نوین تحلیل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ابشار
    عضو فعال
    • Apr 2013
    • 1426

پاسخ : نوین تحلیل

ممنون ولي جيمز باند عزيز من كارم نوسانگيريه ده پانزده درصدي حداكثر 4 روز كاري است وبنظر حقير تايكشنبه اينده تا 340 ببرنش

نظر

• BETA
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 447

نظرتون درباره توریل چیه/ ممنون.
      تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• James Bond
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 193

در اصل توسط James Bond پست شده است View Post
        افزایش سرمایه از محل آورده جز دردسر سودی برای سهامداره جزء نداره
        مخصوصا برای کسی که داره بازارو پیگیری میکنه و مدام دنبال موقعیتهای خوبه
        به چار تهام که نگاه میکنم خوشحال میشم که فروختید
        چون کسی فعلا دنبال سهم نیست و از طرفی شخصیت تریدری دارید و به حد ضرر پایبند بودید

ختراک سهم خوبیه... اما کمی بنظر بره برای اصلاح و در قیمتهای پایینتر دوباره در اینده حرکت بکنه... موافقم با تحلیلتان
        موفق باشید
        [CENTER][COLOR="#0000CD"][B]This is Dynamic Trading[/B][/COLOR][/CENTER]

نظر

• James Bond
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 193

shahmir :
          درصورت امکان تحلیل از ختراک و توریل داشته باشید.
          براساس بررسی خودم توریل رو در 770 با حد ضرر 760 خریده بودم که با شکست حد ضرر خروج کردم. سهم فردا برای افزایش سرمایه 290% از محل آورده بسته میشه. با توجه به روند کنون سهم خرید در محدوده 650 برای شرکت در افزایش سرمایه چطور ارزیابی میشه؟
          ختراک هم پس از صعودی که داشت خریدش در محدوده 255 با حد ضرر 248 میتونه مناسب باشه.
          ممنون میشم نظرات شما رو در خصوص موارد فوق بدونم.

افزایش سرمایه از محل آورده جز دردسر سودی برای سهامداره جزء نداره
          مخصوصا برای کسی که داره بازارو پیگیری میکنه و مدام دنبال موقعیتهای خوبه
          به چار تهام که نگاه میکنم خوشحال میشم که فروختید
          چون کسی فعلا دنبال سهم نیست و از طرفی شخصیت تریدری دارید و به حد ضرر پایبند بودید

ختراک سهم خوبیه... اما کمی بنظر بره برای اصلاح و در قیمتهای پایینتر دوباره در اینده حرکت بکنه... موافقم با تحلیلتان
          موفق باشید
          توریل رو وقتی آقای shahmir مورخه 11 آذر پرسیده بودند تحلیل بالایی انجام شده بود.
          اینم از افزایش سرمایه توریل... میبینید که فرق خاصی نکرد...
          حال بنظرم با جو بازار و گروه میتونه نوسانکی بده ولی انتظار یک حرکت درست و حسابی ازش فعلا نداشته باشید...

بخشید هنگام کوت کردن پست های تکراری ...

نظر

• James Bond
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 193

اینو یکی از کاربران تو سایت همسایه گذاشته بود... بورس 24 هم تازه این سهم رو کشف کرده ...

نظر

• James Bond
              عضو عادی
              • Apr 2012
              • 193

دانا رو خودم تو قیمت های پایینتر دارم...
              بنظرم پله اول زیر صف فروش شنبه هفته اینده خریدنیه...

نظر

• James Bond
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 193

سهم خوب و حرف گوش کن... لسرما
                چارت هاشو تو صفحات گذشته قرار دادم... حالا چی میشه یک غضنفری بیاد زیر 340 دوباره این سهمو بما بده...
                ثواب داره بخدا... به دنیاتون که فکر نمیکنید حداقل بفکر آخرت تون باشید...

