شکار حرفه ای

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شکار حرفه ای
    عضو عادی
    • Jan 2015
    • 124

پاسخ : شکار حرفه ای

در اصل توسط مبتدی2 پست شده است View Post
    استاد گرانقدر به نظر حضرتعالی ارزش ذاتی و جایگزینی سهم بهپاک چقدر است و تا چه قیمتی با دید سهامداری مجوز خرید داریم ؟
    آیا کاهش قیمت دانه سویا نسبت به زمان ارسال پیش بینی 94 که بیش از 25 درصد می باشد تاثیری جهشی بر سود آوری شرکت بهپاک دارد
    البته با توجه به عدم کاهش نسبی قیمت کنجاله و به خصوص پروتئین شرکت ؟
    سلام.در این مورد اطلاعی ندارم اجازه بدید از همکارام بپرسم جواب میدم

نظر

• kimia
      عضو جدید
      • Jul 2014
      • 7

درود و سپاس
      سال نو رو به شما و همه دوستان تبریک میگم با آرزوی سالی سبز برای همه عزیزان
      پاینده باشید
      آخرین ویرایش توسط kimia؛ 2015/03/24, 00:40.

نظر

• MAGDAD2015
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 342

باسلام

خدمت دوستانی که به وضعیت نماد های پالایشگاهی علاقمند هستند

هرچند جناب نیکبخش مطلب کلی و درستی رو راجب پالایشگاهی ها فرمودند.و اگر نیاز بدانند علتش رو هم تحلیل می کنند ولی بنده مطالبی رو از دیده خودم خدمتتان ارائه می دهم .

خب پالایشگاه ها مدت قریب به 8الی 9 ماهی بسته بودند و با چند سناریو مبهم درگزارش سودشون هم باز شدند درست آنهم در زمانی که دولت بشدت از نظر تامین بودجه در

مضیقه مالی می باشد ولذا دو دلیل اصلی که سود این شرکتها رو بسیار پایین آورد

1-کاهش شدید قیمت نفت 2-نیاز دولت به حداکثر بهره وری از قیمت فروش مواد اولیه تحویلی به پالایشگاه ها .

اتقاقی که در باز شدن این نماد ها در کاهش آنها افتاد بنوعی قابل انتظار بود ولی از آنجائیکه تقریبا با 50درصد ریزش مواجه شدن شرایط دقیقا حالا بنوعی دیگر تغییر کرده چرا؟

1-سودهی شان کم شده ولی هیچ چیزی از ارزش بنیادی و جایگزینی شان کم نشده
        2-درسته دولت بخاطر موارد مطروحه که ذکر شد حداکثر بهره برداری رو جهت تامین بودجه لحاظ کرده ولی یادمان نرود بسیاری از شبهه دولتی ها هم سهم دار بوده و منافع خاص خود را دارند
        که بی تفاوت از آن در آینده نخواهند گذشت
        3-در صورت توافق نهایی هسته ای و آزاد شدن پول های بلوکه شده مطمئنا پالایشگاهها از دیده انقباظی دولت در آمده و هم از تخفیفات بیشتری برخودار می شوند و هم با رفع تحریم ها

با صادرات بیشتر در آمدزایی بیشتری رو خواهند داشت و مخلص کلام از قدیم می گفتن بالاتر از سیاهی رنگی نیست .خب با این ریزش جانانه پالایشی ها *سهام دارن از چیزی که می ترسیدند

به سرشان آمد و دیگه قرار نیست بدتر از این شود وحتی خرید سهام این شرکتها در حال حاضر از ریسک بسیار پایین برخودار است .البته درخرید سهام پالایشگاهها موارد جذاب دیگر هم وجود

دارد که اگر مجالی بود در آینده توضیح خواهم داد.در پایان ممنونم می شوم اگر کسی نظری متفاوت به بنده دارد ارائه فرموده تا تجربه اندوزی شود

نظر

• کاواک
          عضو عادی
          • Feb 2015
          • 23

استاد شکار عزیز سلام نوروز بر شما مبارک. بنظرتون حمایت و مقاومت جدید توریل چیست؟ اگر ممکنه تا کتابتون حاضر میشه یه منبع آموزشی کاربردی که با معاملات سازگاری داشته باشه معرفی کنید.متشکرم.

نظر

• کاواک
            عضو عادی
            • Feb 2015
            • 23

استاد بزرگوار عرضی دارم اگر صلاح دانستید با این ایمیل بابنده تماس بگیرید m59.salari@yahoo.com ضمن تشکر از توجهات همیشگی شما.

