فنر سازی زر ( خزر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farzen
    ستاره دار(2)
    • Jan 2012
    • 512

پاسخ : فنر سازی زر ( خزر )

در اصل توسط samaneh110 پست شده است View Post
    اگر شنبه هم منفى بخوره و صف فروش بشه يه سرى حرفارو بهتون خواهم گفت

Sent from my iPhone using Tapatalk
    امروز صف شد ولی

ما رو مستفیض نکردین با حرفهاتون

نظر

• samaneh110
      عضو عادی
      • May 2016
      • 229

من نميدونم چرا به من بى احترامى ميكنيد!!!! در حالى كه من دقيقا اين روز را ميديدم! موقعى كه بازار مثبت بود و همه خودروها صف خريد اما خزر صف فروش يا منفى بود!!!! خب اين يعنى چى؟!! يعنى خبراى خوبى در پيش نيس كه من و شما نميدونيم! حالا كه پيش بينى هام درست درآمد بايد به من بو احترامى كنيد؟!!! من نه در شركتم نه وابسته به ان بلكه مستقل اما خب آينده خوبى براى خزر با اين هيئت مديره اى كه داره متصور نيستم! گفتم اين سهم بازيگر حقيقى نداره و روى خريدار هاى سادات هم اصلا حساب نكنيد چون اين مقدار خريد روزانه اثر نداره روى سهم و ارتباط خوبى هم سادات با سايپا و ... نداره! براى همين حمايت سادات سبب عملكرد برعكس خزر ميشه!! ضمن اينكه سادات هم اصلا مديريت سهم بلد نيست فقط بلده بخره ميانگين كم كنه اما هدايت سهم و بالا و پايين كردن را اصلا نه بلده و نه تاحالا كرده! فقط ميمونه نوسانگيرها و مديران سايپا كه هر سال همين روش را اجرا ميكنن!!! يعنى سهم را ميارن حدود ٣٠٠ ميدن به مردم بيچاره بعد سهم قيمتش كم كم ميشه يك سوم و پول من و شما...! پس اين موضوعاتو من ديدم كه اون نظرات را دادم اگر كسى مثل شجاعى پشت سهم بود راحت بهتون ميگفتم با پتانسيل اين سهم تا ٥٠٠ هم بخريد اما خب نيست!!! يه اقا سعيدم اومد دو سه ميل سهمو خريد كه يه هفته اى پسش دادى رفت قندى خريد البته تو اونم سودى نكرد اما خب كسى روى اين سهم اعتماد نميكنه بياد! ساداتم ارتباطاتش ضعيفه و عملكردش طورى بوده تو اين سال ها كه كسى نمياد به سمت سهم!!! مگر اينكه خبر هايي از غيب برسه كه ....! انشالله موفق باشيد و ضررهاتونم به حرفاى من ربطى نداره! اونى كه ميگه به خاطر حرف تو ٥٠٠ تا گذاشت صف فروش خيلى مسخره و خنده داره!!!!! مثل كودكان حرف نزنيد!!!!

نظر

• تنها
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 1109

جمع اوری صف فروش خزر با خرید 500000سهم به جمع سهامداری عزیز خزر پیوستم

نظر

• samaneh110
          عضو عادی
          • May 2016
          • 229

وا!!! شما كى هستيد و با چه هدفى اين سهم داغونو خريديد؟!!!

نظر

• samaneh110
            عضو عادی
            • May 2016
            • 229

اما به هر حال دستت درد نكنه يكم روح اين دوستان سهامدار را شاد كردى! لطفا يه ميليون ديگه هم بگير صف خريد كن امروز! به خدا همه پدر و مادرتو دعا ميكنن

نظر

• samaneh110
              عضو عادی
              • May 2016
              • 229

برو بالا برو بالاتر!
              ايولله ايولله ايولله! همه با هم يك صدا بلند بگيد

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7516

در اصل توسط تنها پست شده است View Post
                جمع اوری صف فروش خزر با خرید 500000سهم به جمع سهامداری عزیز خزر پیوستم
                امروز بنده نیز 100 تا خزر در 228 تومان کف قیمتی ،،، 50 تا ذوب در 254 تومان و زامیاد 55 تا در 102 تومان خرید کردم درود
                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• تنها
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 1109

صف خرید فردا چیدن مبارکه کی بسته میشه

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                    امروز بنده نیز 100 تا خزر در 228 تومان کف قیمتی ،،، 50 تا ذوب در 254 تومان و زامیاد 55 تا در 102 تومان خرید کردم درود
                    پایین تر بیاید خرید می کنم ضرر نخواهم کرد با دید مجمع و بعد میان مدت
                    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• samaneh110
                      عضو عادی
                      • May 2016
                      • 229

ا

نظر

• samaneh110
                        عضو عادی
                        • May 2016
                        • 229

