فنر سازی زر ( خزر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • samaneh110
    عضو عادی
    • May 2016
    • 229

پاسخ : فنر سازی زر ( خزر )

بيا! خزر هم شد سهم!! همه خودرويي ها صف خريدن اين تازه داره مياد پايين!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

• samaneh110
      عضو عادی
      • May 2016
      • 229

بفرماييد! سايپا صف خريد ١٠٠ ميليونى ! بعد خزر اينطورى! چقدر من بدشانسم

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10185

سمانه چه خبرته؟ سعی کن ریلکش باشی.
        خزر سهم خوبیه ولی نباید انتظار داشته باشی بسرعت بالا بره برای اینکه این سهم سرمایه کمی داره و ممکنه بازی روش زیاد باشه.روزهای دیگه ممکنه نوسان زیاد یا منفی هم باشه،منظوم اینه که باید دید بلند مدت داشته باشی ،کوتاه مدت ممکنه منفی و یا نوسانات زیاد داشته باشه ولی یه خبرخوب بنیادی بیاد سهم دوباره اوج میگیره و تا اون زمان کله گنده ها اونقدر روی سهم مانور میدن تا جمع کنند.
        دفعه قبل 11 خرداد در مورد اصلاح تا 230 تومن گفته بودم که تا 225 تومن اومد، ولی تا زمانیکه بالای 300 تومن خودش رو نکشیده و تثبیت نشده،نمیشه گفت اصلاحش تموم نشده.البته اصلاحش یا همون کف 230 تومن قبلی بود یا بخواد بیش از اون و خیلی داشته باشه 210 تومن میتونه باشه.
        در کل این موج 4 هست و پیچیده ولی با اومدن بالای 300 و شکست 320 تومن میشه امیدوار به شروع یه موج صعودی جدید بود.

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        یکی توی محدوه 250تا 255 تومن حمایت قویی و شانس برگشت داره ،اگه نتونه میره حمایت 230 تومن.
        بنظرم زمان برگشت در این سهم مهمتر از قیمت برگشت باشه.من فکر میکنم خود این سهم اونقدر فروشنده نداره ولی چون گروه خودرو و قطعات در اصلاح و استراحت هستند بیشتر از اونا تاثیر میگیره.

بنظرم این سهم هنوز میتونه موج های صعودی داشته باشه که هدفش اومدن بالای 320 تومن باشه.
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/06/28, 10:58.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          سمانه چه خبرته؟ سعی کن ریلکش باشی.
          خزر سهم خوبیه ولی نباید انتظار داشته باشی بسرعت بالا بره برای اینکه این سهم سرمایه کمی داره و ممکنه بازی روش زیاد باشه.روزهای دیگه ممکنه نوسان زیاد یا منفی هم باشه،منظوم اینه که باید دید بلند مدت داشته باشی ،کوتاه مدت ممکنه منفی و یا نوسانات زیاد داشته باشه ولی یه خبرخوب بنیادی بیاد سهم دوباره اوج میگیره و تا اون زمان کله گنده ها اونقدر روی سهم مانور میدن تا جمع کنند.
          دفعه قبل 11 خرداد در مورد اصلاح تا 230 تومن گفته بودم که تا 225 تومن اومد، ولی تا زمانیکه بالای 300 تومن خودش رو نکشیده و تثبیت نشده،نمیشه گفت اصلاحش تموم نشده.البته اصلاحش یا همون کف 230 تومن قبلی بود یا بخواد بیش از اون و خیلی داشته باشه 210 تومن میتونه باشه.
          در کل این موج 4 هست و پیچیده ولی با اومدن بالای 300 و شکست 320 تومن میشه امیدوار به شروع یه موج صعودی جدید بود.
          ....دادا...این ایدی سمانه بابای منو در اورد.....پیر شدم...از دستش......:D
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• samaneh110
            عضو عادی
            • May 2016
            • 229

آخه اين سهم تو بازار به اين مثبتى اينجورى باشه شك نكنيد فردا پس فردا با صف فروش ميليونى همراه خواهد بود

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

در اصل توسط samaneh110 پست شده است View Post
              بفرماييد! سايپا صف خريد ١٠٠ ميليونى ! بعد خزر اينطورى! چقدر من بدشانسم

مگه نگفتی 236 فروختم راحت شدم...2 باره بالای 263...خریدی.......سهمه تجدید دارایی دار بازیش بعده مجمعه.....
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• samaneh110
                عضو عادی
                • May 2016
                • 229

ما كه فروختيم رفت! .... به گلم آراسته شد!! منفى هم شد تو اين بازار! مبارك سهامداراش

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

ما كه فروختيم رفت! .... به گلم آراسته شد!! منفى هم شد تو اين بازار! مبارك سهامداراش

بهترین کار را کردی...سلامتی اوجب واجباته....