نظر

• سرباز2
              عضو جدید
              • Jan 2015
              • 8

باسلام

اول با تاخیر فراوان سال نو را به همه دوستان تبریک عرض می کنم

نظر

• سرباز2
                عضو جدید
                • Jan 2015
                • 8

دوستان عزیز

سال نو را با توکل به خدا و صبر و شکیبای و اندوخته تجربیات در کنار استادان عزیز سعی بر جبران داشته باشبد

نظر

• شکار حرفه ای
                  عضو عادی
                  • Jan 2015
                  • 124

در اصل توسط شکار حرفه ای پست شده است View Post
                  سلام آرام جان خوبی؟
                  فعلا نگهدار.بعد یه صعود وارد فاز اصلاحی کمی میشوند ولی دوباره سیر صعودی به خود میگیرند.این قیمتها مفت هستند فروشنده نباشید
                  سلام مجدد.
                  اینو همیشه به خاطر داشته باشید که ما نباید ضرر کنیم و همیشه باید در مقابل بحران و وقایع یک عکس العمل خوب از خودمون نشون بدیم,منظورم اینه که تا خودمون به خودمون کمک نکنیم کسی کاری برای ما انجام نمیده حالا اینی که میگم رو همیشه یادتون باشه..
                  "هر موقع سهمی بسته میشه و به این شکل باز میشه کاری که شما باید بکنید اینه که....
                  1-همان روز تا میتونید در اون سهم میانگین کم کنید,حتی اگه از آینده سهم های دیگتون مطمئن هستید باید اونها رو بفروشید و در همان روز با تمام قدرت میانگین کم کنید.
                  2- بدون شک سهم شما تا چند روز صف خرید میباشد,بلافاصله که سهم آماده اصلاح شد(از روی حرکت مشکوک سهم میتونید برگشت سهم رو در روزهای آینده پیشبینی کنید) تمامی سهمتون رو فروشنده باشید.
                  3-در 8 تا 16% اصلاح سهم شما برمیگردد,یعنی بین روز دوم تا چهارم بعد از صف فروش.پس حواستون کاملا در زمان اصلاح جمع باشه تا در زمان حرکت و برگشت سهم دوباره وارد شوید.
                  4-روز دوم چه سهم پایین اومد و چه سهم بالا رفت خرید دوم رو انجام دهید.
                  سهم شما حداقل تا نزدیکی قله قبل حرکت میکند.خب ببینیم تا اینجا نتیجه چی شد..
                  من سهم X رو 5000 تا در قیمت 1000 تومن خریدم,و طبق استاندارد گفته شده این سهم نهایتا 20% پرتفوی منو تشکیل میده .یعنی 5 میلیون در این سهم که 20% از پرتفوی من هست سرمایه گذاری کردم.سهم بسته میشه و موقع باز شدن قیمت اون 500 تومن هست.اگه کاری نکنم و دست روی دست بذارم که خب سهم میاد تا حدود فرضا 700 و بعد وارد فاز اصلاحی شده و دوباره میاد نزدیکای 700.خب من 5 میلیون اولیم تبدیل شده به 3,500,000 .
                  خب ببینیم از روش دوم چه اتفاقی میفته.
                  5000 تا در قیمت 1000 تومن خریدم سهم بسته شد و موقع باز شدن قیمت اون با 50% افت به 500 تومن رسیده من میام تمام سعیم رو در کم کردن میانگین به کار میبرم و حتی سهم های دیگه رو هم میفروشم و به این سهم اضافه میکنم مثلا اگه شما به صورت استاندارد کار کرده باشید باید در ابتدا در سهم X نهایت 20% پرتفویتون سرمایه گذاری کرده باشید پس با فروش سهم های دیگه 5 برابر سهم X پول داشته باشید.حالا فرض کنید همه سهم ها فروش نرفت و یا شرایط خاصی بود که سه برابر سهم ایکس شما پول مهیا کردید خب پس شما 15 میلیون دیگه دارید که با اون سهم ایکس رو این بار در قیمت 500 تومن میخرید یعنی 30 هزار سهم با 5000 تای اولی مجموعا 35000 سهم که با قیمت الان که 500 تومن هست مجموعا میشه 17,500,000 .خب سهم میره روی 700 تومن من همه سهم رو میفروشم یعنی 35000 سهم 700 تومنی.تا اینجا چقدر شد؟24,500,000 .سهم ایکس وارد فاز اصلاحی میشه,شکار حرفه ای به ما گفت که سهم در 8 تا 16 درصد اصلاح برمیگرده یعنی بین 644 تا 600.خب ما تمام این پول رو وارد میشویم و در بدبینانه ترین حالت مجددا در 700 تومن سهم واکنش نشون میده و ما با 8 تا 16 درصد سود بیرون میایم.کمترین مقدار سود در ورود دوم 8% روی پول 24500000 که میشه 26460000.وبهترین حالت و 16% اصلاح و برگشت تا نزدیکی 700 تومن یعنی 16% سود در مرتبه دوم و 16% میاد روی 24500000 که میشه 28420000
                  6,460,000 و یا 8,420,000 سود شما.چطور بود؟من الان نشستم کلی مبحث تکنیکال گفتم؟یا نشستم براتون از فرمول های بنیادی حرف زدم؟خیر
                  حالت اول نشستید و نگاه کردید و 1.5 میلیون پولتون دود شد و حالت دوم تا اینجا بین 6 تا 8 میلیون سود کردید.پس دیدید که شما میتونید همیشه برنده باشید.
                  الان میتونید تمامی این اتفاقات رو به چشم ببینید و متوجه بشید که بزرگترین ضربه رو خودتون به خودتون وارد میکنید.
                  از دید من در این مواقع شما نه تنها نباید ناراحت باشید بلکه باید از این اتفاق بسیار هم خوشحال شوید چون با 50% منفی خوردن یک سهم خود به خود سیگنال خرید اون داده شده و شما به راحتی میتونید سود قابل توجهی رو نصیب خودتون کنید
                  اینو پیش خودتون تکرار کنید که "در بدترین حالت پرتفوی من هر 6 ماه, به 2 برابر افزایش خواهد رسید".
                  من تو این 4 ماه صرفا با 5 تا 30 درصد پولی که وارد بورس کردم خرید و فروش کردم,تمامی کارهایی رو که انجام دادم رو برای شما هم پیشنهاد دادم,بعدا سر فرصت لیست خرید و فروش هامو براتون مینویسم و شما میتونید ببینید که در همین بازار من چقدر سود کسب کردم.امیدوارم این انگیزه ای بشه که شما هم امیدوارتر به کارتون ادامه بدید و بدونید که میشه در همین بازار هم سود خوبی کسب کرد.
                  دوست دار شما
                  "شکار حرفه ای"
                  آخرین ویرایش توسط شکار حرفه ای؛ 2015/03/25, 01:18.

