صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hooshang2020
    عضو عادی
    • May 2012
    • 31

امیدوارم که دوستان از این چند روز منفی فاذر کمال استفاده رو کرده باشند سهم روند صعودی رو پیش گرفت.طی روزهای آتی فاذر 300 تومانی خاطره میشه
    [COLOR=#800000][B][I](راهی که طول آن هزار کیلومتر باشد ، قدم به قدم پیموده می شود...)[/I][/B][/COLOR]

نظر

• sys144
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 29

در اصل توسط hooshang2020 پست شده است View Post
      امیدوارم که دوستان از این چند روز منفی فاذر کمال استفاده رو کرده باشند سهم روند صعودی رو پیش گرفت.طی روزهای آتی فاذر 300 تومانی خاطره میشه
      دوست عزیز چه دلیلی برای پیشرفت فاذر داری؟

نظر

• milad617
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 120

در آ خر هفته آتی با این قیمت 300 خداحافظی خواهدکرد .

نظر

• sys144
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 29

کسی سود 91 فاذر رو گرفته؟لطفا راهنمایی بفرمایید.

نظر

• creator_65
            عضو عادی
            • Apr 2013
            • 269

در اصل توسط sys144 پست شده است View Post
            من تا حالا نه رانتی قسمتم شده سهم بخرم نه دنبالش بودم...
            فقط از چیزی که میدونم خبر میکنم و اینکه در فاذر باتوجه پروژههای جدید پارس جنوبی خبرهایی هست، اینو از مدیرمالی شرکتمون که نزدیک 4 میلیون فاذر داره شنیدم.
            شرکت ما از فاذر 210 تومنی همراه سهم بوده!!!
            مدیرمالی ما بی جهت رو سهمی نمیمونه!!!
            سهم رو 297 صف فروش بود، توصیه به خرید داشتن، با هدف اولیه 370 و با باز شدن صدرا رسیدن به هدف 500-550 تا قبل از عید
            تجربه من باتوجه به شناخت از ایشون، بهم میگه که حرفش گوش کنم ، برا همین 20 درصد سبد فاذر خریدم رو 297...
            انشا.. پرسود باشید دوستان عزیز

نظر

• creator_65
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 269

آینده خوب فاذر

در اصل توسط sys144 پست شده است View Post
              من تا حالا نه رانتی قسمتم شده سهم بخرم نه دنبالش بودم...
              فقط از چیزی که میدونم خبر میکنم و اینکه در فاذر باتوجه پروژههای جدید پارس جنوبی خبرهایی هست، اینو از مدیرمالی شرکتمون که نزدیک 4 میلیون فاذر داره شنیدم.
              شرکت ما از فاذر 210 تومنی همراه سهم بوده!!!
              مدیرمالی ما بی جهت رو سهمی نمیمونه!!!
              سهم رو 297 صف فروش بود، توصیه به خرید داشتن، با هدف اولیه 370 و با باز شدن صدرا رسیدن به هدف 500-550 تا قبل از عید
              تجربه من باتوجه به شناخت از ایشون، بهم میگه که حرفش گوش کنم ، برا همین 20 درصد سبد فاذر خریدم رو 297...
              انشا.. پرسود باشید دوستان عزیز

پی نوشت : ببخشید اشتباهی در جواب دوستمون این کامنت گذاشتم، شرمنده که در مورد سود سهم صحبتی نکردم...البته تا جایی که اطلاع دارم، سود هر سهم پرداخت شده

نظر

• چاردیواری
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 265

آیا تمام پتانسیل باالقوه آذرآب آزاد شده؟آیاکسی ازقراردادهاش خبرداره؟آیاکسی ازتعدیلهای شرکت اطلاعی دارد؟ویا پرو÷های دردست اجراودرحال اجراش رو میداند؟پس چطور بعضیها بااطمینان گین منفی رابه سهامداران القا میکنند که چیزی توی سهم آذرآب نیست.لطفا کمی سهم روبررسی بفرمایید خواهید فهمیدکه درآینده حرف برای گفتن زیادخواهد داشت.آذرآب توی این قیمتا به هیچ وجه فروشی نیست.