نظر

• James Bond
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 193

خرید فنوال در این سطوح قیمتی ریسکی نداره..... یکی از دوستان تو 450 این سهم رو خریده بود... گفتم ممکنه با جو بازار کمی بیاد پایین ولی با برگشت بازار حتما سود خواهد کرد...
                  فنوال تا حوالی 500 هم بره جای دوری نرفته و بنوعی حقشه... بعد ببینیم چی پیش میاد... شاید قسمت شد ما بالاتر وارد شدیم... چون این سهم بد گین نمیده...
                  جدا فنوال حداقل تا 500 هم بره اصلا جای دوری نرفته
                  ملت داشتند با کله سهم رو میفروختند... حالا دو روزه که حجم مبنا رو نمیدند...
                  باور کنید بورس ایران چیزی نداره..... فقط باید مدیریت سرمایه رو رعایت کنید... طمع تون رو کم کنید و منطق رو جای ترس قرار بدید... تمام شد.

نظر

• James Bond
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 193

شاملا خریدش کاملا بی ریسکه... روی 1200 کف مطمئنی داره...

نظر

• H.samimi
                      عضو فعال
                      • Jan 2014
                      • 2092

جیمز باند عزیز
                      اگه ممکنه شرانل هم تحلیل کنید

نظر

• James Bond
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 193

شرانل بنظرم با این ریتمی که داره بره بالا
                        کند و خسته ولی صعودی.... نشانه منفی خاصی تو سهم دیده نمیشه...
                        این رو بگم که محدوده 1600 مقاومت بسیار مهم است... ولی سهام کند بنا به تجربه ای که دارم... معمولا میرن می چسبند به مقاومت یا حمایت هاشون

نظر

• James Bond
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 193

یکی از اندیکاتورهای خاص و ویژه ای که نوشتم بنام حجم محرک هست..

کارکرد این اندیکاتور

1- پیدا کردن گام های حرکتی بزرگان و بازیگران سهام.
                          2- افت قیمت بی مورد و فروشندگان پشیمان.
                          3- واگرایی های مثبتی که اگر در سهمی دیده نشود احتمال اینکه روند صعودی بگیرد و رشد خوبی بکند، بسیار ضعیف هست. بنوعی اکثر سهامی که رشد میکنند باید دارای این نوع واگرایی مثبت باشند.
                          4- نوسان گیری های مطمئن.
                          5- کلیت یک روند را نشون میده.

برای مثال دلقما رو یک نگاهی می کنیم.
                          نمودار آبی مربوط به قیمت(P) و نمودار قرمز رنگ مربوط به حجم محرک هست که با V مشخص شده است.
                          در باکس اول قیمت حالت نزولی داشته ولی حجم محرک رو به بالا بوده.. یک واگرایی مثبت در حال رخ دادن بوده و هرکی فروخته اشتباه کرده... میبینید که سهم رشد کرده(فلش سبز)
                          در باکس دوم نمودار قیمتی افت کرده ولی حجم محرک ثابته... خب نتیجش رو اگه به معاملات 4 شنبه سهم نگاه کنید کاملا دستتون میاد...

پ.ن: حجم محرک اولین اندیکاتور طراحی شده و بنوعی سرآغاز تحلیل گری نوین هست. اجرای این اندیکاتور بسیار سخت و وقت گیر بوده و در مواردی اندک بر روی یکسری از سهام جواب نمیده... ولی سیگنال های بسیار قوی و زیبایی رو از خود به نمایش میزاره....

نظر

• James Bond
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 193

این نمودار حجم محرک شاملا بود... نیاز به توضیح نداره...کاملا واضحه واگرایی مثبت
                            موقعی که سهم در محدوده 850 گیج میزد... در یکی از فروم ها رد مافیا رو زدیم... خب نتیجش شد فایرا 1600 تومنی.... فکر کنم کمتر کسی حواسش بوده که سهم کوچکی مثل شاملا اینقدر بی سر و صدا ظرف چند ماه قیمتش بشه دو برابر...
                            ولی خب مافیا کارشون رو خوب بلدند... اونها مثل عوام دنبال نوسانگیری نیستند... از بودن تو بورس لذت می برند... استرس نمی کشند... و زنگ تفریحشون میشه گشت و گذار تو فروم ها و به ریش من و شما خندیدن...

