فنر سازی زر ( خزر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : فنر سازی زر ( خزر )

فعلا 50 تا معامله شده تو 2 ساعت.........سهم شناوری نداره...خشک شده تقریبا.....برای بار صدم...جوجه تجدید دارایی بعده داستان مجمعه.....قبله مجمع نان بیتو ...بوی کبابش میاد...بعیده بعده مجمع...زیر 120 باز شه......شفارس را کی باور میکرد...که 100 درصد بالاتر بازشه......شناور کم تو تجدید دارایی...تمام معادلات را بر هم میزنه....:D
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• samaneh110
      عضو عادی
      • May 2016
      • 229

بله دوستان اين بويي كه گفتم به مشام داره ميرسه تو مجمع انشالله اعلام خواهد شد! و بعد از مجمع اثرش را خواهيد چشيد! اما...

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

در اصل توسط samaneh110 پست شده است View Post
        Sorry can't say!
        Just wait and see

just you wait and see
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          just you wait and see
          دادا با کسی هم کلام شو که ارزششو داشته باشه...نه طرفی که معلوم نیست...با خودش چند چنده...یا مشکل روانی داره...... منظورم با شخص خاصی نیست...:D
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• samaneh110
            عضو عادی
            • May 2016
            • 229

اق مى! بده خبراى خوب بهتون دادم! امروز نظرم عوض شد! ديگه با خيالاى راحت و قلبى مطمئن و دلى أرام و روحى آسوده و اعصابى ريلكس خزر بخريد و بياشاميد اما إسراف نكنيد!!!

نظر

• samaneh110
              عضو عادی
              • May 2016
              • 229

من گفتنى هارو گفتم جا نمونيد! افرادى كه خاك سهمو خوردن تاخير مساوى با يه عمر پشيمانى! خزر در همه حال با شماس

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

یه خبر خوب بدم...شرکت گفت تا چند روز دیگه اگهی مجمع عمومی و فوق العاده را میدیم...هر دو مجمع با هم برگزار میشه.....44923191..........داخلی 341....

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7516

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                  یه خبر خوب بدم...شرکت گفت تا چند روز دیگه اگهی مجمع عمومی و فوق العاده را میدیم...هر دو مجمع با هم برگزار میشه.....44923191..........داخلی 341....
                  با تشکر از پیگیری .
                  Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

مجوز صادر شده.....تا 2..3..روز دیگه ...اگهی مجمع در کدال گذاشته میشه....44923191.........داخلی 341............اقای درستی...........مبارکه

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

ارزش سهمه خوب اینجا مشخص میشه...پلاسک 170.(72)..خزر 260..(83)...تمحرکه گل هم به کنار

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

اگهی مجمع امروز در روزنامه اطلاعات چاپ شده...24 مجمعه.......مجوز هم امروز قولشو از موسوی گرفتم.....تا خدا چه بخواد

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

فعلا یک ماهه دارم باش سهامداری میکنم...ازش راضیم..خدا هم ازش راضی باشی...تو این یک ماه...بازار 20..30..درصد ریخت....ولی این ضرری نزد.....ملت خزر 80 تومانی نمیخریدن...میرفتن 10 میل خرینگ 112 میخریدن.....ولی خزر را نگاه نمیکرد....الان 20 درصد ضرر دادن.......باش میرم مجمع...قیمت امروز میشه 82...اگر قرار باشه رفتن با این سهم ضرری داشته باشه....ضرر بقیه بازار...چند برابر خزر خواهد بود....اگر قرار به رشد باشه...خزر 82سود دهی بالاتری نسبت به بقیه خواهد داشت...................شناور سهم شدید خشک شده...تو سه روز جمعا 1 میل ترید نشده.....به نظرم اگر کسی نظر رو خودرویی داره...خزر..میتونه بهترین انتخاب باشه...........البته....پلاسک از لحاظ قیمتی...کاملا بر خزر ارجحه.....خریدار های پلاسک 170.....مطمئن ترین انتخاب را انجام میدن...............شخصا از...افسوسی که فروشندگان این 2 سهم خواهند خورد....ناراحت نخواهم شد...چون حقشونه.و گوارای وجودشون.......وقتی قبل فروش نمیپرسه از خودش...که پلاسک 70 تومانی چه ضرری میتونه داشته باشه..............امروز ملت...خاذین 110 را 30 میل..خرینگ 97 را 3 میل ...خریدن....بازم...خزر 82 با شناور اندک...بدن زیان نخریدن....بعده مجمع...میرن صف خرید همین خزری که الان بش نگاه نمیکنن......90 درصد اهالی بازار...هیچ تحلیلی تو خریدشون ندارن....
                          آخرین ویرایش توسط mey؛ 2016/07/04, 12:52.

