امیدوارم که دوستان از این چند روز منفی فاذر کمال استفاده رو کرده باشند سهم روند صعودی رو پیش گرفت.طی روزهای آتی فاذر 300 تومانی خاطره میشه
صنایع آذراب ( فاذر )
Collapse
X
-
[COLOR=#800000][B][I](راهی که طول آن هزار کیلومتر باشد ، قدم به قدم پیموده می شود...)[/I][/B][/COLOR]
-
در اصل توسط sys144 پست شده است View Postکسی سود 91 فاذر رو گرفته؟لطفا راهنمایی بفرمایید.
فقط از چیزی که میدونم خبر میکنم و اینکه در فاذر باتوجه پروژههای جدید پارس جنوبی خبرهایی هست، اینو از مدیرمالی شرکتمون که نزدیک 4 میلیون فاذر داره شنیدم.
شرکت ما از فاذر 210 تومنی همراه سهم بوده!!!
مدیرمالی ما بی جهت رو سهمی نمیمونه!!!
سهم رو 297 صف فروش بود، توصیه به خرید داشتن، با هدف اولیه 370 و با باز شدن صدرا رسیدن به هدف 500-550 تا قبل از عید
تجربه من باتوجه به شناخت از ایشون، بهم میگه که حرفش گوش کنم ، برا همین 20 درصد سبد فاذر خریدم رو 297...
انشا.. پرسود باشید دوستان عزیز
نظر
-
آینده خوب فاذر
در اصل توسط sys144 پست شده است View Postکسی سود 91 فاذر رو گرفته؟لطفا راهنمایی بفرمایید.
فقط از چیزی که میدونم خبر میکنم و اینکه در فاذر باتوجه پروژههای جدید پارس جنوبی خبرهایی هست، اینو از مدیرمالی شرکتمون که نزدیک 4 میلیون فاذر داره شنیدم.
شرکت ما از فاذر 210 تومنی همراه سهم بوده!!!
مدیرمالی ما بی جهت رو سهمی نمیمونه!!!
سهم رو 297 صف فروش بود، توصیه به خرید داشتن، با هدف اولیه 370 و با باز شدن صدرا رسیدن به هدف 500-550 تا قبل از عید
تجربه من باتوجه به شناخت از ایشون، بهم میگه که حرفش گوش کنم ، برا همین 20 درصد سبد فاذر خریدم رو 297...
انشا.. پرسود باشید دوستان عزیز
پی نوشت : ببخشید اشتباهی در جواب دوستمون این کامنت گذاشتم، شرمنده که در مورد سود سهم صحبتی نکردم...البته تا جایی که اطلاع دارم، سود هر سهم پرداخت شده
نظر
-
آیا تمام پتانسیل باالقوه آذرآب آزاد شده؟آیاکسی ازقراردادهاش خبرداره؟آیاکسی ازتعدیلهای شرکت اطلاعی دارد؟ویا پرو÷های دردست اجراودرحال اجراش رو میداند؟پس چطور بعضیها بااطمینان گین منفی رابه سهامداران القا میکنند که چیزی توی سهم آذرآب نیست.لطفا کمی سهم روبررسی بفرمایید خواهید فهمیدکه درآینده حرف برای گفتن زیادخواهد داشت.آذرآب توی این قیمتا به هیچ وجه فروشی نیست.
نظر
-
سهم پس از ناتوانی در عبور از 340 در سقف کانال صعودی خود راه اصلاح در پیش گرفت که اصلاح مورد نظر تشکیل الگوی مثلث صعودی را داده است که ضلع پایین مثلث در 300 می تواند به عنوان حمایت عمل نماید که این حمایت توسط RSI نیز تایید می شود .
در صورت شکست مثلث به ترتیب می توان اهداف 350 ، 400 و 435 را برای سهم متصور بود . نکته قابل توجه واگرایی منفی RSI در تایم فریم هفتگی است که می تواند فرضیه بالا را دچار مشکل نماید .
همانطور که قبلا گفته شد با توجه به تضعیف اندیکاتورها به شخصه انتظار رنج شدن قیمت بین 300 تا 340 را دارم .
این نمودار صرفا جهت بررسی میباشد نه خرید یا فروش ...............
نظر
-
-
این هم یک چارت لگاریتمی از فاذر ... به قول اساتید هنوز پتانسیل کافی برای رشد نداره و حداقل یکی از موتورهای بنیادی یا تکنیکیش باید روشن بشه تا راه بیافته البته با دید کوتاه مدت
اولین مقاومت 340 و حمایت مهم با شکست 297 میشه 275 اینو گفتم یعنی انتظار نوسان نهایتا در این محدوده رو ازش دارم .
از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیز صف خرید شدن صدرا و فاذر در روزهای نچندان دور حتمی است و ادامه دار .
فعلان حقوقی ها و کله گندهای بازار بورس که از روی ترس در مورد توافق هسته ای که فکر می کردند صورت نمی گیرد !
رفته بودند سراغ سهامهایی که کمترین ضربه را از این موضوع می خورند . و اکنون با مواجهه با این توافق .در قیمتها دستکاری می کنند تا بتوانند اشتباه خودشان را جبران کنند . مراقب سهم های خودتان در فاذر و خصدرا باشید . ضمنا پس از پاسخ سپانیر به بورس نماد صدرا نیز انشاالله باز خواهد شد .و من الله توفیق .
نظر
-
[QUOTE=hamid672003;410865]باسلام:
فعلان حقوقی ها و کله گندهای بازار بورس که از روی ترس در مورد توافق هسته ای که فکر می کردند صورت نمی گیرد !
رفته بودند سراغ سهامهایی که کمترین ضربه را از این موضوع می خورند . و اکنون با مواجهه با این توافق .در قیمتها دستکاری می کنند تا بتوانند اشتباه خودشان را جبران کنند . مراقب سهم های خودتان در فاذر و خصدرا باشید . ضمنا پس از پاسخ سپانیر به بورس نماد صدرا نیز انشاالله باز خواهد شد .و من الله توفیق .[/QUOTE
آذر آب هیچ گونه نگرانی ندارد و هر چه سریعتر راه صعودش را آغاز میکند.
نظر
-
در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Postباسلام:
رفته بودند سراغ سهامهایی که کمترین ضربه را از این موضوع می خورند . و اکنون با مواجهه با این توافق .در قیمتها دستکاری می کنند تا بتوانند اشتباه خودشان را جبران کنند . مراقب سهم های خودتان در فاذر و خصدرا باشید . ضمنا پس از پاسخ سپانیر به بورس نماد صدرا نیز انشاالله باز خواهد شد .و من الله توفیق .
البته من نمیگمآخرین ویرایش توسط meisam_em؛ 2013/11/24, 12:53.كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
نظر