نظر

• milad617
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 120

مودار فاذر

نظر

• پایتخت
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 91

سهم پس از ناتوانی در عبور از 340 در سقف کانال صعودی خود راه اصلاح در پیش گرفت که اصلاح مورد نظر تشکیل الگوی مثلث صعودی را داده است که ضلع پایین مثلث در 300 می تواند به عنوان حمایت عمل نماید که این حمایت توسط RSI نیز تایید می شود .
                    در صورت شکست مثلث به ترتیب می توان اهداف 350 ، 400 و 435 را برای سهم متصور بود . نکته قابل توجه واگرایی منفی RSI در تایم فریم هفتگی است که می تواند فرضیه بالا را دچار مشکل نماید .
                    همانطور که قبلا گفته شد با توجه به تضعیف اندیکاتورها به شخصه انتظار رنج شدن قیمت بین 300 تا 340 را دارم .

این نمودار صرفا جهت بررسی میباشد نه خرید یا فروش ...............

نظر

• رها519
                      عضو عادی
                      • Oct 2013
                      • 173

با این جو امیدوارانه و خوشبینانه ای که تو بازار پیچیده چرا هنوز این سهم بیچاره چسبیده به 315 ؟!
                      از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )

نظر

• meisam_em
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 2124

در اصل توسط رها519 پست شده است View Post
                        با این جو امیدوارانه و خوشبینانه ای که تو بازار پیچیده چرا هنوز این سهم بیچاره چسبیده به 315 ؟!
                        فکر کنم به یک خبر بنیادی قوی نیاز داره؟البته موثق از خود شرکت
                        كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• رها519
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 173

این هم یک چارت لگاریتمی از فاذر ... به قول اساتید هنوز پتانسیل کافی برای رشد نداره و حداقل یکی از موتورهای بنیادی یا تکنیکیش باید روشن بشه تا راه بیافته البته با دید کوتاه مدت
                          اولین مقاومت 340 و حمایت مهم با شکست 297 میشه 275 اینو گفتم یعنی انتظار نوسان نهایتا در این محدوده رو ازش دارم .

از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:

دوستان عزیز صف خرید شدن صدرا و فاذر در روزهای نچندان دور حتمی است و ادامه دار .
                            فعلان حقوقی ها و کله گندهای بازار بورس که از روی ترس در مورد توافق هسته ای که فکر می کردند صورت نمی گیرد !
                            رفته بودند سراغ سهامهایی که کمترین ضربه را از این موضوع می خورند . و اکنون با مواجهه با این توافق .در قیمتها دستکاری می کنند تا بتوانند اشتباه خودشان را جبران کنند . مراقب سهم های خودتان در فاذر و خصدرا باشید . ضمنا پس از پاسخ سپانیر به بورس نماد صدرا نیز انشاالله باز خواهد شد .و من الله توفیق .

نظر

• م-مقیمی
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 36

[QUOTE=hamid672003;410865]باسلام:

فعلان حقوقی ها و کله گندهای بازار بورس که از روی ترس در مورد توافق هسته ای که فکر می کردند صورت نمی گیرد !
                              رفته بودند سراغ سهامهایی که کمترین ضربه را از این موضوع می خورند . و اکنون با مواجهه با این توافق .در قیمتها دستکاری می کنند تا بتوانند اشتباه خودشان را جبران کنند . مراقب سهم های خودتان در فاذر و خصدرا باشید . ضمنا پس از پاسخ سپانیر به بورس نماد صدرا نیز انشاالله باز خواهد شد .و من الله توفیق .
                              [/QUOTE

آذر آب هیچ گونه نگرانی ندارد و هر چه سریعتر راه صعودش را آغاز میکند.

نظر

• meisam_em
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 2124

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                                باسلام:

یکسری از دوستان نظرشان اینست که آذر آب پتانسیلش را آزاد کرده است! نظر شما چیست؟
                                البته من نمیگم
                                آخرین ویرایش توسط meisam_em؛ 2013/11/24, 12:53.
                                كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

در حال کار...
                                X