اى دكتر احمدى نژاد كجايي كه يادت به خير!!! خودرو با اين همه تبليغات روحانى و فروش كشور همون ٣٠٠ تومنه! بورس هم برگشت همون حدود ٧٠ هزار!!!هر کدوم از اتفاقات اخیر ( کشته شدن مظلومانه 13 سرباز کشور / شهادت 3 محیط بان در کمتر از 1 هفته / آتش گرفتن بیش از 1000هکتار از جنگل ها و مراتع کشور در 8 استان تنها در خرداد95 / قرار گرفتن استانهای غربی و مرکزی ایران در وضعیت هشدار آلودگی هوا / فیش های سرسام آور حقوقی / گرفتن وامها ی چندصد میلیونی برای صاحبان حقوقهای نجومی با سود 4 درصد / گرفتن میلیون ها تومان پول بی زبون برای اوقات فراغت و ورزش فرزندان مدیران / بیکاری روزانه ی صدها کارگر / تعطیلی صدها کارخانه از جمله کارخانه هایی با قدمت بالای نیم قرن / تحت سیطره ی آمریکا رفتن نظام پولی و مالی ایران / بالا کشیدن میلیاردها دلار اموال کشور توسط آمریکا و کانادا و ... ) اگر در یک کشور دیگه بود قطعا باعث سقوط، استعفا یا استیضاح دولت، رییس جمهور یا وزیر مربوطه می شد ؛ ولی در کشور ما از رئیس جمهور گرفته تا وزرا یکی مصاحبه میکنه، یکی توجیه میکنه، یک تکذیب میکنه،یکی تهدید میکنه، اون یکی هم کمیته شفافیت تشکیل میده❗️
                        تازه همشون با هم به این نتیجه میرسن همه این مشکلات تقصیر دولت قبل هستش ...❗️
                        اگر اين روند ادامه پيدا كنه من كه فدايي احمدى نژاد ميشم!! و البته كار دولتم تمومه مگر اينكه تو اين يه سال باقيمانده واقعا قراردادها و برجام و خودروها ملموس شوند!
                        بيا كه منتظرتيم!
                        اينم كه خزر!! همه سركاريد !!!

نظر

• samaneh110
                          عضو عادی
                          • May 2016
                          • 229

اى دكتر احمدى نژاد كجايي كه يادت به خير!!! خودرو با اين همه تبليغات روحانى و فروش كشور همون ٣٠٠ تومنه! بورس هم برگشت همون حدود ٧٠ هزار!!!هر کدوم از اتفاقات اخیر ( کشته شدن مظلومانه 13 سرباز کشور / شهادت 3 محیط بان در کمتر از 1 هفته / آتش گرفتن بیش از 1000هکتار از جنگل ها و مراتع کشور در 8 استان تنها در خرداد95 / قرار گرفتن استانهای غربی و مرکزی ایران در وضعیت هشدار آلودگی هوا / فیش های سرسام آور حقوقی / گرفتن وامها ی چندصد میلیونی برای صاحبان حقوقهای نجومی با سود 4 درصد / گرفتن میلیون ها تومان پول بی زبون برای اوقات فراغت و ورزش فرزندان مدیران / بیکاری روزانه ی صدها کارگر / تعطیلی صدها کارخانه از جمله کارخانه هایی با قدمت بالای نیم قرن / تحت سیطره ی آمریکا رفتن نظام پولی و مالی ایران / بالا کشیدن میلیاردها دلار اموال کشور توسط آمریکا و کانادا و ... ) اگر در یک کشور دیگه بود قطعا باعث سقوط، استعفا یا استیضاح دولت، رییس جمهور یا وزیر مربوطه می شد ؛ ولی در کشور ما از رئیس جمهور گرفته تا وزرا یکی مصاحبه میکنه، یکی توجیه میکنه، یک تکذیب میکنه،یکی تهدید میکنه، اون یکی هم کمیته شفافیت تشکیل میده❗️
                          تازه همشون با هم به این نتیجه میرسن همه این مشکلات تقصیر دولت قبل هستش ...❗️
                          بيا كه منتظرتيم!
                          اينم كه خزر!! همه سركاريد !!!
                          اگر همين روند ادامه يابد من و خيليا به احمدى راى ميديم!!!

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

با عرض شرمساری..نسبت به دوستانی که سهمو طبق تحلیل بنده خریدن....خودم میرم مجمع... ارزش فروش نداره....و..اما....داستان 150 درصد به جای 215 درصد به سازمان ربطی نداره....اقایون در کدال پیشنهاد 215 درصد را دادن...در صورتی که از همان اول نیتشان 150 درصد از زمین بود..و ساختمان را به خاطر استهلاک قصد انجامشو نداشتن...و...اصلا مدارک مربوط به بخش ساختمان را به سازمان ندادند.....اخه بگو///بیشرف...شما که از روز اول دنبال ساختمان نبودید چرا اطلاعات غلط به ملت میدید...بازم شرمنده
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• تنها
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 1109

امروز با خرید 200هزار سهم و جمع 750000سهم با میانگین 228تومن اعزامی به مجمع شدیم
                              تو بازاری که لیدر گروه خساپا 100میلیون صف فروش بود خزر تا استانه 4/5مثبت رفت و اقایی کرد

نظر

• samaneh110
                                عضو عادی
                                • May 2016
                                • 229

خوش به حالت! معلوم نيس تو خزر چه خبره!!!

نظر

در حال کار...
                                X