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

​مالیبل سایپا مجوزش امد...دقیقا یک ماه...خزر هم ...امروز فرداست که بیاد.....فقط باید به دید مجمع خرید...

نظر

• samaneh110
                      عضو عادی
                      • May 2016
                      • 229

كارشناسان محترم
                      اين سايت پارسيان بورس چيه؟ ميگه ١ ميليون و هفتصد بريز يك ساله بهت ميگيم چه سهمي بخر كي بخر كي بفروش و...! ميگه سالي حداقل ٣٠٠ درصد سود ميكني!! درسته واقعا؟!! بريزم به حسابشون!! از شماها كه چيزي نديدم!! شايد اونا كمكم كنن! راستش رو ٣٢٠ تومن سيگنال خروج خزر را داد منم خودم ديدم اما نميدونم ورودشو كي گفته بود!! اما خودش ميگفت ٥٩ درصد سود گرفته از خزر!! لطفا راهنمايي كنيد

نظر

• samaneh110
                        عضو عادی
                        • May 2016
                        • 229

آخش! خوب شد من فروختم خزر رو!! ٥ درصد منفى

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

جهت اندکی تحرک یه مقدار 278...دیروز فروختم...امروز میانگین 261.7 گذاشتم سر جاش...باور نداشتم بدن..........باتشکر از فروشنده دلاور

نظر

• samaneh110
                            عضو عادی
                            • May 2016
                            • 229

تو بازار مثبت خودرويي ها اين سهم درجا ميزنه!! و امروز ٥ درصد منفى! من ديروز رفتم خشرق گرفتم الان ٥ درصد مثبته اما خزر ...! تازه خبر افزايش سرمايه هم داره...! فكر نكنم خبر هم بياد و مجوز صادر بشه تو اين سهم اتفاقى بيوفته!!! البته اميدوارم همتون پر سود باشيد اما اين سهم، سهم بشو نيست! سادات تنها نشسته فقط رو منفى ميخره! خب تنهايي كه نميشه! حامى قوى نداره! حالا ببينيد من كى گفتم؟!!! اما خشرق را ببينيد شجاعى رفته ده تا حقيقى آورده سهمو حمايت ميكنن! برا همين به سرعت بر ميگرده! خزر از خودرو و سايپا سنگين تر ميره بالا انگار صدتا تريلى رو بهش وصل كردن!!!

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

تو بازار مثبت خودرويي ها اين سهم درجا ميزنه!! و امروز ٥ درصد منفى! من ديروز رفتم خشرق گرفتم الان ٥ درصد مثبته اما خزر ...! تازه خبر افزايش سرمايه هم داره...! فكر نكنم خبر هم بياد و مجوز صادر بشه تو اين سهم اتفاقى بيوفته!!! البته اميدوارم همتون پر سود باشيد اما اين سهم، سهم بشو نيست! سادات تنها نشسته فقط رو منفى ميخره! خب تنهايي كه نميشه! حامى قوى نداره! حالا ببينيد من كى گفتم؟!!! اما خشرق را ببينيد شجاعى رفته ده تا حقيقى آورده سهمو حمايت ميكنن! برا همين به سرعت بر ميگرده! خزر از خودرو و سايپا سنگين تر ميره بالا انگار صدتا تريلى رو بهش وصل كردن!!!

وقتی 236 طبق گفته خودت میفروشی..بعد میری بالا 263..4...میخری.....بهتر از این نمیشه......سهمی که رو 236 ملیونی میفروختن...الان 15 درصد بالاتر500 تا تریدشده....بهترین قسمت تجدید دارایی خشک شدن سهمه...که نوید سود خوب را خواهد داد......اشتباه دیگرت اینه که احتمالا تک سهمی کار میکنی....اینجوری اعصابت میریزه به هم...و...از سهم های دیگه که میشه نوسان خوب گرفت جا میمونی......تمحرکه دارم...میانگین 291....تو همین بازار 40 درصد داد......تو ین 1 ماه هم که بازار 30 درصد ریخت...با کم کردن میانگین...نه پلاسک..و..نه خزر ضرر ندادم..خزر تو سود هستم...........برای تریدت برنامه داشته باش.......هم از نوسانات بازار استفاده میکنی..هم ضرر نخواهی داد.....هم اعصابت ارامه....بای

نظر

• samaneh110
                                عضو عادی
                                • May 2016
                                • 229

خزر اگر سهم خوبى بود شك مكنيد خريدار براى تدبير ميومد و ميخريد روى ٣٥٠ تومن! پس ارزش سهم همين الان حدود ١٥٠ تومنه! بى خودى اومده بالا و بر خواهد گشت

نظر

در حال کار...
                                X