمانی آن دچار اشفتگی شده و غیره...

سوال من دقیقا" اینه این میله هایی که نشون دادید پس از روز معاملاتی ظهور پیدا میکنه یا نه
          یا اینکه میله های روز قبل رو در باید نظر گرفت

در هر تاریخی هراتفاقی که می افتد در چارت اطلس توسط 4 میله قرمز سبز صورتی و آبی ثبت میشه... که اینها سیگنال میدند و اصلیه همان صورتی رنگ هست
          بسته به بزرگی و کوچکی و منفی و مثبت بودن میله صورتی نسبت به روزای گذشته میشه به قدرت اون سهم پی برد ولی اگه صورتی بالا و بزرگ باشه ولی سه تا میله بسمت پایین باشه یک حالت فیک قدرتی رو نمایش میده که توضیحات خاص خودشو داره
          کلی بخوام بگم هرچقدر میله های صورتی بزرگتر و پشت سرهم و در یک چهت باشند قدرت فوق العاده اون رو نشون میده... مثلا من اگه 4 تا صورتی بزرگ پی در پی ببنم منفی سهم مربوطه رو صرفا فرصت خرید میدونم چون هرلحظه ممکنه بیان سهمو بکشند بالا....

سوال آخر در مورد ونفت و فاذر میشه تشخیص داد که قیمت کی برمیگرده و قیمت مناسب برای فروش فردا چنده؟ صفر قیمت تابلو ویا توی صف فروش؟

This is Dynamic Trading
          استراتژی بنده همراه شدن با قیمته و معمولا تارگت رو تعیین نمیکنم چون قرار نیست در هر تارگتی واکنشی داشته باشیم..... ما در تحلیل نوین با قیقت سر و کار داریم نه اما و اگرهای چارتیستی
          در نمودارهایی که مربوط به معاملات ونفت و فاذر بود چارت اطلس قشنگ سیگنال فروش رو داده بود... و دلیل آن صف های فروش سنگین امروز این دو سهم است یعنی یک سیگنال پاک و پیش بینی دقیق

درخواست آخر در مورد شاخص کل اگه الان برگرده به بالای خط روند بلند مدت صعودی قابل اتکا هست یانه؟

سوال آخر+1
          شاخص کل رو در فروم های دیگه ای مطلب میزارم هفته گذشته عنوان شده بود که در اکثر سهم ها بایستی خارج و نقد شد و وارد هر سهمی نشیم.... الان که طبق تئوری قفل شدگی همه تو سهامشون گیر کردند و نمی تونند خارج بشن ...
          من در تحلیل شاخص روشهای خاص خودمو دارم... ولی رک و راست بگم... زیاد با اولین برگشت شاخص دست به تحلیل نزنید چون با داده هایی که تو دستتونه بازی میخورید از طرفی حرکت شاخص دست منو و شما نیست... مگر اینکه با اندیکاتوری سیگنال بگیرید... صبر کنید.... و با همان اندیکاتور سیگنال ثانویه رو بگیرید تا مطمئن عمل کنید.
          در روزای مثبت شاخص نگران سبدتون که در جا میزنه نشید، وقتی که میبینید سهم همسایه داره گین صد درصدی میده... این جماعتی که دارند می خرند از جنس کسایی اند که در قیمتهای خیلی پایین همون سهم رو داشتند حراج می کردند... بازار همانطور که بدون انتظار سود میده... با بی رحمی تمام هم هرچی رو داده پس میگیره... پس مراقب سیلی های منفی بازار باشید تا با ضربه کم به صورتتون بخوره....

بعضا" دوستان میگن اگه پس از سه روز به روند قبلی برگرده روند مورد تاییده
          خیلی ها حرفای قشنگتری میزنند.... ولی ببینید چطور عمل می کند...

و اینکه بنظرتون نقد بشیم بهتره یا اینکه با سهم بمونیم در ضمن من 90 درصد سبدم ونفت و وساپاست و وساپا هم اگه زحمتی نیست تحلیل کنید.

سوال آخر +1+1
          نقد شدن قبلا گفته شده بود... اگر هنگام خرید استراتژی داشتید طبق همون عمل کنید.

وساپا رفته برای اصلاح و هنوزکار داره بتونه خودشو برای حرکت بعدی جمع و جور کنه....