نظر

• MAGDAD2015
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 342

در اصل توسط MAGDAD2015 پست شده است View Post
                    باسلام

خدمت دوستانی که به وضعیت نماد های پالایشگاهی علاقمند هستند

هرچند جناب نیکبخش مطلب کلی و درستی رو راجب پالایشگاهی ها فرمودند.و اگر نیاز بدانند علتش رو هم تحلیل می کنند ولی بنده مطالبی رو از دیده خودم خدمتتان ارائه می دهم .

خب پالایشگاه ها مدت قریب به 8الی 9 ماهی بسته بودند و با چند سناریو مبهم درگزارش سودشون هم باز شدند درست آنهم در زمانی که دولت بشدت از نظر تامین بودجه در

مضیقه مالی می باشد ولذا دو دلیل اصلی که سود این شرکتها رو بسیار پایین آورد

1-کاهش شدید قیمت نفت 2-نیاز دولت به حداکثر بهره وری از قیمت فروش مواد اولیه تحویلی به پالایشگاه ها .

اتقاقی که در باز شدن این نماد ها در کاهش آنها افتاد بنوعی قابل انتظار بود ولی از آنجائیکه تقریبا با 50درصد ریزش مواجه شدن شرایط دقیقا حالا بنوعی دیگر تغییر کرده چرا؟

1-سودهی شان کم شده ولی هیچ چیزی از ارزش بنیادی و جایگزینی شان کم نشده
                    2-درسته دولت بخاطر موارد مطروحه که ذکر شد حداکثر بهره برداری رو جهت تامین بودجه لحاظ کرده ولی یادمان نرود بسیاری از شبهه دولتی ها هم سهم دار بوده و منافع خاص خود را دارند
                    که بی تفاوت از آن در آینده نخواهند گذشت
                    3-در صورت توافق نهایی هسته ای و آزاد شدن پول های بلوکه شده مطمئنا پالایشگاهها از دیده انقباظی دولت در آمده و هم از تخفیفات بیشتری برخودار می شوند و هم با رفع تحریم ها

