کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با عرض سلام. نظر شما هنوز هم روي دكيمي مثبته؟ بهترين سهم براي ورود كدوم سهمه؟ با تشكر
بله دکیمی سهم خوبیه... اگه به نزول چند وقت اخیر سهام هم گروهیش دقت کنید متوجه میشید که دکیمی انقدر محکم بود که اصلا افتی نکرد... تو ریزش اخیر شاخص هم ضامن بخشی از سبد و سرمایه ام بود.... ممکنه یک سوء ظن بوجود بیاد و اونم این هست که به معاملات امروز همگروهیش نگاه کنید و بگید که همگی صف یا مثبت خوبی خوردند ولی دکیمی ریپ میزد... ولی اینا باید چندتا مثبت بخورند تا برن برسند به نقطه اولیه... بنده هیچگونه تعصبی به دکیمی ندارم ... ولی بازیگر داره.... خیلی ماهر و حرفه ای ... سهم رو خشک خشک کرده اند و بی ریسک ...این مهمه... ولی یک بدی هم داره که خودشون میدونند کی به سهم اجازه استارت بزنند و این استارت بالاخره زده خواهد شد... در مورد دیگر سهام دارویی هم دکوثر افت زیادی داشته... دلقما هم خوبه... ولی اینا تو بازار منفی کم اوردند ولی حداقل میتونند رشد کوتاه مدتی داشته باشند.. چرا که گروه دارویی یکی از بنیادی ترین سهام بازاره....
فردا بشینم یک کاوش حسابی رو سهام داشته باشم... بنظرم این هفته اکثر سهام نوسان خواهد داد ولی بعدش مهمه که بفهمیم کدوم سهما واقعا قراره بتروکنند
معمولا بنده با سیستم تحلیل نوین تو هر بار صعود شاخص یکی دو تا از سوپر سهما که خفن گین میدن رو میتونم شناسایی کنم ... حالا ببینیم اینبار کدوما گین خوبی خواهند داد...
با دیدن چارت زیر به قدرت تحلیل نوین پی می برید...
پکرمان از اون سوپر سهام بود که در باکس اول(چپ) فقط می گفت بخرید منو... یعنی تو صف نشستن هم ارززشو داشت...
در باکس دوم سیگنال های اصلی خروشو رفته رفته رفته تایید می کرد... که باید هر طوری که شده سهم رو باید فروخت....
با توجه به باکس سوم روز سه و چهارشنبه هفته گذشته ترمز نزول شدید سهم رو کشیده اند...
حالا من باشم... با توجه به پلاریس منفی شدید پشت سرهمی که داریم... صرفا به بالا رفتن مقطعی و نوسان دادن کرمان اکتفا میکردم....
و سراغ سهامی میرم که چارتهایی شبیه باکس اول رو دارند.... یااینکه صبر میکنم سهم قشنگ خرید و فروش بشود و با سبک و سنگین کردن اطلس و پولاریس تصمیم درست رو بگیرم... چون گاهی گران خریدن خیلی بهتر از ارزان خریدنه... حداقل مشکل درجا زدن نداریم و با اطمینان و درجه صحت بالا وارد میشیم... چیزی که سالها بدنبالشم... ضرر نکنم سود خودش میاد...
[CENTER][COLOR="#0000CD"][B]This is Dynamic Trading[/B][/COLOR][/CENTER]
سشرق بنظرم فعلا حالت کوتاه مدتی بخود بگیره... چون بالاخره اصلاح داشته و الانم همراه با گروهش صف شده...
البته 24 آذر در باکس نشان داده شده اطلس جو خریدی وارد سهم شده بود...
حالا تو 200 مقاومت روانی و 210 یک مقاومت استاتیکی داره
دجابر اصلاح قیمتی و زمانی خوبی داشته... و میتونه همراه با گروهش حرکتی داشته باشه... ولی بدلیل بالا بودن حجم مبنا و نبود حجم کافی معاملات همیشه لاک پشتی حرکت نموده و سود های آنچنانی نمیده و فراریت خاصی نداره...