ولی بلندمدتش صعودی خواهد بود...
          [CENTER][COLOR="#0000CD"][B]This is Dynamic Trading[/B][/COLOR][/CENTER]

نظر

• H.samimi
            عضو فعال
            • Jan 2014
            • 2092

ممنون از این همه زحمت و شکیبایی در ارسال پاسخ

نظر

• James Bond
              عضو عادی
              • Apr 2012
              • 193

یکی از سهامی که میتونید به سبدتون اضافه کنید سهمی هست به نام
              بنیرو
              بنظرم منفی های الکی داره میخوره
              پس شما هم مثل حقوقی از فروشندگان جمع کنید نهایتش میخواد درجا بزنه
              اگه محدوده 610 پا بده خوبه که احتمالش کمه

نظر

• James Bond
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 193

اطلس یکی از اندیکاتورهای ویژه نوشته شده برای بورس ایران هست
                که شامل 4 میله به رنگ های قرمز سبز صورتی و آبی است
                هر کدام وظایفی بر عهده دارند ولی اصلی ترینش همان صورتی هست که قدرت حجمی (Volume Power) نام داره...
                اگر روند قیمتی رو بدلیل محرک بودن بعنوان یک موشک در نظر بگیریم VP سوخت موشکه.... که باعث برد آن میشه
                سه تای بقیه ابزارهای کنترلی اند که اکثر مواقع هم جهت با VP هستند و بعنوان تنظیم روند برای زدن تارگت بکار میره
                پس موشک برای غلبه بر جاذبه زمین(چسبندگی سطوح قیمتی) و رسیدن به تارگت نیازمنده VP هست....
                هر چقدر VP بزرگتر و پشت سرهمی داشته باشیم بردمان بیشتر خواهد بود
                اگر دماغه VP بسمت پایین باشد نتیجش سقوطه...

======> پس اطلس موقعیت موشکمان را نشان خواهد داد<======

نظر

• James Bond
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 193

دو دارویی
                  دکیمی
                  این سهم رو از 700 دارمش و فعلا فروشنده نیستم.. چون دلم نمیاد سهمی رو که هر روز دارند جمع میکنند رو بفروشم ....دوست دارم تا آخر بازی باشم
                  دلقما
                  این اواخر شده هلو ... برو تو گلو....
                  اینا رو بخرید و تو سبدتون دپو کنید تا وقتش که شد اشک از چشم فروشنده هاش دربیاد
                  سهام کیپ و مطمئن و رو به بالا
                  نمیدونم ملت تو بازار دنبال چی می گردند....
                  دارم تو بازار منفی سهم میگم... بازاری که اکثر سهام بی صاحب موندن... ولی استراتژی ما پیدا کردن بازیگردان هاست...

نظر

• والیخان
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 413

باندعزیزسلام باتوجه به ثابت نبودن ارزش ریال وباعنایت به اینکه بایک جمله یک نماینده یا وزیریافرمانده اعم ازلشکری یاسپاهی-روحانی -امام جمعه.......که مشی سیاسی وبطبع آن اقتصاد زیرورومیشه تحلیل سهم عملا غیرممکن نمیشه؟ضمنادست دولت وجیب ملت هم باتوجه به کسری بودجه را نمی توان ندیدگرفت.بهرحال واقعاکارتحلیل خیلی سخت شده .ممنون میشم نظرتون ر بفرمایین.

نظر

• James Bond
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 193

والیخان
                      دوست عزیز یک بحث کلی را مطرح کردید که براحتی نمیتوان جمعش کرد
                      بله همه پارامترها در مورد یک روند میتونه دخیل باشه
                      اما هر یک از اینها شدت و ضعف، تاثیر بلند مدت و کوتاه مدتی دارد
                      ولی یک چیزی بین خودمون باشه
                      نمیخواد زیاد به اینا بها بدین
                      سیستم هرچی باشه ما هم جزء شیم
                      طبیعتا بقدر کافی کسانی که فعالیت می کنند بنوعی پیه همه این مواد رو به تنشون مالیدند
                      یک چیزی رو همیشه بیاد داشته باشید
                      هیچ چیزی غیر ممکن نیست

نظر

• James Bond
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 193

در اصل توسط James Bond پست شده است View Post
                        جدا تبریک میگم به فروشندگان فایرا...
                        سهم خیلی تابلو داره جمع میشه ولی بازار بازم نمیفهمه
                        اینا لیاقتشون ضرره
                        میخوان که تو یک ماه صد درصد سود کنند لابد...

