600 تومن.....<:-p
صنایع آذراب ( فاذر )
Collapse
X
-
در اصل توسط پایتخت پست شده است View Postدوست عزیز قطعا سهم افت خواهد کرد زیرا فشار فروش با افزایش سهام جایزه افزایش پیدا میکند ، اما اگر سهامدار هستید نگران نباشید فاذر هنوز برگ های برنده زیادی داره که رو نکرده ........
سهام جایزه چون از تجدید ارزیابی دارایی ها بوده در همون نماد فاذر می باشد و فاذر ح در کار نخواهد بود .
نظر
-
درود درود
صف فروش فاذر مقطعی و کوتاه مدت است
تنها فرصت خرید آنهم بصورت پله ای است
پس از جمع شدن صف و اتمام اصلاح ، رشد مجدد فاذر شروع خواهد شد
ضمن اینکه فاذر هنوز تعدیلی به بازار اعلام نکرده است...
شاد و سلامت باشیدبا کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم
نظر
-
هـمـیـشه حـرکات بـازیگران فــاذر برایـم جـالـب و عـجـیب بـود .
عـجـیب آن اینکه ...اون کـه مـیدونست سهام اضافـه ها از امــروز قـابل معـامله هـست .... چـرا چــرا روز قبل روی 333 صف حـداقل 7ملیون واقعی نه تنها نـداد بلکه درحد حجم مبنا را بانازوعشوه دقیقه 90 میده ...؟؟ بعد امـروز زیر 320 صف آرایی تـزیـین مـیکنه ....چرا و مورد دیگر امروز بعــد از معامله 6/5 ملیون اول به هدفشان رسیده بودنند چــرا 5م بیشتر ورداشتند درصورتی که میتونستند 4/5 میلیون اونو 2روز دیگـه 4% ارزانتر بخـرنـد ...چــــرا ؟؟
وجـالب آن تـوی قـلدری در صف خریدو فـروش درست کـردن در دقایق ابتدایی بازار اسـت . مثل اینکه تـریـدرشان ش . ش داره ...
... بـگذریـم حجم معاملات 2روز آتـی برای رونـد سهمخیلی مهمه با سرمایه جدید حجم 10ت15 میلیون حجم خـوببه..
وضعیت مپنا .... شاید بازگشایی فـاراک ووضعیت معده کارگزار حـقـوقی نقش مهمی ذر حجم معلات فـردا دارد .
شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)
نظر
-
اون خرید گروهی که ساعت 11:30 انجام شد خیلی مشکوک بود فکر کنم ترسید فردا نتونه سهم بخره امروز کلک رو کند
مگر نه مگه نمیتونست فردا پایین تر بخره؟؟؟خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postاون خرید گروهی که ساعت 11:30 انجام شد خیلی مشکوک بود فکر کنم ترسید فردا نتونه سهم بخره امروز کلک رو کند
مگر نه مگه نمیتونست فردا پایین تر بخره؟؟؟دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
نظر
-
فردا صف فروش فاذر یکی از گزینه های ارزشمند بازار میتونه باشه.......................
صف فروشی که همگی متفق القول قبول دارن غیر طبیعی بود......
نظر
نظر