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده شرکت فنرسازي زر - نماد: خزر
                            موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده
                            الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
                            از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 11:00 روز پنج شنبه مورخ 1395/04/24 درمحل کارخانه واقع در کيلومتر 15 جاده قديم کرج جنب شرکت زامياد برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
                            ب– دستور جلسه :
                            تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه

سایر موارد
                            توضیحات:
                            ساير مواردي که در صلاحيت مجمع عمومي فوق العاده باشد

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

مشخصات
                              صدور مجوز افزایش سرمایه شرکت فنرسازي زر - نماد: خزر
                              موضوع: صدور مجوز افزایش سرمایه
                              تاریخ: 1395/04/14
                              کد: DPM-IOP-95A-041
                              در اجرای قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران (مصوب آذرماه 1384)، تقاضای افزایش سرمایه و انتشار سهام جدید شرکت فنرسازي زر (سهامی عام) در این سازمان مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس رسیدگی انجام شده، مواردی حاکی از مغایرت با قوانین و مقرّرات مربوط در انتشار سهام ملاحظه نگردیده و افزایش سرمایه با مشخّصات زیر و با رعایت قوانین و مقرّرات مربوطه، از نظر این سازمان بلامانع می‌باشد.
                              سرمایه فعلی: 200,000,000,000 ریال
                              تعداد سهام قابل انتشار: 299,997,068 سهم
                              ارزش اسمی هر سهم: 1,000 ریال
                              مبلغ افزایش سرمایه: 299,997,068,932 ریال
                              منبع تأمین افزایش سرمایه:
                              • 299,997,068,932 ریال از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها

موضوع افزایش سرمایه: اصلاح ساختار مالي و استفاده از شرايط و مزاياي معافيت مالياتي مقرر در آيين نامه اجرائي ماده 17 قانون حداکثر استفاده از توان توليدي و خدماتي در تأمين نيازهاي کشور و تقويت آنها در امر صادرات
                              سایر توضیحات
                              .
                              در صورت صدور مجوز افزایش سرمایه از سایر محل ها بجز مطالبات حال شدة سهامداران و آورده نقدی افزایش سرمایه
                              خاطر نشان مي‌سازد انجام افزایش سرمایه ، حداكثر تا 60 روز پس از تاريخ اين مجوز امكان‌پذير خواهد بود. عدم انجام افزایش سرمایه در مهلت مقرر، موجب ابطال اين مجوز گرديده و انجام آن مستلزم اخذ مجوز جديد از اين سازمان خواهد بود.
                              همچنین مطابق مادۀ 21 قانون بازار اوراق بهادار، ثبت اوراق بهادار نزد سازمان، به منظور حصول اطمینان از رعایت مقرّرات قانونی و مصوبات سازمان و شفافیت اطّلاعاتی بوده و به منزلۀ تأیید مزایا، تضمین سودآوری و یا توصیه و سفارشی در مورد شرکت یا طرح مرتبط با اوراق بهادار، توسط سازمان نمی‌باشد.
                              اینم مجوز که قولشو داده بودم....http://codal.ir/Reports/Decision.aspx?LetterSerial=SZk%2bIl2Cyn89nukRaKEb7 g%3d%3d&rt=0&let=45

نظر

• تنها
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 1109

از 215%با 150% موافقت شده 65%مالیده شده الان دیگه 80نیست 104تومنه میخواستم فردا واردش شم ولی منصرف شدم با این قیمت و خواب سرمایه فکر نکنم به ریسک خواب پول بیرزه سازمان هم برا کم و زیاد کردن افزایش سرمایه ها هرغلطی دوست داره میکنه هیچ وقت هم پاسخگو نیست به چه دلیل کم کردم

نظر

در حال کار...
                                X