شیطونه میگه اعلان تک سهمی روی فایرا کنیم
                        تا هرکی خرید دعاگوی ما باشه

خب اینم از تعدیل مثبت 40 درصدی فایرا....
                        سهم هنگام معرفی در روزهای بد بازار 8 درصد بالا رفت.... اخرین روزهم نوسانگیران خارج شدند
                        ما که سنگین فایرا بار زدیم... هر کسی هم که خرید مبارکش باشه.... منتی هم نیست.
                        ================================================== =====================

از بین دارویی ها بنده از مدت ها پیش دکیمی دارم.... سهم بشدت توسط حقیقی و حقوقی ها داره جمع میشه...
                        اصلا تو این سطوح فروشنده نداره....سهم خشک شده.... در محدوده 800 حمایتی داره عین بتن...
                        نمیدونم توش چه خبره.... ولی اینطوری که دارند از مهر ماه جمعش میکنند... حتما سود خوبی خواهد داد..
                        من دوست ندارم هدف یا تارگت سهمی رو بگم... فقط میخوام معاملاتم رو با ضریب اطمینان بالا ببندم
                        حالا دوباره میگم سبدتون رو با دکیمی خفه کنید... بزارید ملتی که میفروشند برند ماهی 50 درصد سود کنند... ما به 5 درصد سود مطمئن در ماه بسنده میکنیم...

نظر

• James Bond
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 193

بیایید در مورد سهمی مثل بکام صحبت کنیم... البته خودم هنوز نخریدم

با همه داده هایی که قبل از بسته شدن بکام داشتم انتظار باز شدن سهم با گپ مثبت بود....
                          ولی متاسفانه یا خوشبختانه این سهم در روزهای خونین بازار با گپ -16% درصد باز شد و بعد 2 تا هم منفی 4 خورد... چیزی در حدود 23 درصد قیمت بسته شدن سهم ما تا روز دو شنبه افت قیمتی داشتیم

عددی بسیار نگران کننده است!!!.... البته بیشتر برای خودم... چون سیستمی که بنده دارم کار میکنم قبلا این سهم رو جزو سهام تاپ معرفی کرده بود!
                          حالا بایستی ببینیم براستی چرا این اتفاق افتاده.... یا من تحلیل اشتباهی داشتم (هر چند بدلیل مدیریت سرمایه من بکام رو در قیمتهای مثبت قبل بسته شدن نمیخریدم)......
                          و یا اینکه بازیگران به عمد سهم را پایین باز کردند تا در قیمت های پایینتر به سبد خود اضافه کنند.... حالا من بیشتر روی کد به کد در قیمتهای پایینتر اعتقاد دارم.... و مطمئنم از نظر سیستم تحلیل داینامیکی میشه گفت هنوز بازی تموم نشده و سهم بشدت علاقه داره که حداقل این گپ منفی رو پر کنه...
                          پس بکام رو حتما تو واچینگ داشته باشید... یکسری شایعه در مورد فروش زمین شرکت هم هست... میتونید روی این مسئله هم کار کنید...
                          یک نمایی از اطلس سهم رو هم قرار میدم که نشون میده خرید سهم هیچ ترسی نداره... حتی روزای منفی... چون اطلس ما که VP رو نشون میده همش نشون از ورودهای مثبته
                          البته یکسری از نکات ریز و دقیق دیگری هم هست که نیازی نیست عنوان بشه...

نظر

• James Bond
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 193

حالا که امروز بنده وقتی دستم رسیده یک تحلیلی از خبهمن بزارم تا پسفردا نگن فقط دنباله جوجه سهامم
                            چارتی بسیار قرص و محکمی داره و VP خوب
                            با اما و اگر چارتیست های کلاسیک کاری ندارم....
                            ولی شک نکنید که خبهمن مقاومت 194 تومن رو دیر یا زود خواهد شکست...

پ ن:حقوقی های محترم خبهمن سهم بزرگیه تا میتونید بخرید و دپو کنید تو جلساتم اگه دلیلشو پرسیدند بگید که سیستم باند اوکی شو داده(:شوخی)

نظر

• shazdehpesar
                              عضو جدید
                              • Oct 2012
                              • 4

با سلام خدمت آقای باند.لطفا در مورد روند پسهند و وبیمه نظرتان را بفرمائید.متشکرم.

نظر

• اعلا
                                عضو عادی
                                • Nov 2013
                                • 31

سلام وقت به خير .اگر امكان دارد تحليلي در مورد وملت بگذاريد .با تشكر

نظر

در حال کار...
                                X