در اصل توسط creator_65 پست شده است
View Post
صنایع آذراب ( فاذر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postفردا احتمالا عرضه ها سنگین و دندون شکن باشه
حقوقی فاذر بطور معمول عادت نداره سهم شل کنه و صف بریزه، بنابراین تا من و شما عرضه نکنیم، اون عرضه وحشتناک که گفتید اتفاق نمی افته!!
از این سهم نوسان نگیرید عزیزان، با سهم باشید تا لذت سودش بچشید
نظر
-
-
مقاومت پیش رو با صف خرید امروز به خوبی رد شد....
انشا.. با قدرت سهم بره به سمت مقاومت بعدی
پر سود باشید دوستان
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیز فاذر از بعد از افزایش سرمایه 260 میلیون سهم را مورد معامله قرار داده است یعنی معادل 26 درصد سهام و این به معنی قبول کف قیمتی 3400ريال با دید رشد برای 4300 ريال است که انشاالله با حجم خوبی از 4300ريال هم خواهیم گذشت با اهداف بالا.و من الله توفیق .
نظر
-
در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Postباسلام:
دوستان عزیز فاذر از بعد از افزایش سرمایه 260 میلیون سهم را مورد معامله قرار داده است یعنی معادل 26 درصد سهام و این به معنی قبول کف قیمتی 3400ريال با دید رشد برای 4300 ريال است که انشاالله با حجم خوبی از 4300ريال هم خواهیم گذشت با اهداف بالا.و من الله توفیق .
دیگه کم کم داشتم فک میکردم فقط منم ک اینجا از فاذر مینویسم:))
به قول دوستمون، "فاذر سیصد تومنی" خداحااااااااااااااااااااااااااااااااااافظ
انشا.. یه سود خوب به همه دوستان بده
در نبود صدرا فعلا دلمون به این بچه خلفش خوشه :)
نظر
-
فاذر مقاومتهای محکم خودش رو شکست ! مقاومت بعدی عدد روانی 400 است ! این سهم با توجه به شکست محدوده 70 در rsi در هیجان مثبت صعود قرار داره ! و نقدینگی مؤثر در حال تزریق به این سهمه !
به این معنا که نوسانگیرها اکثرا" با ضرر خارج شدند و سهم با حمایت حقوقی و قدرت بازار در حال رشده !
نظر
-
دوستان فاذری حواسشون باشه کم کم داریم به محدوده مقاومتی که اعتبار زیادی هم داره میرسیم و چون شیب کانال نسبتا زیاده احتمال شکستنش رو کم میدونم ...
تو محدوده 420 احتمالا با سقف برخورد داشته باشیم ...
اگه این برگشت از 420 اتفاق افتاد میتونید تو محدوده 350 که برخورد با میدلاین کانال هست و خط چین کشیدمش که اونم اعتبار خوبی داره منتظر برگشت باشید.
آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2013/12/04, 22:10.اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط haminik پست شده است View Postفاذر نگهداریش تا عید حداقل 450 تومن
گزارش بدی نبود، تعدیل سود خاصی نداره اما گزارش انرژی آذراب امیدوار کننده بود، شرکت زیانده، زانش از 319 تومان به 10 تومان کاهش داده که این یه نکته خیلی خوب برای آذرآب
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیز فاذر در پی گرفتن یک فاینانس 200 میلیون یورویی است و اگر موفق به گرفتن آن شود . سریعا بالای 7500 ريال خواهد شد .و من الله توفیق .
نظر
نظر