تو چارت اطلس وقتی میله های قرمز زیادی بچشم میخورند حاکی از فراریت اندک سهم و راکد بودنه... ولی اگر به چارت اطلس کرمان نگاه کنید میله های قرمز خیلی کوچکتر از میله های صورتی (VP) هستند که این باعث میشه همراهی با سهم خسته کننده نباشه و سهامدار هیجان زده باشه و سهم رو از ساعت 9 صبح پایش کنند... ولی سهامدار دجابر همون بعد 12 میاد یک نگاه خسته ای به دجابر میکنه و میره....
پ ن: پارامترهای زیادی برای انتخاب سهم وجود داره که بسته به استراتژی و مدیریت سرمایه کاملا فرق میکنه..... انتخاب سهم فراتر از تحلیلگری هست... بارها شده سهم تحلیل شده ولی چون زمان ورود و خروج خوبی نداده باعث شده از سود معامله گر کاسته شود... در آینده اگر فرصت شد یک نوع ریتم شناسی فرصت ورود و خروج سهام مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
با دیدن چارت زیر به قدرت تحلیل نوین پی می برید...
پکرمان از اون سوپر سهام بود که در باکس اول(چپ) فقط می گفت بخرید منو... یعنی تو صف نشستن هم ارززشو داشت...
در باکس دوم سیگنال های اصلی خروشو رفته رفته رفته تایید می کرد... که باید هر طوری که شده سهم رو باید فروخت....
با توجه به باکس سوم روز سه و چهارشنبه هفته گذشته ترمز نزول شدید سهم رو کشیده اند...
حالا من باشم... با توجه به پلاریس منفی شدید پشت سرهمی که داریم... صرفا به بالا رفتن مقطعی و نوسان دادن کرمان اکتفا میکردم....
و سراغ سهامی میرم که چارتهایی شبیه باکس اول رو دارند.... یااینکه صبر میکنم سهم قشنگ خرید و فروش بشود و با سبک و سنگین کردن اطلس و پولاریس تصمیم درست رو بگیرم... چون گاهی گران خریدن خیلی بهتر از ارزان خریدنه... حداقل مشکل درجا زدن نداریم و با اطمینان و درجه صحت بالا وارد میشیم... چیزی که سالها بدنبالشم... ضرر نکنم سود خودش میاد...
تشکر از تحلیلتون اما من منظورم ساختمان و عمران (کرمان)بود نه لاستیک کرمان
عذر میخوام
چارت و تحلیل همان مربوط به کرمان هست و سهم درخواستی تان
پکرمان اشتباه تایپی بود... هر چند این سهم خسته کننده هم حدود 20درصد با تعدیلش بما سود داد... ولی از اون سهام پیرمردیه... الانم برای سهامداری بد نیست... بخرید و بندازید یک گوشه بمونه... ترشی خوبی ازش بیرون میاد...
ثرود در صفحات گذشته تحلیل شده
سهم نرمالیه ولی فکر کنم تو گروه ساختمانی خیلی از سهام میتونه بهتر از ثرود باشه
سهام تازه وارد بورسی خیلی طول میکشه جای پای خودشون رو تثبیت کنند... مثلا اکثر چارتیست ها واردشون نمیشند چرا که داده ای ندارند... قبلا هم گفتم سهام تازه وارد اکثرشون ریپ میزنند.
نمیدونم چرا این روزا همه سراغ ثرود رو میگیرند...
دکیمی بازی داره.... بعضی سهام همگروهیش 20درصد ریختند ولی این کیپ کیپ موند... سهم شده خشک و شیرین عین برگه قیسی
دوست عزیز دکیمی بارها عنوان شده . تو صفحه پیش هم دلیلشو عنوان کردم.. لطفا برای اجتناب از دوباره کاری همیشه صفحات گذشته رو مطالعه کنید و چنانچه مورد جدید به ذهنتان رسید عنوان کنید
با تشکر
خاذین رو حقوقی در بالای سقف قیمتی(محدوده 290-300) بدجوری داشت خالی میکرد... البته بنظرم به احتمال زیاد بیشتر حجم فروش حقوقی کد به کد بوده...