با صادرات بیشتر در آمدزایی بیشتری رو خواهند داشت و مخلص کلام از قدیم می گفتن بالاتر از سیاهی رنگی نیست .خب با این ریزش جانانه پالایشی ها *سهام دارن از چیزی که می ترسیدند

به سرشان آمد و دیگه قرار نیست بدتر از این شود وحتی خرید سهام این شرکتها در حال حاضر از ریسک بسیار پایین برخودار است .البته درخرید سهام پالایشگاهها موارد جذاب دیگر هم وجود

دارد که اگر مجالی بود در آینده توضیح خواهم داد.در پایان ممنونم می شوم اگر کسی نظری متفاوت به بنده دارد ارائه فرموده تا تجربه اندوزی شود
                    باسلام

وتشکر از دوستانی که مطالب مطروحه بنده رو مثبت دانستند و تشکر مجدد از دکتر شایان که در صفحه ایجادیشون از نظر دادن دیگران استقبال نموده و بنده با اجازه ایشون مطلب می زنم

دوستان عزیز گفته بودم مطلب دیگری نیز در جذاب بودن قیمت پالایشگاهی ها عرض می کنم

1-از آنجائیکه در بازار سرمایه همیشه باید گوش بزنگ بود و از اتفاق های گوناگون بهره مند گردید و بقولی در بورس کسی موفق تر که سرعت عمل بهتری داشته باشه .

چند روزیست که وضعیت یمن متشنج بوده و زمزمه های از ورود نظامی عربستان به حمایت از رئیس جمهوری مستفعی اون در یمن بگوش می رسد که در صورت عملی

شدن این موضوع تاثیر به سزای در صعود قیمت نفت داشته .و به تبع آنهم واقعی و هم از نظر روانی موجب جذابیت سهام پالایشگاهی در کوتاه مدت می شود

البته بنده از بوجود آمدن هیچ جنگی که موجب کسب درآمد در بازار بورس شود خوشحال نخواهم شد ولی اختیار با ما نیست و ما براساس حدسیات می باید همانطور که گفتم

گوش بزنگ باشیم تا هم بوقع از ضرر سهاممون جلوگیری نموده و هم جهت منتفع شدن به سهمی ورود کنیم .

2-از تاثیرات میان مدت وبلندمدت در صعود پالایشگاهی ها هم می شود بدین نکته توجه کرد که در صورت توافق هسته ای و آزاد شدن پول های بلوکه شده کشور

و رفع تحریم ها .پالایشگاه ستاره خلیج فارس هرچه زودتر در فازهای متعدد به بهره برداری رسید و باتوجه به حجم تولیدات قابل ملاحظه آن جهت رفع نیاز های داخلی کشور

دیگر پالایشگاهها صرفا به امر صادارت پرداخته و با کسب درآمد ارزی بیشتر بنوعی از حاشیه بهره وری و سود بالاتری برخودار گردند .

در پایان مجدد عرض می شود این موارد صرفا نظر شخصی بوده و مطمئنا نظرات جناب دکتر شایان نافض تر می باشد

نظر

• farzen
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2012
                      • 512

سلام تشکر ویژه دارم ازتون با ایجاد این تاپیک بسیار عالیتون

به نظر من اگه توافق هسته ای انجام بشه، نفت باز هم ارزانتر میشه و اینطوری اوضاع پالایشی ها بدتر میشه ! فقط ممکنه با جو مثبت چند روز مثبت باشن. ولی نمیتونن رشدی بکنن !

نظر

• MAGDAD2015
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 342

در اصل توسط MAGDAD2015 پست شده است View Post
                        باسلام

وتشکر از دوستانی که مطالب مطروحه بنده رو مثبت دانستند و تشکر مجدد از دکتر شایان که در صفحه ایجادیشون از نظر دادن دیگران استقبال نموده و بنده با اجازه ایشون مطلب می زنم

دوستان عزیز گفته بودم مطلب دیگری نیز در جذاب بودن قیمت پالایشگاهی ها عرض می کنم

1-از آنجائیکه در بازار سرمایه همیشه باید گوش بزنگ بود و از اتفاق های گوناگون بهره مند گردید و بقولی در بورس کسی موفق تر که سرعت عمل بهتری داشته باشه .