نظر

• James Bond
                              عضو عادی
                              • Apr 2012
                              • 193

در حدود 20 روزی میشه که این تاپیک رو راه اندازی کرده ام..... و بیشتر تحلیل ها در روزهای منفی بازار بوده...
                              سهامی این وسط معرفی شده... از سه اندیکاتور رو نمایی شده.... و بعضا دوستانی درخواست تحلیل سهامشان را داشتند...بنده متاسفانه بنا به شرایط کاری که دارم از دوشنبه هفته آینده به مدت یک و نیم ماه صبح ها در بازار نخواهم بود و اگر فرصتی بود شب ها خواهم نوشت...
                              خواهشی که از دوستان دارم نظرشان را در مورد کم و کیف کاری این تاپیک و اندیکاتورها و هر پیشنهادی که دارند بدهند تا در آینده ارتباط بیشتری داشته باشیم و بنوعی درک متقابل..
                              اولین وظیفه رو بر گردن دوستان سوال کننده میگذارم تا نظرشان را عرض کنند... و بنوعی اگر قراره که زین پس چرخ این تاپیک بچرخد حتما دوستان در مورد صحت تحلیل ها که پیش بینی شده بوده با صبحتشان صحت و سقم و اشتباهی بودن تحلیل رو یادآوری کنند و یا در مورد اطلاعات و خبرهای بنیادی مطالبی رو عرض کنند وگرنه پاسخشان را نخواهم داد... ما داریم اینجا تحلیلگری نوین انجام میدیم... یعنی با همه چیز فرق میکنه و چیزهای جدیدی ارائه میدیم... پس باید تاپیکمون هم فرق کنه.. طوری نباشه که فقط سهمی رو سوال کنید و بزارید و برید... من هم اخلاق خاص خودم رو دارم و وقتی ببینم کاربری دنبال کننده سهم مورد نظر نیست... دیگه بهش اهمیتی نمیدم ...
                              اینکار بسیار حائز اهمیت هست.. چرا که اولین مزیتش این هست که زبان یکدیگر را بهتر متوجه می شویم و احیانا با بیانم موجب کج فهمی شما شدم این مورد رو اصلاح کنم ... در ثانی برای خودم در مورد کیفیت و دقت تحلیل ها اثر زیادی داره و بنوعی یک روند رو به بهبودی رو خواهیم داشت...

نظر

• James Bond
                                عضو عادی
                                • Apr 2012
                                • 193

ما تو این اندیکاتورها احجام رو از جهات مختلف داریم قلقلک میدیم... و رفتارشون رو با توجه به قیمت می سنجیم.

مثلا سهم سپاها رو در نظر میگیریم...
                                از اندیکاتور حجم محرک... بهره می بریم....
                                نتایجی که می توان گرفت... 1- رد پایی از معامله گران رانتی دیده نمی شود... 2- در کادر نشان داده شده میتوان از گمراهی فروشندگان استفاده کرد و در نقطه مناسب برای نوسان گیری وارد سهم شد... چراکه قیمت افت وحشتناکی داشته ولی حجم تقریبا ثابت و با شیب اندکی صعودی بوده... پس حجم محرک به ما در مورد تریدمان اعتماد بنفس کاملی میده.... میگه از ناآگاهی افراد جوگیری که قیمت سهم رو بی مورد کاهش داده اند نهایت استفاده رو ببر...

پرش حجم محرک که با فلش علامت گذاری شده...اگر بخواهیم در بررسی واگرایی مثبت استفاده کنیم فیک بوده و فاقد اعتبار است.

نظر

در حال کار...
                                X