الانم سهم برگشته.... بنظرم با جو گروه خودرو اینم بالا بره... چون ریزش بدی داشته و حداقل میتونه یک رشد کوتاه مدتی داشته باشه.... ولی برای صعود خوب و مداوم و قابل اطمینان فعلا سهم آماده نیست یا سیگنالشو نداده...
خرید فنوال در این سطوح قیمتی ریسکی نداره..... یکی از دوستان تو 450 این سهم رو خریده بود... گفتم ممکنه با جو بازار کمی بیاد پایین ولی با برگشت بازار حتما سود خواهد کرد...
فنوال تا حوالی 500 هم بره جای دوری نرفته و بنوعی حقشه... بعد ببینیم چی پیش میاد... شاید قسمت شد ما بالاتر وارد شدیم... چون این سهم بد گین نمیده...
2- گروه بیمه ای
بعد از ساعت 12 روز 4 شنبه شاهد رنج هایی بودیم که دو سهم ازین گروه خدمتتان ارائه می دهم.
2-1- دانا
لیدر گروه داناست.
2-2- البرز
البرز هم نقدینگی خوبی داره و میتونه حرکتی داشته باشد. البته بشرط تثبیت بالای 110.
گروه بیمه ای قبلا تحلیل شده بودند و خوشبختانه گین خوبی هم دادند... به اکثر چارتهام که نگاه میکنم گروه بیمه ای آینده درخشانی داره و چیزی که بشخصه من رو برای خریدشان در نقاط اصلاحی مناسب راغب می کنند...
ازین گروه همانطور که قبلا گفته ام دانا رو بیشتر میپسندم... چون لیدره... حجم خوبی میزنه و همه میتونند واردش بشند و براحتی هم موقع سیگنال فروش فرصت خروج میده و این خیلی با ارزشه....
سهم البرز هم کورولیشن نزدیک به دانا رو داره و پابپای اون میتونه حرکت کنه... ولی همیشه لیدر هر گروهی رو سعی کنید بخرید حتی بالاترم که شده...
اولی و دومی داناست... سومی مربوط به البرز
در رالی گذشته سهم آسیا واقعا بشخصه من رو شوکه کرد و مدت هاست که تو واچینگ لیستمه... انتظار حرکت های خوبی از این بیمه ای دارم... خوش معامله شده و صاحب داره... الانم با این همه صف خرید فکر نکنم بتونم بخرم یعنی اگه بخوان صف رو بدند دیگه نمیخرم... مگر اینکه بازار دوباره بی ریخت بشه.. سربزنگاه همگام با خواص بشم و عوام پشتش صف بچینند... کاش طمع نمیکردم و با توجه به چارت اطلس و پلاریس زودتر وارد میشدم... حیف.
حالا سبک سنگین کنید و با استفاده از شم تریدری تان در نقاط مناسب وارد بیمه ای بشید... دورنمای کلی مشخص شده و صرف سلیقه تان مطرح است...
جناب چيمز باند عزيز من تكنوهامو كشما هم روش نظر مثبتي داده بوديد شنبه به صف دادم وبا حس بورسيم وارد غدير 300شدم واحتمال رشدش تا 345تا360 را دارم تا نظر شما با اين جو احتمالي رو به مثبت بازار رو اين سهم جي باشه توكل به رزاق
بنظرم ترید خوبی نکردید...
وغدیر سهم سنگینیه... الان دور دور سهام کوچیکه... تازشم اگر قرار بود سهام بزرگ انتخاب کنید غدیر اصلا گزینه خوبی نبوده...
شاید یک نوسان بگیرید
ولی بنده با نوسان گیری مخالفم... مخصوصا نوسان گیری اینچنی که ممکنه زیر بگیره ادم رو
نظر