چند روزیست که وضعیت یمن متشنج بوده و زمزمه های از ورود نظامی عربستان به حمایت از رئیس جمهوری مستفعی اون در یمن بگوش می رسد که در صورت عملی

شدن این موضوع تاثیر به سزای در صعود قیمت نفت داشته .و به تبع آنهم واقعی و هم از نظر روانی موجب جذابیت سهام پالایشگاهی در کوتاه مدت می شود

البته بنده از بوجود آمدن هیچ جنگی که موجب کسب درآمد در بازار بورس شود خوشحال نخواهم شد ولی اختیار با ما نیست و ما براساس حدسیات می باید همانطور که گفتم

گوش بزنگ باشیم تا هم بوقع از ضرر سهاممون جلوگیری نموده و هم جهت منتفع شدن به سهمی ورود کنیم .

2-از تاثیرات میان مدت وبلندمدت در صعود پالایشگاهی ها هم می شود بدین نکته توجه کرد که در صورت توافق هسته ای و آزاد شدن پول های بلوکه شده کشور

و رفع تحریم ها .پالایشگاه ستاره خلیج فارس هرچه زودتر در فازهای متعدد به بهره برداری رسید و باتوجه به حجم تولیدات قابل ملاحظه آن جهت رفع نیاز های داخلی کشور

دیگر پالایشگاهها صرفا به امر صادارت پرداخته و با کسب درآمد ارزی بیشتر بنوعی از حاشیه بهره وری و سود بالاتری برخودار گردند .

در پایان مجدد عرض می شود این موارد صرفا نظر شخصی بوده و مطمئنا نظرات جناب دکتر شایان نافض تر می باشد
                        باسلام

دوستان عزیز پیرو مطالب قبلی در خصوص احتمال اقدام نظامی عربستان در یمن ظاهرا این حدس به واقعیت پیوسته و از آنجای که یمن سی و پنجمین صادرکننده نفت

در جهان می باشد و عربستان نیز اولین صادر کننده نفت در صورت ادامه این وضعیت و گسترش اقدامات دو طرف قیمت نفت با شوک صعودی مواجه می شود که بقیه موضوع هم در مورد
                        تاثیراتش قبلا عرض شده بود .موفق باشید

نظر

• kaj7
                          عضو جدید
                          • Jan 2015
                          • 8

سلام یه خبر رانتی بهم رسید گفتم به شما هم بگم یه بررسی کنید قراره از 10 فروردین یه گروه قوی وارد سهم فاراک بشه یه 20 درصدی سهم بکشه بالا . خودم شنبه صبح میخوام وارد سهم بشم اگه ممکن نظرتون رو بگید ;)

نظر

• MAGDAD2015
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 342

در اصل توسط kaj7 پست شده است View Post
                            سلام یه خبر رانتی بهم رسید گفتم به شما هم بگم یه بررسی کنید قراره از 10 فروردین یه گروه قوی وارد سهم فاراک بشه یه 20 درصدی سهم بکشه بالا . خودم شنبه صبح میخوام وارد سهم بشم اگه ممکن نظرتون رو بگید ;)
                            باسلام

جناب Kaj7 عزیز شرکتی که ازp/e 17.5 برخودارمی باشد و جدیدا افزایش سرمایه 120درصدی داده آن هم از مطالبات و اورده نقدی و حق تقدمش هم می خواهد معامله شود همچنین با

حجم مبنای 880هزار با ورود یک گروه بخواهد 20درصد رشد نماید می بایست یک خبر درسطح شق القمر درش اتفاق افتاده باشد بهرحال این یک نظر شخصی بود و بعلت پرریسک

بودن لازمه خیلی در ورود به آن احتیاط نماید. هرچند نسبت به شناخت روای این خبر اختیار با شماست.موفق باشید

نظر

• شکار حرفه ای
                              عضو عادی
                              • Jan 2015
                              • 124

در اصل توسط kaj7 پست شده است View Post
                              سلام.دست نگه دارید
                              آخرین ویرایش توسط شکار حرفه ای؛ 2015/03/28, 08:54.

نظر

• شکار حرفه ای
                                عضو عادی
                                • Jan 2015
                                • 124

تکنیکال جدید توریل.............
                                نوسان گیری در تکنیکال قبل رو دیگر انجام ندهید

نظر

در حال کار...
                                X